Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bende bu sabah başladım aslında dün başlayacaktım ama pazartesi günleri diyete başlamam takintiliyimdir. 71.2 kiloyum şuan. 1.62cm boyu var. Doğum kiloları gitmeli artık. Psikolojim bozuldu bu halimle dışarı bile çıkmak gelmiyor içimden. 55 kg dan çıktım bu kiloya ama niyetim tekrar 55 kg olmak hadi bakalım. İradenin gücü adınaaa:)

Evet güzel güzel günde hapur hupur yedim ama akşam hiç yemedim ha la tokum zaten yarın sabah da yürüyüş var moral bozmak yok devam devam

Ya ben inanılmaz karşıyım 1 kibrit kutusu bilmemne,3 çubuk bilmemne..Bu şekilde sadece kendine işkence ediyor insan..Ve sonrasındaduygusal açlıkla herşeye saldırıp daha beter kilo alımına sebep oluyor.Ve her yaptıgı diyette de diyetten sogur insan,birdahakini yapmak zor gelir.

Bu sebeple sağlıklı beslenme bir yaşam tarzı olmalı..Zaten kilolar kendiliğinden gidecek..Sağlıklı beslenip kilolu olan 1 tane insan görmedim ben..Sağlıklı beslenme ve spor ile birlikte en geç 1 yılda tüm fazlalıklarınızdan kurtulursunuz (30-40 kilo fazlası olanlar için) bu sebeple sağlıklı beslenme başlığı açtım kendime,orda sağlıklı tariflerimizi ve beslenme alışkanlıklarımızı,yediklerimizi paylaşabilelim diye..Ben ideal kilomdayım ancak sağlıklı yaşamın tek amacı kilo değil..ben hem erken yaşlanmak istemiyorum,hemde sağlık problemleriyle boğuşarak kalitesiz bir yaşam geçirmek istemiyorum.Yediğin yemek senin ömrünü de,ömrünün kalitesini de belirliyor,bu bilimsel bir gerçek artık.

İsteyen olursa başlığıma da beklerim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/saglikli-yasama-gecis.877294/

Neyy bende kendimi gördüm sanırım diyorum sen çok zayifsin bacimmm senin kilona dussem göbek atarım ama nerde eee
canım insan belli bir kiloya alışınca üste çıkınca canı sıkılıyor.. bide yaş geçiyor.. eskisi gibi çabuk gitmyio kilolarbende çok takıntılıyımdır kiloya zaten..

canım insan belli bir kiloya alışınca üste çıkınca canı sıkılıyor.. bide yaş geçiyor.. eskisi gibi çabuk gitmyio kilolarbende çok takıntılıyımdır kiloya zaten..
aynen gerçekten bende öyleyim dediğinede katılıyorum canım herkes vücudnun resmini yollayabilirmi değişimi zamanla resimlerimizdede görelim ne dersiniz?

Günaydın herkese uzun zamandır yazamadım geçen tartıldım 66 kilo gelmiştim tartıda 67 görünce moralim alt üstü oldu bıraktım ha bre yedim şimdi tekrar devam edicem desteğinizle kızlar

Günaydın herkese uzun zamandır yazamadım geçen tartıldım 66 kilo gelmiştim tartıda 67 görünce moralim alt üstü oldu bıraktım ha bre yedim şimdi tekrar devam edicem desteğinizle kızlar
ah canım sakın sakın bir daha yapma öyleeeeeeee
bizimde öyle dönemlerimiz oluyor ama bırakmıyoruzzz
bu sefer birde o yediklerin eklenecek vereceğin kiloların üzerine
canım umutsuzluğa hiç yer yokkkkk olmaz oolmmmazzzz oo la laaaaaaaaa
hemen başla canım dikkate ama hemennnn!....

reglden ödemden kimi zaman olmadık şeylerden yüksek çıkabiliyor aman haa canım hemen kendine gel bebeğimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…