- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
geçmiş olsun ozaman makarna perisi gelirse hiç gitmez okusan da uflesendeKonudaki en masum , ağzına tatlı sürmeyen üye benim, geldi periler bana musallat oldu iyi mi
Ben anca boş tabağı atarım çünkü gömdüm, Allah affetsinYüksek müsadenizle kabak tatlımı konu sahibiyle paylaşmak istiyorumgece yemek o kadar da kötü bişey değilmiş ben şahsen ikna oldum şuan
kekin kokusunu almış olmalıyım ki konu açtım ve yakaladım...bir çok kişi yakaladım nsjsnKonuya yeni yaptığım keki yerken yakalandımBen de hep bu saatlerde yerim. Mesela en son ne zaman kahvaltı yaptığımı hatırlamıyorum gün içinde iştahım olmaz ama akşam vakti sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Erken uyunursa böyle bir problem olmaz sanırım.
kabak tatlısını pek sevmem ama şuan deli hibi kabak tatlısı yemek istiyorum üstündekiler den de olsunYüksek müsadenizle kabak tatlımı konu sahibiyle paylaşmak istiyorumgece yemek o kadar da kötü bişey değilmiş ben şahsen ikna oldum şuan
Bence de yemelisin kimsenin benden daha zayıf olmaya hakkı yokBen anca boş tabağı atarım çünkü gömdüm, Allah affetsin
Ya, ne kadar çokmuşuz değil mi?kekin kokusunu almış olmalıyım ki konu açtım ve yakaladım...bir çok kişi yakaladım nsjsn
Ben korkuyorum kolumu uzatsam bi ısırık alır mısın diyekabak tatlısını pek sevmem ama şuan deli hibi kabak tatlısı yemek istiyorum üstündekiler den de olsun
Kırk yıldır ot içiyorum bir bağımlılığını görmedim esprisi yapmaya geldim kiki:desrar bağımlısı
Kocasızlıktan bacım bunlar. Kocam olsa acıkalı ekmek mi yerim allasen nutella kavanozunu kaptıgım gıbı odaya koşarımYa, ne kadar çokmuşuz değil mi?
Aslında kadınların bir nevi özel alanı bu gece tıkınmaları.
Üzerlerindeki her türlü sorumluluk bittikten sonra kendileri için bir şey yapmanın en basit yolu, yemek mutluluktur.
Birçok terminolojik açıklaması olsa da hormon salgılatıyor işte, daha nolsun.
Ama sağlıklı değil, kendimize güya kendimizle ilgilenmek adına kaçtığımız bu yol hiç sağlıklı değil.
Yaa bu konuya yorum yazmamak için kendimi zor tutuyordumBiber Dolmasi nick'li arkadaş neden burdasın ...biber mi doldurmami istiyorsun ...nasıl çekti canım...neyseki evde malzeme yok çok sukur
Tahin döktün mü üzerine, sahane olur öyleYüksek müsadenizle kabak tatlımı konu sahibiyle paylaşmak istiyorumgece yemek o kadar da kötü bişey değilmiş ben şahsen ikna oldum şuan
Instagram'a girince üzerime yulaf ve avokado fırlatıyorlar o yüzden kendimi tek sanıyordum iyi geldi bu konukekin kokusunu almış olmalıyım ki konu açtım ve yakaladım...bir çok kişi yakaladım nsjsn
AhahahshshKocasızlıktan bacım bunlar. Kocam olsa acıkalı ekmek mi yerim allasen nutella kavanozunu kaptıgım gıbı odaya koşarımsen bana kocan yok mu demek istiyorsun benim kocam yok anlıyomusun yokkk yokkkk
Ayrıca senin pek sevmediğin birsey var mı ki ahahah anlatılanlardan yok oldugunu dusundum yanılıyor muyumBen korkuyorum kolumu uzatsam bi ısırık alır mısın diye
Benim susam alerjim varTahin döktün mü üzerine, sahane olur öyle
Konuda en çok kabak tatlısına yükseldim, yarın yapip yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?