çok güzel bir gelenekmişNe güzel canım ya gezmek okuyarak bilmekten tabi ki de daha evladır.Amiiiiin ecmain.
ŞİVLİLİK: 3 ayların başladığı bu gün çocuklar ellerinde poşetlerle kapı kapı dolaşır, hayırlı olsun 3 aylarınız veya regaip kandiliniz der ,ev sahibi de çikolata-meyve-şeker-pasta.... ne verirse artık çocukların poşetleri dolup taşar. bizim sitede de her kes 3-5 kuruş verdi görevlilere aşağıya masa açtılar çocukların poşetlerini doldurdular. dün gece de fener alayı yaptı çocuklar. havai fişekler oyunlar ... böyle işte bir nevi bayram gibi bir gelenek.pastaneler poğaça dağıtır bakkallar balon falan.
bizim geçen hafta ki efsane liste sanırım bu hafta yalan olucak başkanım ne dersin, yazın da diyet zor be yaaaa
hadi hayırlısı canım inşallah içinizden geçen yer gelir.
sankiiiii Kayseri olacakmış gibi geliyor bana ama nasip ALLAHTAN hayırlı olsun şimdiden canım
başkanım ben biraz banda çıkıp gelirim gene16
kızlarrr...canlarımm...Bu gün kandil.. yarın bizim tayin yerimiz açıklanıyor..çoook heyecanlıyım.:18:..Allah bu mübarek günde ailemiz için hayırlı bir yeri nasip etsin inşallah. ..2 yıl önce yine sizinle Hakkariye geleceğimizi haber vermiştim..bakalım yarın neresini paylaşacağım.:18::18:.Dua edin lütfen...
sağol canım...dualarımız seninle canımbu arada herkezin üç aylarını ve regaib kandilini kutlarım hayırlara vesile olur inşallah
bugünkü kahvaltım
1 tb ekmeği+sahanda yumurta tereyağlı+peynir+zeytin+ çay
öğlen=nescafe+ diyet bisküi 2 tane
sabah geç yediğimiz için öle bi keyif yaptık
akşama karar vermedim herhalde hafif yerim sonra yazayım
öpüyorum kızlar
tatil ya bugün ondandır canım
günaydın güzel kızlaarbahar bayramınızı kutlar,nice çiçekli böcekli günler dilerim bendeniz uygun tempo yerinde saymaktan bıktım utanç tablosu kilo seyrimi gurur tablosuna çevirmek üzere start verdim,hayırlı olsun inşallah
tahlil yaptırdıminsülin direnci,hipotiroit,demir eksikliği,d vitamini yetmezliği gibi çağımızın belaları bana da uğramış,o sebeple son 2 yılda vermeye çalıştıkça bolca kilo almışım
hazır sosyalleşmeler de azalmışken yeniden başlayayım dedimgün geçmiyor ki birinin doğum günü,ev gezmesi,günü vs vs olmasın
planım şöyle..karataya temelde sadık kalmak,günde 1100-1200 kalori almak(zaten normalde de 1200-1300 alıyormuşum),yanısıra hergün 100 cal.lik kaçamak yapabilmekdüşündüm taşındım,böyle güzel olacak sanki
neyse...kahvaltımı yazarak başlıyorum
2 yumurtalı peynirli az tereyağlı omlet
5 az yağlı ve tuzlu zeytin(hataen alındı,bitene kadar da yenilecek mecbuuur)
1 dilim tam buğday ekmeği,üstüne az labne
yarım yeşil biber.....üstüne sütlü kahvembirazdan da çay içerim:13:
1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-fbmy8785-2 Mayıs 2014
3-çakmel-9 Mayıs 2014
4-sersum-16 Mayıs 2014
5-beyhan25-23 Mayıs 2014
6-makbule07-30 Mayıs 2014
7-filiztoprak-6 Haziran 2014
8-ficans-13 Haziran 2014
9-kardelenn-20 Haziran 2014
10-guleryuz2011-27 Haziran 2014
11-sadece-aşkım-4 Temmuz 2014
12-naz8-11 Temmuz 2014
13-bruxelles-18 Temmuz 2014
14-özlem kartal-25 Temmuz 2014(16 Mayısta listede)
kızlarrr...canlarımm...Bu gün kandil.. yarın bizim tayin yerimiz açıklanıyor..çoook heyecanlıyım.:18:..Allah bu mübarek günde ailemiz için hayırlı bir yeri nasip etsin inşallah. ..2 yıl önce yine sizinle Hakkariye geleceğimizi haber vermiştim..bakalım yarın neresini paylaşacağım.:18::18:.Dua edin lütfen...
Ne güzel canım ya gezmek okuyarak bilmekten tabi ki de daha evladır.Amiiiiin ecmain.
