Esnek Diyet Arkadaşlığı

ok o zaman ilk bildirimimiz 20 kasım cuma günü sakın bildirmeyi unutmayın bildiremicekseniz mazeretinizi bildirin yine olur yada 1 gün önce bildirin hiç önemli değil canlarrr

bugun yediklerim kahvaltim 1 dilim cavdar ekmegi 1 yumurta kibrit k.k peynir yesillik azick sekerli cay..oglen yarim porsiyon patates oturtmasi 2 kask makarna ayran..aksama balik var ekmeksiz salatayla yicem ve tabiki firinda pisirecm.
Aynen akşam yemeğim balık tı ızgara balık yanında hiçbişey yemedim 1 levrek

Ben yoğurt kürüne sadece yoğurtla devam edicem heralde çok kötü yaptı beni acı iyi gelmiyor zaten 1 çay kaşığı bişey olmaz dedim ama oldu

Canım kilo bildirimi her Pazartesi değil mi ?
Yok değil 15 günde bir di heralde 10 günde bire çekti
Eşim perşembe günü yurtdışına çıkıyor 10 gün yok o gelene kadar farkedilcek kadar incelmek istiyorum. Yani 15 gün gibi bi vaktim var neler yapabilirim bi fikir verin bana

canim sende emziriyormuşsun bende emziriyorum temmuz annelerindensin sende galiba :) 72.5 kiloyum bende zayiflamak istiyorum ama sutum etkilenir diye korkuyorum neler yapiyorsun bir etkisi varmi

Evet bugün çok dikkatli yedim şükürler olsun öğlen çok az makarna ve yoğurt akşam da yarım tabak zeytinyağli pırasa ve turp ...
Şimdide yogurdumu yiyeceğim ...

canim sende emziriyormuşsun bende emziriyorum temmuz annelerindensin sende galiba :) 72.5 kiloyum bende zayiflamak istiyorum ama sutum etkilenir diye korkuyorum neler yapiyorsun bir etkisi varmi
Evet canım temmuz annesiyim
Emziriyor sütümü etkilemedi
Aslında belli bişey yapmıyorum normalde ne yiyorsam yarısını yiyorum kısıyorum yani
Öğünlerin üzerine maden suyu içiyorum
Çayı kahveyi zaten şekersiz içerim
100 e yakın mekik çekiyorum
20 dk eliptik bisiklet kullanıyorum
Yaptıklarım bu geçen hafta 1 kilo verdim bakalım bu hafta nolucak

slmlar bugün herşey çok güzel gitmişti ama şimdi eşim etsiz çiğ köfte yapıyor malesef ondan yicem yuh yaa banaaaaaa

slmlar bugün herşey çok güzel gitmişti ama şimdi eşim etsiz çiğ köfte yapıyor malesef ondan yicem yuh yaa banaaaaaa
afiyet olsun
Benim bugğn hiç güzel gitmedi valla kaçırdım dikkat etmeden yedim çünkü annemdeydim kalabalık ta olunca mümkün olmuyo ama yediğim herşeyi az yedim yani kısaca yiyebileceğim miktarın yarısını yedim buda benüm için çok güzel bi gelişme
Şunu anladım kendime engel olabiliyorum
Nefsime dur diyebiliyorum
Ne kadar yemek konusunda sıkıntılı birgün olsada bugün kendime güvenim geldi başarabileceğimi hissettim.

ben son 1 ayda 5 kilo verdim kizartmalari kesdim seker tatli beyaz un da yok hayatimda .cabucak eski formuma donmeyi cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…