gece olunca mutfak ?

peki ne diyorsunuz beyninize?
o zayıf kadinlari düşün e kanmiyor benimki onları görünce aç duruyor boşa yaşıyor hissi oluyor ..bitki çayını ben makarnanın yanında içiyorum ey dostt

O kadar zor cebellesiyorum ki,sabah olunca yiyeceksin diyorum oyalanmaya calısıyorum ama cok zoooooor.İnanın bana 20 dilim pizzayı bir anda yemişliğim de var öyle bir potansiyele sahibim ama durdurmak zorunda hissediyorum kendimi

Bilmiyorum çocuk varmı ? Sabahları erken kalkın yürüyüşe çıkın metabolizma bi kendine gelsin... akşamları da erken yatın 12 den sonrasını kendime yasakladım ben mesela

evet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kacti

Mutfağa girip birşeyler yemek istediğinde vücuduna ne yaptığını düşün; yağlanmaktan kilo almaktan ziyade midenin, barsaklarının, böbreklerinin, karaciğerinin, kalbinin ne kadar yorulduğunu, vücudunun gece boyu şekerle verdiği savaşı düşün. Yediğinde oluşan ağırlık hissini, midendeki zorlanmayı, vücudunun kirlendiğini düşün ve bir iki bardak su içip bırak. Bu durum muhtemelen lohusalıktan kaynaklıdır, uyku dengen bozuktur, yorgunluk var, stres var ama yaptıkça kalıcı hale gelir, kendini frenlemeye çalış. Mutfakta sağlıklı şeyler bulundur, şeker dengesi yüzünden sağlıksız gıdaları yedikçe yiyesi gelir insanın, kan şekeri seviyesi sürekli oynadığı için yemek istersin, bu bir kısır döngüdür, alıştırma kendini.

Öncelikle sabah erken kalkın ve evinize abur cubur almayın bir de yemeği tam size yetecek kadar yapın yani dolaba kaldırmalık olmasın

Genelde çocuklar uyuyunca bende çekirdek çay kahve meyve ve çok nadiren çikolata gibi şeyler atıştırıyorum. Ama sizinkisi sanki biraz hem abartı hemde alışkanlık olmuş. Ayrıca şekerde uyusturcu yada sigara gibi bagımlılık yapıyor .

sağlığınız icin cok zararlı yaptığinız

gece yemek bedeninizi yorar ve sağlık sorunları yasarsınız gerci emziriyorsanız o yuzden gece acıkıyorsunuzdur.

ayrica kendinize engel olamıyorsanız eve abur cubur almayin.

birakın geceyi gündüz bile cips cikolata abur cubur tuketmek oldukca zararlı. paketli gıdalardan uzak durun.

cipsi cok severdim ama oğlum doğdugundan beri eve cips girmez. esimde nutellaya bayılırdı ama su an yıllardır eve ne nutella ne cips almadık. almayınca doğal olarak yemiyoruz. hemde oğlum daha tatlarını bilmiyor 5 yaşinda olmasına rağmen.

onların yerine ciğ kuruyemis alin onlardan atın ağziniza. kuru incir kuru kayisi alin onlardan atiştirin. yumurta haşlayın yiyin. sut icin peynir atıştirın hamurun ne vucudunuza ne sutunuze faydası olmaz. bol yesillikli salata yapıp yiyin hem sutunuz artar.

Şeker ve katkılı ürünler sizi çabuk yaşlandırır. Sizinki psikolojik galiba, en yakın ve en kolay ulaşabişeceğiz mutluluk kaynağı. Ben abur cuburu kestim, eve sağlıklı kuruyemişler aldım. Akşam acıkınca bir bardak kefir ve bir avuç içi kadar leblebi yiyorum, canım şekerli çektiyse kayısı içi badem yapıyorum, işe yarıyor.

Çikolata yerine beyaz leblebi miii ölelim bari

Bu arada dusünce yapınızı degistirin. zayıf kadınlar bosuna yasamıyor dünya da. dunya ya sadece yemeye icmeye gelmedik tek amacimiz midemizi doldurmak degil. ayrıca zayıflar acta gezmiyor.

tam tersi yasamayi seven insan vucudunu iyi davranir. vucuda iyi davranmakta onu sağlıklı beslemekten gecer. yediginiz sekerler abur cuburlar hamur isleri onların olusturduğu yağlar hepsi vucunuza yük ve hastalık davetcisi.

Başına gelmeyen olur mu sizin bebeğiniz vardı galiba. Ben de gün içinde çok yorulduğum için gece çocuklar yatınca en büyük keyfim atıştırmak... kendimi tutmuyorum çünkü geçici bir şey yaşadığımı biliyorum.

Size bi öneri sunayımmı Türk kahvesi yapın ve içine tarçın atın.hem ıstahınız kesilecek hemde tatlı yeme ıstegınız

Bence konu sahibinin mideyi ölçtürmesi gerek
Şeker meker değil bu, aşırı bir kapasite var, durdurana aşk olsun.
Adı geçeni canı çekiyor yahu
çok enteresan ya
acaba cocuktan dolayi gunduz yiyemiyormu bizde ilikleri boşalmış derler
emzirdigi icin enerji ihtiyacimi hissediyoki

ilk sayfayı okudum da konu sahibinin kilosunu göremedim bilenler aydınlatsın lütfen

Kan şekerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim bu durumun altında kronik bir rahatsızlık yatıyor olabilir çünkü anormal bir durum. Psikolojikte olabilir aşırı yeme bozukluğu gibi bir durum...

O zaman duygusal olarak boşlukta olabilir misiniz? Bunu yemek ile doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. İmkanınız varsa profesyonel destek almak sizi rahatlatacaktır
Hanimefendinin neredeyse tüm konularına bu yazıldı. Sizin bir terapiye ihtiyacınız var diye ama ısrarla geçmiş konularimla yargilamayin moduyla takıldı insanlara ....

Bu sorunun tek çözümü eve o zararlı şeyleri almamak. Özellikle beyaz ekmek tüketiyorsanız kan şekerinizi ani yükseltip düşürdüğü için sürekli yemek çeker canınız. Anladığım kadarıyla emziriyorsunuz düzgün beslenme planı yapmazsanız gece yeme ataklarınız normal. Herşeyden önce insülin direnciniz var gibi duruyor dahiliyeye gidin biran önce

Bu wc uyanipta yemek yeme isi bendede vardi cnm bunlarin hepsi sagliginin bozuldugunun gostergesi olabilir
İnsan sikintidanda yer tabi ama bi yerde doyar doymuyosan sikinti var demektir
Kaldiki bende manti ve makarna yersem ustune cips cikolata yersem doymam
Hepsi seker ve seker aciktiriyo doydugunu bilmiyosun
Dogru seyler ye bir sure tarcinli sut ile destekle bak bakalim istah kaliyomu

Ay evet ya seker asiri zararli gecen gun internette 20 yildir seker tuketmeyen bi kadin gordum 20 yil oncesinde kalmis resmen vucut icin ne kadarda zararli uzun ve saglikli yasamanin sirri sekersiz beslenmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…