- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi alonedark18
-
Kişi istemediği sürece gittiği terapilerde işe yaramaz ki. İnşallah destek almasının gerektiğinin farkına varır ve kendi isteği ile giderHanimefendinin neredeyse tüm konularına bu yazıldı. Sizin bir terapiye ihtiyacınız var diye ama ısrarla geçmiş konularimla yargilamayin moduyla takıldı insanlara ....
Terapiyi geçtim ilaç bile işe yaramıyor annemden biliyorumKişi istemediği sürece gittiği terapilerde işe yaramaz ki. İnşallah destek almasının gerektiğinin farkına varır ve kendi isteği ile gider
Genelde çocuklar uyuyunca bende çekirdek çay kahve meyve ve çok nadiren çikolata gibi şeyler atıştırıyorum. Ama sizinkisi sanki biraz hem abartı hemde alışkanlık olmuş. Ayrıca şekerde uyusturcu yada sigara gibi bagımlılık yapıyor .
Master şef Somer şefi izleyince bende anlattı ğınız gibi oluyorum.son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Insulin degerlerin oynamis olabilir kuzum assla yeme istegi kesilmiyot o vakit dikkat et tarcinli yulafli seyler ye bari kilo alma seker daha fazla oynamasinson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Kadın hırsını alıyor yemekten resmen.çok enteresan ya
acaba cocuktan dolayi gunduz yiyemiyormu bizde ilikleri boşalmış derler
emzirdigi icin enerji ihtiyacimi hissediyoki
74 kilo ve lohusa.ilk sayfayı okudum da konu sahibinin kilosunu göremedim bilenler aydınlatsın lütfen
yani bu virüs de biirilerini çağırıp hem hasta olup hem sarmalarimi kaptiramazdim ndjdn
Yaş kilo boy kaç. Ne kadar süredir bu durumda siniz. Uzman gibi sorular sordum. Sadece meraktanson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Çok yaşayın. Önümde makarna kesseniz....Böreğimi yedim ayran içtim bitti benim pil, önümde makarna kessen kılım oynamaz
Tok açın halinden anlamıyor
Bende o kadını gördükten sonra şekeri bayağı azalttım, şeker de ilerleyen zamanlarda sigara gibi zararlı kabul edilecek deniyor.Ay evet ya seker asiri zararli gecen gun internette 20 yildir seker tuketmeyen bi kadin gordum 20 yil oncesinde kalmis resmen vucut icin ne kadarda zararli uzun ve saglikli yasamanin sirri sekersiz beslenmek zaten
Kadın hırsını alıyor yemekten resmen.
Gündüz muhtemelen yiyemiyor ve gün içinde kendi ayırdığı bir vakit de olamıyor.
Gece ne yese ‘ohh ohh keyfim yerine geldi’ modunda.
Nereden biliyorum, kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?