Esnek Diyet Arkadaşlığı

şimdi çektim

Eklentiler

• IMG_5398.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5399.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5400.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_5401.webp
    10 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_5402.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 59
çok dengeli yemişsin canım bravo
bence böyle devam edersen çok kısa zamanda eksilme görürsün birazda hareket edersen tamamdır

Bende Zayıflamak istiyorum hiç yemiyorum ama tık yok hep aynıyım
ah canım belkide yanlışı orda yapıyorsun hiç yemeyincede vücut kıtlık sendromuna giriyor ve kilo verdirmeyi durduruyor bende öyle bırak öğünleri ara öğünleri kaldırdım anında kilo vermem durdu ara öğünleri tekrar ekledim tekrar kilo vermeye başladım nerede yanlış yaptığınızı iyi tespit edin bakın ilerleyeceksiniz

25 yaşındayım
1.70 boy 76 kilo göbeğim çok fazla ilaçlardan galiba kilo alıyorum nedenini bilmiyorum
oo boyunuz iyi maşallah o zaman 65 e bile düşseniz yeterli çok aşırı kendinizi yormanıza gerek yok o zaman devam etmeyi düşünüyorsanız sizide alalım tablomuza ekliyim hedef kilonuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzuda yazın bazı ilaçlar evet insanı şişiriyor

65 olsam yeter benim için ama günlük ilaç aldığım için bi lokma bilr olsa ana öğünlerde yiyorum . Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum. Böbrek hastasıyım yalnız dikkat etmeliyim.

Ayy kizlarr bu sabah 82.8 gosterdi tarti inanmiyorum iki gunde 1 kilo superrr ama tansiyonum oynuyor surekli bugun oyuzden tam dikat edemiyorum yatiyorum surekli hepimize bolll eksilerrrr

65 olsam yeter benim için ama günlük ilaç aldığım için bi lokma bilr olsa ana öğünlerde yiyorum . Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum. Böbrek hastasıyım yalnız dikkat etmeliyim.
inşsalah bizimle birlikte sizde vereceksiniz Allahın izniyle çok geçmiş olsun bence günde 2-2.5 litre su içerek başlayın arada da 2-3 fincan yeşil çay için bunlar sizi canlandıracaktır ve böbreğinizede yan etkiside olmaz sabah kendinizi zorlasanızda 1 dilim ekmek peynir zeytin mutlaka yiyin zeytin vücudu çok güçlendirip doping gibi etki yapıyormuş öğlende öyle gene illaki bşeyler zorlayın yinin vücudunuz kıtlık sendromuna girmiş onu bir canlandırmanız şaşırtmanız lazım

25 yaşındayım
1.70 boy 76 kilo göbeğim çok fazla ilaçlardan galiba kilo alıyorum nedenini bilmiyorum
sizide ekledim 2015 son bildirim için kilo hedefinizi 73 yaptım değiştiredebilirim
ama 73 ü yıl sonuna kadar görürseniz bu sizin için iyi bir heves olur yetişebileceğiniz kadar hedef yazmak istedim siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…