- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ben onlari baska hayal etmistim ondan oyle olduEkmegin icindekileri diyorum
peki ne diyorsunuz beyninize?
o zayıf kadinlari düşün e kanmiyor benimki onları görünce aç duruyor boşa yaşıyor hissi oluyor ..bitki çayını ben makarnanın yanında içiyorum ey dostt
evet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kacti
Öncelikle sabah erken kalkın ve evinize abur cubur almayın bir de yemeği tam size yetecek kadar yapın yani dolaba kaldırmalık olmasınson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Çikolata yerine beyaz leblebi miii ölelim bariBacım duygusal açlık seninkisi.
Çocuklardan tek yapabildiğin o tıkınmalar, hırsını alıyorsun yiyeceklerden.
Koy önüne 20 beyaz leblebi ve çay, inan 10 dk sonra o hissin gidecek.
Yemeye engel olamıyorsan yediğin şeyleri sağlıklı seç.
Bunu diyorum ama uygulama sıfır
Başına gelmeyen olur muson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
çok enteresan yaBence konu sahibinin mideyi ölçtürmesi gerek
Şeker meker değil bu, aşırı bir kapasite var, durdurana aşk olsun.
Adı geçeni canı çekiyor yahu
Hanimefendinin neredeyse tüm konularına bu yazıldı. Sizin bir terapiye ihtiyacınız var diye ama ısrarla geçmiş konularimla yargilamayin moduyla takıldı insanlara ....O zaman duygusal olarak boşlukta olabilir misiniz? Bunu yemek ile doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. İmkanınız varsa profesyonel destek almak sizi rahatlatacaktır
Bu wc uyanipta yemek yeme isi bendede vardi cnm bunlarin hepsi sagliginin bozuldugunun gostergesi olabilirson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Ay evet ya seker asiri zararli gecen gun internette 20 yildir seker tuketmeyen bi kadin gordum 20 yil oncesinde kalmis resmen vucut icin ne kadarda zararli uzun ve saglikli yasamanin sirri sekersiz beslenmek zatenŞeker ve katkılı ürünler sizi çabuk yaşlandırır. Sizinki psikolojik galiba, en yakın ve en kolay ulaşabişeceğiz mutluluk kaynağı. Ben abur cuburu kestim, eve sağlıklı kuruyemişler aldım. Akşam acıkınca bir bardak kefir ve bir avuç içi kadar leblebi yiyorum, canım şekerli çektiyse kayısı içi badem yapıyorum, işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?