- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
sağol canım amiinn
sağol canım aminn
amma çok günün var kıss
canım size de hayırlı olsun en son bizimkilerin belli oluyor canım..tembel ayol bizimkilerSelam SersumBizim tayinler belli oldu (yerimizde kaldık) sizinki niye olmadı acep :44: :26:
Kandiliniz mübarek olsun ,tüm emekcilerin 1 mayısı da kutlu olsun
Kuzularınızın sınavı için geçmiş olsuniyi puanlar alıp istedikleri liselere girerler inşallah, darısı lys ye gireceklerin başına
e yanii tabiisi..bizler hem eski hem kıdemliyiz oyam..Selam canlarım,
Geçmişe kısaca baktım.Sersum yaparım tabii ki listeyi. Ne zaman gerek olursa yaparım. E, ben kıdemli sayılırım. Bi nevi mıhtar vekili:)
Sahurda yediklerimi yazmıştım. İftarda da kaçamak olmadı. 1 tabak mercimek çorba ve 1 tane lahmacun yedim. 2 tane söylemiştim ama 1 ini yiyebildim.
Yürüyüşümü de yapmıştım. Bugünüm süper geçti. Yarın 74 görmeyi umuyorum doğrusu... Göremezsem hayal kırıklığı olacak.
Yarın çooook güzel bir liste olsun inş.
Herkese iyi geceler.
kızlar doktorumda bi videoya rastladım şimdi sanırım selahattin dönmez yanlış da olmasın da bi ditey paylaşıyor iki haftada 5 kilo en az gider diyor
1.hafta
sabah: 1 dilim ekmek 4 zeytin 80 gr az yağlı beyaz peynir sınırsız domates salatalık vs
öğlen-akşam: salata yoğurt sınırsız
bunlara ek 3 porsiyon meyve var.akşam da 1 dilim ekmek var. ve istediğin kadar salata yoğurt serbest yağsız tabi
2. hafta
sabah: aynı ekstra 1 tk bal
öğle:salata yoğurt
akşam:100 gr galiba et 2 yumurta salata yoğurt ve yağsız pişmiş sebze(en fazla bir tk )
çok zor ama sonucuna bakınca da iştah kabartıyor tabi ben diyetisyene bunu yapcam desem kesin beni topa tutar :44::44::44::44:
zaten meto bi tuhaf ben bu diyeti yapsam kesin çökercanım size de hayırlı olsun en son bizimkilerin belli oluyor canım..tembel ayol bizimkiler
amiinn
e yanii tabiisi..bizler hem eski hem kıdemliyiz oyam..
Allah kabul etsin canım..
benden size fayda yok
sen inşallah 74 ü görürsün canımcım
ben bu tarz diyetlere iyi bakmıyorum canım..yoyo etkisi diyorlar ya giden aynı hızla geri geliyor bence..tabii yine de sen bilirsin
zaten meto bi tuhaf ben bu diyeti yapsam kesin çökerfikir olur diye paylaştım
amaaan hiç sorma canım normalde ayda bir arkadaşın biri alamamıştı zamanında bu hafta alayım dedi ama dayanıcam yaa kararlıyım
Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki. ..daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
sağol canım ben ve eşim biraz üzüldük ama kızım çok mutlu..eminim onun eğitimi için çok daha iyi oldu ankara..hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim zaten..umarım çok iyi olur ailemiz için.Teşekkür ederim canımın içi... Senin bu hafta sebebin belli. Tartıda göreceğin rakam gerçeği yansıtmayacak, sen de biliyorsun. O yüzden moral bozmak yok. Devam.
Tayininiz hayırlı olsun. İnşallah, iyi ki burası olmuş dersiniz, taşındıktan sonra. Kızın tercihlerini nasıl yapacaksınız? Ankarada bir okul mu? Belki de kızın Ankarada çok iyi bir okula yerleşecek. Hayırlı olur inşallah sizin için.
Ben kaçtım. Akşam konuşuruz tekrar Sersum.
Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki. ..daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?