- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.421
eki goruntule size tavsiyem var demisiniz ya onu..pasrdon canımcın neyi anlamadın?
bayanlar 3 gunluk patates yogurt diyeti yapan varmi?ben cuma cumartesi pazar yapmayi dusunuyorumda...fikirlerinzi almak istedimmWaw hadi hayırlı olsun
Ben hiç yapmadım yapan vardı sanki bu topikte.bayanlar 3 gunluk patates yogurt diyeti yapan varmi?ben cuma cumartesi pazar yapmayi dusunuyorumda...fikirlerinzi almak istedimm
onu yaşam diye bir arkadaşımız vardı o sık yapardı ama bu aralar girmiyor kendisinede ulaşamıyorum o 3 günde 2 ila 3 kilo arası verirdi bizede hep tavsiye ederdi 3. günde yapardı bırakırdıbayanlar 3 gunluk patates yogurt diyeti yapan varmi?ben cuma cumartesi pazar yapmayi dusunuyorumda...fikirlerinzi almak istedimm
he canım o yazıyı yazdığım yerdeki paylaştığım resim varya onu dikkate alın demek istedim Erkeklerden Uzak durun dedimmmmm yani mesele o canımeki goruntule size tavsiyem var demisiniz ya onu..
Cok tesekkur ederim...yeni bir motivasyona ihtiyacim var..hedefim kisa vadede 68 olmakslmlar öncelikle hoşgeldiniz Allah sizinde bizimde hepimizin yardımcısı olsun
bize hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide ekliyim
Sekersiz kahve zayiflamaya cok yardim edyor..Kahvaltim;
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 lokmacik peynir
Ve cay
Ara;
1 cay bardagi süt
Öğle;
Marul salatasi
1 bardak ayran
Ara;
1 nescafe ve yarim zeytinyagli dolma biber
Aksam;
2 zeytinyagli dolma biber
2 kase tarhana corbasi ( 1 kasesi kacamak oldu yaaoff)
Ve 2 litre su boyle kapatiyorum geceyi
Eger acikirsam kahve icerim heralde kahvesiz asla yapamayanlardanim(
Ama sekersiz icemiyorum yavas yavas insallah birakicsm tek sekerli iciyorumSekersiz kahve zayiflamaya cok yardim edyor..
Hoşgeldin aramızaslm kizlar.
bu benim size ilk mesajim :) bende size katilmak istiyorum.
1.63 boy. 65.5kiloyum. insallah hedefim 55. yasim 28.
Hoşgeldin şekerimGunaydin arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum 84 kg 1.67 boyunda 26 yasindayim ve 2 cocugum var malesef dogum kilolari yapisti kaldi inatla gitmiyorlar.
Kahvaltim:1 haslanmis yumurta
5 siyah zeytin yarim kibrit kutusu peynir
Hoşgeldiiinslm kizlar.
bu benim size ilk mesajim :) bende size katilmak istiyorum.
1.63 boy. 65.5kiloyum. insallah hedefim 55. yasim 28.
Yaa ben de şekersiz hiic sevmiyorum. Şekeri baya azalttim ama hala şekerli isteAma sekersiz icemiyorum yavas yavas insallah birakicsm tek sekerli iciyorum
bayanlar 3 gunluk patates yogurt diyeti yapan varmi?ben cuma cumartesi pazar yapmayi dusunuyorumda...fikirlerinzi almak istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?