- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.441
slmlar hoşgeldinizmerhaba ben de katılmak istiyorum aranıza. Boyum 1.73 kilom bu sabah itibariyle 69.1 di. saglıklı beslenmeye calısıyorum abur cuburdan uzak kalarak. pazar hariç her gün 1 gün kardiyo 1 gün bölgesel egzersiz yapıyorum. hepimize bol eksiler :)
hedef kilom 63 şimdilik :) yıl sonu 65 diyelim bakalım fazla giderse ne alaslmlar hoşgeldiniz
maşallah boyunuz iyiymiş hedef lilonuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzuda yazın sizide ekliyim tablomuza
ekledim hayırlara vesile olsunnnnnnn inşallahhhhhhhhedef kilom 63 şimdilik :) yıl sonu 65 diyelim bakalım fazla giderse ne ala
Ne güzel ben çok iradesizim bugün de gün var orda yerim sonra yine pişman olurumkızlarrrrrrrrr bu arada 2015 son bildirmimizede az kaldıııııııı o büyük güneeeeeeeeee
ona göre silkinelim kendimize gelelim ben bugün 56.6 yı görmenin mutluluğuyla dolanıyorum ortalıktaaaaaaa çok şükürrrrrrrr
bak canım orda ye ama akşama sadece çorba ye ekmeksiz 1 veya 2 kase çok da az yeme benim de bu aralar kahvaltım öğle yemeklerim ağır oldu ama akşam çok dikkat ettim birazda sporla baya birdüşüş oldu çok şükürNe güzel ben çok iradesizim bugün de gün var orda yerim sonra yine pişman olurum
yok canımcım sen zaten alma yeterben bırak vermeyi almasam iyi canem
ewet ama 52 olsam kendimi psikolojik olarak daha hissedeceğim..ama 53 küsürumdur gene ben.(yok canımcım sen zaten alma yeter
gerek yok vermene maşallah çok iyisin
olsun yinede iyi hisset ama dikkat et bebeğimewet ama 52 olsam kendimi psikolojik olarak daha hissedeceğim..ama 53 küsürumdur gene ben.(
Kac gundur diyettesin ?Herkese iyi aksamlar
Bugunki menum soyle
SABAH
Bir kepekli ekmek arasi bir dilim beyaz peynir ve iki bardak cay
ARA
1 tek sekerli nescafe
ÖGLE
2 dolma biber
1 kase marul salata
ARA
1 bardak sütlu litalif yulaf ezmesi ve bir yemek kasigi karisik kuru meyve
AKSAM
Mantar sote bugunluk boyle ama herhangi bir eksilme yok malesef hayirlisi artik
Burada 14 Kasım cmrts diet başladım başlangıç kilom 72.500 yılsonu hedefim 66. 500 asıl hedefim 59 ları görmek ...Merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum sizleri takip ederek motive olup kilolara veda etmek daha kolay olacak gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?