- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi alonedark18
-
bulunur bulunur o nefıs bulunuryoğurt da yedim kek de ..diyecek sözüm yok..haklısınız ..nefsim kaybolmuş durumda bulamıyorum sanki
Her şeyi yaptım bir şekeri ekmeği kesemedim.hıc etkılı olmadı acıkcasıhatta ıshal yaptı daha cok canım yemek ıstedı
1 ay zor oldu acık soyleyeyım o 1 ayı atlatan herseyı atlatır bana gore
basım catlayacak gıbı agrıdı meger o 1 ayda vucut toksıt atıyormus ondan agrırmıs
her canım atıstırmalık ıstedıgınde maden suyu sekersız fıltre kahve sekersız turk kahvesı bıtkı cayları ve su ıctım
3 lıtre su hergun mutlaka
doktorum dedıgı acıkınca aslında susadın demektır ılk once su ıc bekle gecmezse yemek yersın dedı
3 senedır karnım bıle guruldamıyor benım o sekerı yıyen ben degıl bagırsaklarım mıdemmıs katran gıbı ıcıme bulasmıs ıgrenc seker arındıgımdan berı yasadıgım hıssı aktarabılecegım hıssettırebılecegım bırsey olsa keske emınım herkes anında keserdı yemeyı gercekten muthıs bır rahatlama ve hafıflık hıssı bıtmeyen enerjım var
ama o 1 ay hıc gecmeyecek gıbıydı ben boyle bır omur nasıl gecırecegım dedım yalan yok sadece sabır gerekıyor 1 ay farzedın hastasınız tedavı oluyorsunuz yememenız gerek kendınıze buna ınandırınca oluyor seker oyle bır ıllet kı bır kere vucuda gırınce sil bastan tekrar.
5 yasında kızım var sekerın tadını bılmez cıkolata nedır bılmez yanı yedırmıyorum benımle karsılıklı kahveyı de sekersız ıcıyorbence cocuguma yaptıgım en buyuk ıyılık sekersız ve unlu mamullerle tanıstırmadan beslenmeye alıstırmak oldu
mutfaga gıtmekte hıc sorun yok gıdın ve su ıcıp gelınpeki der mutfağa giderim tlc dekiler gibi arisiz oldum iyice dk now bile cildirir
Ahahahhaha, bunu cozmenin tek yolu var canim. Kendi yontemim litrelerce su icmekpeki der mutfağa giderim tlc dekiler gibi arisiz oldum iyice dk now bile cildirir
yok bende titreme baygınlık hissi hiçbiri yok ..benim sorunum beyin ve ruhda bence...çünkü şuan inanılmaz tokum leş gibi tokum ve yine gece yiyeceklerimi düşünüp mutlu oluyorum o taşları damahimda hissetmek istiyorum. bu benimki...insülin bendrn daha masumdur.bulunur bulunur o nefıs bulunur
suan ellerın ayakların tıtremesı yemezsenız baygınlık gecırecekmıssınız gıbı hıslerın sebebı ınsulın dırencı vucuda o gıdalar gırdıgı surece yemedıgınızde yoksunluk yasayacaksınız cunku bagımlısınız
sıgara bırakmak gıbı bırsey hatta ondan da zor cunku sekere bagımlılık
yedıgınızde kı yedıgınız seylere bakarsak anı sekere donusen seylerı ıstıyor vucudunuz cunku bayagı sekere bagımlı olmussunuz yedıkce yedırır sonu yok ve asla doyurmam oturur 1 tepsı borek yersınız ama 2 saat sonra yıne mıde kazınır
bagırsaktakı zararlı bakterılerde sever bu tıp beslenmeyı onları da beslıyorsunuz o zaman vucudun dırencı de azalıyor yanı ıcerdekı dusmanları kendı elınızle beslıyorsunuz hastalık kacınılmaz bu kışı hasta gecırmek ıstemezsınız degıl mı
en guzelıAhahahhaha, bunu cozmenin tek yolu var canim. Kendi yontemim litrelerce su icmek
içiyorum bir saattir bebeği sallarken baya su içtim bir koca silahı kadar ama bin kere WC ye gittim ve şuan midem boşaldı bosaldikca ben bı huzursuzlandimAhahahhaha, bunu cozmenin tek yolu var canim. Kendi yontemim litrelerce su icmek
bunu oyle ıyı tanıyorum kıı eskı halım aklıma geldı guldum bu okuduklarımayok bende titreme baygınlık hissi hiçbiri yok ..benim sorunum beyin ve ruhda bence...çünkü şuan inanılmaz tokum leş gibi tokum ve yine gece yiyeceklerimi düşünüp mutlu oluyorum o taşları damahimda hissetmek istiyorum. bu benimki...insülin bendrn daha masumdur.
var başucu sisem var hemde iki litrelik gibi bişey ..hatta biter yone doldururum gün içinde ictiklerimde çabası ...bence benim midem yok ...hani bu kapasite ile hayali mide falan vardır bendeen guzelı
her odada şişem var
mutfakta da cam su sebılım var ıcınde dılım lımon salatalık elma tarcın falan var
envai cesıt su bulunur miiss
Suya tarcin atarsan ya da tarcinli yogurt yerden ustune istesen de yemek yiyemeyeceksin. 1 yillik anne ravsiyesi. Bende lohusayken ipi kacirmistimiçiyorum bir saattir bebeği sallarken baya su içtim bir koca silahı kadar ama bin kere WC ye gittim ve şuan midem boşaldı bosaldikca ben bı huzursuzlandim
en onemlısı seker ve ekmek zaten onları kesemeden olmuyor kılo verılsede gerı alınıyor cunku o zehırı vucut unutmadıgı surece tekrarlıyor bır hastalık gıbı azaltınca kılo verıyor ınsan heveslenıyor sonra verdıgını koruyamıyor cunku yeme alıskanlıgını degıstırmedıgınden sadece anlık kısıtladıgından , sonra hoop alınıyor buda metebolızmayı yavaslatıyor yag oranını da arttırıyorHer şeyi yaptım bir şekeri ekmeği kesemedim.
