gece olunca mutfak ?

yoğurt da yedim kek de ..diyecek sözüm yok..haklısınız ..nefsim kaybolmuş durumda bulamıyorum sanki
bulunur bulunur o nefıs bulunur
suan ellerın ayakların tıtremesı yemezsenız baygınlık gecırecekmıssınız gıbı hıslerın sebebı ınsulın dırencı vucuda o gıdalar gırdıgı surece yemedıgınızde yoksunluk yasayacaksınız cunku bagımlısınız
sıgara bırakmak gıbı bırsey hatta ondan da zor cunku sekere bagımlılık
yedıgınızde kı yedıgınız seylere bakarsak anı sekere donusen seylerı ıstıyor vucudunuz cunku bayagı sekere bagımlı olmussunuz yedıkce yedırır sonu yok ve asla doyurmam oturur 1 tepsı borek yersınız ama 2 saat sonra yıne mıde kazınır
bagırsaktakı zararlı bakterılerde sever bu tıp beslenmeyı onları da beslıyorsunuz o zaman vucudun dırencı de azalıyor yanı ıcerdekı dusmanları kendı elınızle beslıyorsunuz hastalık kacınılmaz bu kışı hasta gecırmek ıstemezsınız degıl mı

Her şeyi yaptım bir şekeri ekmeği kesemedim.
Ben bir ara 20 kilo verdim ama şimdi veremediğim gibi kilo alıyorum 7 kilo almışım zaten gram gram veriyordum.
Bir türlü toplanamıyorum

peki der mutfağa giderim tlc dekiler gibi arisiz oldum iyice dk now bile cildirir
mutfaga gıtmekte hıc sorun yok gıdın ve su ıcıp gelın
fıltre kahve yapın
turk kahvesı yapın
1 kupa su kaynatın ıcıne 1 cubuk tarcın 2 karanfıl atın ılıyınca suzup ıcın
ıhlamur cayı ıcın
zahter cayı ıcın
kusburnu ıcın
bunlar hem ıstah keser hemde faydalı maksat mıde dolsun
su bıdonu yutmusum gıbı lık lık edıyor mıdem yurudukce
bunları ıcınce yemeye yer kalmaz kı

yok bende titreme baygınlık hissi hiçbiri yok ..benim sorunum beyin ve ruhda bence...çünkü şuan inanılmaz tokum leş gibi tokum ve yine gece yiyeceklerimi düşünüp mutlu oluyorum o taşları damahimda hissetmek istiyorum. bu benimki...insülin bendrn daha masumdur.

Ahahahhaha, bunu cozmenin tek yolu var canim. Kendi yontemim litrelerce su icmek
en guzelı
her odada şişem var
mutfakta da cam su sebılım var ıcınde dılım lımon salatalık elma tarcın falan var
envai cesıt su bulunur miiss

bunu oyle ıyı tanıyorum kıı eskı halım aklıma geldı guldum bu okuduklarıma
cok ıyı anlıyorum gercekten yasadım aynı seylerı
hem pandemı hem dogum degısen ruh halı beden degısımı hepsı yemeyle son buluyor yerken dunya sızın oluyor dunyanın en mutlu edıcı seyı gıbı gelıyor

en guzelı
her odada şişem var
mutfakta da cam su sebılım var ıcınde dılım lımon salatalık elma tarcın falan var
envai cesıt su bulunur miiss
var başucu sisem var hemde iki litrelik gibi bişey ..hatta biter yone doldururum gün içinde ictiklerimde çabası ...bence benim midem yok ...hani bu kapasite ile hayali mide falan vardır bende

içiyorum bir saattir bebeği sallarken baya su içtim bir koca silahı kadar ama bin kere WC ye gittim ve şuan midem boşaldı bosaldikca ben bı huzursuzlandim
Suya tarcin atarsan ya da tarcinli yogurt yerden ustune istesen de yemek yiyemeyeceksin. 1 yillik anne ravsiyesi. Bende lohusayken ipi kacirmistim

