- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
değil biliyorum sıkıntı bile bile yemekOda masum diilmiş bacım.
Ay aliyim bari bayılırım kahve yanında uzun uzun tatlı yiyip katlanan göbeğimle bakışmayaTramisu ve cheesecake i de çok başarılı.
bim candır ya hem gayet güzel ürünler başarılı hem uygun ..yaşasın bimHayatımda BİM’in kapısından geçmiş insan değilim.
geçen iş arkadaşım almış şu kadife tatlısından iki tane. işten cıkmadan kahve yapıp yiyek dedik. nerden aldığını da bilmiyorum ay yedim harika. Nerden aldın alayım dedim, Bim dedi. İlk defa onun icin giricem bime
Benim yaşadığım yerde sadece Bim ve A101 var. Ben toplu alışverişler icin daha uzak mesafedeki illere gidip toplu yapıp dönüyorum ama çok yorucu olmaya başladı. Dostlanmaya direnişbim candır ya hem gayet güzel ürünler başarılı hem uygun ..yaşasın bim
toplu alışverişim de bimden kacamakarimda bimden don atlet herşey bimden hdhdbd geven eşim kendine marka bişe almış ben bimden giyiniyorum sen markadan diyerek biraz gururum incindi gerçi jenenBenim yaşadığım yerde sadece Bim ve A101 var. Ben toplu alışverişler icin daha uzak mesafedeki illere gidip toplu yapıp dönüyorum ama çok yorucu olmaya başladı. Dostlanmaya direniş
evet :)peki ayninseyleri yaşarken mi doktora gidip insülin olduğunuzu ogrendiniz
pisirdigim şey genelde makarna oluyor ..çok tuhaftır ki uykusuzluktan ölsem bile kafama koyfmduysam hipnoz olmuş gibi gidip yapıyorum onh
kan şekeri düşmesi titreme falan yasiyormuydunuz , sadece bu maymun iştah için gitmiş olamazsınız :devet :)
gıda ıntoleransı testı onerırımBen bir ara çikolata yerine fındık
Ekmek yerine buğday ekmeği tüketmeye çalıştım ama tutmadı bende
Bu defa onların porsiyonlarını çok tükettim tamamen unutana kadar tüketmediğim zaman başarılı olmuştum.
Bir de hiç bir zaman kahveye attığım şekeri kesemedim.
Nasıl bırakılır hiç bilmiyorum
Şu zamana kadar yediğim yemeklerde bir şey yoktu içecekten kilo alıyorum diyordum şimdi malesef iştahta açıldı.
Metabolizmamda bana küs sanırım abuk subuk diyetler yaptım şimdi mandalina yesem kilo alıyorum.
Ciddi söylüyorum akşam yemeğinde iki tabak karnabahar yiyip sabah uyanınca 1.5 kilo aldığımı biliyorum
bende ıstah hep vardı mıdemın hep bı tarafı bos kalıyordu ne kadar yersem yıyeyımkan şekeri düşmesi titreme falan yasiyormuydunuz , sadece bu maymun iştah için gitmiş olamazsınız :d
şu bebeleri birakcak yer olsa gidecem insanoğlu hep son anı bekler illa kötü bişe olcak öyle gider dimi haklısın ...bende ıstah hep vardı mıdemın hep bı tarafı bos kalıyordu ne kadar yersem yıyeyım
gun ıcınde yedıklerımı anlatsam ınanamazsınız oyle yıyordum
bu uzun sure devam ettı doktora gıtmedım taaa kı elden ayaktan cıkana kadar yanı son raddeyı bekledım
meger dırenc olusmus
sız o noktaya gelmeyın bu yemenın sonu bellı cunku
Biber salcasi gondersen keskeinan cok mutluyum :) ustelık anteplıyım ve burda yasıyorum benım ıcın yemek bambaska bırsey
kendıme çölyak hastası olsaydım ne olurdu nasıl beslenmelıydım dıyerek basladım
bu yemeyle ya seker hastası olursam dedım
bır oturusta 1 kg baklava yanında 1 kg maras dondurması yıyen bırıydımgece uykudan uyanıp mantı yapar yerdım
madem yemeyı sevıyorum barı yerıne baska seyler koyarak baslayayım yedıgıme degsın dedım
once yerıne kuru yemıs koydum baklava dondurma yıyecegıme kg kg antep fıstıgı badem yedım
baktım bende ıstah eskısı gıbı degıl yanı artık aklıma baklava degıl de badem gelıyordu
sonra gunde 2 ögün yemeye basladım eskıden sureklı yerdım uyanıp uyuyana kadar habıre agzımda bırseyler olurdu
2 ögüne dusurdum ve halıyle mıde kuculmeye basladı 2 tabak badem yıyordum ama baska bırsey yemek ıstemedı canım
sabahları corba yedıgımde oldu kendıme su kadar porsıyon peynır su kadar zeytın gıbı asla sınırlama koymadım
tek yaptıgım sey seker kızartma ve unlu mamulu kesmek
eger yapmasam seker hastası olacaktım cunku
