gece olunca mutfak ?

Subat mart aylarinda senin gibiydim bir anda biraktim yemeyi
Sonra caya seker atmayi tetikliyor sonucta

Ama mesajini okuduktan sonra 19 kilo veren biri olarak
Sonuc hüsran bu gece son
Oy oy naptın, ben de börek yedim doydum derken 1 çay kaşığı nutellaya bandım diye vicdan azabı çekiyordum taa ki bunu görene kadar

peki ne diyorsunuz beyninize?
o zayıf kadinlari düşün e kanmiyor benimki onları görünce aç duruyor boşa yaşıyor hissi oluyor ..bitki çayını ben makarnanın yanında içiyorum ey dostt

Insulin direncinizi olcurebilirsiniz. Bir ara bende oyleydim kendim doyuyordum ama gozum doymuyodu . Dr a gittim dr kan degerlerime bakti .insulin direnci yuksek cikmisti ilac kullandim bir muddet.

o zayıf kadinlari düşün e kanmiyor benimki onları görünce aç duruyor boşa yaşıyor hissi oluyor ..bitki çayını ben makarnanın yanında içiyorum ey dostt
Once alisveris listesi olustur butun paketli yiyecekleri ve makarnayi evine sokma mecbur saglikli seyler yiyeceksin

Bacım bak ben sana işin sırrını vereyim.
Evlenene kadar gayet zayıf o 36 bedenlerde bir insandım ben ve yine böyle yerdim.

Şimdi senin yaşadığın durum zaten psikolojik.
O yediklerinde mutluluğu aradığın da belli.
Bir alışkanlığı kaldırmanın en kolay yolu onun yerine başka bir şey koymaktır.

Mesela ben çocuklardan dolayı pandemiye kadar evde bir şey yeme lüksüne sahip değildim, dışarıdan isterdim kendime haftada 2 3 kere gündüz.
Bu hep hamurişi olurdu.
Bu acıktığın saati takip edip önce alışkanlığımı öğle saatinde sütlü nescafe ile bastırdım.
Ardından sade türk kahvesi ve yanında 1 bitter çikolataya geçtim, ardından bitteri de kaldırdım ve sade türk kahvesi olarak aylardır devam ediyorum.

Sen gece yemek istiyorsun, çocuklar uyuduktan sonraya akşam yemeğini bırakıp, gece yarısına kahveni içersen inan o isteğin bastırılacak.

Geçen gece cips canın çekti nadir yerim, evde alabaş vardı, onu ince ince dilimledim ve tv izlerken onu yedim.
Allah seni inandırsın böyle bir tokluk yok, kusacaktım artık.
İnanılmaz tokluk veren bir meyve mi sebze mi artık neyse o.

Canın tatlı mı çekiyor, yağsız süte bir nescafe yapıp yanında hurma yiyorsun 2 adet, bitti gitti.

Canın hamur mu çekiyor, çavdar ekmeğine tost yapacaksın yanında ayranla, ayran seni şişirecek çavdar zaten en sağlıklı karbonhidratlardan.

Baktın olmuyor miden kazındı ve gözün de doymuyor, koca bir kahvaltı tabağı hazırlayacaksın.
1 domates 1 salatalık yeşillikler biber 5 zeytin, 2 yumurta ya yağsız pişir ya da haşla, bunu yiyeceksin.

Bu yemeklerin hepsinden önce koca 1 bardak su içeceksin.

Böyle böyle o dolmalar börekler yerlerini bunlara, bunlar yerlerini yeşil elmalara bırakacak.
Çünkü amaç yemek, bir şekilde yemekse en sağlıklısına adım adım geçmen lazım.

Bana da ayda bir tatlı aşkı gelir ve kesme şeker dahi olss yiyecek duruma gelirim. Genelde adetimden 10gün sonra geliyo bana o deli gibi tatlı yeme isteği ve şimdi tam zamanı
Kusmak istiyorum
Pismanim maden suyu iciyorum ne fayda keske salgam olsaydi benim mideyi tamamen eritiyor

Bende 58kıloydum bir zamanlar insan 6 yıla 3 bebe sıgdırınca 58i anca fotolarda görüyor eskideeeeen çok eskideeeeeen

Fatma ! Hepsi senin sucun...attın kuyuya tası 40 kisi cikaramadik.Kenarda sessizce gül sen.Elinde ekmek var biliyorum hemen onu usulca birak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…