Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hadi hayırlısı canım inşallah içinizden geçen yer gelir.

sankiiiii Kayseri olacakmış gibi geliyor bana ama nasip ALLAHTAN hayırlı olsun şimdiden canım

başkanım ben biraz banda çıkıp gelirim gene
16

Son düzenleme:
çok güzel bir gelenekmiş

evet bu hafta da tersine efsane olacak

hiç kusura bakma ama kayseri için inşallah olmaz diyeceğim..hem ailem hem kızım için...mecburiyetten yazdığımız bir yer ve memleketlerimize çook uzak..hakkari kadar olmasa da uzak

hayırlısı olsun inşallah

kolay gelsin

2. öğünüm

6-7 tane top köfte
1 tabak sirumili shirataki noodle

dualarımız seninle canım bu arada herkezin üç aylarını ve regaib kandilini kutlarım hayırlara vesile olur inşallah

bugünkü kahvaltım
1 tb ekmeği+sahanda yumurta tereyağlı+peynir+zeytin+ çay
öğlen=nescafe+ diyet bisküi 2 tane
sabah geç yediğimiz için öle bi keyif yaptık
akşama karar vermedim herhalde hafif yerim sonra yazayım
öpüyorum kızlar

dualarımız seninle canım bu arada herkezin üç aylarını ve regaib kandilini kutlarım hayırlara vesile olur inşallah
sağol canım...
aminn

afiyet olsun..

Özlem, o saydıklarının çoğu bende de var. Hatta benim tiroiidim külliyen alındı:) Üste bir de polikistik over sendromum var. Ama Karatay'ı tam yapınca gayet güzel kilo veriyorum. Sen de azmedip yapınca vereceğinden eminim. Sersum biliyor. Mart 2012de 93 kg dım ben. Bu haftaysa 74kg görme hayalleri kuruyorum

Sersum, ben geçen hafta kendi liste sıramın yerine olsun diye yapmadım arkadaşım. 16 mayısta yaparım kendi sıramda... Düşünceli muhtarım benim

Rabbim gönlünüzün muradını versin sersum. Dua edeceğim inşallah.

Çooook güzel bir gelenekmiş. Bayıldım.

Son düzenleme:
Bugün niyetliyim kızlar.

Sahurda 2 çilek, 1 dilim kavun, 2 dilim gözleme yedim. Hepsi de yememem gereken şeyler:)

Sabah 4km/45 dak yürüyüş yaptım.

Akşam ne yiyeceğiz hiç bilmiyorum. Onu da sonra yazarım.

Hepinizin kandili mübarek olsun.

hoşgeldin canım..tahmin ettim netinizin olmadığını..neyse geçmiş olsun

üzülme gider o 300 gr cık
sağolasın cnm bu hafta aynı çıksamda yeter bana kaçamaklar diz boyu bide bugün benim doğum günüm son kaçamak hakkımı kullanıyorum yarından itibaren sıkı yönetim inşallah

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım

sen görücen inşallah 74 ü bu sefer ben ++ dayım oyam

olsun canım benim liste sırası ayarlandı nasılsa..16 sında evdeyim..sana kalmasın dedim..olur da başka biri gelemez sen de müsait olursun gene yaparsın ..yaparsın de mii

aminn canım...sağolasınız..eşim diyor nasıl uyuyacaz bu gece bakalım:18::18::18:

nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim canım..iyi ki doğdun... doğum gününde de olur tabii kaçamak yanee

sağol canım amiinnn

ekle canım,eline sağlıksorumluluk sahibi muhtarım benim
hoşbulduk canımvazgeçmemek için küçük kaçamaklar sıkıştırdım arayainşallah inşallah
hadi hayırlısı canım..inşallah gönlünüzden geçen biyer olur da severek çalışırsınızdua edicem sizin için de:13:
2. öğünüm

