Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

bence de canım ben de kendimi çokk gecikmiş hissediyorum diyete başlamak için arkadaşlr çok azimli maşallah diyeyim

günaydın topik milleti ,ayy cumadan beri öldümmm bittimmcuma günü işten geldim,pasta börek akşama 13 kişi eşimin iş yerinden arkadaşları offff ne yoruldum hiç oturmadım sadece 1 dilim börek yiyebildim şükür ki ,yorgunluktan aklıma bile gelmedi ama zor oluyormuş birdaha böyle kalabalık bir topluluğu hafta sonu alacam ,bir sürü bişey yaptım arkadaşlarının eşleri yemedi halbuki işten direk geldiler,offfff dedim ya bir ben miyim homini homini yiyencumartesi sabah bir uyandım saat 10 sızmışım resmen dünde doğum yapan bir arkadaşa göz aydına gittik 9 kişiyiz herkes evden 1 çeşit pasta yapsın getirsin dediler ayyyy tam 9 çeşit pasta vardı,tatlılara dokunmadım salata poğaça yedim ,ordan çıktım eve geldim akşam yemek hazırladım ben yemedimm ,hadiiii ordan eşimin arkadaşı çaya davet etmiş gidelimi?gidelim bir gitttim sarma kek dolmaçayın yanında dedim yapmayın ya yemek yiyip geldik ,5 sarma hüplettim ev sahibi 2 çocuk amnnesi araarında çok yaş farkı yok,bir zayıf dahada göbeğim var demez mi?birde bana ye yee ısrar etmez mi?offff çok yoğun bir hafta sonuydu aşırı yemedim ama su falan içmedim doğru dürüst ,bugün evdeyimartık hem dinlenecem ,hem dikkat edecem

kilo bildirimi 88.3
başlangıç 88.3
hedef 70
dün baktım bir benmişim yaaaa kendine dikkat etmeyen herkes aman o kilo yapar bu kilo yapar sinir oldum :

Zeyca canım işte o hatınlar dikkat ede ede incecik oluyorrrr
Biz de olacazzzzzz inşallahhh
Sen de bugün sağlıklı şeyler yap kendine
Spor da yapamaya çalış canım
Akşama mönünü bekliyorum bakicemmm

Günaydııııııııııınnnnn
Kızlar bugün uyudum eşim sağ olsunnn
Bugün temizlik yapicimmmmm

Sabah erken bir tane şöbiyet yedimm (eşim aldı canı istemişşş ben de nefsimi körledim sabah yedimmm)

Kahvaltı bir dilim k ekmeği salatalık domates
Çay tulum peyniri
Bir zeytin bir lokma bal kaymak
Bir lokma tadımlık fındık ezmesi
Tadımlık pastırmalı yumurta
Bir bardak taze portakal suyu içtim

Sadece tadına baktığım halde midem bulandı
Artık vücut yemeye yemeye istemez oluyor galiba

Ben şimdi bunları da temizlikte eriticimmmmmmm
Sonra görüşürükkkk
Listeyede bir türlü elim değmedi onu da yapıcammm:26:

Kahvaltı 1 yumurtayla Menemen, 2 çatal patates, 1 dilim ekmek
Ara çeyrek simit
Aksam 1 kaç kasık çorba , yarım simit, 3 kasık yogurt, 1. Dolma...
Alışveriş esnasında yurumece :)
Vakit olursa yürümeyi düşünüyorum ... Yuruyebilirsem yazarım ...
Yarın bide tartı gunü iyi mi?
Ama kendime göre bu kadar dikkat etmeme rağmen tartı cok kötü ...
Gobisim şişmiş sanki...

kilo bildirimi 88.3
başlangıç 88.3
hedef 70
dün baktım bir benmişim yaaaa kendine dikkat etmeyen herkes aman o kilo yapar bu kilo yapar sinir oldum :
Evet canım bunu hayat tarzı yapsak (o kilo yapar, bu kilo yapar tavırlarını ) incecik oluruz...
olucaz da ins....:)
menulerini yaz ama

Kaptaaaaaan liste istiyoruuuuuuzz...
söbiyete hayiiiiiiiir (sabah bile olsa yarın tartı gunü)
temizliğini yapıp yakmissindir ins

selam kızlar

memlekete gittik geldik ama haftasonu hiç dikkat edemedim
annemin ısrarlarına dayanamadım dönerler yedim üfff

kızımıda dra götürdüm kontrole hala zayıf cok az kilo alıyo dr çölyak olabilirmi diye tahlil istedi ankaradan sonucunu beklicezz kan verirken hemşirelerle tartıştık sinir oldum cok canı yandı kızımın

bu hafta sıkı bi diyet yapmam lazımm

hosgeldin canım ...
hadi bakalım sıkı bi hafta olsun ins.
cok gecmis olsun... Hayırlı sonuclar gelir ins
kac kilo prensesn...

7400 cnm boyu bas cevresi iyi ama zayıff biraz
Canım öyle cok zayıf degil... Kuzenimin bebegide öyleydi ... Bi sürü test yaptılar ... Gayet sağlıklı ....
sen icini ferah tut... Önemli olan boyu ve bascevresi dediğin gibi... Gittikçe yavaş yavaş alicaktir mutlaka...

tşkler cnm umarım bi terslik yoktur

Bugün kızıma birkaç parça cici Aldım ... Hava soguktu cok gezemedim...
en sekeride strec kotuyla, totosunda dantel olan tayti
Kendime alamıyorum onun yerine de kızıma alıyorum ...(tabi cikabilirsem)
kendime hiç bisi alasim gelmiyor.... Iyk... Ne zaman ince bi anne olcam ben ya...

canım insan çok kötü oluyor ya
çocuğunun canı acıyınca
geçmiş olsun canımhiçbir şey çıkmaz inşallah
benim kızıma da zayıf dedi doktor

dün menü yazamadım bende bugünden başlayım artık
sabah kayısı 3 incir 2 ceviz
öğle dışarda kahvaltı yaptık sabahla öğleni birleştirdiğim için biraz dolu dolu bi kahvaltı oldu
ara bir avuç leblebi 1 incir
akşam çorba 4 köfte az pilav ve salata

Coook sukuuuur yürüyüşümü de yaptim

ne güzel yürüyüşünü aksatmadan yapıyo gibisin benim evimde yürüyüş bandım var ama oğlum sağolsun gündüz uykumuz yok ve sürekli kucakta yada yanıbaşında oyalanmak istiyo akşam da apt olduğu için yapamıyorum artık biraz daha düzene girince bende başlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…