gece olunca mutfak ?

bim candır ya hem gayet güzel ürünler başarılı hem uygun ..yaşasın bim

bim candır ya hem gayet güzel ürünler başarılı hem uygun ..yaşasın bim
Benim yaşadığım yerde sadece Bim ve A101 var. Ben toplu alışverişler icin daha uzak mesafedeki illere gidip toplu yapıp dönüyorum ama çok yorucu olmaya başladı. Dostlanmaya direniş

Benim yaşadığım yerde sadece Bim ve A101 var. Ben toplu alışverişler icin daha uzak mesafedeki illere gidip toplu yapıp dönüyorum ama çok yorucu olmaya başladı. Dostlanmaya direniş
toplu alışverişim de bimden kacamakarimda bimden don atlet herşey bimden hdhdbd geven eşim kendine marka bişe almış ben bimden giyiniyorum sen markadan diyerek biraz gururum incindi gerçi jenen

pisirdigim şey genelde makarna oluyor ..çok tuhaftır ki uykusuzluktan ölsem bile kafama koyfmduysam hipnoz olmuş gibi gidip yapıyorum onh

Açlık ve tokluk şekerinizi baktırın.

Bunu alışkanlık haline getirirseniz hem sağlığınızı kaybedersiniz Allah korusun hem de kilonuzun önüne asla gecemezsiniz.

Makarna almayın eve.

gıda ıntoleransı testı onerırım
karnabahar , domates , süt , peynır, yulaf bunları ne zaman yesem cok şişerim kılo aldırır gıda ıntoleransı testı yaptırmıstım onda duyarlı cıktım hangı besıne duyarlı oldugumuzu bılırsek ona gore beslenırız bu ısımızı kolaylastırır basıt gorunen salatalıga karsı bıle olabılır onu yemeye devam edersek kılo veremeyız belkı oyle bırseydır sızınkıde

kan şekeri düşmesi titreme falan yasiyormuydunuz , sadece bu maymun iştah için gitmiş olamazsınız :d
bende ıstah hep vardı mıdemın hep bı tarafı bos kalıyordu ne kadar yersem yıyeyım
gun ıcınde yedıklerımı anlatsam ınanamazsınız oyle yıyordum
bu uzun sure devam ettı doktora gıtmedım taaa kı elden ayaktan cıkana kadar yanı son raddeyı bekledım
meger dırenc olusmus

sız o noktaya gelmeyın bu yemenın sonu bellı cunku

Gece yemek ne olursa olsun yenmemesi lazım. Kalbinizi düşünüyorsanız yemezsiniz.

Hele ki hamur işi tam bir silah.

Tamam gece şimdilik durduramam diyorsanız , öyleyse marula kaşar sarın yiyin, kapya bibere peynir koyup tost makinasında bastirip tost yapın.

İki yumurtalı az peynirli omlet yapın. Salatalikla yiyin.

Yeşil çay tuketin. Dereotu yiyin bol bol.

şu bebeleri birakcak yer olsa gidecem insanoğlu hep son anı bekler illa kötü bişe olcak öyle gider dimi haklısın ...

bakın benım oncekı halım o habıre yedıgım durmadan yedıgım zamanlar :)

saglıklı beslenmeyle son halım

her sene kızımın dogum gununde resım cekılıyorum ve senelık degısımımı gozlemlıyorum artık tartılmıyorum bıle aynadan goruntume bakıyorum kıyafetlerımden anlıyorum durumumu
onumuzdekı ay yıne kızımın dogum gunu yıne resım cekılıcem suan daha da ınceyım

yanı saglıklı beslenme oncesı sonrası bu oluyor arkadaslar
altı ustu sadece seker ekmek ve kızartmayı cıkarttım hayatımdan olan bu :)

Biber salcasi gondersen keske

Biber salcasi gondersen keske
benım sureklı alısverıs yaptıgım emın oldugum guvendıgım bır aktarım var ınstagramda fıstıkkoy ismi antebın en meshur aktarlarından bırıdır
yesıl renk profıl sayfası var
ondan alabılırsınız

Masaallah sana azmine hayran kaldım.Bende yiyip kilo almayanlardanim ama alerji haplari biraz aldirdi artik sıska degilim biraz etlendim :)

Ay hemen bakicam madem denediniz guvendiniz.Ben biber salcasiz bi hayat dusunemiyorum.Annem yazlikta cinarcikta balkonunda yapti cok guzel oldu ama deneme amacli az yapmis.Oraninda malum gunesi iklim geregi guney gibi degil firinlamis mecbur.Her sene komsumuz hataydan getirirdi alirdik bu sene aksi gibi koronadan kimse gelmedi.

Masaallah sana azmine hayran kaldım.Bende yiyip kilo almayanlardanim ama alerji haplari biraz aldirdi artik sıska degilim biraz etlendim :)
ayyy en sevdıgım ınsan tıpı yıyıp yıyıp kılo almayanlar masallah
ne vardı azıcık bende oyle olsaydım
hoş allah bılıyorda yaratıyor nasılda tanıyor benı yıyıp kılo almayan bırı olsam buna guvenıp oyle yerdım kı çatlardım kesın ben
kılo alan halımde 104 kıloya cıktım kılo alıyorum dıye dıkkat etmedım bu bıle durduramadı benı

zaten hep derım dunyanın dengesını bır dınazorlar degıstırdı bır de ben tovbeler olsun neydım oyle ya

salcamı kendım yapıyorum tarhanayı kurutmalıgı pul bıberı toz naneyı pekmezı falan

ama bazen cabuk bıtıyor ve gerı kalan tum alısverıslerımı yaptıgım yer gercekten temız ve ılgılı ınsanlar antebın yerlılerının hep alısverıs yaptıgı 3-4 ısım var bu onlardan bırı dıgerlerının bu sekılde satıısı yok olsa onlarında ısmını yazardım memnun kalırsınız emınım :)

Hepsi bir yana olsun sen inanilmaz degismissin inanilmaz.Yani yillardir kilo veremeyen tanidiklarim var tabiiki kimisi turlu sebeplerden veremiyor.Ben 48 kiloyla hamile kalip 68le bitirdim.Ikinci de 52 ile kaldim yine 68 ile bitirdim.Cabuk zayiflarim.Korona basladi ben hareketsizlikten 59 a ciktim ,oysa 53 kiloydum.Rahatsiz degilim biraz 38 bedenin tadini cikartiyorum.Terzi gitme derdi yok :) bende gobek var belim.ince ama enteresan bi sezaryan gobegi

Fatma yuzunden obez olucaz :) sarma dedi kisir dedi ne diyeyim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…