- 17 Nisan 2019
- 558
- 845
- 103
- 36
- Konu Sahibi alonedark18
-
Oda sizin probleminiz artıksex düşünüp yorulanı da ilk kez duyuyorum bende
Hanımlar merhaba baskına geldim 4.takım kaptan yardımcısı vera benAmaaannn topiktekiler gormesinde
evet cocuklar uyuduktan sonra oluyor ne oluyorsa zaten kendimi ödül gibi hissediyorum o pişen şeyleri...halbuki ceza ama bunu beynime anlayamıyorum..eşim bir kilo leblebi almış bari bunları yesin diyr ama yüzüne bakmiyorim
size konulan tanı nedirbenimde direncinm var 7-24 aklımda tatlı hamur isi nasıl kurtulabilirim
nasıl ikna ettiniz nasıl kabullendinizDuygusal yeme bozukluğu sizinki. Yoksa midenizin açlık kapasitesi bu kadar olamaz.
Şeker ve abur cubur bağımlısı ben 1 yıldan fazladır hiçbirini tüketmiyorum. Ben bırakabildiysem herkes bırakır. Önce beyninizi ikna etmeniz ve kabullendirmeniz lazım.
pisirdigim şey genelde makarna oluyor ..çok tuhaftır ki uykusuzluktan ölsem bile kafama koyfmduysam hipnoz olmuş gibi gidip yapıyorum onhTamam gece yemek yemeyi kesemiyorsunuz , yemek yapmayın bari.
Gece çocuklar uyudugunda uyuyun ya da yoğurt, salatalık, havuç bu tür gıdalarla beslenin.
Yemek yemeyi durduramıyorum demenizii anlayabilirim ancak gece yemek pişiriyorum, onu sabah 4 e kadar yiyorum demenizi anlayamam.
İsterseniz engelleyebilirsiniz. Pisirmezsiniz olur biter.
169 73 kilokac kilosun
Gece bir ekmeği gömmeden uyumuyorum.
Kızlar yaaaaaelimde cikolatayla konuya yakalandim. maalesef gündüz cok yemiyorum ama akşam aklımdan türlü türlü yiyecekler dolanıyo(düsünürken bile agzim sulanır ) yemezsem asla uyuyamam.
ben aydinlatayim 169 boy 73 kilo malesefilk sayfayı okudum da konu sahibinin kilosunu göremedim bilenler aydınlatsın lütfen
peki ilaçla duzeldinizmiInsulin direncinizi olcurebilirsiniz. Bir ara bende oyleydim kendim doyuyordum ama gozum doymuyodu . Dr a gittim dr kan degerlerime bakti .insulin direnci yuksek cikmisti ilac kullandim bir muddet.
e acıkırsınız tabı bu beslenmeylebugün yediklerim;
sabah gayet az ..bir yumurta yanına az zeytin peynir çok az ekmek belki iki isiriik..( geceden sonra yer kalmadı )
gün içerisinde tabi pek yiyemiyorum bı zorla kuru fasulye pilav yaptım pişer pismez bı yedim tabak dolusu ..ayak üstü yediğim için onu öğünden saymadım..eşim gelince yalan konuşup hayatım sofra kurucam bende yemedim dedim ..onunlada iki tabak gömdüm turşu eşliğinde..arada ekmek de bandım fasulyeye (tokum ama ) eşim bilmiyor!
yemeklerinde dolaba koymadimki kaçamak yaparım diye ! ..sonra kek yaptım sekiz dilim falan yemisimdir ..şimdi aklım yine kuru fasukye ve tursuda ...eşime dedim dolaba koyarmisin onları diye koydu..ama kilit vurması lazım kafama koyduysam ısıtır yerim .pesinede plan hazır salkım domates almış eşim mis gibi ..ekmek arası yapıp yenecek o ..kalbimin bir köşesinde :d onun mutlulugu ile sabırla uyumayan bebeği sallıyorum..uyuyunca bayram edicem diyerekten sabrediyorum o domates ve pişkin ekmek beni bekliyor ...kalbimin diğer kosesin dede buzluktaki pişmiş su borehi var dur bakalım ona da niyetliyim...mikrodalgada beş dk isitinca benim ..ulaşmam çok kolay ...bugunki halinde boyle gece tayfalari.
ne deseniz haklısınız , iştahimin yüz karasiyim ,nefsim sürünüyor diyecek sözümde yoke acıkırsınız tabı bu beslenmeyle
sabah sadece yumurta az zeytın peynırle kım doyar ?
