gece olunca mutfak ?

karnın tok dilin uzadı tabi hdhdbd ben daha sarmami yiyemedim beşik sallıyorum dramı hissedebiliyomusin :d
Offf kıyamam.
Sarma orada sen beşik başında.
Valla 1 dk da koştur koştur gider alırım o tencereyi, sallarken yerim

Tabi tabi karnım doydu şuan şey moduna geçtim ‘gece yemek mi, ay ne kadar banal ve sağlıksız bla bla’

eskiden di onlar , Cook eskiden :d
Bana en son pandemiden 3ay önce misafir gelmişti ona da sitede bi komsu yıyecek yapıyodu ondan yaptırmıstım o son oldu evde hamurısı hıc pısmedı gıbı bısey. Ama sarma oyle mı her hafta pısırırım 5kg yaprak aldım hususi

Yemekten kalkıp yemeğe oturmak bunun bir tık üstü yok

evet geçtin yani o moda , konu sahibi şeetsinlerden basladin edebiyata ama yakalandin seni börek kemiren filmdelisi

sarma candır bende 5 kg getirmiştim bu kış için güya kış gelmeden bitti ..yeniden Alaçam.stoklardan

Kontrolsuz yeme isteği sevgi eksikliğinden oldugunu okumustum. Duygusal yeme bozuklugu yani. Tlc de ki agır yasamlar prog izleyin.o hastaların halini gordukten sonra bir nebze olsun kendinizi frenlersiniz bence

Kontrolsuz yeme isteği sevgi eksikliğinden oldugunu okumustum. Duygusal yeme bozuklugu yani. Tlc de ki agır yasamlar prog izleyin.o hastaların halini gordukten sonra bir nebze olsun kendinizi frenlersiniz bence
Frenlenmiyor ben de denedim. Yok yeas ben onlar kadar asla olamam deyip güpletiyorsunuz

Frenlenmiyor ben de denedim. Yok yeas ben onlar kadar asla olamam deyip güpletiyorsunuz
İlginç ben normal kiloda oldugum halde onları gorunce iştahım kapanıyor ozellikle kahvaltı yaparken izliyorum ekmek oldugu gibi kalıyor
Onlarda bence olmam demiştir ama geldikleri noktada artık yaşamla ölüm arasında savas veriyorlar hemde cok acı bir sekilde

Ben cok üzülüyorum onlar adına içim buruluyor arada bakıyorum. Ya taciz ya travma yada istismara maruz kalıp kendılerını yemeğe vermişler, oysa biz şükürler olsun ki ya günlük hayat sıkıntısından yads keyiften yiyiyoruz

@eunja , O Osirius haklı dediğine katiliyorum ne eksik ne fazla ..zaten obezleri izlerken obezlige yonelecektik bshsh

İnanır mısınız,kendimi tutmasam aynı sizin gibiyim.Sabah gece fark etmez,doyma sınırım yok.Bedenime göre o kadar cok yiyebiliyorum ki.Aynı şeyden hiç bıkmadan hem de.O yüzden kendimi beyinsel ikna ediyorum,yoksa midesel doyum noktam zaten yok.Oneri olarak bitki çayı ile oyalanmayı tavsiye ederim ama akacak kan damarda durmaz misali,kafaya kondum mu bitki çayı durdurmaz

Subat mart aylarinda senin gibiydim bir anda biraktim yemeyi
Sonra caya seker atmayi tetikliyor sonucta

Ama mesajini okuduktan sonra 19 kilo veren biri olarak
Sonuc hüsran bu gece son

Eklentiler

• 1605569935328429435857.webp
    116,8 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…