- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Kara kediyim çünkü benpeki anneniz ayni şekilde anlatsa eşiniz karışıyor muydu?
neden ana oğulun arasina giriyorsun ki..
ben yaşıyorum bunları stresi falanda bana yansıyor napayım bi öneriniz var mı ?
bana anlatma demek bile çözüm dğil zaten anlatamadığında falanda strese girip morali bozuk olup kızıp bağırdıklarıda oluyor eşlerin ufacık bişeyee. var mı öneriniz ?
he ayrıca kaynanamın bana yaptıklarıda var falan.. ben 1.5 senede çözemedim düşünün ki sanki 15 yıllık evliyiz gibi dert sahibi etti beni sağolsun kv
valla ben kendimi çekiyorumda. çektim diede ayrı bi surat yapıyr kv. herşeyi başından beri eşimle yönlediriyor o kadar sinr oluyorm ki anlatamam. eşim istemsizce yaptığı bişi bi anda parlamak. oda farktti sonradan evimize yansıdığını zaten ama kv hala aynıı değişmez artık ne desek boş ben herhalde ömrümde böyle birini görmedim..Önerim var tabi ki. Zaten yazımı okuduysanız sorun size yansımıyorsa, eşiniz evde sorun çıkartmıyorsa sizi ilgilendirmez dedim.
Eşiniz kaynananızla dertleştikten sonra sizi huzursuz ediyorsa bir sorun vardır. Böyle durumda ben olsam önce eşimle konuşurum. Sorun hallolmazsa o zaman kaynanamla konuşurum.
Ama burada kilit kişi eş kişisi oluyor. Eşiniz evine sorun aksettiren biri ise o zaman siz de yumruğunuzu masaya vuruverin bir zahmet.
Eşim başkası yüzünden strese girecek sonra da gelip bağırıp çağıracak bana. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Ben o eşin haddini bildiririm. Her şeyin bir yeri ve zamanı var.
Kaynananızın size yaptıklarını bilmiyorum ama bu sizin canınızı yakıyorsa aranıza mesafe koymak en iyisi. Böylece ne siz sinir olursunuz ne de o size zarar verebilir.
Anne-kız, Anne-oğul dertleşebilir, onlar bu durumdan rahatsız değilse gelin veya damadın bundan rahatsız olmaması gerekir ama devamlı baban şöyle, babaannen böyle, yengen kötü, amcan beter, ömrümü çürüttüler, beni bitirdiler, hakkımı helal etmiyorum, mezarlarında ters dönsünler gibi hem anlatanın hem dinleyenin içini tüketen negatif enerjiyle yaşam enerjisini yok eden söylenmeleri anlamıyorum, o kadar dertliyseler boşansınlar, en etkilenmiyorum diyen evlat bile etkilenir.Sürekli birilerinin arkasından sallamak dertleşmek falan değil, dedikodu oluyor.
İşte böyle böyle ruh hastası ediyorlar insanları genç yaşta. Aynı kanser gibidir dedikoducu insan. İster akraba olsun, ister başkası.
O neymis bacim gunde 10 15 defa kavga birgun kac saat zaten. Gunde 15 saati kavgaya gidiodur bunlarin 1 2 saatide esine anlatmak o zaman. Bunlari terapiye yollayin. Kendilerine bir mesguliyet bulsunlar yuruyus, spor falan kimseyide mutsuz etmesinler yahu. Olmuyorsada ayrilirlar. Gunde 10 15 kavga nedirBi yere kadar elbet anlatılır
Ama herşeyi ama her şeyi anlatıyor annesi
Eşimin bana yansıttığı kadarı bile çok çok fazla ,
Bana yansıtmadığı kim bilir neler anlatıyor annesi ,eşim de diyor bazen boşanın diye ama sonuö aynı
Günde on beş kere kavga ederler hepsinden de eşimin haberi var en ayrıntısına kadar
İnstagramda hihieved sayfasına bi göz atın tam size göreDoktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor
Siz çok gözatıyorsunuz, sizi anlatıyorsa demekkiİnstagramda hihieved sayfasına bi göz atın tam size göre
Kaç yaşında olmuş bebeği ben de hamile bayanlara o kadar özeniyorum ki kaç yaşında olursa olsun:):)
Otomatik klavye
Yedik bir halt , şimdi aldıralım mı bebeği ?
Yani eşim aldırın derse aldıracaklar mış düşünün
Sen söyle diye sıkıştırmışlar
ama söz konusu kişi baba. ev dışındaki kimse değil ki. annenin değeri neyse babanın da değeri o olmalı bi evde . böyle hareketler sadece babayı degersizlestirir şimdi konu sahibinin çocuğu yok ilerde olunca eşi de baba olunca o çocuğa tavrı nasıl olacak olay bu anlık değil ki ailenden ne goruyosan kendi ev hayatın anneligin esligin aynı o şekilde seyir ediyorKiymis olmuyor ki. Beraber dedikodu yapmis oluyorlar. Ben de annemi dinlerim hep, rahmetli babami hic anlatmadi anlatmaz ama kardeslerini anlatir mesela,o bunu yapti su sunu yapti diye. Bence basbayagi dedikodu yapiyoruz yani kimse kimseye kiymis olmaz bu sekilde.
Hem esiniz de belki gereken her seyi soyluyordur annesine. Akil veriyordur,ya da sizinle ilgili sorunlarini anlatiyordur,bilemezsiniz. Birlikte ne isterlerse onu yapsinlar kafaniza takmayin
kesinlikleOrada amac bak gor ben neler cektim kimin icin sizin icin sebin icin
O zaman en kiymetlin benim benim dedigimi yap bana bak benimle ilgilen ben ben ben
Simdi sira sende sen bana borclusun
Olay basit bir dertleşme sorun çözme falan değilben konu sahibini çok iyi anlıyorum. bizde durum tam tersi. kv anlatmaz anlatmak istemez sikmaz istemez ama eşim sürekli anasının tepesinde. iyi misiniz bisiye ihtiyacınız var mi bilmem ne ki kp var hepimiz zaten çok yakın oturuyoruz .yaşlı da değiller. demem o ki sikilmaniz normal artık önceliği evi olmalı eşinizin .tabi evlatsin her an yanında olmak zorundasın benim de ailem var uzakta annemin sesinden neyin var demeye başlarım ama evimizin içini etkileyecek kadar olmamalı. ev sahibiyle kirada anlaşılamıyor mesela e bundan bise ne. kirayı biz vermiyoruz evde zaten bi baba var olay dertlesme değil yani gereksiz dertler bulunup gelinmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?