Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım,

Geçmişe kısaca baktım.Sersum yaparım tabii ki listeyi. Ne zaman gerek olursa yaparım. E, ben kıdemli sayılırım. Bi nevi mıhtar vekili:)

Naz, nice nice yıllara canım. Önceki haftasonu ben de çok kaçamak yapmıştım. O hafta hep 2 öğün yaptım. Kilo verebildim. Sen de halledersin. Keyfine bak.

Sahurda yediklerimi yazmıştım. İftarda da kaçamak olmadı. 1 tabak mercimek çorba ve 1 tane lahmacun yedim. 2 tane söylemiştim ama 1 ini yiyebildim.

Yürüyüşümü de yapmıştım. Bugünüm süper geçti. Yarın 74 görmeyi umuyorum doğrusu... Göremezsem hayal kırıklığı olacak.

Yarın çooook güzel bir liste olsun inş.

Herkese iyi geceler.

kızlar doktorumda bi videoya rastladım şimdi sanırım selahattin dönmez yanlış da olmasın da bi ditey paylaşıyor iki haftada 5 kilo en az gider diyor
1.hafta
sabah: 1 dilim ekmek 4 zeytin 80 gr az yağlı beyaz peynir sınırsız domates salatalık vs

öğlen-akşam: salata yoğurt sınırsız

bunlara ek 3 porsiyon meyve var.akşam da 1 dilim ekmek var. ve istediğin kadar salata yoğurt serbest yağsız tabi

2. hafta

sabah: aynı ekstra 1 tk bal

öğle:salata yoğurt

akşam:100 gr galiba et 2 yumurta salata yoğurt ve yağsız pişmiş sebze(en fazla bir tk )

çok zor ama sonucuna bakınca da iştah kabartıyor tabi ben diyetisyene bunu yapcam desem kesin beni topa tutar :44::44::44::44:

canım size de hayırlı olsun en son bizimkilerin belli oluyor canım..tembel ayol bizimkiler

amiinn

e yanii tabiisi..bizler hem eski hem kıdemliyiz oyam..

Allah kabul etsin canım..

benden size fayda yok

sen inşallah 74 ü görürsün canımcım

ben bu tarz diyetlere iyi bakmıyorum canım..yoyo etkisi diyorlar ya giden aynı hızla geri geliyor bence..tabii yine de sen bilirsin

zaten meto bi tuhaf ben bu diyeti yapsam kesin çöker fikir olur diye paylaştım

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip kandiliniz mübarek olsun..💖🙏

Kızlar misafirlerim var giremiyorum yakında gidecekler .. Eski günlere geri doneceğiz 😊😘 öpüldünüz iyi geceler

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

bildirim

geçen hafta: 75.7
bu hafta: 75.6
fark:-100 gr
% fark:-0.132

2 öğün karatay kaçamaklısından

her gün 40 dk yürüyüş
2 lt su
maydanoz kürü

salatalık
domates
bolca peynir
1,5 ıspanaklı içli köfte

aha buda kahvaltım

liste yapan olmazsa sersumcum ben hallederim evelalalh

KARATAY
rumuz:igneoyasi
baş.tarihi:1 Mart 2014
baş.kilo:83,8kg
geçen hafta kilo:75,8 kg
bu hafta kilo:74,5 kg
fark:-1,3 kg
yüzde:-%1,71
toplam fark:9,3 kg
beden:42
spor: 6 gün 4km yürüyüş.

Çooook mutluyum. Bu rakamı en son 7 yıl önce görmüştüm

Hepiniz iyi sonuçlar alırsınız umarım.

geçen hafta:62.1

bu hafta:61

fark:2.1
toplam farknazar:

yüzde:1.77%

spor: günde bir saat pilates

diyet: diyetisyen

Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki...daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...

oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii

Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki...daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...

Teşekkür ederim canımın içi... Senin bu hafta sebebin belli. Tartıda göreceğin rakam gerçeği yansıtmayacak, sen de biliyorsun. O yüzden moral bozmak yok. Devam.

Tayininiz hayırlı olsun. İnşallah, iyi ki burası olmuş dersiniz, taşındıktan sonra. Kızın tercihlerini nasıl yapacaksınız? Ankarada bir okul mu? Belki de kızın Ankarada çok iyi bir okula yerleşecek. Hayırlı olur inşallah sizin için.

Son düzenleme:
sağol canım ben ve eşim biraz üzüldük ama kızım çok mutlu..eminim onun eğitimi için çok daha iyi oldu ankara..hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim zaten..umarım çok iyi olur ailemiz için..

tartıda haklısın acayip şişim..regl bu ay çok uzadı ve dün çok fenaydı..moralim bozuk değil o konuda..haftaya güzel bir sonuç alırım inşallah canım..

Ben kaçtım. Akşam konuşuruz tekrar Sersum.

Hayırlı olsun canim Hakkari den sonra Ankara iyi bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Liste sırasının bende olduğunu bile unutmuşum. Dün bizimde tayinimiz belli oldu ve Marmaris'ten hiç istemediğim Gölcüğe gidiyoruz. Çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum ama üzülmeye engel olamıyorum.

Listeyi konuştunuz mu bilmiyorum sıra bende normalde müaaitim yaparım öğleden sonrada yayınlarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı uğurlu olsun, ANKARA eğitim ve bürokrasi şehri. tartıyı salla canım bu gün güzel bir gün sizin için.

makbule tebrikler canım iğne oyası senide tebrik ediyorum canım kilolarınız hedefe varınca daim olsun inşallah.

Hayırlısı olsun annem. İstediğiniz yer olmamış ama bu hayırlıymış demekki. Tam ortada bir yer başkent sonuçta ama ailene daha yakın en azından. Hatta daha yakın. 3-4 saatlik yol. Arkadaşlarımız gelirdi oradan ondan biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…