Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben 4 buçuk kilo verdim 5 gün gibi bi sürede. ama göbeğim dışında bi fark yok. öyle bariz bi incelme yok. ama ben gerektiği kadar elma yemedim. günde en fazla 3 elma yedim. belki sürekli elma yiyebilecek olanlarda daha işe yarar. ben öyle 2 saat başı elma yiyecek kadar müsait olmuoyrm. yarın bırakıyorum elma diyetini. normal bi diyetle devam edicem. spora da aynen devam. kilom sabit kalırsa onu kırmak için başlarım tekrar. size bol bol yeşil elmalı günler kızlar

slmm arkadaşlar günaydın ben şimdi kahvaltımı yaptım yeşil çayımıda içtim 11.30 da elmalarımı yemeye baslıycam sizler nasıl gidiyorsunuz...

hoşbulduk canım. bende başladım bu sabah umarım işe yarar. sabah işe gelir gelmez sadece yeşilçayın yanında bir dilim kepekli ekmek yedim 11 gibi de elma yemeği düşünüyorum. peki bu diyette arada akşamları ızgara balık veya tavuk yesek destek amaçlı olmaz mı sadece elmaya mı devam etmemiz gerekiyo? a.s.

herkese günaydın....... ve hoşçakalın diyete devam bırakmak yok

diyette kaçıncı gününüz kızlar merak ettim? herkes diyette kaçıncı günü olduğunu söyleyebilir mi? benim en uzun diyetim iki aya yakın sürmüştü. ve ben kendime eziyet eder gibi yapıyorum diyeti benm diyet anlayışımda ödül falan yok. küçücük bi çikolata bile bi kiloya eşit benm için. yenmemesi gereken en ufak bişey yediğimde diyeti bozduğumu düşünüyorum bir ara psikolojim bozulmuştu. su bile içemiyordum tartıda kilo olarak gördüğüm için. bu düşünceden nasıl kurtulabilirim

kızlarr bugün süperim walla daha hiç kaçamakk yapmadım biraz önce 2. elmamı yedim şimdilik iyi gidiyor ama zaten zorlugu gece oluyor demii...

cnm ben ara ara yapıyorum mesela ilk yaptıgımda aralık sonuydu ocak bası falandı ozaman 88 - 87 falandım 82 ye düşüp bırakmıstım sonra 2 ay yapmadım sadece 300.grm almıstık we inanılmaz yemiştimm 82.3 le şubatortalarıydı sanırım yine basladım 79 a indim tkrar bıraktım ozamn aldım ama 7 gün önce tam olarak basladım sımarıpta bırakmıycam bu sefer şimdi 77.2 yim ama ben çok agır weriyorum anlamıyorum nedenn

belitimm gel yanımıza biran önce dört gözle bekliyorum walla cnmm senii bende sabah tartıldım 77.2 yim yawaş yawaş gidiyor cnm ama bu şekilde de iyi napalımm olumunekankayizsmile

canım denizim gelicem merak etme bir 10 gün daha sabredelim olumunekankayizsmile

çok iyi gidiyorsun maşallah

bende 68e düştüm ama diyeti kısa bir süre bırakınca tekrar 70 oldum bilmiyorumkismile
sizleride bırakmıyorum bak ne güzel devam ediyor arkadaşlığımızopuyorumnanaktan

sonra yine yazarım

dayanın kızlar valla en güzel kilolar bu diyetle gidiyor
ben metebolizmayı şaşırtmak için ara verdim
en kısa sürede dönmek istiyorum elmaları özledim

olsunn cnm ara sıra wucudumuzda sewinsin bende iki gündür akşamları kaçırıyorum çok fazla ama allahtan almamısım hala 77 lerdeyimm cnm almak çok kolayda wermek haftalarımızı alıyor yarınn tartıı günümüzz bakalımm kim nekadar werdi cnmm....

1.75 normalde kg 73 adetım gecıktı 75 ama herkez 65 oldugum sanıyo 40 beden gıyorum kızlar spor şart her gun 1.20 dak yuruyorum haftada en az 3 gün plates yarım saat eski bir resmimi bulursam ekleyim
her yerden yağ fışkıryo böö

ya beni hedefim oydu aslında ama diyetisyen 72 olunca dıyet yapma dedi gebelik düşündüğün için vkı 24 ya 25 de normak kg lu oluyosun barı 70 oluyum dedım gerek yok dıyın ce motıvasyonun kaybedıyosun sadec spor yapıyorum tabı oncekı kadar yemeyorum sende durumlar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…