Eltimin istekleri..

kaynının durumu yokmuş. anlaşılan işi de pek iyi değil. eee herşey yapıldı diyelim nasıl geçinecekler

Bizde yapcaz zaten ama peşin paramız yok seçtiklerini taksitle ödiycez ama onlar miktarı aşıyo bi de bilezik takılcak

sana bişey diyeyim mi. eşyayı falan alacaksanız alın helali hoş olsun. giyinin süslenin gidin düğüne ama1 çeyrek takın yada bi yarım. bilezik falan almayın. niye almadın demezler. zaten hediyesini almış olacaksınız

siz ve esiniz koltgu hediye mi aliyorsunuz o zaman bilezik takmayin..evet 5bine bile koltuk yok 3.5luk koltugun saglamligi zor..Ama tabi ki parasi yoksa 2 cekyat almaya da razı olmali...Size tavsiyem kocanizi cekin bu işin icin onu ilgilendirmez kayniniz kendi napiyorsa yapsin size ne ki takin 1 bilezik tamam.Koltuk gereksiz..

Siz illa koltuk takimi alacagiz deuyseniz verin ellerine 3000 lira benim buna gicim yetiyor deyin cekilin kenara. Kiz tarafi bildiginiz yolunacak kaz ariyor.
Biz boyle enayi bulamadik valla

sizde çalışıyorsunuzdur kesin derhal olaya el koyun
eşinize kusura bakma canım da koltuk takımını neyimize güvenerek söz versin
en fazla 3500 tl ye kadar alabiliriz bide inceden bilezik
sonuçta biz evlenirken de ne kardeşinden ne ailenden bişey görmedim

siz kendinizi kullandırabilirsiniz ama ben yapamam diyin
çekinmeyin

kabahat kızın ailesinde
sade kızı vermekle olmuyor bu işler, üstüne düşeni yapacaksın
kız kimsesiz değil sonuçta

kız da utanmıyor ailesinden görmediği iyiliği başkalarından görmek istiyor.

öyle miktar vererek olmaz bu işler, madem siz alacaksınız götürün mobilyacıya bütçenizi de söyleyin ona göre bişey beğensinler. yada üstünü kendileri tamamlasın.

Kaynın kendisi borçlansın. Düğünde takı, para vs takılmayacak mı? Onları bozdurup ödesinler işte.

Kaynınıza keşke en baştan belirtseydiniz size güvenip de böyle bir işe kalkışmaması gerektiğini.. Bunlar daha başı, eğer göz yumarsanız ileride ne yazık ki daha kötüleri sizi bekliyor.

Evlenirken biz kaynım da maaşından eşime vermiş o yüzden yardım etmek zorundayz fakat kız tarafı niye iyi yapmş orasını anlamadım herkes üstüne düşen görevi yerine getirmek zorunda
Sorun şu ki kimsenin üzerine görev düşmüyor. Ne gelinin ne de damadın ailesi bir şey yapmak zorunda değil. Iki kazık kadar insan evlenmeyi biliyorsa evlerini de kurmayı bilmeli. Ha ille yapıcaz diyorlarsa o zaman elbette gelinin istediklerini alacaklar.

Çok afedersiniz ama söylemeden edemeyeceğim.
sizin kayın a..salak olmuş sanırım.
ben bile sinir oldum olduğum yerde.
sizde 10 bini gözden çıkarabildiğinize göre maddi durumunuz elveriyor demek ki
Allah daha çok versin.
ama bir zahmet kayın ve müstakbel eltiye aptal, saf olmadığınızı gösterin.

Evlenirken biz kaynım da maaşından eşime vermiş o yüzden yardım etmek zorundayz fakat kız tarafı niye iyi yapmş orasını anlamadım herkes üstüne düşen görevi yerine getirmek zorunda

Evlenirken kayniniz size ne kadar verdi ve kac sene once verdiyse ona gore iade edin bitsin gitsin.

Sen her türlü lux gördüğün harcamadan sakiniyor ,kendi ihtiyaçlarını erteliyor olabilirsin ama eltin öyle yapmayacak.Konunun sadece sana düşen bölümünü üstlen.Kayninin size yaptığı harcama kadarıni yapın,taktiği bilezik kadarını takin ve gerisine karismayin."Tamam hayatım" diyen adam nasıl ödeyeceğini de düşünmüştür.Karsi taraf kızlarını kayninla zorla evlendirmiyor sonuçta.Hicbirsey yapmayacaklarini söylemişler üstüne kendi istediklerini eklemisler..kaynin kabul etmiş ama hesabı kitabı sana düşmüş.

Diğer oğluna ne kadar harcadiysa harcaması lazım ama size o kadar masraf yapilmadiysa çok ayıp bı de sizden para beklemeleri. Takı harici bisiy vermek zorunda değilsiniz onlara

Zamninda söz verdiğiniz işin yemek odası almalısınız diye düşünüyorum ama perde gelinlik şu bu siz karışmayın. Ya kendileri halletsin ya da anne babası. Toplam bir bütçe belirleyin, siz 10 bin demişsiniz. Bu kadar parayi gozden cikardiniz mi anlamadim. Cok gibi geldi. Neyse belirlediginiz butce icinden içinden bilezik + yemek odasını karşılayın. Kalırsa üstüne istedikleri olan bir şey olursa onu da alırsınız. Kalmaz ise yapacak bir şey yok. Para yok diyeceksiniz. Kredi çek derlerse çekemem diyeceksiniz. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…