- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Açken ben ben değilimevet geçtin yani o moda , konu sahibi şeetsinlerden basladin edebiyata ama yakalandin seni börek kemirenfilmdelisi
Oy oy naptın, ben de börek yedim doydum derken 1 çay kaşığı nutellaya bandım diye vicdan azabı çekiyordum taa ki bunu görene kadarSubat mart aylarinda senin gibiydim bir anda biraktim yemeyi
Sonra caya seker atmayi tetikliyor sonucta
Ama mesajini okuduktan sonra 19 kilo veren biri olarak
Sonuc hüsran bu gece son
peki ne diyorsunuz beyninize?İnanır mısınız,kendimi tutmasam aynı sizin gibiyim.Sabah gece fark etmez,doyma sınırım yok.Bedenime göre o kadar cok yiyebiliyorum ki.Aynı şeyden hiç bıkmadan hem de.O yüzden kendimi beyinsel ikna ediyorum,yoksa midesel doyum noktam zaten yok.Oneri olarak bitki çayı ile oyalanmayı tavsiye ederim ama akacak kan damarda durmaz misali,kafaya kondum mu bitki çayı durdurmaz
Amaaannn topiktekiler gormesindeOy oy naptın, ben de börek yedim doyduk derken 1 çay kaşığı nutellaya bandım diye vicdan azabı çekiyordum taa ki bunu görene kadar
Insulin direncinizi olcurebilirsiniz. Bir ara bende oyleydim kendim doyuyordum ama gozum doymuyodu . Dr a gittim dr kan degerlerime bakti .insulin direnci yuksek cikmisti ilac kullandim bir muddet.son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Once alisveris listesi olustur butun paketli yiyecekleri ve makarnayi evine sokma mecbur saglikli seyler yiyeceksinpeki ne diyorsunuz beyninize?
o zayıf kadinlari düşün e kanmiyor benimki onları görünce aç duruyor boşa yaşıyor hissi oluyor ..bitki çayını ben makarnanın yanında içiyorum ey dostt
Keske bir de foto atsaydinEkmegimin icindekiler: Peynir, recel ,tursu
Dusundum ama cok actim dayanamadim :) bayilirim tatli tuzlu eksi karisimina bu sey gibi dogumgunu tabaginda ki pasta ,patates salatası, kısır,susamlı cubuk gibi :))Keske bir de foto atsaydin
Bacım bak ben sana işin sırrını vereyim.peki ne diyorsunuz beyninize?
o zayıf kadinlari düşün e kanmiyor benimki onları görünce aç duruyor boşa yaşıyor hissi oluyor ..bitki çayını ben makarnanın yanında içiyorum ey dostt
Ama hepsini birbirine karıştırıp yemiyoruz senin ki bir ust levelDusundum ama cok actim dayanamadim :) bayilirim tatli tuzlu eksi karisimina bu sey gibi dogumgunu tabaginda ki pasta ,patates salatası, kısır,susamlı cubuk gibi :))
Bana da ayda bir tatlı aşkı gelir ve kesme şeker dahi olss yiyecek duruma gelirim. Genelde adetimden 10gün sonra geliyo bana o deli gibi tatlı yeme isteği ve şimdi tam zamanı3 yildir ilk defa yapiyorum
O ekmekten çok piknik sepetine benziyor hahahaEkmegimin icindekiler: Peynir, recel ,tursu
Kusmak istiyorumBana da ayda bir tatlı aşkı gelir ve kesme şeker dahi olss yiyecek duruma gelirim. Genelde adetimden 10gün sonra geliyo bana o deli gibi tatlı yeme isteği ve şimdi tam zamanı
Bi ara bende oyleydim hic bir sey yiyemezdim o zaman 58 im tabi aaa ondan hic kilo almazmisim demek ki aklima yazayim bunuBenim dişimi fırçaladıktan sonra bişey yememe takıntım var gece. Sırf bu sebepten aklıma bile gelmez bişey yemek.
Hani dusunsene tabakta hepsi yan yanaAma hepsini birbirine karıştırıp yemiyoruz senin ki bir ust level
Ekmegin icindekileri diyorumHani dusunsene tabakta hepsi yan yanaben oyle doldururum ikramliklari ic ice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?