- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.361
İnş canımBende bugün sabah yürüyüşe gidecektim ama uyanamamisim yarın kesin başlıyorum sabah kahvaltim 2 dilim ekmek
4 zeytin 1 yumurta 1 dilim kaşar peynir
Bol yesillik ve şekersiz ıhlamur çayı
Evet bugün güzel başladı inşallah böyle devam ederim
Yoğurdu bugün bende unutmassam deniycemİnş canım
Basurun varsa denemeYoğurdu bugün bende unutmassam deniycem
Olsun azcık şaşırtmış olmuşun bünyeniBu sabah kahvaltıda 5 yeşil zeytin sınırsız yağlı peynir çay omlet çeyrek ekmek öğlen yemeği olarak ise patlamış mısır yedim biraz tuhaf bi menü ancak bu kadar dikkat edebiliyorum misafirlikte
Canım öğünlerin gayet güzel hiç canını sıkma psikolojikmen kendini öyle görmüş olabilirsin iyi gidiyorsun iyi tez zamanda vericen kilolarınıÖğlen 2 dilim sebzeli kek (dünden yaptığım)
4 kaşık yoğurt içine 1 dilim elma doğradım
Ya kendime göre dikkat ediyorum fakat çok kalın görüyorum kendimi kafayı yicem incecik zarif olmak istiyorum artıkinş vericem şu kiloları
Ay inşCanım öğünlerin gayet güzel hiç canını sıkma psikolojikmen kendini öyle görmüş olabilirsin iyi gidiyorsun iyi tez zamanda vericen kilolarını
Pul biber yoğurtu yaptım 2 gündür afedersiniz basurum çok kötü olduacı olduğu için heralde yoksa yoğurt bi zarar vermez ki
Bana uyar canım bana her türlü uyararkadaşlar tarihlerimizi yeniden düzenledim bir sefer daha bildirim günü ekledim bu ay iki gündü 3 yaptım şimdi önümüzdeki ilk bildirim 20 kasım cuma günü ikinciside 27 Kasım cuma günü sizede uygun mu?
Ohhhh misss yaramasın yediklerin imcecik olalım
slmlar günaydınlarrrr arkadaşlarr
gece yoğurtlu kürümle yattım
sabah ılık limonlu suyumu içerek kaltımmmmmm
benden mutlusu yok ayollll
bugun yediklerim kahvaltim 1 dilim cavdar ekmegi 1 yumurta kibrit k.k peynir yesillik azick sekerli cay..oglen yarim porsiyon patates oturtmasi 2 kask makarna ayran..aksama balik var ekmeksiz salatayla yicem ve tabiki firinda pisirecm.Bana uyar canım bana her türlü uyaröteki arkadaşlarada uyar inş
bugun yediklerim kahvaltim 1 dilim cavdar ekmegi 1 yumurta kibrit k.k peynir yesillik azick sekerli cay..oglen yarim porsiyon patates oturtmasi 2 kask makarna ayran..aksama balik var ekmeksiz salatayla yicem ve tabiki firinda pisirecm.
arkadaşlar tarihlerimizi yeniden düzenledim bir sefer daha bildirim günü ekledim bu ay iki gündü 3 yaptım şimdi önümüzdeki ilk bildirim 20 kasım cuma günü ikinciside 27 Kasım cuma günü sizede uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?