ŞİVLİLİK: 3 ayların başladığı bu gün çocuklar ellerinde poşetlerle kapı kapı dolaşır, hayırlı olsun 3 aylarınız veya regaip kandiliniz der ,ev sahibi de çikolata-meyve-şeker-pasta.... ne verirse artık çocukların poşetleri dolup taşar. bizim sitede de her kes 3-5 kuruş verdi görevlilere aşağıya masa açtılar çocukların poşetlerini doldurdular. dün gece de fener alayı yaptı çocuklar. havai fişekler oyunlar ... böyle işte bir nevi bayram gibi bir gelenek.pastaneler poğaça dağıtır bakkallar balon falan.
bizim geçen hafta ki efsane liste sanırım bu hafta yalan olucak başkanım ne dersin, yazın da diyet zor be yaaaa
sağolasın cnm bu hafta aynı çıksamda yeter bana kaçamaklar diz boyu bide bugün benim doğum günümhoşgeldin canım..tahmin ettim netinizin olmadığını..neyse geçmiş olsun
üzülme gider o 300 gr cık
sen görücen inşallah 74 ü bu sefer ben ++ dayım oyamÖzlem, o saydıklarının çoğu bende de var. Hatta benim tiroiidim külliyen alındı:) Üste bir de polikistik over sendromum var. Ama Karatay'ı tam yapınca gayet güzel kilo veriyorum. Sen de azmedip yapınca vereceğinden eminim. Sersum biliyor. Mart 2012de 93 kg dım ben. Bu haftaysa 74kg görme hayalleri kuruyorum
Sersum, ben geçen hafta kendi liste sıramın yerine olsun diye yapmadım arkadaşım. 16 mayısta yaparım kendi sıramda... Düşünceli muhtarım benim
Rabbim gönlünüzün muradını versin sersum. Dua edeceğim inşallah.
sağolasın cnm bu hafta aynı çıksamda yeter bana kaçamaklar diz boyu bide bugün benim doğum günümson kaçamak hakkımı kullanıyorum yarından itibaren sıkı yönetim inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
hadi hayırlısı özlemim..başarılarımız daim olsun inşallah
ekliyorum listeye seni de..:13::13:
valla sosyalleşmeler mahfediyor..iş arkadaşım bizi davet edicek ona bile dedim mayıs 15 ten sonra..ikimiz de diyetteyiz bari biraz ilerlemiş olalım
havalar güzel herkeşler sosyalleşmede tabii..ben egoistim birazcık.. ben burdayım herkeşler burda olsun diyorum..muhtarlık kaprisi canımmm
hoşbulduk canımYeniden hoşgeldin ve kararın için tebrik ediyorum canım vericez ve kurtulucaz inşallah, zaman zaman olacak takılmalar,yılmalar hep dityet hep diyet diyip vazgeçmeler ama toparlıcaz kendimizi ve yolumuzda daha emin adımlarla yürüyüp hedefe ulaşıcaz inşallah.
hadi hayırlısı canım..inşallah gönlünüzden geçen biyer olur da severek çalışırsınızkızlarrr...canlarımm...Bu gün kandil.. yarın bizim tayin yerimiz açıklanıyor..çoook heyecanlıyım.:18:..Allah bu mübarek günde ailemiz için hayırlı bir yeri nasip etsin inşallah. ..2 yıl önce yine sizinle Hakkariye geleceğimizi haber vermiştim..bakalım yarın neresini paylaşacağım.:18::18:.Dua edin lütfen...
neli neli sirtaki mi ne2. öğünüm
6-7 tane top köfte
1 tabak sirumili shirataki noodle
haklısın canım,karataysız hayat düşünemiyorum ben de zaten,zayıflama yanında düzelmek için yapmak şartÖzlem, o saydıklarının çoğu bende de var. Hatta benim tiroiidim külliyen alındı:) Üste bir de polikistik over sendromum var. Ama Karatay'ı tam yapınca gayet güzel kilo veriyorum. Sen de azmedip yapınca vereceğinden eminim. Sersum biliyor. Mart 2012de 93 kg dım ben. Bu haftaysa 74kg görme hayalleri kuruyorum
doğum günün kutlu olsun nazcımsağolasın cnm bu hafta aynı çıksamda yeter bana kaçamaklar diz boyu bide bugün benim doğum günümson kaçamak hakkımı kullanıyorum yarından itibaren sıkı yönetim inşallah
öğle yemeğimkahvaltım
ekle canım,eline sağlık sorumluluk sahibi muhtarım benim
hadi hayırlısı canım..inşallah gönlünüzden geçen biyer olur da severek çalışırsınızdua edicem sizin için de:13:
neli neli sirtaki mi ne
öğle yemeğim
6 kaşık bulgurlu pırasa
1 su bardağı yoğurt
1 kuru incir
akşama da 3 köfte,salata....kendime taslak liste yaptım,herşeyden varakşamları 22.00 de bantta 20 dakika hızlı yürüyüş,işte de fırsat olursa 60 ila 90 dakikalık hafif tempo yürüyüşler yapıciiim..
sağolasın cnm bu hafta aynı çıksamda yeter bana kaçamaklar diz boyu bide bugün benim doğum günümson kaçamak hakkımı kullanıyorum yarından itibaren sıkı yönetim inşallah
canım rabbim gönlünüzdeki yeri hakkınızda hayırlı kılsın inşalahkızlarrr...canlarımm...Bu gün kandil.. yarın bizim tayin yerimiz açıklanıyor..çoook heyecanlıyım.:18:..Allah bu mübarek günde ailemiz için hayırlı bir yeri nasip etsin inşallah. ..2 yıl önce yine sizinle Hakkariye geleceğimizi haber vermiştim..bakalım yarın neresini paylaşacağım.:18::18:.Dua edin lütfen...
