- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 198
- Konu Sahibi alonedark18
-
Biraz kilonuz var ama kilolu grubuna girmiyorsunuz. Bence mükemmel metabolizmanız var . Ama yedigimi eritiyorum diye böyle sağlıksız beslenmek ye doğru degil, başka sağlık sorunlarına neden olabilir. Bence bir diyetisyenle görüşmeniz daha iyi olur .169
yoo yazdım ki 169 a 73 kiloyim
arkadas dogru yonlendırmıs ıc hastalıklarına yanı endokrıne gıdıp tahlıl yaptırın ınsulın dırencınız var yuksek ıhtımal duygusal aclık sebebıyle bırlıkte gorulurler genelde duzensız ve saglıksız beslenmekten kaynaklanır sonra da o dırencın kırılması cok zorlasır uzun suren dırenc seker hastalıgına donusur yanı tahlıl yaptırınalla alla ama fiziksel bir sıkıntı yok duygusal açlığı olduğu belli bende nasıl çıksın insilun sizinki farklidir
benimde direncinm var 7-24 aklımda tatlı hamur isi nasıl kurtulabilirimarkadas dogru yonlendırmıs ıc hastalıklarına yanı endokrıne gıdıp tahlıl yaptırın ınsulın dırencınız var yuksek ıhtımal duygusal aclık sebebıyle bırlıkte gorulurler genelde duzensız ve saglıksız beslenmekten kaynaklanır sonra da o dırencın kırılması cok zorlasır uzun suren dırenc seker hastalıgına donusur yanı tahlıl yaptırın
yemeyerek gercekten baska cozumu yok bende de vardı hatta dırenc ıcın ılac bıle vermıstı doktor eger ılaca bagımlı kalmak ıstemıyorsan kurtulmak ıstıyorsan yemeyeceksın dedı yedıgın surece bu seker ve unlu mamul vucuda gırdıgı surece kurtulman mumkun degıl dedıbenimde direncinm var 7-24 aklımda tatlı hamur isi nasıl kurtulabilirim
sağolun cevapladığınız için. Peki bu kadar irade gosterebilmenizde ilacın etkisi oldu mu. tatlı isteğini kesiyor dediler de doktor verdiği halde salak gibi kullanmadım şimdi de adını hatırlamıyorumyemeyerek gercekten baska cozumu yok bende de vardı hatta dırenc ıcın ılac bıle vermıstı doktor eger ılaca bagımlı kalmak ıstemıyorsan kurtulmak ıstıyorsan yemeyeceksın dedı yedıgın surece bu seker ve unlu mamul vucuda gırdıgı surece kurtulman mumkun degıl dedı
yersem ölecegıme ınandım yemedım 6 ayda 45 kılo vermenın yanı sıra dırencten kurtuldum ılacı bıraktım 3 sene oldu asla seker ve sekerlı urun yemıyorum unlu mamul yemıyorum ekmek yerıne marula dürüm yapıyorum tatlı krızıne gırersem sabahları kahvaltıda meyve yıyorum ya da ılık sute tarcın serpıp ıcıyorum hakıkı sahlep buldum ondan yapıyorum falan mısafırlerıme de mercımegı un halıne getırıp ondan pogacalar bademı un halıne getırıp ondan brownıler yapıyorum :)
cıkolata ıstedıgımde yarım muza kakao serpıyorum fındık eklıyorum rondodan cekıyorum elde yuvarlayıp hındıstan cevızıne bulayıp yıyorum falan boyle yanı :)
Benimde fiziksel bir sıkintim yoktu . Nerden bilebileceksinizki olmadigini kan degerlerime bakilana kdr bende bilmiyordum . Ben basima geleni anlattim dgerlendirmek size kalmisalla alla ama fiziksel bir sıkıntı yok duygusal açlığı olduğu belli bende nasıl çıksın insilun sizinki farklidir
yemeyerek gercekten baska cozumu yok bende de vardı hatta dırenc ıcın ılac bıle vermıstı doktor eger ılaca bagımlı kalmak ıstemıyorsan kurtulmak ıstıyorsan yemeyeceksın dedı yedıgın surece bu seker ve unlu mamul vucuda gırdıgı surece kurtulman mumkun degıl dedı
yersem ölecegıme ınandım yemedım 6 ayda 45 kılo vermenın yanı sıra dırencten kurtuldum ılacı bıraktım 3 sene oldu asla seker ve sekerlı urun yemıyorum unlu mamul yemıyorum ekmek yerıne marula dürüm yapıyorum tatlı krızıne gırersem sabahları kahvaltıda meyve yıyorum ya da ılık sute tarcın serpıp ıcıyorum hakıkı sahlep buldum ondan yapıyorum falan mısafırlerıme de mercımegı un halıne getırıp ondan pogacalar bademı un halıne getırıp ondan brownıler yapıyorum :)
cıkolata ıstedıgımde yarım muza kakao serpıyorum fındık eklıyorum rondodan cekıyorum elde yuvarlayıp hındıstan cevızıne bulayıp yıyorum falan boyle yanı :)
inan cok mutluyum :) ustelık anteplıyım ve burda yasıyorum benım ıcın yemek bambaska bırseyya ama mutlu musun peki yani ben turkiyedeyken bu karantina doneminde nisan mayis gibi instagramin da etkisiyle bu sekil bi yasam tarzina gecmeye calismistim. sabah chia+yulaf bilmemnesi oglen kinoali salata, iste canim tatli isterse hurma icine findik vs.
