Eltimin istekleri..

Siz ne kadar yardim etmek istyirsaniz o kadar edin. Etmek istemiyorsaniz etmeyin. Gerisi sanki sizi ilgilendirmez gibi

Bizdede peşin para yokki eline sayacak seçtikleri şeyin taksitini ödeyeceğz yoksa banane napalım 6 bin e seçtiklerinin yarısını mı ödeyeceğz bi çözüm lazm

Yuh be.. bende evleneceğim benim annemde ev alın içini ben halledicez dedi ki şuan eskide olsa bi ev almak üzereler. inşallah olursa alınıcak içini de benim ailem yapıcak yenilecek. ekstra olarak en baştan yok denmesi gerekirdi yola girilmiş ve kız baya tozutmuş bende 5 taş ve tek taş aldırdım lakin pırlanta değil benim yüzüklerim bir buçuk tutmadı bile :) takı seti almadım tam altın aldırdım ev taksiti öderken onları kullanırız diye hiç düşünmüyor insanlar gözler yukarda olunca tv de izledikleri hayatları yaşamak istiyolar. çok şükür ben ailemin yanında yaşadığım için eşimin yanındada kendim çalışır yaparım diyorum. mutluluk için bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor.

Hiç uzun uzun okumadım. Kimse hele de siz bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Iki eşek kadar insan gerdeğe girmeyi biliyorsa tek başlarına da evlenmeyi bilsinler. Kizin ailesi çok iyi yapmış. Bence oğlanın ailesi de aynısını yapsın. Ayrıca eşiniz ne demeye koltuk falan aliyor. Düğün ya da nikahta takarsınız altını o kadar.

Bizdede peşin para yokki eline sayacak seçtikleri şeyin taksitini ödeyeceğz yoksa banane napalım 6 bin e seçtiklerinin yarısını mı ödeyeceğz bi çözüm lazm
Saymayin nolur siz neden borca giriceksiniz ki? Damat söt verdiyse o yerine getirsin. Bu sizin vazifeniz degil. Ses cikarirsaniz kiskanc elti durumuna düsersiniz. Karismayin derim ... sadece yardim etmek istediginiz kadar edin.

Doğru bncede en iyisi öyle yapmak da işte bizdede verecek peşin para yok seçtiğini taksitini ödemk zorundayz

bakın en temizi ne biliyor musunuz?? kredi karınızda 5000 limit varmış. çekin 5000 lirayı takside bölün. 3500 verin mesela 1500 de takınızı alın gerisine de karışmayın.
mis gibi tertemiz. kredi kartı isterlerse o da dolu size verdik ya dersiniz.

Evlenirken biz kaynım da maaşından eşime vermiş o yüzden yardım etmek zorundayz fakat kız tarafı niye iyi yapmş orasını anlamadım herkes üstüne düşen görevi yerine getirmek zorunda

sizin damatta iş yok çeksin ihtiyaç kredisini evlendikten sonra öderiz beraber desin eşine ne karışıyonuz ula bize kimse yardım etmedi ben kredi çektim eşyamı aldım bide düğünde takılan paramı aldılar ses etmedim ne gelinler varr daha baştan

Yemin ederim biz belese gitmisiz neden sevdigimizden kiyamadigimizdan.ama hic pisman deilim.ayrica yerinizde olsam bes kurus vermem.takarim takimi cekilirim kenara.cunku bunun sonu yok.belliki kizin istekleri bitmicek.kayninda evlenmek istiyosa buyursun kendi yapsin kimseye güvenmesin.kizda girsin bi ise beraber yapsinlar.evladiniz gibi davranmayin sunlara belliki havalara girmisler

Kredi kartıyla alınınca bedavaya gelmiyor sonuçta. Bu yüzden ister peşin ister kredi kartıyla alın, limitinizi baştan belirtin. Beğenmeyen üzerine koysun kendi alsın.

Hoş bana kalırsa hiç girmeyin bu işlere. Evlenecek durumu yoksa ertelesinler. Herkes kendi evinin eşyasını alsın. İnsanın içinden gelir, evlenene katkı sağlamak ister, o ayrı. Ama burada zorla ve gücünüzden fazlasını istiyorlar, hiç hoş değil. Yapacağı varsa da yapmaz insan.

Kredi kartı bizi çok zorluyor çünkü kredilerimiz var ve daha yeni borcunu kapattık yarısını 15 bin daha var + 30 bin yeni Kredi çektik 48 bin geri ödemeli olarak + bi kredimiz daha var önceden yeni çekilen 30 bin daha geri ödemesi 40 bin olan :)

Siz ne koltuk takimini yapmak zorundasınız ne cicek ne cikolata takınızı takar gecersiniz ama insanlar anlamiyor madem onlar yapamiyor birşey o zaman herşeyin en lüksüne değil orta halisini alıcak.ben sizin yerinizde olsam parayı siz veriyorsunuz sonuçta sizde alırken orada olun 5000lik beğenince aaa güzelmiş bizim bütçe 3000di 2000de siz koyun istediğini al canım derdim yada direk bütçeyi verip kendileri ne yapıyorsa yapsınlar böyle bi terbiyesizlik olamaz ya ne demek gormeden 5000tllik takım belki 4000lik begenicek aa bu belirttigimin altında mi dicek.hem kel hem fodul ya

Aynını düşünüyorum. Eşiniz söz verdiyse koltuk takımını biz alalım diye verin ellerine 3bin bizden bu kadar çıkıyor malum bizim de kendi borçlarımız var dersiniz. Kaynınızda bi garip.
Evlendikten sonra da siz mi bakacaksınız bunlara? Sizin kredi kartıyla da seneye tatile giderler artık. Alıştırmayın şimdiden.
Sizin yerinizde ben olsam koltuk takımı da almam.

Siz enayi misiniz? Madem eltin istiyor o zaman kaynin yapsın herşeyi. Diyemiyor mu kıza durumum yok. Bence kaynin da işi biliyor. Ne kopartirsam kârdir diyor.

Evlenen kaynım olsa takıdan başka birşeye karışmam. Düğün günü takar eyvallah derdim.

Kocana şöyle hamama giren yerler. Madem evlenmek istiyor kaynin bı zahmet kendi yapsın.

Kız tarafı da aynı benim yengem. Acgozlunun önde gideni. Allah babana sağlık versin. Ne diyeyim.

kaynına kayınpeder yardım etsın

size ne kaynınızdan

çok mu zenginsiniz?

Kız çalışıyo ama parasını ailesi alıyormuş istemeyi biliyor maaşını tıpış tıpış veriyo ama

sen çalışıyor musun??
şayet çalışıyorsan bu hediyelerin! hiçbirine para harcama çalışmıyorsan da bırak eşin ne hali varsa görsün

kayniniz da size mi guvenip evleniyor anlatsin nisanlinisa durumu ona gore alinsin hersey. bilezik aliyorsunuz zaten koltuk ne alaka. kayinvalidenize ne alacaksaniz soyleyin anlasin gerisine karismayiz diye belirtin.

durumunuz oldugu zaman kapinizi calarlar ama kotu bir durumda kapinin onunden gecmezler kimse icin boyle didinmeyin.

Goha su anda karsimda ekranda vivense acik ve ben muhtesem bir koltuk takimiyla bakisiyorum :)
Fiyati da 2.874 tl
Yani 5 bine de var 10 bine de ama 2.5-3 bin bandinda da sahane koltuklar var
Baya baya kesisiyoruz koltukla dayanamayip alabilirim her an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…