- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Şu kireçli olandan çekti benim de canım, off nadir de bulunuyor o.Tahin döktün mü üzerine, sahane olur öyle
Konuda en çok kabak tatlısına yükseldim, yarın yapip yerim ben onu
konu herkese iyi geldi de beni dibe çekti çare bulacagima daha çok iştahım acildi ndhsbsInstagram'a girince üzerime yulaf ve avokado fırlatıyorlar o yüzden kendimi tek sanıyordum iyi geldi bu konu
Kabağı Maşukiye'den aldım ve müthiş bir kabakmış valla yolun düşerse al aldırŞu kireçli olandan çekti benim de canım, off nadir de bulunuyor o.
Nasıl bir batağa düştük böyle..
insalah bende igrenirim tez zamandaYapma aman bende dogumdan sonra gece uykusuz kaldıgım için yemeğe sardım. Şuan 20 kilo almış durumdayım gece yemelerim durdu ama kendimden iğrenir hale geldim
Neyse ki tek değilmişsin işte, azıcık için rahatlamıştır.konu herkese iyi geldi de beni dibe çekti çare bulacagima daha çok iştahım acildi ndhsbs
siz yazmayın bi süre nickinizi unutmam lazım.yoksa buzluktaki dolma biberlerin pisme süresini hesaplamaya basladimYaa bu konuya yorum yazmamak için kendimi zor tutuyordumnickimdende anlaşılacağı üzere dolma hastasıyım gece yemeyi de çok severim. Hatta az önce nefsimle çatıştık, kendisini sadece kavun yemeye ikna ettim çok şükür
Size verecek aklım yok maalesef, çünkü bende aynıyım. Gece yemeye bayılıyorum, ev ahalisi yatınca direk mutfağa koşuyorum. Ve canım ne isterse hiç üşenmeden yapıyorum.
Yemek pişiyor dedi ys ne pişirdi onu merak ettim şimdi eğer dişime değen bişeyse bende yapcam söylesinNeyse ki tek değilmişsin işte, azıcık için rahatlamıştır.
Ama o sarmaları löp löp yerken aklına biz gelelim
gözünü açmadan yemek :d tamam ben anladım bu derdimin çaresi yok ...şunu okuduktan sonraBen de çoook severim gece yemeklerini.
Çocuklar uyuduktan sonra çay kahve yanında muhakkak birşey olmalı yaa bisküvi dahi olsa olmalı.Ne kadar tok olsam da yiyecemm.
Masterchef'te de mantı yaptılar zaten sinir oldum
Ben de emziriyorum. 1 senedir "emziriyom yaaaa, ondan böyle iştahlıyım" bahanesine sığınıyorum ya dur bakalım
Siz de lohusaymışsınız aman yiyin gitsin.Ben sizin kadar yeniyken başucumda muhakkak kakaolu süt ve bisküvi ceviz falan bulundururdum. Gece gözümü açmadan yerdim yatağın kenarında
Süte tarçın atabilirsiniz tatlı ihtiyacını bertaraf ediyormuş.
Atıştırmalık kuruyemiş filan da yiyin de bari sağlıklı şeyler de gitsin arad mideye
sarma hayatım ..daha önceden özenle sarıp misafir için buzluğa stokladihim sarmalari iki gece de bir tükettim bu son paketti o da bana nasip oldu..ne nasipsiz misafirlermisYemek pişiyor dedi ys ne pişirdi onu merak ettim şimdi eğer dişime değen bişeyse bende yapcam söylesin
gözünü açmadan yemek :d tamam ben anladım bu derdimin çaresi yok ...şunu okuduktan sonra
Bence konu sahibinin mideyi ölçtürmesi gerekşekerinizi ölçturdunuz mu hiç?
gözdür o kdjdn
Lohusa kafasıyla nasıl bir uyku yoksunluğu var bilirsiniz. Ama yine de karnım doysun diye.
Ya da gözüm doysun diye. Bilemiyorum
niye senin çekmiyor musanki :dBence konu sahibinin mideyi ölçtürmesi gerek
Şeker meker değil bu, aşırı bir kapasite var, durdurana aşk olsun.
Adı geçeni canı çekiyor yahu
olcturmedim hamileyken bakilmisti normaldi...ama bu şekerle olan bişey değil...tokum kan şekeri düşüklüğünden falan yemiyorum ..beynim yediriyor gibişekerinizi ölçturdunuz mu hiç?
Korona sana yaramış. Krizi fırsata cevırmek diye buna derimsarma hayatım ..daha önceden özenle sarıp misafir için buzluğa stokladihim sarmalari iki gece de bir tükettim bu son paketti o da bana nasip oldu..ne nasipsiz misafirlermis
Böreğimi yedim ayran içtim bitti benim pil, önümde makarna kessen kılım oynamazniye senin çekmiyor musanki :d
yani bu virüs de biirilerini çağırıp hem hasta olup hem sarmalarimi kaptiramazdim ndjdnKorona sana yaramış. Krizi fırsata cevırmek diye buna derim
Çok haklı bir bakış açısı sarma sarmak çok zor ve neden misafirler yesindiyani bu virüs de biirilerini çağırıp hem hasta olup hem sarmalarimi kaptiramazdim ndjdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?