Ne ilgisi var. Çalışmayıp ev hanımı olup kocasinin durumu çok iyi olan kadınlar yok mu? Ben kocamın yerinde olsam o kadar para kazansam eşimi calistirmam bile.
Olabilir tabi..Adam yeni ev almıyor, belki de evlendikten sonra alınan mallar ortak olduğu için. Yani boşanmayı düşünüyor
, bıkıp gitmeni bekliyor belki de. Çalışmayıp kocasının durumu iyi olanlar var da kapalı kapılar ardında onlar neleri çekiyor bilemiyoruz.
ne alaka ya.adam umut vermiş birikmişim var ev alacağız diye hayal kurmuşlar sonra hoop kardeşine vermis.bence kadın çok hakli mütevazi davrandıkça azıtmış kocasi.demeliydi ki benim için fedakarlık yaptı eski eşyaları kabul etti hazır durumum da varken istediklerini alaysın yok bide üste çıkmışlar.Bana öyle geliyor ki hem siz, hem ailesi adami sömürüyor ve maddi beklenti icine giriyor. Hatta iddia ederim ki bunca cabaniz birde etraf icin "bak zengin adam ile evlendi ve halen 1+1'de oturuyor" demesinler diye.
çoğu yerde haklisin ama boşanmakta zor.adam çok karaktersiz.
evlenmeden önce yeni ev ve eşya için söz veriyor.
sözünü tutmayıp tüm birikimini abisine ve yengesine veriyor. karısına gelince "lolo" yapıyor. bir de utanmadan beş parasız boşanması için baskı yapıyor.
be gerizekalı, karıma yedirmeyeyem diye yırtınırken abin yengen yiyor malını.
herhalde ailenin enayisi bu adam, kurnaz yiyicisi de abi ve yenge.
konu sahibi, hiç boşa zaman kaybetme. bu heriften ne köy olur ne kasaba.
hemen yarın çekişmeli davanı aç, onurunu zedelediği için maddi manevi dava aç. bak gör nasıl tutuşacak.
bence ailenin aptalı.Adam yeni ev almıyor, belki de evlendikten sonra alınan mallar ortak olduğu için. Yani boşanmayı düşünüyor
, bıkıp gitmeni bekliyor belki de. Çalışmayıp kocasının durumu iyi olanlar var da kapalı kapılar ardında onlar neleri çekiyor bilemiyoruz.
Ne gurursuzca degil mi? Asalak gibi abisinin parasi ile ev alan bir kardesSenden once birikimi vardı karışamazsın diyip utanmadan o paraya kendi konan bir kardeş.
neden?çoğu yerde haklisin ama boşanmakta zor.
Aynen. Ha yardım olabilir ama yardımın bile aşırısı zarar. Belki elindeki miktarın üstüne çeyrek koyabilir ama hepten paraları verdiyse yazık.Ne gurursuzca degil mi? Asalak gibi abisinin parasi ile ev alan bir kardes
belki seviyor ..malum toplum baskısı falan.ültimatom verilebilir.burnu sürülürse degisir bir ihtimal..neden?
çocuk yok. işi var.
Aslinds burda abi kardes isbirligi var. Plan yapmislar. Ve kadini kacirtmak icin boyle bir yola basvurmuslar.. olay yardim falan degil.keske yardim olsaAynen. Ha yardım olabilir ama yardımın bile aşırısı zarar. Belki elindeki miktarın üstüne çeyrek koyabilir ama hepten paraları verdiyse yazık.
seviyorsa katlanacak. çünkü kocası sevmiyor.belki seviyor ..malum toplum baskısı falan.ültimatom verilebilir.burnu sürülürse degisir bir ihtimal..
bence abi çakal.Aslinds burda abi kardes isbirligi var. Plan yapmislar. Ve kadini kacirtmak icin boyle bir yola basvurmuslar.. olay yardim falan degil.keske yardim olsa
Bi erkeğin böyle entrika yapıcağını yinede düşünmüyorum sadece çok düşkün sanirimAslinds burda abi kardes isbirligi var. Plan yapmislar. Ve kadini kacirtmak icin boyle bir yola basvurmuslar.. olay yardim falan degil.keske yardim olsa
300 bin mi ohaEvlenmeden once biriken para nasil ilgilendirmezmis ya? Kadin calismasa para konusunda hic soz hakki olmayacak mi? Bu ne sacma bakis acisi ayrica 10 bin filan degil 300 bin liradan bahsediyoruz, esine kesinlikle sormak zorunda yani. Siz kesinlikle haklisiniz.
en baştan kabullenmeyecektinMerhaba hanimlar. İki yıllık evliyim. Eşimin meslegi ve dolayısıyla maddi durumu çok iyi. Eşimle çok severek, aşık olarak evlendim. Onu o kadar çok sevdim ki evlenmek için beklemek istemedim. Evlendigimiz dönemde bir artı bir evde yasiyordu. İkinci evinini de almıştı (2+1) evlendigimizden bir kaç ay sonra evi teslim alacaktik ve o eve tasinacaktik. Bu nedenle evlenirken eşime hiçbir ev eşyası aldırmadim. Onun bekar eşyalarıyla kurduk yuvamizi. Evlendik, ev teslim edildi fakat biz ikimizde evi beğenmedik. O ikinci evi satıp üstüne biraz daha koyup daha güzel bir ev satın almak için beklemeye koyulduk. Esimin birikimi vardi. Biz bu planları yaparken eşimin kardeşi ev almaya karar verdi ve esim tüm birikimini kardeşine verdi. O sırada çok problemler yaşadık. Eşimin kardeşi bana " o para abimin senden onceki birikimiydi karisamazsin dedi" ailecek o kadar üstüme geldiler ki tamam dedim ses etmedim. Bu olaylar yasandiktan bir yıl sonra (geçen haftalarda) eşimle konuştum. Artık bu eve sigmadigimizi, bu eşyalarla yaşamak istemediğimi söyledim. Tamam aşkım tasiniriz üzülme dedi. Kiraya çıkacaktık. Aradan 3 hafta geçti eşime dedim ki hadi ev bakmaya gidelim. Bakarız, ederiz diyor. Evlendim aradan iki yıl geçmiş hala adam bakarız diyor. Olanaklari varken bizim ihtiyaclarimizi görmezden gelen bir eşim var. Ben artık "bizi" ikinci plana atan adamla ne yapacağımı bilemiyorum. Farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?