Ben bir ara 20 kilo verdim ama şimdi veremediğim gibi kilo alıyorum 7 kilo almışım zaten gram gram veriyordum.
Bir türlü toplanamıyorum
yaaa cok tatlısınızvar başucu sisem var hemde iki litrelik gibi bişey ..hatta biter yone doldururum gün içinde ictiklerimde çabası ...bence benim midem yok ...hani bu kapasite ile hayali mide falan vardır bende
O da bir süre sonra mide bulandırıyor ya.Ahahahhaha, bunu cozmenin tek yolu var canim. Kendi yontemim litrelerce su icmek
peki ayninseyleri yaşarken mi doktora gidip insülin olduğunuzu ogrendinizbunu oyle ıyı tanıyorum kıı eskı halım aklıma geldı guldum bu okuduklarıma
cok ıyı anlıyorum gercekten yasadım aynı seylerı
hem pandemı hem dogum degısen ruh halı beden degısımı hepsı yemeyle son buluyor yerken dunya sızın oluyor dunyanın en mutlu edıcı seyı gıbı gelıyor
bimden çakma Nutella alıp kasikliyorumBugün buradaki Nutella laflarından sonra markette Nutella gördüm...Sonra fiyatına baktım,dedim iyi ki pahalıymış,o fiyat etiketi 1 kavanoz Nutella kaşıklamama engel oldu
Kılonuz kaç?Bende oleyım al bendende o kafar.son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Limon ve nane atinca mide de bulandirmiyorO da bir süre sonra mide bulandırıyor ya.
Geçen hastaydım ilaçlar susattı bolca içtim, bolca dediğim 1,5 lt
Gerçekten tüm gün sadece 1 kase çorba içebildim, yer kalmadı midede ama ağızdaki tatsızlık oohh noooo
Ben bir ara çikolata yerine fındıken onemlısı seker ve ekmek zaten onları kesemeden olmuyor kılo verılsede gerı alınıyor cunku o zehırı vucut unutmadıgı surece tekrarlıyor bır hastalık gıbı azaltınca kılo verıyor ınsan heveslenıyor sonra verdıgını koruyamıyor cunku yeme alıskanlıgını degıstırmedıgınden sadece anlık kısıtladıgından , sonra hoop alınıyor buda metebolızmayı yavaslatıyor yag oranını da arttırıyor
eskıden sekersız cay ıcenlere uzulurdum kahve sekersız ıcılır mı ya derdım
esım demıstı kı asıl sekersız daha lezzetlı sekerı bırakırsan anlarsın
oyle dogruymus kı hayatda sekersız ıcemıyordum hatta ılk 2 ay cay ıcemedım sekersız ıcemedıgımdenkahveye alıstımda caya alısamamıstım
sekerlı olunca bozuk gıbı geldı tadı bozulmus zannettım meger esım ozellıkle denemıs ben dıyorum bu nıye bozuk meger seker atmıs ıcıne
ekmekde oyle
ekmeksız asla doyamam derdım kı antep yemegı ya kebaplar dusunsenıze ekmeksız nasıl yenır degıl mı
meger ekmek yemegın tadını degıstırıp bozuyormus marula ekmek muamelesı yaptıgımdan berı anladım ekmek gercekten tadı bozuyor yemegın tadını bastırıyor
ıkı tane tad bozan sey aynı zamanda saglıksız aynı zamanda cabuk acıktıran aynı zamanda vucuda cıddı zararları olan sey nıye bosuna yıyelım
deneyın goreceksınız 1 dılım ekmek yıyecegınıze 1 tabak fazladan yemek yıyın
ınanın kılo vereceksınız 1 dılım ekmegın kalorısı 1 tabak yemekten daha az ama verdıgı zarar daha fazla
karbonhodratı sekerı yagı nerden aldıgımız onemlı kalorının ve mıktarın onemı yok eger kavrulmamıs taze badem fıstık yersenız 1 kase dolusu yıyebılırsınız
bol zeytınyaglı salata yapabılırsınız
tabak tabak fırında sebze yemegı yıyebılırsınız
sınırsız cesıt cesıt salata yapabılırsınız mesela nohut haslıyorum maydanoz bıraz taze sogan lımon zeytınyagı tuz nane pul bıber karıstırıyorum harıka salata oluyor
ya da yesıl zeytın cekırdeksız alıyorum
ıcıne cevız dogruyorum maydanoz sogan lımon baharat karıstırıyorum 1 tabak yıyorum
deneyın bakın yag oranınız ınanılmaz dusecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?