- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kavga etsek yine suçlu biz oluyoruz .. bir huzur vermiyorsun diyor... Peki bu kadınlar ne yapmalı?
Var cocgum esimden destek goruyorum gormesem esim diyemem zaten ama her gun beni arasin die kendimi yiyip bitirmiyorum merak edince arayip konusuyoruz herseyi kafaya takmak hasta eder huzur bozulurÇocuğun var mı cnm?
Eşinden destek görüyor musun?
Merhaba arkadaşım. Sevgili iken de böyleydi sadece sevdiğini bilirdim, hissettirirdi.... Ancak evlenince arttı... Kişilik dedim evine bağlı çocuğuna sadık dedim... Sustum ama sustugum için bu hale geldi saldı kendini. Hata biraz da bende.Ben şanslıyım çünkü böyle sevgilimi sepetledim, hem de daha yeni. Sepetlemek tabiri hiç hoş olmadı evet ama adamına göre bundan sonra diyorum artık. Taktik maktik yok, seven insan ilgilenmenin yolunu bulur herdaim. İlgiliyi de azaltsam, kessem bi süre sonra yine aynıydı, dedim ki "hayranlıkla sevdiği biri olaydım kesinlikle böyle davranmazdı, ben niye ilgileniyorum? Sevdiğim için, o niye ilgisiz? Çünkü sevmiyor". Hala da aynı fikirdeyim.
Ama evli olsaydım pat diye bitiremezdin tabi ilişkiyi. Birde evlilikte nedenler farklı olabilir, sevmemekle ilgisi dahi olmayabilir.
Ama bekarlarımıza bir nasihatim; sevgiliyken ilgisiz biriyle evlenmeyin asla çünkü evlenince daha beter olur yüzdeyüz!
Sırf ben istedim diye değişmesin diye uzun süre sustum zaten. Emin olun. Ben istedim diye aramasının ilgilenmesinin bir anlamı yok. En azından benim için .İnsanlar değişmez ki, zorla senin istediğin gibi davranmaz ... içinden gelse yapar. İçinden gelmiyor demek ki, belki huyudur belki de içinde bi şeyler eksiktir. Hakkında hayırlısı
Konuştum dün gece. Bugün bir ilgi bir alaka.... Sadece yapmacık oluyor... Başka bir şey değil...Çağımızın hastalığı sanki . Konuşmayı tercih edebilirsin mesela
Ama bilemez ki, bi kere olsun isteğinizi belirtmeniz lazım. Şey gibi, ben et seviyorum kebap yiyelim mi demek gibi . Eğer adam ben vejeteryanım derse illa et ye demenin anlamı yok. Çok soyut olmamıştır inşallah örnekim.Sırf ben istedim diye değişmesin diye uzun süre sustum zaten. Emin olun. Ben istedim diye aramasının ilgilenmesinin bir anlamı yok. En azından benim için .
Evet o da sinir bozucu oluyor .Konuştum dün gece. Bugün bir ilgi bir alaka.... Sadece yapmacık oluyor... Başka bir şey değil...
Tşkler :) evet anlıyorum... Bakalım konuşma yaptım, ancak ben istedim diye tavırlarına çeki düzen verirse bir olur iki olur ancak üçüncüsünde yine kendini belli eder. İçinden geldiği için ilgi alaka gösterirse ise bu kalıcı olacaktır diye düşünüyorum.Ama bilemez ki, bi kere olsun isteğinizi belirtmeniz lazım. Şey gibi, ben et seviyorum kebap yiyelim mi demek gibi . Eğer adam ben vejeteryanım derse illa et ye demenin anlamı yok. Çok soyut olmamıştır inşallah örnekim.
Haklısınız, hayır başka taraftadır belki bazı şeyleri olmuyorsa çok zorlamamak kendini çok yıpratmamak lazım.Tşkler :) evet anlıyorum... Bakalım konuşma yaptım, ancak ben istedim diye tavırlarına çeki düzen verirse bir olur iki olur ancak üçüncüsünde yine kendini belli eder. İçinden geldiği için ilgi alaka gösterirse ise bu kalıcı olacaktır diye düşünüyorum.
Seziyorum su anda.. bakalım konuşmam ne kadar etkili oldu, taktik geliştireceğime açık yüreklilik ile tavrımı kırıcı olmadan belli etmenin gerekliliğine inanıyorum.Haklısınız, hayır başka taraftadır belki bazı şeyleri olmuyorsa çok zorlamamak kendini çok yıpratmamak lazım.
Aman kız evliHayat kisa, ilgi sevgi bekleyerek tuketemeyecek kadar kisa. Ilgisini gosteren adaylara yelken acarim. Kadiniz sonucta ilgiyi seviyoruz, bir zaman sonra isyerinde ya da sosyal hayatta ilgi gosteren baska bir erkek eninde sonunda aklimi celer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?