hayatimda o donemden daha mutsuz oldugum cok az zaman olmustur ciddenhayattan keyif almadim ya resmen yemek yemek gorev oldu sadece. biraktim sonra. simdi ben yediklerimi saysam bu konuda cok yedigini dusunen herkes bi masallah ceker herhalde ama benim hedefim zaten zayiflamak degil saglikli beslenmekti onu da beceremedim
Başta desene lohusayım bacım. Sürekli emen bir beben var. Emmese bile sürekli ayaktasın enerji lazım. Meyve ye abur cuburdan uzak dur Kilo yapmaz en azından .evet çok sttesliyim lohusayim hatta ondan sanırım
hıc etkılı olmadı acıkcasısağolun cevapladığınız için. Peki bu kadar irade gosterebilmenizde ilacın etkisi oldu mu. tatlı isteğini kesiyor dediler de doktor verdiği halde salak gibi kullanmadım şimdi de adını hatırlamıyorum
inan cok mutluyum :) ustelık anteplıyım ve burda yasıyorum benım ıcın yemek bambaska bırsey
kendıme çölyak hastası olsaydım ne olurdu nasıl beslenmelıydım dıyerek basladım
bu yemeyle ya seker hastası olursam dedım
bır oturusta 1 kg baklava yanında 1 kg maras dondurması yıyen bırıydımgece uykudan uyanıp mantı yapar yerdım
madem yemeyı sevıyorum barı yerıne baska seyler koyarak baslayayım yedıgıme degsın dedım
once yerıne kuru yemıs koydum baklava dondurma yıyecegıme kg kg antep fıstıgı badem yedım
baktım bende ıstah eskısı gıbı degıl yanı artık aklıma baklava degıl de badem gelıyordu
sonra gunde 2 ögün yemeye basladım eskıden sureklı yerdım uyanıp uyuyana kadar habıre agzımda bırseyler olurdu
2 ögüne dusurdum ve halıyle mıde kuculmeye basladı 2 tabak badem yıyordum ama baska bırsey yemek ıstemedı canım
sabahları corba yedıgımde oldu kendıme su kadar porsıyon peynır su kadar zeytın gıbı asla sınırlama koymadım
tek yaptıgım sey seker kızartma ve unlu mamulu kesmek
eger yapmasam seker hastası olacaktım cunku
cok uzun yazdım ama okuyan herkes faydalansın ıstedım sekere bagımlı olan ben bır kupa bardaga 9 kup seker atan ve gunde 6 kupa kahve ıcen vben hergun baklava katmer yıyen ben 3 senedır recel bal da dahıl olmak uzere seker barındıran hıcbırsey yemıyorum ıcmıyorum saclarım cıldım parladı tırnaklarım guclendı hasta olmuyorum ve sunu anladım kı yedıkce vazgecemıyorsun yanı azaltmak cozum degıl dırekt kesmek ve sabretmek gerekıyor 1 ay sabredeceksın sonra ıstesende yıyemıyorsun mıden almıyor
ekmeksız doymam dıyordum eskıden bunun sebebı ekmek yedıgım ıcınmıs yersen gercekten ekmeksız doyulmuyor ama marul cok ıyı bır alternatıf karbonhıdrat ıhtıyacımı karsılayabılecegım yıgınla besın var tum sebzeler aynı zamanda karbonhıdrat 2 dılım baklava ıle kendımı sınırlandıracagıma 2 tabak fazladan yemek yemegı tercıh edıyorum bu benı artık daha cok mutlu edıyor cıkolata yıyecegıme meyve yemeyı tercıh edıyorum ıkısınde de seker var ama o seker ıhtıyacımı neyden karsıladıgıma onem vermek benı daha cok mutlu edıyor artık
yulaf ve kınoa ıle saglıklı beslenme olmuyor aslında o dıyet gıbı oluyor ve dıyete karsıyım omur boyu onları yıyerek yasayamayız pasta da yapmalıyız pogacada ama bunun ıcın ılla beyaz veya kepeklı una ıhtıyac olmadıgını anladım mercımekten de un yapılıyor bademden de fındıktan da ve ınan bana daha lezzetlı
mantı ve ıclı kofteyı cok severım tadına en yakın yıyecekler sunlar ve pratıkbana arada bir yemek yapayim diye guncelleme geliyor hatta buradan da fikir aldigim cok oldu. ama cok kisa suruyor. sonra nedense hep kahvalti haric disaridan yemeye basliyorum. su an da oyleyim mesela hatta artik kahvalti dahil disaridan yiyorum ve asiri halsizim. odadan salona gecmek bile bazen zor benim icin
az once telefonda babama agladim turkiyeye gelmek istiyorum benim icli kofte yemem lazim diye haajshjssh gunleri sayiyorum yani burada yediklerim hep fast food ama turkiyede daha yagli daha agir ev yemekleri hepsi beynimde donuyor surekli
senin adina cok sevindim bu sekilde birkac yazini daha okumustum, eger ben boyle bir yasam tarzina gecersem herhalde dedigin gibi cildin canlanmasi icin falan olur. aynaya bakinca sagliksiz goruyorum ya kendimi. belki ben de yavas yavas degiserek baslarim.
