gece olunca mutfak ?

Yapma aman bende dogumdan sonra gece uykusuz kaldıgım için yemeğe sardım. Şuan 20 kilo almış durumdayım gece yemelerim durdu ama kendimden iğrenir hale geldim

siz yazmayın bi süre nickinizi unutmam lazım.yoksa buzluktaki dolma biberlerin pisme süresini hesaplamaya basladim

Neyse ki tek değilmişsin işte, azıcık için rahatlamıştır.
Ama o sarmaları löp löp yerken aklına biz gelelim
Yemek pişiyor dedi ys ne pişirdi onu merak ettim şimdi eğer dişime değen bişeyse bende yapcam söylesin

gözünü açmadan yemek :d tamam ben anladım bu derdimin çaresi yok ...şunu okuduktan sonra

Yemek pişiyor dedi ys ne pişirdi onu merak ettim şimdi eğer dişime değen bişeyse bende yapcam söylesin
sarma hayatım ..daha önceden özenle sarıp misafir için buzluğa stokladihim sarmalari iki gece de bir tükettim bu son paketti o da bana nasip oldu..ne nasipsiz misafirlermis

sarma hayatım ..daha önceden özenle sarıp misafir için buzluğa stokladihim sarmalari iki gece de bir tükettim bu son paketti o da bana nasip oldu..ne nasipsiz misafirlermis
Korona sana yaramış. Krizi fırsata cevırmek diye buna derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…