Eşimin bekar eşyalarıyla kurulan evlilik ve sonrası..

Bi erkeğin böyle entrika yapıcağını yinede düşünmüyorum sadece çok düşkün sanirim
Aynen ailesine çok düşkün. Ev sahibi kardeşini evden cikardiginda hemen annesi babası devreye girdi. Sokakta mı kalsin kardeşin elinden tut o da ev sahibi olsun. O ev sahibi olmadan ölürsek gözümüz açık gideriz. Sonuc; yarım milyonluk ev!

Canım ben yatak odasını alırım o da diğerlerini alır geleneklerimiz böyle. Ama adam yanasmiyor diyorum.

Eşim soyledi. Laf da etmedim. Benimde gönül rizami Alman gerekirdi dedim esime. Verdiği para az buz değil verdiği parayla İstanbul'da bir daire alınır.
Kardeşi durup dururken mi abimin senden önce biriktirdiği parasıydı dedi?

Aynen kardeşi tüm planlarımızı bozdu. Kendi büyük eve geçti dubleks eve. biz hala 1+1 deyiz.
Evet planlarınız bozulmuş .Alin karşınıza eşinizi konuşun neden beklediğinizi sorun
Belki bir planı vardır . Sizde ona göre kendinize bir yol çizersiniz

Lisans égitimi aliyorsunuz anladığım kadarıyla. Konuşarak çözersiniz diye düşünüyorum Aile içinde senin paran benim param olmamalı. Eve gelen paradan ihtiyaçlar karşilanmali
yüksek lisans. kocama anlatıyorum aslında anlatamıyorum. en basından beri sürekli bir olalım diyorum ama anlayan yok. ailesi dolduruyor alttan bana karşı. paracı ailesi var.

Siz aşırı makul davranıp hiç bir eşya istemeden evlenip karşılığında da ödül olarak sınırsız comertlik ve her istediğinizin yapilacagini mi bekliyordunuz.
Ipleri baştan eline vermişsiniz. Makul olmak Aza tamah etmek güzeldir ama imkan varken bu şekilde davranırsanız karşı tarafın bencilliği artar, sizden hep bunu bekler.
Benim arkadaşın da bekar evi eşyalarına gitti onların maddi imkanları bunu gerektiriyordu isteseydi yine öyle böyle aldirirdi arkadasim ama geçim olsun eşya önemli değil kafasındaydi, kız evlenirken çocuktan daha çok harcama yaptı ve tamamen iyi niyetlerle oldu bunlar. Ama kayınvalide şimdi kızın bu makul ve iyi niyetli tavırlarına laf sokuyormus hani kızın yaptıkları, "beni alsınlar da ne olursa olsun" gibisinden algılanmış iyi niyetten maraz doğmuş anlayacağınız.
Aç gözlü davranilmadigi sürece varlıkta ve yoklukta insan isteklerini hayallerini karşı tarafa aktarmalı, alınır alınmaz yapılır yapılmaz orası ayrı şeyler. Sonra işte zaten sen kabullenmiş oluyorsun, ailesinin bilinen istekleri senin bilinmeyenlerinin ve kabulendiklerinin yanında daha ön planda oluyor vs..

bence abi çakal.
kardeşle plan yaparken hopp paraları iç etti. kendisi lüks yaşarken, kardeş sefil yaşıyor.
parayı geri de isteyemez. kardeşiz biz, borç olmaz aramızda der.
Abi kardes isbirligi yapilmis.. amac kadini yildirip direkt bosanmak.. yani kadin acsin davayi hemen bosanilsin... kotu niyet var abidede estede

herkes kalbini dolayısıyla kendini, kalitesini ortaya koyuyor. Çok klişe ancak çok doğru bir söz; "Kişi kendinden bilir işi.."

yüksek lisans. kocama anlatıyorum aslında anlatamıyorum. en basından beri sürekli bir olalım diyorum ama anlayan yok. ailesi dolduruyor alttan bana karşı. paracı ailesi var.
Çok güzel..Ailesinden çok sanki kendi kafasında bir planı var gibi geldi yani tabi siz eşinizi daha iyi bilirsiniz.
Aldığınız evi hemen satmak istememesi metrodan dolayı değerleneceğini düşünmesi boş bir adam gibi gelmedi.
Bir de kardeşi konforlu bir ev almış yani onda aşağı kalmak istemez bence .Acaba biraz sabırlı olmanızı mi istiyor.Kardeşi de siz ev alacağınız zaman size destek olacaktir.
Ailesi de düzenli planlı bir aile gibi geldi.Haybeden para yemiyorlar yani,boş boş para harcatmiyorlar değerlendiriyorlar.
Biraz sabırlı olun bence sonuç güzel olacak

herkes kalbini dolayısıyla kendini, kalitesini ortaya koyuyor. Çok klişe ancak çok doğru bir söz; "Kişi kendinden bilir işi.."
Evet işte sizin yaptiklariniz ancak onların niyetleri çerçevesinde algılanır. Art niyetli insan iyi hoş makul davranışları bencilligine malzeme yapar. Sizinki o hesap olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…