- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.481
nerdeee inşallah 54 e düşersem fit olacağıma bende inananacambence gayte fistsin canım.. süpersin....:)
sizide tabloya ekliyecem bilgilerinizi tekrar yazarmısınız bir karışıklık olmuş bulamadımnerdee yok cnm yanlış anladın 2015 sonunda 66 olmayı hedefliyorum yani 1,5 ayım var yani gerçek değilim
çok dengeli yemişsin canım bravoHerkese iyi aksamlar
Bugunki menum soyle
SABAH
Bir kepekli ekmek arasi bir dilim beyaz peynir ve iki bardak cay
ARA
1 tek sekerli nescafe
ÖGLE
2 dolma biber
1 kase marul salata
ARA
1 bardak sütlu litalif yulaf ezmesi ve bir yemek kasigi karisik kuru meyve
AKSAM
Mantar sote bugunluk boyle ama herhangi bir eksilme yok malesef hayirlisi artik
ah canım belkide yanlışı orda yapıyorsun hiç yemeyincede vücut kıtlık sendromuna giriyor ve kilo verdirmeyi durduruyor bende öyle bırak öğünleri ara öğünleri kaldırdım anında kilo vermem durdu ara öğünleri tekrar ekledim tekrar kilo vermeye başladım nerede yanlış yaptığınızı iyi tespit edin bakın ilerleyeceksinizBende Zayıflamak istiyorum hiç yemiyorum ama tık yok hep aynıyım
kilonuz kaç aşırı çok mu ve boyunuz kaç?Bende Zayıflamak istiyorum hiç yemiyorum ama tık yok hep aynıyım
oo boyunuz iyi maşallah o zaman 65 e bile düşseniz yeterli çok aşırı kendinizi yormanıza gerek yok o zaman devam etmeyi düşünüyorsanız sizide alalım tablomuza ekliyim hedef kilonuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzuda yazın bazı ilaçlar evet insanı şişiriyor25 yaşındayım
1.70 boy 76 kilo göbeğim çok fazla ilaçlardan galiba kilo alıyorum nedenini bilmiyorum
sizide tabloya ekliyecem bilgilerinizi tekrar yazarmısınız bir karışıklık olmuş bulamadım
14 Kasım cmrtsi diete başladım başlangıç kilom 72.500. Boyum 1.60 yılsonu 65.500 ü hedefliyorum asıl hedefffsizide tabloya ekliyecem bilgilerinizi tekrar yazarmısınız bir karışıklık olmuş bulamadım
tamam şimdi ekliyorum14 Kasım cmrtsi diete başladım başlangıç kilom 72.500. Boyum 1.60 yılsonu 65.500 ü hedefliyorum asıl hedefff59 ları görmek
inşsalah bizimle birlikte sizde vereceksiniz Allahın izniyle çok geçmiş olsun bence günde 2-2.5 litre su içerek başlayın arada da 2-3 fincan yeşil çay için bunlar sizi canlandıracaktır ve böbreğinizede yan etkiside olmaz sabah kendinizi zorlasanızda 1 dilim ekmek peynir zeytin mutlaka yiyin zeytin vücudu çok güçlendirip doping gibi etki yapıyormuş öğlende öyle gene illaki bşeyler zorlayın yinin vücudunuz kıtlık sendromuna girmiş onu bir canlandırmanız şaşırtmanız lazım65 olsam yeter benim için ama günlük ilaç aldığım için bi lokma bilr olsa ana öğünlerde yiyorum . Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum. Böbrek hastasıyım yalnız dikkat etmeliyim.
sizide ekledim 2015 son bildirim için kilo hedefinizi 73 yaptım değiştiredebilirim25 yaşındayım
1.70 boy 76 kilo göbeğim çok fazla ilaçlardan galiba kilo alıyorum nedenini bilmiyorum
süper canım tebriklerrrrrrrrrrrAyy kizlarr bu sabah 82.8 gosterdi tarti inanmiyorum iki gunde 1 kilo superrr ama tansiyonum oynuyor surekli bugun oyuzden tam dikat edemiyorum yatiyorum surekli hepimize bolll eksilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?