gece olunca mutfak ?

Hanimefendinin neredeyse tüm konularına bu yazıldı. Sizin bir terapiye ihtiyacınız var diye ama ısrarla geçmiş konularimla yargilamayin moduyla takıldı insanlara ....
Kişi istemediği sürece gittiği terapilerde işe yaramaz ki. İnşallah destek almasının gerektiğinin farkına varır ve kendi isteği ile gider

Şeker bağımlılığı kokainden daha kötü ve bırakılması daha zormuş. Aman kk hatunları okuduklarıma şok oldum dikkat edin alıştırın kendinizi en azından gündüz sağlıksız beslenseniz bile akşam 5-6 saat aç olun yatmadan önce. İntermittant fasting deneyin sağlık açısından kiloyu geçtim

Master şef Somer şefi izleyince bende anlattı ğınız gibi oluyorum.

EvetTE="anabel lee, post: 65884866, member: 678772"]
Şeker ve katkılı ürünler sizi çabuk yaşlandırır. Sizinki psikolojik galiba, en yakın ve en kolay ulaşabişeceğiz mutluluk kaynağı. Ben abur cuburu kestim, eve sağlıklı kuruyemişler aldım. Akşam acıkınca bir bardak kefir ve bir avuç içi kadar leblebi yiyorum, canım şekerli çektiyse kayısı içi badem yapıyorum, işe yarıyor.
[/QUOTE]
Evet. 18 kilo verip 10 yas genclestim resmen

Insulin degerlerin oynamis olabilir kuzum assla yeme istegi kesilmiyot o vakit dikkat et tarcinli yulafli seyler ye bari kilo alma seker daha fazla oynamasin

çok enteresan ya
acaba cocuktan dolayi gunduz yiyemiyormu bizde ilikleri boşalmış derler
emzirdigi icin enerji ihtiyacimi hissediyoki
Kadın hırsını alıyor yemekten resmen.
Gündüz muhtemelen yiyemiyor ve gün içinde kendi ayırdığı bir vakit de olamıyor.
Gece ne yese ‘ohh ohh keyfim yerine geldi’ modunda.
Nereden biliyorum, kendimden

Yuh gece iyi ki uyumuşum hemen. Yorumlara bak. 36 bedenliğime zeval getirtmeden elhamdü skfkfkfkfk

duygusal açlık
eskıden ben boyleydım ne kadar yersem yıyeyım mıdemın hep bı tarafı bos kalırdı
kıloyu korumak ıcın saglıklı seylere yonelın canınız ılla bırsey yemek ıstedıgınde yogurt marul salatalık falan boyle gecıstırın en kotu ıhtımalle sut ısıtıp ustune tarcın serpıp ıcın sabredın gececektır

Ay bu ben miyim..?
1.5 aylık bebeğim var, hamileyken bile bu kadar yemiyordum. Gece 3-5 hiç farketmiyor. Cipsi bırakıyorum çikolataya geçiyorum, çikolatayı bırakıyorum krakere geçiyorum. Süt sağmaya kalkıyorum bişey yemeden yatmıyorum. Gece süt sağarken yanıma çikolatalı gofret aldım sonra vazgeçtim zor tuttum kendimi ama yemedim. Daha aklım o gofrette. Bilmiyorum ne olacak..

Saat 10'dan 4'e kadar güç durmadan yediniz mi o kısmını anlamadım. Aklıma ruhların kaçışındaki domuz olan anne baba geldi istemeden... Yapmayın kendinize yazık. Bu alışkanlık, bi süre zorlarsanız kendinizi bırakırsınız. Mutfağın anahtarı falan varmı eşinize söyleyin kitlesin.

İnstagramda Çoruhlu'yu takip et bacım. Kendimi de dahil ederek tüm pisboğazlar için şuraya kocaman yazayım.

"Gece yiyen ömründen yer "

Sizinki hem psikolojik hem de yedikçe gelen hamur + şeker bağımlılığı gibi....acil bırakmanız gerek. Karaciğeriniz can çekişmeye başlar yoksa

Yaş kilo boy kaç. Ne kadar süredir bu durumda siniz. Uzman gibi sorular sordum. Sadece meraktan keske yesek yesek kilo almasak. Hayatımı yiyerek gecirebilirim

Ay evet ya seker asiri zararli gecen gun internette 20 yildir seker tuketmeyen bi kadin gordum 20 yil oncesinde kalmis resmen vucut icin ne kadarda zararli uzun ve saglikli yasamanin sirri sekersiz beslenmek zaten
Bende o kadını gördükten sonra şekeri bayağı azalttım, şeker de ilerleyen zamanlarda sigara gibi zararlı kabul edilecek deniyor.

Kadın hırsını alıyor yemekten resmen.
Gündüz muhtemelen yiyemiyor ve gün içinde kendi ayırdığı bir vakit de olamıyor.
Gece ne yese ‘ohh ohh keyfim yerine geldi’ modunda.
Nereden biliyorum, kendimden
bende oyleydim
kendime kuruyemis abur cubur tabagi ayarlamistim
kizi emzirmeye kalkinca tabagin yanina oturuyodum o bi yandan emiyodu ben bi yandan götürüyodum
yoksa ne mumkun yemek yemek gazliydi sabah basliyoduk gece 2 ye kadar kucakta sallaya sallaya geziyoduk
yemek yaparken sarki soyluyorum diye ninni mirildaniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…