gece olunca mutfak ?

Ben de çoook severim gece yemeklerini.
Çocuklar uyuduktan sonra çay kahve yanında muhakkak birşey olmalı yaa bisküvi dahi olsa olmalı.Ne kadar tok olsam da yiyecemm.

Masterchef'te de mantı yaptılar zaten sinir oldum

Ben de emziriyorum. 1 senedir "emziriyom yaaaa, ondan böyle iştahlıyım" bahanesine sığınıyorum ya dur bakalım

Siz de lohusaymışsınız aman yiyin gitsin.Ben sizin kadar yeniyken başucumda muhakkak kakaolu süt ve bisküvi ceviz falan bulundururdum. Gece gözümü açmadan yerdim yatağın kenarında
Süte tarçın atabilirsiniz tatlı ihtiyacını bertaraf ediyormuş.
Atıştırmalık kuruyemiş filan da yiyin de bari sağlıklı şeyler de gitsin arad mideye

Bende gece yemeyi çok seviyorum, özellikle tatlı Keşke yesek yesekde kilo almasak ne iyi olurdu

O da birşey mı?
Ben Uyuryer'im
Mesela arada sanırım stresli falansam geceleri uykumda kalkıp elime ne geçerse bilinçsizce yiyip uyuyorum sabah yatakta yiyeceklerle uyanıyorum.
Orda burda yiyecek çöpü ama yediğimi hatırlamıyorum bile
Eşim diyor gene leşlerini yere sermissin

Konuya yeni yaptığım keki yerken yakalandım Ben de hep bu saatlerde yerim. Mesela en son ne zaman kahvaltı yaptığımı hatırlamıyorum gün içinde iştahım olmaz ama akşam vakti sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Erken uyunursa böyle bir problem olmaz sanırım.

Yüksek müsadenizle kabak tatlımı konu sahibiyle paylaşmak istiyorum gece yemek o kadar da kötü bişey değilmiş ben şahsen ikna oldum şuan

Eklentiler

• IMG_20201117_012258.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 71
kekin kokusunu almış olmalıyım ki konu açtım ve yakaladım...bir çok kişi yakaladım nsjsn

kekin kokusunu almış olmalıyım ki konu açtım ve yakaladım...bir çok kişi yakaladım nsjsn
Ya, ne kadar çokmuşuz değil mi?
Aslında kadınların bir nevi özel alanı bu gece tıkınmaları.
Üzerlerindeki her türlü sorumluluk bittikten sonra kendileri için bir şey yapmanın en basit yolu, yemek mutluluktur.
Birçok terminolojik açıklaması olsa da hormon salgılatıyor işte, daha nolsun.

Ama sağlıklı değil, kendimize güya kendimizle ilgilenmek adına kaçtığımız bu yol hiç sağlıklı değil.

Kocasızlıktan bacım bunlar. Kocam olsa acıkalı ekmek mi yerim allasen nutella kavanozunu kaptıgım gıbı odaya koşarım sen bana kocan yok mu demek istiyorsun benim kocam yok anlıyomusun yokkk yokkkk

Biber Dolmasi nick'li arkadaş neden burdasın ...biber mi doldurmami istiyorsun ...nasıl çekti canım...neyseki evde malzeme yok çok sukur
Yaa bu konuya yorum yazmamak için kendimi zor tutuyordum nickimdende anlaşılacağı üzere dolma hastasıyım gece yemeyi de çok severim. Hatta az önce nefsimle çatıştık, kendisini sadece kavun yemeye ikna ettim çok şükür

Size verecek aklım yok maalesef, çünkü bende aynıyım. Gece yemeye bayılıyorum, ev ahalisi yatınca direk mutfağa koşuyorum. Ve canım ne isterse hiç üşenmeden yapıyorum.

Yüksek müsadenizle kabak tatlımı konu sahibiyle paylaşmak istiyorum gece yemek o kadar da kötü bişey değilmiş ben şahsen ikna oldum şuan
Tahin döktün mü üzerine, sahane olur öyle

Konuda en çok kabak tatlısına yükseldim, yarın yapip yerim ben onu

Kocasızlıktan bacım bunlar. Kocam olsa acıkalı ekmek mi yerim allasen nutella kavanozunu kaptıgım gıbı odaya koşarım sen bana kocan yok mu demek istiyorsun benim kocam yok anlıyomusun yokkk yokkkk
Ahahahshsh

Bak bizde var da ne oldu, aha gene burada ekmek börek vs tıkınıyoruz
Hemi de kocamız varkene, sen hesap et hangisi daha vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…