- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.381
dun yogurt kurune basladim tadi gayet guzeldi.sagolun beni motive ediyorsunuzuyar canim tabiki ama ben nekadar berebilicem acaba korktuuuuummm
hepimiz birbirimize destek olacaz canım öylelikle bu işn üstesinden gerlecez inşallahhhhhhhdun yogurt kurune basladim tadi gayet guzeldi.sagolun beni motive ediyorsunuz
ok o zaman ilk bildirimimiz 20 kasım cuma günü sakın bildirmeyi unutmayın bildiremicekseniz mazeretinizi bildirin yine olur yada 1 gün önce bildirin hiç önemli değil canlarrr
Aynen akşam yemeğim balık tı ızgara balık yanında hiçbişey yemedim 1 levrekbugun yediklerim kahvaltim 1 dilim cavdar ekmegi 1 yumurta kibrit k.k peynir yesillik azick sekerli cay..oglen yarim porsiyon patates oturtmasi 2 kask makarna ayran..aksama balik var ekmeksiz salatayla yicem ve tabiki firinda pisirecm.
Yok değil 15 günde bir di heralde 10 günde bire çektiCanım kilo bildirimi her Pazartesi değil mi ?
canim sende emziriyormuşsun bende emziriyorum temmuz annelerindensin sende galiba :) 72.5 kiloyum bende zayiflamak istiyorum ama sutum etkilenir diye korkuyorum neler yapiyorsun bir etkisi varmiYok değil 15 günde bir di heralde 10 günde bire çekti
Eşim perşembe günü yurtdışına çıkıyor 10 gün yok o gelene kadar farkedilcek kadar incelmek istiyorum. Yani 15 gün gibi bi vaktim var neler yapabilirim bi fikir verin bana
Evet canım temmuz annesiyimcanim sende emziriyormuşsun bende emziriyorum temmuz annelerindensin sende galiba :) 72.5 kiloyum bende zayiflamak istiyorum ama sutum etkilenir diye korkuyorum neler yapiyorsun bir etkisi varmi
Evet canım temmuz annesiyim
Emziriyor sütümü etkilemedi
Aslında belli bişey yapmıyorum normalde ne yiyorsam yarısını yiyorum kısıyorum yani
Öğünlerin üzerine maden suyu içiyorum
Çayı kahveyi zaten şekersiz içerim
100 e yakın mekik çekiyorum
20 dk eliptik bisiklet kullanıyorum
Yaptıklarım bu geçen hafta 1 kilo verdim bakalım bu hafta nolucak
slmlar bugün herşey çok güzel gitmişti ama şimdi eşim etsiz çiğ köfte yapıyor malesef ondan yicem yuh yaa banaaaaaa
ben son 1 ayda 5 kilo verdim kizartmalari kesdim seker tatli beyaz un da yok hayatimda .cabucak eski formuma donmeyi cok istiyorumEvet canım temmuz annesiyim
Emziriyor sütümü etkilemedi
Aslında belli bişey yapmıyorum normalde ne yiyorsam yarısını yiyorum kısıyorum yani
Öğünlerin üzerine maden suyu içiyorum
Çayı kahveyi zaten şekersiz içerim
100 e yakın mekik çekiyorum
20 dk eliptik bisiklet kullanıyorum
Yaptıklarım bu geçen hafta 1 kilo verdim bakalım bu hafta nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?