Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu yeşilçay hangi marka olucak vede neli olucak yani sademi yoksa çeşitleri varya limonlu, naneli vs. farkediyomu acaba? sade olsa dahamı iyi olur
anladım ama sıkma canını gayt iyisn ynede. ben elmayı yapamıyorum ya .. iradeden dolayı deil, başım falan çok dönüyor çok ağrıtıyor karnımı. o yüzdn bıraktm 5 günde 5kilo diyetine bşladım o sağlıklı geldi bana..
sessiz86 cevabın için teşekkür ederim CanımBaşka fikri olan arkadaşlar yokmu? yeşilçayın markası ve neli olup olmadığı farkediyomu? siz hangi marka kullandınız, açık satılanlardanmı almak lazım yoksa pakette olurmu?
cnm ben dogadan marka limonlu içiyorum, ama bu kutuların içinde satılan bergamotlu oluyo ya açık ta olan onlar daha etkili diye duydum cnm kendin demleyince daha güselmiş etkisi ama ben ugrasamıyorum o şekilde sallama yapıweriyorum
gerçekten kilo verilebiliyor musunuz elma diyetiyle?
ewet cnmm tam uygularsan mükemmel weriliyor ben tam uygulamadıgım halde haftada2.-2.5 kg weriyorum bence süperrr
sen uyguladın mı?neler yaptın ben 118 kiloyum acil kilo vermem gerekiyor
mafoldumbenmafoldumben
annemm arkadaşım ne kadar sürede verdin 10 kiloyu benimde acil bi 10 kilo vermem lazım bi türlü başlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?