Esnek Diyet Arkadaşlığı

Pul biber yoğurtu yaptım 2 gündür afedersiniz basurum çok kötü oldu acı olduğu için heralde yoksa yoğurt bi zarar vermez ki

Bende bugün sabah yürüyüşe gidecektim ama uyanamamisim yarın kesin başlıyorum sabah kahvaltim 2 dilim ekmek
4 zeytin 1 yumurta 1 dilim kaşar peynir
Bol yesillik ve şekersiz ıhlamur çayı
Evet bugün güzel başladı inşallah böyle devam ederim

İnş canım

Bu sabah kahvaltıda 5 yeşil zeytin sınırsız yağlı peynir çay omlet çeyrek ekmek öğlen yemeği olarak ise patlamış mısır yedim biraz tuhaf bi menü ancak bu kadar dikkat edebiliyorum misafirlikte

Öğlen 2 dilim sebzeli kek (dünden yaptığım)
4 kaşık yoğurt içine 1 dilim elma doğradım

Ya kendime göre dikkat ediyorum fakat çok kalın görüyorum kendimi kafayı yicem incecik zarif olmak istiyorum artık inş vericem şu kiloları

Canım öğünlerin gayet güzel hiç canını sıkma psikolojikmen kendini öyle görmüş olabilirsin iyi gidiyorsun iyi tez zamanda vericen kilolarını

Pul biber yoğurtu yaptım 2 gündür afedersiniz basurum çok kötü oldu acı olduğu için heralde yoksa yoğurt bi zarar vermez ki

Acı dokunmuş olabilir. Ben zerdeçal ile yapıyorum tavsiye ederim. Zerdeçal dokunmazda hemde karaciğer için çok faydalı.. Bu aralar bıraktım gerçi ama yeniden başlayacam..

öğlen yarım tost yedim kaşarlı yarım mercimek çorbası 1 dilimde kek o ekstradan çıktı biri getirmiş mecbur yedimmmmmm

arkadaşlar tarihlerimizi yeniden düzenledim bir sefer daha bildirim günü ekledim bu ay iki gündü 3 yaptım şimdi önümüzdeki ilk bildirim 20 kasım cuma günü ikinciside 27 Kasım cuma günü sizede uygun mu?

Bana uyar canım bana her türlü uyar öteki arkadaşlarada uyar inş

bugun yediklerim kahvaltim 1 dilim cavdar ekmegi 1 yumurta kibrit k.k peynir yesillik azick sekerli cay..oglen yarim porsiyon patates oturtmasi 2 kask makarna ayran..aksama balik var ekmeksiz salatayla yicem ve tabiki firinda pisirecm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…