- 17 Kasım 2015
- 20
- 14
- 3
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.461
Yaa çok pardon boyutu yazmayı unutmuşum 1.60Burada 14 Kasım cmrts diet başladım başlangıç kilom 72.500 yılsonu hedefim 66. 500 asıl hedefim 59 ları görmek ...
10 gun olmustur. Ama bayagi kacamakli 10 gun gercek anlamda 2 gun hic kacamak yapmiyorum yeni yani hayirlisiKac gundur diyettesin ?
Yok artik gercek misinizBurada 14 Kasım cmrts diet başladım başlangıç kilom 72.500 yılsonu hedefim 66. 500 asıl hedefim 59 ları görmek ...
Ayy pardon ya tersinden okumusum 14 kasimdan beri 66.500 dustunuz diye okudumBurada 14 Kasım cmrts diet başladım başlangıç kilom 72.500 yılsonu hedefim 66. 500 asıl hedefim 59 ları görmek ...
nerdee yok cnm yanlış anladın 2015 sonunda 66 olmayı hedefliyorum yani 1,5 ayım var yani gerçek değilimYok artik gercek misiniz( lutfen nasil bir program (diyet) uyguladiginizi yazarmisiniz
ayy evet yaa cok guldum kendime hatta hala guluyorum insallah goruruz o gunleri insallahhhhnerdee yok cnm yanlış anladın 2015 sonunda 66 olmayı hedefliyorum yani 1,5 ayım var yani gerçek değilim
Evet güzel güzel günde hapur hupur yedim ama akşam hiç yemedim ha la tokum zaten yarın sabah da yürüyüş var moral bozmak yok devam devambak canım orda ye ama akşama sadece çorba ye ekmeksiz 1 veya 2 kase çok da az yeme benim de bu aralar kahvaltım öğle yemeklerim ağır oldu ama akşam çok dikkat ettim birazda sporla baya birdüşüş oldu çok şükür
Hehehhe kendimi gördüm sanırımben bırak vermeyi almasam iyi canem
Neyy bende kendimi gördüm sanırım diyorum sen çok zayifsin bacimmm senin kilona dussem göbek atarım ama nerde eeeewet ama 52 olsam kendimi psikolojik olarak daha hissedeceğim..ama 53 küsürumdur gene ben.(
canım insan belli bir kiloya alışınca üste çıkınca canı sıkılıyor.. bide yaş geçiyor.. eskisi gibi çabuk gitmyio kilolarNeyy bende kendimi gördüm sanırım diyorum sen çok zayifsin bacimmm senin kilona dussem göbek atarım ama nerde eee
aynen gerçekten bende öyleyim dediğinede katılıyorum canım herkes vücudnun resmini yollayabilirmi değişimi zamanla resimlerimizdede görelim ne dersiniz?canım insan belli bir kiloya alışınca üste çıkınca canı sıkılıyor.. bide yaş geçiyor.. eskisi gibi çabuk gitmyio kilolarbende çok takıntılıyımdır kiloya zaten..
ah canım sakın sakın bir daha yapma öyleeeeeeeeGünaydın herkese uzun zamandır yazamadım geçen tartıldım 66 kilo gelmiştim tartıda 67 görünce moralim alt üstü oldu bıraktım ha bre yedim şimdi tekrar devam edicem desteğinizle kızlar
reglden ödemden kimi zaman olmadık şeylerden yüksek çıkabiliyor aman haa canım hemen kendine gel bebeğimmmmmmmGünaydın herkese uzun zamandır yazamadım geçen tartıldım 66 kilo gelmiştim tartıda 67 görünce moralim alt üstü oldu bıraktım ha bre yedim şimdi tekrar devam edicem desteğinizle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?