Esnek Diyet Arkadaşlığı

merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza. Boyum 1.73 kilom bu sabah itibariyle 69.1 di. saglıklı beslenmeye calısıyorum abur cuburdan uzak kalarak. pazar hariç her gün 1 gün kardiyo 1 gün bölgesel egzersiz yapıyorum. hepimize bol eksiler :)

slmlar hoşgeldiniz
maşallah boyunuz iyiymiş hedef lilonuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzuda yazın sizide ekliyim tablomuza

Ne güzel ben çok iradesizim bugün de gün var orda yerim sonra yine pişman olurum

Ne güzel ben çok iradesizim bugün de gün var orda yerim sonra yine pişman olurum
bak canım orda ye ama akşama sadece çorba ye ekmeksiz 1 veya 2 kase çok da az yeme benim de bu aralar kahvaltım öğle yemeklerim ağır oldu ama akşam çok dikkat ettim birazda sporla baya birdüşüş oldu çok şükür

kızlar bakın eğer bu bildirimde kimse kilo vermezse ve ben 400 gramla birinci olursammm o zaman wayyy halinize ona göreeeeeeee!!!!....

Merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum sizleri takip ederek motive olup kilolara veda etmek daha kolay olacak gibi ...

Herkese iyi aksamlar
Bugunki menum soyle
SABAH
Bir kepekli ekmek arasi bir dilim beyaz peynir ve iki bardak cay
ARA
1 tek sekerli nescafe
ÖGLE
2 dolma biber
1 kase marul salata
ARA
1 bardak sütlu litalif yulaf ezmesi ve bir yemek kasigi karisik kuru meyve
AKSAM
Mantar sote bugunluk boyle ama herhangi bir eksilme yok malesef hayirlisi artik

Merhaba arkadaslar..gunun ozetini geciyorum...sabah 1 elma,ara yok...ogle 1 kase corba,dalyan kofte patates puresii...ara sekersiz nescafe...ara 1 bardak diyet kola...aksam firin tava...

Kac gundur diyettesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…