- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
karnın tok dilin uzadı tabi hdhdbd ben daha sarmami yiyemedim beşik sallıyorum dramı hissedebiliyomusin :dBöreğimi yedim ayran içtim bitti benim pil, önümde makarna kessen kılım oynamaz
Tok açın halinden anlamıyor
Kocan ne dıyor bu durumakarnın tok dilin uzadı tabi hdhdbd ben daha sarmami yiyemedim beşik sallıyorum dramı hissedebiliyomusin :d
eskiden di onlar , Cook eskiden :dÇok haklı bir bakış açısı sarma sarmak çok zor ve neden misafirler yesindi
Offf kıyamam.karnın tok dilin uzadı tabi hdhdbd ben daha sarmami yiyemedim beşik sallıyorum dramı hissedebiliyomusin :d
valla en son gördüğümde uyumak üzereydi sarmanin kokusunu aldı yine ne pişiyor aşkım ocağı açık unutma dedi ve uyudu napsin alıştı o da hiç sönmeyen ocağa ..ocağı battı haberi yok tırtıl gibi yimKocan ne dıyor bu duruma
Bana en son pandemiden 3ay önce misafir gelmişti ona da sitede bi komsu yıyecek yapıyodu ondan yaptırmıstım o son oldu evde hamurısı hıc pısmedı gıbı bısey. Ama sarma oyle mı her hafta pısırırım 5kg yaprak aldım hususieskiden di onlar , Cook eskiden :d
Yemekten kalkıp yemeğe oturmak bunun bir tık üstü yokvalla en son gördüğümde uyumak üzereydi sarmanin kokusunu aldı yine ne pişiyor aşkım ocağı açık unutma dedi ve uyudu napsin alıştı o da hiç sönmeyen ocağa ..ocağı battı haberi yok tırtıl gibi yim
evet geçtin yani o moda , konu sahibi şeetsinlerden basladin edebiyata ama yakalandin seni börek kemirenOfff kıyamam.
Sarma orada sen beşik başında.
Valla 1 dk da koştur koştur gider alırım o tencereyi, sallarken yerim
Tabi tabi karnım doydu şuan şey moduna geçtim ‘gece yemek mi, ay ne kadar banal ve sağlıksız bla bla’
sarma candır bende 5 kg getirmiştim bu kış için güya kış gelmeden bitti ..yeniden Alaçam.stoklardanBana en son pandemiden 3ay önce misafir gelmişti ona da sitede bi komsu yıyecek yapıyodu ondan yaptırmıstım o son oldu evde hamurısı hıc pısmedı gıbı bısey. Ama sarma oyle mı her hafta pısırırım 5kg yaprak aldım hususi
yok ..kelimeler kifayetsiz...öyle tost perileri ne de boşuna suç atıyoruz beyni kamçilamak lazimYemekten kalkıp yemeğe oturmak bunun bir tık üstü yok
Frenlenmiyor ben de denedim. Yok yeas ben onlar kadar asla olamam deyip güpletiyorsunuzKontrolsuz yeme isteği sevgi eksikliğinden oldugunu okumustum. Duygusal yeme bozuklugu yani. Tlc de ki agır yasamlar prog izleyin.o hastaların halini gordukten sonra bir nebze olsun kendinizi frenlersiniz bence
Ayrıca senin pek sevmediğin birsey var mı ki ahahah anlatılanlardan yok oldugunu dusundum yanılıyor muyum
İlginç ben normal kiloda oldugum halde onları gorunce iştahım kapanıyor ozellikle kahvaltı yaparken izliyorum ekmek oldugu gibi kalıyorFrenlenmiyor ben de denedim. Yok yeas ben onlar kadar asla olamam deyip güpletiyorsunuz
Ben cok üzülüyorum onlar adına içim buruluyor arada bakıyorum. Ya taciz ya travma yada istismara maruz kalıp kendılerını yemeğe vermişler, oysa biz şükürler olsun ki ya günlük hayat sıkıntısından yads keyiften yiyiyoruzİlginç ben normal kiloda oldugum halde onları gorunce iştahım kapanıyor ozellikle kahvaltı yaparken izliyorum ekmek oldugu gibi kalıyor
Onlarda bence olmam demiştir ama geldikleri noktada artık yaşamla ölüm arasında savas veriyorlar hemde cok acı bir sekilde
Kontrolsuz yeme isteği sevgi eksikliğinden oldugunu okumustum. Duygusal yeme bozuklugu yani. Tlc de ki agır yasamlar prog izleyin.o hastaların halini gordukten sonra bir nebze olsun kendinizi frenlersiniz bence
@eunja , O Osirius haklı dediğine katiliyorum ne eksik ne fazla ..zaten obezleri izlerken obezlige yonelecektik bshshFrenlenmiyor ben de denedim. Yok yeas ben onlar kadar asla olamam deyip güpletiyorsunuz
Offf basma kadayıf bayılırımSubat mart aylarinda senin gibiydim bir anda biraktim yemeyi
Sonra caya seker atmayi tetikliyor sonucta
Ama mesajini okuduktan sonra 19 kilo veren biri olarak
Sonuc hüsran bu gece son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?