2 haslanmıs yumurta,
1 kase lor peynır veya buyuk dılım beyaz peynır
1 cay bardagı dolusu az tuzlu zeytın
1 tabak salata
1 avuc kuruyemıs bunlarsız kahvaltı mı olur ?
kuru fasulye ıyı afıyet olsun ama hem pılav hem ekmek yemıssınız ben sızın yerınızde olsam ekmekde yemezdım pılavda oturur 3 tabak kuru fasulye yerdım daha cok doyurucu olurdu ve bosuna hem pılav hem ekmek yıyerek yük etmıs olmazdım tursu ıyıdır ödem tutar ama olsun sıkıntı degıl ev yapımı tursudur ınsallah oyleyse sifa olmus ama bır eksık var mesela ayran nerde kuru fasulye ayran tursu olmalıydı dolu dolu
kek 8 dılım yemıssınız
kek yıyecegınıze 1 elma 1 mandalına yeseydınız yanında da badem yerdınız tamamdı veya cok mu acıktınız salata yapsaydınız ?
o su boregı yasaklı ve zehırlı madde
zaten yenmıs kek olmus unsılın bombası yanına da gluten alıp cıvcıv gıbı kendınızı şişirmenın anlamı ne
dırekt atık olarak atılacak besını bosa almayın vucuda barı faydalı bırsey yıyın de o mıdenın bagırsagın calıstıgına degsın yogurt yersınız salatalık yersınız oturur 1 tabak dolusu marul yersınız oda doyurur ? ılla bırsey yemekse maksat ? ulasmam kolay dıyorsunuz bırde ne yapalım mesela su boregını everest dagına cıkaramayız degıl mı :)
sız kalkın bır su için hele ıcınız ferahlasınolmaz boyle yahu
bu meseleyı cozucez sıkıntı yokne deseniz haklısınız , iştahimin yüz karasiyim ,nefsim sürünüyor diyecek sözümde yok
yoğurt da yedim kek de ..diyecek sözüm yok..haklısınız ..nefsim kaybolmuş durumda bulamıyorum sankimadem lohusasınız damarınızdan gıreyım can evınızden vurayım
o ınanılmaz zararlı sekerı yukledınız kekle hem gluten hem seker zehırledınız kendınızı o sutle bebege gececek bebegın sucu ne hemde sutun kalıtesı dusuyor degıl mı ama
hucrelerınız öldu bagırsagınız mıdenız kanınız zehırlendı seker vucuda gırdıgı an vucutda gerıleme ve yavaslama basladı degdı mı yedıgınıze ne oldu yedıkten 1 saat sonra canınız yıne ıstedı degıl mı ne anladık sımdı
kek yerıne yogurt yeseydınız probıyotık kalsıyum ve bılumum faydayı hem sız hem bebegınız saglamıs olacaktı degıl mı :)
yedıgınız her lokmada cocugunuzu dusunun ılerıyı sız ne kadar saglıklı beslenırsenız onunla o kadar saglık ıcınde yasarsınız ve sız ne yersenız o olursunuz cocugunuz 8 dılım kek yesın ıstermıydınız ? sımdı o yedıgınız kekın sutunu vereceksınız
iştah kaçirtan ncsskts geldı :) ıstahınız mı acıldı bır etıketle burdayım ıtınayla ıstah kacırtılır
o ıstah geldıgı gıbı gıdecek ıste o kadar
peki der mutfağa giderim tlc dekiler gibi arisiz oldum iyice dk now bile cildirirbu meseleyı cozucez sıkıntı yok
hepsını yedınız artık hepsının tadını bılıyorsunuz daha once yedıklerınıze sayın bundan sonra yemeyın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?