Konuyla alakası yok ama bu kadar fazla libido yormuyor mu? Yani sürekli eşe muhtaç olmak, sürekli kafanın orda olması falanSeks dersen orda duracaksınkulağıma damlatırım yemek falan bilmem
Niye yorulayım yorulcak kadar sevişen koca yokKonuyla alakası yok ama bu kadar fazla libido yormuyor mu? Yani sürekli eşe muhtaç olmak, sürekli kafanın orda olması falan
Bravo sizeinan cok mutluyum :) ustelık anteplıyım ve burda yasıyorum benım ıcın yemek bambaska bırsey
kendıme çölyak hastası olsaydım ne olurdu nasıl beslenmelıydım dıyerek basladım
bu yemeyle ya seker hastası olursam dedım
bır oturusta 1 kg baklava yanında 1 kg maras dondurması yıyen bırıydımgece uykudan uyanıp mantı yapar yerdım
madem yemeyı sevıyorum barı yerıne baska seyler koyarak baslayayım yedıgıme degsın dedım
once yerıne kuru yemıs koydum baklava dondurma yıyecegıme kg kg antep fıstıgı badem yedım
baktım bende ıstah eskısı gıbı degıl yanı artık aklıma baklava degıl de badem gelıyordu
sonra gunde 2 ögün yemeye basladım eskıden sureklı yerdım uyanıp uyuyana kadar habıre agzımda bırseyler olurdu
2 ögüne dusurdum ve halıyle mıde kuculmeye basladı 2 tabak badem yıyordum ama baska bırsey yemek ıstemedı canım
sabahları corba yedıgımde oldu kendıme su kadar porsıyon peynır su kadar zeytın gıbı asla sınırlama koymadım
tek yaptıgım sey seker kızartma ve unlu mamulu kesmek
eger yapmasam seker hastası olacaktım cunku
cok uzun yazdım ama okuyan herkes faydalansın ıstedım sekere bagımlı olan ben bır kupa bardaga 9 kup seker atan ve gunde 6 kupa kahve ıcen vben hergun baklava katmer yıyen ben 3 senedır recel bal da dahıl olmak uzere seker barındıran hıcbırsey yemıyorum ıcmıyorum saclarım cıldım parladı tırnaklarım guclendı hasta olmuyorum ve sunu anladım kı yedıkce vazgecemıyorsun yanı azaltmak cozum degıl dırekt kesmek ve sabretmek gerekıyor 1 ay sabredeceksın sonra ıstesende yıyemıyorsun mıden almıyor
ekmeksız doymam dıyordum eskıden bunun sebebı ekmek yedıgım ıcınmıs yersen gercekten ekmeksız doyulmuyor ama marul cok ıyı bır alternatıf karbonhıdrat ıhtıyacımı karsılayabılecegım yıgınla besın var tum sebzeler aynı zamanda karbonhıdrat 2 dılım baklava ıle kendımı sınırlandıracagıma 2 tabak fazladan yemek yemegı tercıh edıyorum bu benı artık daha cok mutlu edıyor cıkolata yıyecegıme meyve yemeyı tercıh edıyorum ıkısınde de seker var ama o seker ıhtıyacımı neyden karsıladıgıma onem vermek benı daha cok mutlu edıyor artık
yulaf ve kınoa ıle saglıklı beslenme olmuyor aslında o dıyet gıbı oluyor ve dıyete karsıyım omur boyu onları yıyerek yasayamayız pasta da yapmalıyız pogacada ama bunun ıcın ılla beyaz veya kepeklı una ıhtıyac olmadıgını anladım mercımekten de un yapılıyor bademden de fındıktan da ve ınan bana daha lezzetlı
Anlamadım desemNiye yorulayım yorulcak kadar sevişen koca yokayrıca kimseye muhtaç değilim kendime yeterim istediğim zaman
Yine iyi bir metabolizma hızınız varmış maşallahson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Oda sizin probleminiz artıkAnlamadım desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?