Eşimin bekar eşyalarıyla kurulan evlilik ve sonrası..

Ne ilgisi var. Çalışmayıp ev hanımı olup kocasinin durumu çok iyi olan kadınlar yok mu? Ben kocamın yerinde olsam o kadar para kazansam eşimi calistirmam bile.

Adam yeni ev almıyor, belki de evlendikten sonra alınan mallar ortak olduğu için. Yani boşanmayı düşünüyor
, bıkıp gitmeni bekliyor belki de. Çalışmayıp kocasının durumu iyi olanlar var da kapalı kapılar ardında onlar neleri çekiyor bilemiyoruz.

Olabilir tabi..

Evlendikten sonra alınan tüm mallar ortaktır.
Zengin olabilir ama cimri olup bit kadar evde yaşamak değildir zenginlik adamın ruhu cimri.
Benim eşim asgeri ücretle çalışan sizin eşinizin aylık aldıgı maası biz senelik alıyoruz ama evim de sizinkinden daha geniş.
Üstelik begenmiyorum bazı sorunları var adamın parası olmadıgı halde benimle ev bakıyor tutmuşken iyisi olsun diyor.
Baza aldı sırtım agrıyor diye üstelik degerle alakalı bir şey bu.

adam çok karaktersiz.
evlenmeden önce yeni ev ve eşya için söz veriyor.
sözünü tutmayıp tüm birikimini abisine ve yengesine veriyor. karısına gelince "lolo" yapıyor. bir de utanmadan beş parasız boşanması için baskı yapıyor.

be gerizekalı, karıma yedirmeyeyem diye yırtınırken abin yengen yiyor malını.

herhalde ailenin enayisi bu adam, kurnaz yiyicisi de abi ve yenge.

konu sahibi, hiç boşa zaman kaybetme. bu heriften ne köy olur ne kasaba.

hemen yarın çekişmeli davanı aç, onurunu zedelediği için maddi manevi dava aç. bak gör nasıl tutuşacak.

Bana öyle geliyor ki hem siz, hem ailesi adami sömürüyor ve maddi beklenti icine giriyor. Hatta iddia ederim ki bunca cabaniz birde etraf icin "bak zengin adam ile evlendi ve halen 1+1'de oturuyor" demesinler diye.
ne alaka ya.adam umut vermiş birikmişim var ev alacağız diye hayal kurmuşlar sonra hoop kardeşine vermis.bence kadın çok hakli mütevazi davrandıkça azıtmış kocasi.demeliydi ki benim için fedakarlık yaptı eski eşyaları kabul etti hazır durumum da varken istediklerini alaysın yok bide üste çıkmışlar.

çoğu yerde haklisin ama boşanmakta zor.

bence ailenin aptalı.
karısına yedirmezken abisi ve yengesi çıtır çıtır yiyor.
akıllı geçinen aptal.

Aynen. Ha yardım olabilir ama yardımın bile aşırısı zarar. Belki elindeki miktarın üstüne çeyrek koyabilir ama hepten paraları verdiyse yazık.
Aslinds burda abi kardes isbirligi var. Plan yapmislar. Ve kadini kacirtmak icin boyle bir yola basvurmuslar.. olay yardim falan degil.keske yardim olsa

belki seviyor ..malum toplum baskısı falan.ültimatom verilebilir.burnu sürülürse degisir bir ihtimal..
seviyorsa katlanacak. çünkü kocası sevmiyor.
burnunu sürtmek de ancak maddi külfeti ağır dava açmakla mümkün.
çünkü kocasının ve ailenin zayıf yönü para.

Aslinds burda abi kardes isbirligi var. Plan yapmislar. Ve kadini kacirtmak icin boyle bir yola basvurmuslar.. olay yardim falan degil.keske yardim olsa
bence abi çakal.
kardeşle plan yaparken hopp paraları iç etti. kendisi lüks yaşarken, kardeş sefil yaşıyor.
parayı geri de isteyemez. kardeşiz biz, borç olmaz aramızda der.

Evlenmeden once biriken para nasil ilgilendirmezmis ya? Kadin calismasa para konusunda hic soz hakki olmayacak mi? Bu ne sacma bakis acisi ayrica 10 bin filan degil 300 bin liradan bahsediyoruz, esine kesinlikle sormak zorunda yani. Siz kesinlikle haklisiniz.

300 bin mi oha

Eşiniz evinde yaşıyorsunuz peki ya siz evlenirken ne götürdünüz ? Bence herşeyi eşinizden bekliyorsunuz eşyaları siz de alabilirsiniz. Sonuçta 1+1 ev, ne kadar çok eşya alınabilir ki ? Ama kardeşine verdiği para konusunda size haksızlık olmuş orası ayrı mesele.

en baştan kabullenmeyecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…