- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
5000 tl lik koltuk alacaksin, ayrica ustune bide bilezik alacaksin, ayrica bide krediye yardim edeceksin? yahu siz delirdiniz mi. size ne. sizin rizkiniz. kayninin dugununden evinden sanane.
ben olsam ev hediyesi olarak nebilim x-miktar belirlerim, dugunde takacagimi takarim, gerisinede karisamam der koseme cekilirim.
kizin seyi afedersiniz altindanmiymis. ay cok pardon cok ayip oldu ama sinirim bozuldu ahahah.
Siz neden koltuk takımı alacağız dediniz ki? Kaynınız size evlenirken böyle bir yardımda bulundu mu? Bilezik takabilirsiniz ama geriye kalan masrafa dahil olmayın. Olmak istiyorsanız da bir fiyat belirleyin ve ona göre seçsin gelin hanım. Kabul etmiyorsa da üstünü kendisi tamamlasın. Sizin de bir aileniz var. Ayrıca kredi kartınızı istemeleri filan çok abes. Parası yoksa evlenmeye çıkmasın kimse.
Ayrıca kıza boşuna laf ediyorsunuz. Ona bu rahatlığı veren kişi kaynınız. Siz yapmıyorsunuz, bizim yaptığımıza razı olun demek yerine sırtını dayayacak enayi arıyor. Kız da haklı istemekte. :)
Düğün salonunu da 2 gün tutturup kına yapacaklar bence ilk gün orada. Salonu bedavaya getirmeye çalışıyorlar sadece.
Kaynın siz evlenirken ne aldı ?
Başka kaynınız varmı ? Sizin aileye gelin gelen yaşadı valla:))
İşte bu durumları değiştirir ama o size aldıysa yada ne kadar para verdiyse onu ödemelisiniz.Bişey almadı sadece genel para vermiş maaşından her ay
Neredeymiş bu kız çok merak ettim :)
Kaf dağının ardı mahallesi ,
Zümrüdü Anka Sokağı'nın Piremsesi olsa gerek :)
Evet kına yapcklar . Kaynımda bz evlnirkn yardımda bulunmş ondsn parasını iade etmmz lazm yoksa bizene koltuktan bilmemneden
Bizde yapcaz zaten ama peşin paramız yok seçtiklerini taksitle ödiycez ama onlar miktarı aşıyo bi de bilezik takılcakİşte bu durumları değiştirir ama o size aldıysa yada ne kadar para verdiyse onu ödemelisiniz.
O zaman size yapılan kadar yardımda bulunun tabii.
Kız tarafı yağlı kapıyı bulduk havasında ve oldukça maddiyatçı. Kaynınız kör olmuş.
Ben geçen ay koltuk takımı aldım.evet dediğiniz fiyatlara var ve evet netten bakınca çok güzel görünüyorlar ama gidip bakınca hiç de öyle göründüğü gibi değiller. Eli yüzü düzgün koltuk takımı baya fiyatlı. Ben bir tanesine bayıldım. Son kalmış teşhir yani. Onu aldım artık. Bir de koltuk yıkamacı çağırdım. Şimdi için rahat oturuyorum. Ona bile 4900 verdim.Öle heralde hanfendi krsliçe . Ya durum şöle biz evlnirkn kaynım maaşını eşime vermiş bikaç ay al biriktr diye bzde o parasını geri iade etmk zorundayz oldn zaten bi ev eşyası almk zorundayz onuda koltuk takimi diye anlşmşlar. biz 3 bin filan diyorduk bunlar 5 bin tl den aşağı olmaz diyolar. Sorun şu ki bizdede peşin para yok.belliki taksitle alacağız. Beğendiremedik hanfendi ye 5 bin den aşağı koltuk. Acaba 3 bin tl ye koltuk takimi fotoğrafı gösterip bu 5 bin desem beğenirmi bakayım test edeyim
Bişey almadı sadece genel para vermiş maaşından her ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?