6-7 tane top köfte
1 tabak sirumili shirataki noodle
neli neli sirtaki mi ne
haklısın canım,karataysız hayat düşünemiyorum ben de zaten,zayıflama yanında düzelmek için yapmak şartama 2 öğün yapayım dedim bu sefer de çok yedim,o da yaramadı bana,bir müddet az az yemeyi denicem bakalım:26:
sağolasın cnm bu hafta aynı çıksamda yeter bana kaçamaklar diz boyu bide bugün benim doğum günüm son kaçamak hakkımı kullanıyorum yarından itibaren sıkı yönetim inşallah
doğum günün kutlu olsun nazcımkutlu bir doğuma denk gelmişsin bu sene

öğle yemeğim
6 kaşık bulgurlu pırasa
1 su bardağı yoğurt
1 kuru incir
akşama da 3 köfte,salata....kendime taslak liste yaptım,herşeyden varakşamları 22.00 de bantta 20 dakika hızlı yürüyüş,işte de fırsat olursa 60 ila 90 dakikalık hafif tempo yürüyüşler yapıciiim..

Son düzenleme:

sağol özlemim hayırlısı inşallah..

hehehe dukanın sahte makarnası ve istakoz tadında pişmiş balık..
dukan böyle bişey cicim..çin işi japon işi..

afiyet olsun kujumm

ALLAH HAYIRLI ,UZUN,HUZURLU VE SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE YAŞAYACAĞIN UPUZUUUUN BİR ÖMÜR VERSİN CANIM.

SERSUM; canım gönlünüz neredeyse mevlam sizi oraya götürsün hayırla huzurla canım...

ben iftar sofrası hazır edeyim müsadenizle hanımlaaarrr

kabak yemeği
cacık
kızlar menüm

sabah:1 yumurta 1 kk az yağlı peynir domates salatalık

ara: 1 kase yoğurt 5 badem

öğlen: 90 gr ızgara köfte 100 gr taze fasulye 1 kase yoğurt domates salatalık

ara: 3 kuru kayısı 1 incir 1 su bardağı yağsız süt

akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı peynir 1 dilim kaşar domates salatalık 2 zeytin

ara: 1 kase yoğurt 2 kuru kayısı

canım rabbim gönlünüzdeki yeri hakkınızda hayırlı kılsın inşalah

çok güzel bir gelenekmiş artık çoğu yerrde kalmadı böyle şeyler insanların kandilden haberi bile yok bu tarz etkinlikler bizim kültürümüz ve kültürümüz yaşamalı
afiyet olsun canım allah kabul etsin

hoş geldin canımmm

valla verdim bu hafta canım zaten ne zaman ekmek yemeyip protein ağırlıklı yesem kilo veriyorum ama cumartesi diyetisyen kontrolüm var ve büyük ihtimalle normal diyetime geri döneceğim öyle olunca da kesin kilo alırım haftaya amaaan napim yaaa şurda 4 kilo kaldı bende bittim benim vücut da bitti fazlasını almıyım da artık vermesem de olur versem daha iyi olur tabi

bu arada kızlar pazar gün gün var yine umarım dayanabilirim yaa:18::18::18::18::18:

SERSUM; canım gönlünüz neredeyse mevlam sizi oraya götürsün hayırla huzurla canım...

sağol canım amiinn
canım rabbim gönlünüzdeki yeri hakkınızda hayırlı kılsın inşalah

bu arada kızlar pazar gün gün var yine umarım dayanabilirim yaa:18::18::18::18::18:

sağol canım aminn

amma çok günün var kıss

Selam Sersum Bizim tayinler belli oldu (yerimizde kaldık) sizinki niye olmadı acep :44: :26:

Kandiliniz mübarek olsun ,tüm emekcilerin 1 mayısı da kutlu olsun

Kuzularınızın sınavı için geçmiş olsun iyi puanlar alıp istedikleri liselere girerler inşallah, darısı lys ye gireceklerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…