Her şeyi yaptım bir şekeri ekmeği kesemedim.
Ben bir ara 20 kilo verdim ama şimdi veremediğim gibi kilo alıyorum 7 kilo almışım zaten gram gram veriyordum.
Bir türlü toplanamıyorum
en onemlısı seker ve ekmek zaten onları kesemeden olmuyor kılo verılsede gerı alınıyor cunku o zehırı vucut unutmadıgı surece tekrarlıyor bır hastalık gıbı azaltınca kılo verıyor ınsan heveslenıyor sonra verdıgını koruyamıyor cunku yeme alıskanlıgını degıstırmedıgınden sadece anlık kısıtladıgından , sonra hoop alınıyor buda metebolızmayı yavaslatıyor yag oranını da arttırıyor

eskıden sekersız cay ıcenlere uzulurdum kahve sekersız ıcılır mı ya derdım
esım demıstı kı asıl sekersız daha lezzetlı sekerı bırakırsan anlarsın
oyle dogruymus kı hayatda sekersız ıcemıyordum hatta ılk 2 ay cay ıcemedım sekersız ıcemedıgımden kahveye alıstımda caya alısamamıstım
sekerlı olunca bozuk gıbı geldı tadı bozulmus zannettım meger esım ozellıkle denemıs ben dıyorum bu nıye bozuk meger seker atmıs ıcıne

ekmekde oyle
ekmeksız asla doyamam derdım kı antep yemegı ya kebaplar dusunsenıze ekmeksız nasıl yenır degıl mı
meger ekmek yemegın tadını degıstırıp bozuyormus marula ekmek muamelesı yaptıgımdan berı anladım ekmek gercekten tadı bozuyor yemegın tadını bastırıyor

ıkı tane tad bozan sey aynı zamanda saglıksız aynı zamanda cabuk acıktıran aynı zamanda vucuda cıddı zararları olan sey nıye bosuna yıyelım
deneyın goreceksınız 1 dılım ekmek yıyecegınıze 1 tabak fazladan yemek yıyın
ınanın kılo vereceksınız 1 dılım ekmegın kalorısı 1 tabak yemekten daha az ama verdıgı zarar daha fazla

karbonhodratı sekerı yagı nerden aldıgımız onemlı kalorının ve mıktarın onemı yok eger kavrulmamıs taze badem fıstık yersenız 1 kase dolusu yıyebılırsınız
bol zeytınyaglı salata yapabılırsınız
tabak tabak fırında sebze yemegı yıyebılırsınız
sınırsız cesıt cesıt salata yapabılırsınız mesela nohut haslıyorum maydanoz bıraz taze sogan lımon zeytınyagı tuz nane pul bıber karıstırıyorum harıka salata oluyor
ya da yesıl zeytın cekırdeksız alıyorum
ıcıne cevız dogruyorum maydanoz sogan lımon baharat karıstırıyorum 1 tabak yıyorum

deneyın bakın yag oranınız ınanılmaz dusecek :)

var başucu sisem var hemde iki litrelik gibi bişey ..hatta biter yone doldururum gün içinde ictiklerimde çabası ...bence benim midem yok ...hani bu kapasite ile hayali mide falan vardır bende
yaaa cok tatlısınız
duygusal aclık oldugu ıcın doyma duyunuz yok
bu oyuna gelmeyın
vucut suan ıyı seyler soylemıyor dıyor kı tıka basa oyle zehırlendım kı kendımı oyle şokladım kı acıl durum planı ya benı zehırle ya temızle dıyor
daha ne desın vucut daha ne desın he

Ahahahhaha, bunu cozmenin tek yolu var canim. Kendi yontemim litrelerce su icmek
O da bir süre sonra mide bulandırıyor ya.
Geçen hastaydım ilaçlar susattı bolca içtim, bolca dediğim 1,5 lt
Gerçekten tüm gün sadece 1 kase çorba içebildim, yer kalmadı midede ama ağızdaki tatsızlık oohh noooo

peki ayninseyleri yaşarken mi doktora gidip insülin olduğunuzu ogrendiniz

Kılonuz kaç?Bende oleyım al bendende o kafar.

Limon ve nane atinca mide de bulandirmiyor

Ben bir ara çikolata yerine fındık
Ekmek yerine buğday ekmeği tüketmeye çalıştım ama tutmadı bende
Bu defa onların porsiyonlarını çok tükettim tamamen unutana kadar tüketmediğim zaman başarılı olmuştum.
Bir de hiç bir zaman kahveye attığım şekeri kesemedim.
Nasıl bırakılır hiç bilmiyorum
Şu zamana kadar yediğim yemeklerde bir şey yoktu içecekten kilo alıyorum diyordum şimdi malesef iştahta açıldı.
Metabolizmamda bana küs sanırım abuk subuk diyetler yaptım şimdi mandalina yesem kilo alıyorum.
Ciddi söylüyorum akşam yemeğinde iki tabak karnabahar yiyip sabah uyanınca 1.5 kilo aldığımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…