Esnek Diyet Arkadaşlığı

akşam yemek yemedim ama kaju yedim arkadaşlar, oğlum diş çıkarıyo ateşli 3 gündür,çok fena bu diş kaç günde çıkacak fikri olan var mı,hala ortada diş yok çocuğum bitti

kesinlikle canım yaa işte o bile yeter bravo tebriklerrrrrrrrr

akşam yemek yemedim ama kaju yedim arkadaşlar, oğlum diş çıkarıyo ateşli 3 gündür,çok fena bu diş kaç günde çıkacak fikri olan var mı,hala ortada diş yok çocuğum bitti
çok geçmiş olsun canım yaaa
bizim çocuklarda hep atlattı o dönemleri sancılı bir süreç oluyor ama sonra atlatılıyor canım şu anda yapuıılacak herhangi bişey kalmamış aklımda calpol içirin diyordu doktorlar başkada bişey önermiyorlardı

Uyar canım her pazartesi bildirim olsa olurmu acaba hani insan tarih unutabilir diye
yaa tabiiki aslında bana uyar ama hep yarım yamalak bildirim yapıldığından birazda kızıp 15 güne indirmiştim belki o zaman katılım daha fazla olur diye düşünelim bence çoğunluk isterse her pazartesiye çevirelim veya her cumaya

şeymacım bendede var basur ama pul biber etki etmedi bende gerçi bana doktr seninki ölmüş bir işlevi kalmamış dedi ondan mı bilmem

arkadalar 20 kasım bildirim günüüüüüüüüüüüü unutmayınnnnnnnn o gün bildrim yapamıcaksanız bir gün önce yyapın veya mazeret bildirinnnnnnnn yoğsam silerim bak haa!....

Gunaydin arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum 84 kg 1.67 boyunda 26 yasindayim ve 2 cocugum var malesef dogum kilolari yapisti kaldi inatla gitmiyorlar.
Kahvaltim:1 haslanmis yumurta
5 siyah zeytin yarim kibrit kutusu peynir

Kahvaltım
Yarım pide ekmeği (açık ekmek deniyor)
Çeşitli kahvaltılık yanında haşlanmış yumurta
Yarım çokonat
Şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…