Esnek Diyet Arkadaşlığı

bayanlar 3 gunluk patates yogurt diyeti yapan varmi?ben cuma cumartesi pazar yapmayi dusunuyorumda...fikirlerinzi almak istedimm
onu yaşam diye bir arkadaşımız vardı o sık yapardı ama bu aralar girmiyor kendisinede ulaşamıyorum o 3 günde 2 ila 3 kilo arası verirdi bizede hep tavsiye ederdi 3. günde yapardı bırakırdı

Kahvaltim;
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 lokmacik peynir
Ve cay
Ara;
1 cay bardagi süt
Öğle;
Marul salatasi
1 bardak ayran
Ara;
1 nescafe ve yarim zeytinyagli dolma biber
Aksam;
2 zeytinyagli dolma biber
2 kase tarhana corbasi ( 1 kasesi kacamak oldu yaaoff)
Ve 2 litre su boyle kapatiyorum geceyi
Eger acikirsam kahve icerim heralde kahvesiz asla yapamayanlardanim(

Gunun ozeti sabah 1 dilim ekmek,3 zeytin, 1kk beyaz peynir,ara yok...ogle 1 porsiyon bulgur pilavi,1 porsiyon etli nohutun susuz kismi ara yok...aksamda hamsi tava salata hamsi fazla kacti biraz...ara 2 seker tatli istegim icin...

Sekersiz kahve zayiflamaya cok yardim edyor..

Sabah yarım açık ekmek (pide) haşlanmışyumyrta ve çeşitli kahvatılık-
öğlen 1 minik poğça kendim yaptım 3 kayısı
Akşam 3 kaşık pilav 4 kaşık kabak yemeği 2 tavuk kanat.
10 tanede hurma yemişimdir bugün

slm kizlar.
bu benim size ilk mesajim :) bende size katilmak istiyorum.
1.63 boy. 65.5kiloyum. insallah hedefim 55. yasim 28.

Ben de bugünü ozetleyeyim:
Sabah çok az ekmek ve peynir, bol dereotu
Öğlen yarım kase çorba ve yogurt, bir dilim kek,
Akşam yarım kase çorba ve ıspanaklı börek, yarım elma,
Az önce de duramayip biraz leblebi yedim
Cumaya kadar biraz daha dikkat edeyim

Iyi geceler kızlar buralar çok saldım oyüzden giremedim yedikleri mi yazmasam daha iyi yaş pastalar bisküviler fıstıklar ...

bayanlar 3 gunluk patates yogurt diyeti yapan varmi?ben cuma cumartesi pazar yapmayi dusunuyorumda...fikirlerinzi almak istedimm

Merhaba ben yaptım. Ben bir iki küçük değişiklik yapmıştım size de tavsiye ederim. İlk günü aynen uyguladım.
- 2. gün sabah sadece yoğurt var ona yulaf ezmesi ve ruşeym ekleyerek 1 tane mandalina ile beraber yedim.
-Yine 2. gün akşam haşlanmış patatesi 1 tane yumurta ile tavada pişirerek yedim.
-3. günde sabah ve öğle patateslerimin yanına 5'er tane yeşil zeytin ekledim. Akşam yoğurduma yine yulaf ezmesi ve ruşeym ekledim.
Bir de ben her akşam 1 saat spor yapıyorum bu yüzden spordan sonra 1 bardak tarçınlı yağsız süt içtim ve tabi ki günde 2 fincan yeşil çay ile günlük 3 lt'ye yakın su.
Yapılması zor değil. Benim kilo vermem durmuştu bi atak olsun dedim.
3 günün toplamında 2.6 kilo gitti. Vücudumu canlandırmak anlamında iyi oldu. Yapmasında oldukça kolay. Normal diyetime ve sporuma devam ediyorum ve kilo vermem devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…