- 24 Ekim 2015
- 122
- 74
- 13
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.401
kesinlikle canım yaa işte o bile yeter bravo tebriklerrrrrrrrrafiyet olsun
Benim bugğn hiç güzel gitmedi valla kaçırdım dikkat etmeden yedim çünkü annemdeydim kalabalık ta olunca mümkün olmuyo ama yediğim herşeyi az yedim yani kısaca yiyebileceğim miktarın yarısını yedim buda benüm için çok güzel bi gelişme
Şunu anladım kendime engel olabiliyorum
Nefsime dur diyebiliyorum
Ne kadar yemek konusunda sıkıntılı birgün olsada bugün kendime güvenim geldi başarabileceğimi hissettim.
çok geçmiş olsun canım yaaaakşam yemek yemedim ama kaju yedim arkadaşlar, oğlum diş çıkarıyo ateşli 3 gündür,çok fena bu diş kaç günde çıkacak fikri olan var mı,hala ortada diş yok çocuğum bitti
yaa tabiiki aslında bana uyar ama hep yarım yamalak bildirim yapıldığından birazda kızıp 15 güne indirmiştim belki o zaman katılım daha fazla olur diye düşünelim bence çoğunluk isterse her pazartesiye çevirelim veya her cumayaUyar canım her pazartesi bildirim olsa olurmu acaba hani insan tarih unutabilir diye
slmlar öncelikle hoşgeldiniz Allah sizinde bizimde hepimizin yardımcısı olsunBoyum 161 kilom 72 off pufff
aynen canim ya benimde oglum cok hasta dis cikaramadi bir turluakşam yemek yemedim ama kaju yedim arkadaşlar, oğlum diş çıkarıyo ateşli 3 gündür,çok fena bu diş kaç günde çıkacak fikri olan var mı,hala ortada diş yok çocuğum bitti
Hedefim:65slmlar öncelikle hoşgeldiniz Allah sizinde bizimde hepimizin yardımcısı olsun
bize hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide ekliyim
Bilmiyorum ben yeni yeni iyi oldum çok kötü oldu anlatamam.şeymacım bendede var basur ama pul biber etki etmedi bende gerçi bana doktr seninki ölmüş bir işlevi kalmamış dedi ondan mı bilmem
Ah ya çok zor atlatıyo demek allah şifa versin66.7 olmuşum ama berbat bi geceydi oğlum hiç bu kadar ağlamamıştı, ne dişmiş ama
pasrdon canımcın neyi anlamadın?ben anlamadim eylemcim
Eksik yok tesekkurlerMevrouw61 sizide ekledim tabloya bir kontrol edinde yanlış bişey varsa düzelteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?