dün akşama kadar dayandım.akşam saldırdım :mymeka:klava:
canım hoşgeldinn ben daha çok göbek kısmından werdim göbegim tam114 tü berbat demii ama şimdi ise 103 11 cm inceldi henüz 5 kilo werdim cnm ama ben daha çok 10 dk bile olsa sırf göbek kısmımı harekete geçirecek hareketler yapıyorum ondanda olabilir
diyette kaçıncı gününüz kızlar merak ettim? herkes diyette kaçıncı günü olduğunu söyleyebilir mi? benim en uzun diyetim iki aya yakın sürmüştü. ve ben kendime eziyet eder gibi yapıyorum diyeti benm diyet anlayışımda ödül falan yok. küçücük bi çikolata bile bi kiloya eşit benm için. yenmemesi gereken en ufak bişey yediğimde diyeti bozduğumu düşünüyorumbir ara psikolojim bozulmuştu. su bile içemiyordum tartıda kilo olarak gördüğüm için. bu düşünceden nasıl kurtulabilirim
belitimm gel yanımıza biran önce dört gözle bekliyorum walla cnmm senii bende sabah tartıldım 77.2 yim yawaş yawaş gidiyor cnm ama bu şekilde de iyi napalımm olumunekankayizsmile
canım denizim gelicem merak etme bir 10 gün daha sabredelim olumunekankayizsmile
çok iyi gidiyorsun maşallah
bende 68e düştüm ama diyeti kısa bir süre bırakınca tekrar 70 oldum bilmiyorumkismile
sizleride bırakmıyorum bak ne güzel devam ediyor arkadaşlığımızopuyorumnanaktan
sonra yine yazarım
slm kızlar pek net değil ama kg bazında yorum yazarsınız sevınırım eşortmanlı olamamı hesaba katarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?