çok güzel bir gelenekmiş artık çoğu yerrde kalmadı böyle şeyler insanların kandilden haberi bile yokNe güzel canım ya gezmek okuyarak bilmekten tabi ki de daha evladır.Amiiiiin ecmain.
afiyet olsun canım allah kabul etsinBugün niyetliyim kızlar.
Sahurda 2 çilek, 1 dilim kavun, 2 dilim gözleme yedim. Hepsi de yememem gereken şeyler:)
Sabah 4km/45 dak yürüyüş yaptım.
Akşam ne yiyeceğiz hiç bilmiyorum. Onu da sonra yazarım.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
hoş geldin canımmmtatil ya bugün ondandır canım
günaydın güzel kızlaarbahar bayramınızı kutlar,nice çiçekli böcekli günler dilerim bendeniz uygun tempo yerinde saymaktan bıktım utanç tablosu kilo seyrimi gurur tablosuna çevirmek üzere start verdim,hayırlı olsun inşallah
tahlil yaptırdıminsülin direnci,hipotiroit,demir eksikliği,d vitamini yetmezliği gibi çağımızın belaları bana da uğramış,o sebeple son 2 yılda vermeye çalıştıkça bolca kilo almışım
hazır sosyalleşmeler de azalmışken yeniden başlayayım dedimgün geçmiyor ki birinin doğum günü,ev gezmesi,günü vs vs olmasın
planım şöyle..karataya temelde sadık kalmak,günde 1100-1200 kalori almak(zaten normalde de 1200-1300 alıyormuşum),yanısıra hergün 100 cal.lik kaçamak yapabilmekdüşündüm taşındım,böyle güzel olacak sanki
neyse...kahvaltımı yazarak başlıyorum
valla verdim bu hafta canım zaten ne zaman ekmek yemeyip protein ağırlıklı yesem kilo veriyorum ama cumartesi diyetisyen kontrolüm var ve büyük ihtimalle normal diyetime geri döneceğim öyle olunca da kesin kilo alırım haftaya amaaan napim yaaa şurda 4 kilo kaldı bende bittim benim vücut da bitti fazlasını almıyım da artık vermesem de olur versem daha iyi olur tabidoğrudur canım ya ben Van'ı falan göremedim ama sosyalci olmanın verdiği avantajla Türkiyemi karış karış gezmiş gibiyim. Ama görmek tabi ki de bambaşkadır. Afiyet olsun kaçamakların lakin yağ olmasın
canımcım; ne mutlu sana. İnşallah ALLAHIM bizlere de nasip eder de o yandan yandan bizi süzen gözleri bizler de şooook edebiliriz.En çokkendim için istiyorum ben, kilo vermeyi 0 38 beden elbiselerim 7 yıldır rafta beni bekliyor kavuşmak istiyorum artık
Estağfirullah canım ya, ne demek ben teşekür ederim, inan evlatlarımızın gözlerinin içine bakarak söylediğimiz bir tatlı söz veya sana güveniyorum kelimesi onlar için hayata değer. Toparlıcaktır ve eminim beklediğinin üstünde bir sonuç alacaktır inşallah.
Tebrikler tebrikler.... bak azmin zaferi hadi hedefe makbulecim kim tutar seni dimi :46:
Yeniden hoşgeldin ve kararın için tebrik ediyorum canım vericez ve kurtulucaz inşallah, zaman zaman olacak takılmalar,yılmalar hep dityet hep diyet diyip vazgeçmeler ama toparlıcaz kendimizi ve yolumuzda daha emin adımlarla yürüyüp hedefe ulaşıcaz inşallah.
GÜNAYDIN SERSUMCUUUUMMM
Bizde kuzulara şivlilik topluyorduk bu gün 3 ayların başlangıcı ya bır konya geleneği.
sahurum
1 küçük kase kısır
1 lop yumurta
2 dilim peynir
ama eşim dün osmanlıca sınavı sonrası dondurma almış ve zorla banada yedirtti malesef yedim kıyamadım; hiç bir şey yemiyorsun bizimle diyince fırsat bildim saldırdım sanırım
ve bu akşam 20:00 da
kabak yemeği
yoğurt
salata kızlar inşallah tabiiiii
sağol canım amiinn
SERSUM; canım gönlünüz neredeyse mevlam sizi oraya götürsün hayırla huzurla canım...
canım rabbim gönlünüzdeki yeri hakkınızda hayırlı kılsın inşalah
bu arada kızlar pazar gün gün var yine umarım dayanabilirim yaa:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?