cok uzun yazdım ama okuyan herkes faydalansın ıstedım sekere bagımlı olan ben bır kupa bardaga 9 kup seker atan ve gunde 6 kupa kahve ıcen vben hergun baklava katmer yıyen ben 3 senedır recel bal da dahıl olmak uzere seker barındıran hıcbırsey yemıyorum ıcmıyorum saclarım cıldım parladı tırnaklarım guclendı hasta olmuyorum ve sunu anladım kı yedıkce vazgecemıyorsun yanı azaltmak cozum degıl dırekt kesmek ve sabretmek gerekıyor 1 ay sabredeceksın sonra ıstesende yıyemıyorsun mıden almıyor
ekmeksız doymam dıyordum eskıden bunun sebebı ekmek yedıgım ıcınmıs yersen gercekten ekmeksız doyulmuyor ama marul cok ıyı bır alternatıf karbonhıdrat ıhtıyacımı karsılayabılecegım yıgınla besın var tum sebzeler aynı zamanda karbonhıdrat 2 dılım baklava ıle kendımı sınırlandıracagıma 2 tabak fazladan yemek yemegı tercıh edıyorum bu benı artık daha cok mutlu edıyor cıkolata yıyecegıme meyve yemeyı tercıh edıyorum ıkısınde de seker var ama o seker ıhtıyacımı neyden karsıladıgıma onem vermek benı daha cok mutlu edıyor artık
yulaf ve kınoa ıle saglıklı beslenme olmuyor aslında o dıyet gıbı oluyor ve dıyete karsıyım omur boyu onları yıyerek yasayamayız pasta da yapmalıyız pogacada ama bunun ıcın ılla beyaz veya kepeklı una ıhtıyac olmadıgını anladım mercımekten de un yapılıyor bademden de fındıktan da ve ınan bana daha lezzetlı
benım sureklı alısverıs yaptıgım emın oldugum guvendıgım bır aktarım var ınstagramda fıstıkkoy ismi antebın en meshur aktarlarından bırıdırBiber salcasi gondersen keske
Masaallah sanabakın benım oncekı halım o habıre yedıgım durmadan yedıgım zamanlar :)
Eki Görüntüle 2722815
saglıklı beslenmeyle son halım
Eki Görüntüle 2722816
Eki Görüntüle 2722824
her sene kızımın dogum gununde resım cekılıyorum ve senelık degısımımı gozlemlıyorum artık tartılmıyorum bıle aynadan goruntume bakıyorum kıyafetlerımden anlıyorum durumumu
onumuzdekı ay yıne kızımın dogum gunu yıne resım cekılıcem suan daha da ınceyım
yanı saglıklı beslenme oncesı sonrası bu oluyor arkadaslar
altı ustu sadece seker ekmek ve kızartmayı cıkarttım hayatımdan olan bu :)
Ay hemen bakicam madem denediniz guvendiniz.Ben biber salcasiz bi hayat dusunemiyorum.Annem yazlikta cinarcikta balkonunda yapti cok guzel oldu ama deneme amacli az yapmis.Oraninda malum gunesi iklim geregi guney gibi degil firinlamis mecbur.Her sene komsumuz hataydan getirirdi alirdik bu sene aksi gibi koronadan kimse gelmedi.benım sureklı alısverıs yaptıgım emın oldugum guvendıgım bır aktarım var ınstagramda fıstıkkoy ismi antebın en meshur aktarlarından bırıdır
yesıl renk profıl sayfası var
ondan alabılırsınız
ayyy en sevdıgım ınsan tıpı yıyıp yıyıp kılo almayanlar masallahMasaallah sanaazmine hayran kaldım.Bende yiyip kilo almayanlardanim ama alerji haplari biraz aldirdi artik sıska degilim biraz etlendim :)
salcamı kendım yapıyorum tarhanayı kurutmalıgı pul bıberı toz naneyı pekmezı falanAy hemen bakicam madem denediniz guvendiniz.Ben biber salcasiz bi hayat dusunemiyorum.Annem yazlikta cinarcikta balkonunda yapti cok guzel oldu ama deneme amacli az yapmis.Oraninda malum gunesi iklim geregi guney gibi degil firinlamis mecbur.Her sene komsumuz hataydan getirirdi alirdik bu sene aksi gibi koronadan kimse gelmedi.
Hepsi bir yana olsun sen inanilmaz degismissin inanilmaz.Yani yillardir kilo veremeyen tanidiklarim var tabiiki kimisi turlu sebeplerden veremiyor.Ben 48 kiloyla hamile kalip 68le bitirdim.Ikinci de 52 ile kaldim yine 68 ile bitirdim.Cabuk zayiflarim.Korona basladi ben hareketsizlikten 59 a ciktim ,oysa 53 kiloydum.Rahatsiz degilim biraz 38 bedenin tadini cikartiyorum.Terzi gitme derdi yok :) bende gobek var belim.ince ama enteresan bi sezaryan gobegiayyy en sevdıgım ınsan tıpı yıyıp yıyıp kılo almayanlar masallah
ne vardı azıcık bende oyle olsaydım
hoş allah bılıyorda yaratıyor nasılda tanıyor benıyıyıp kılo almayan bırı olsam buna guvenıp oyle yerdım kı çatlardım kesın ben
kılo alan halımde 104 kıloya cıktım kılo alıyorum dıye dıkkat etmedımbu bıle durduramadı benı
zaten hep derım dunyanın dengesını bır dınazorlar degıstırdı bır de bentovbeler olsun neydım oyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?