- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
sağol canım..Hayırlı olsun canim Hakkari den sonra Ankara iyi bence :)
.
sizin de hayırlı olsun tayininiz canım..benim memleketime gidiyorsun.Liste sırasının bende olduğunu bile unutmuşum. Dün bizimde tayinimiz belli oldu ve Marmaris'ten hiç istemediğim Gölcüğe gidiyoruz. Çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum ama üzülmeye engel olamıyorum.
Listeyi konuştunuz mu bilmiyorum sıra bende normalde müaaitim yaparım öğleden sonrada yayınlarım.
sağol canımhayırlı uğurlu olsun, ANKARA eğitim ve bürokrasi şehri. tartıyı salla canım bu gün güzel bir gün sizin için.
Hayırlısı olsun annem. İstediğiniz yer olmamış ama bu hayırlıymış demekki. Tam ortada bir yer başkent sonuçta ama ailene daha yakın en azından. Hatta daha yakın. 3-4 saatlik yol. Arkadaşlarımız gelirdi oradan ondan biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
dukana başlamış bizim kızlar..hayırlı olsun..Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:60.1kg
bu hafta kilo:59.5 kg
fark:-0.6 kg
yüzde:%0.998
toplam fark:3.5 kg
beden:38
spor:3 gün koşu bandı 3 gün parkta yürüyüş
Evet bu rakamı gördüm bu hafta. 600gr gitmiş ama az gibi geldi bana aslında da regl geliyorum diyor. hissediyorum :)
çok güzel sersumcuğum..neden sevinmedinAnkara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki. ..daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
makbule ciğim sen de süper kilo vermişsin..tebrik etmeden geçemem seni..kızlar doktorumda bi videoya rastladım şimdi sanırım selahattin dönmez yanlış da olmasın da bi ditey paylaşıyor iki haftada 5 kilo en az gider diyor
1.hafta
sabah: 1 dilim ekmek 4 zeytin 80 gr az yağlı beyaz peynir sınırsız domates salatalık vs
öğlen-akşam: salata yoğurt sınırsız
bunlara ek 3 porsiyon meyve var.akşam da 1 dilim ekmek var. ve istediğin kadar salata yoğurt serbest yağsız tabi
2. hafta
sabah: aynı ekstra 1 tk bal
öğle:salata yoğurt
akşam:100 gr galiba et 2 yumurta salata yoğurt ve yağsız pişmiş sebze(en fazla bir tk )
çok zor ama sonucuna bakınca da iştah kabartıyor tabi ben diyetisyene bunu yapcam desem kesin beni topa tutar :44::44::44::44:
çayın yanında kremalı dukan kekimden
teşekkür ederim canımnice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim canım..iyi ki doğdun...doğum gününde de olur tabii kaçamak yanee
sağol canım amiinnn
teşekkür ederim canımdoğum günün kutlu olsun nazcımkutlu bir doğuma denk gelmişsin bu sene
teşekkür ederim canım
ALLAH HAYIRLI ,UZUN,HUZURLU VE SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE YAŞAYACAĞIN UPUZUUUUN BİR ÖMÜR VERSİN CANIM.
hayırlı olsun canım ankara benim memleketim sayılır güzeldir seveceğine inanıyorumAnkara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki. ..daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
Liste sırasının bende olduğunu bile unutmuşum. Dün bizimde tayinimiz belli oldu ve Marmaris'ten hiç istemediğim Gölcüğe gidiyoruz. Çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum ama üzülmeye engel olamıyorum.
Listeyi konuştunuz mu bilmiyorum sıra bende normalde müaaitim yaparım öğleden sonrada yayınlarım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dukana başlamış bizim kızlar..hayırlı olsun..
ne çok kilo gitmiş canım senden maşallah..
sağol canım.çok güzel sersumcuğum..neden sevinmedin
hakkariden sonra ankara size iyi gelir..üstelik dediğin gibi kızının eğitimi için şimdiden sonra daha iyi okullar lazım..üzülme lütfennn
dukan keki serbest canım..daha hızlı veriyorum artık dukanla..vay canımcım..afiyet olsun...
artık kek yiyorsun..
gerçi zaten karatayda da yiyorduk ki..hiç yemeden olmuyor ki..
bu arada bizim kanel ve leylak ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu kızlar...
teşekkür ederim canım
hayırlı olsun canım ankara benim memleketim sayılır güzeldir seveceğine inanıyorum
]
tebrik ederim..süpersin..iyi kilo verdin..olsun..Valla başlayalı 1 ay oldu ama kaçamaklar fazla olunca çok bi kilo vermedim. 60.8 ile başladım. şuan 59.5 oldum. kaçamak yapmasam bugün hedefime ulaşmış olacaktım. daha doğrusu dukanın belirlediği kiloya. o yüzden seyir evrem uzayacak. Kaçamak yapmadan vermem lazım artık. hayırlısı bakalım.
çok bir almamışsın ki..belki o da şişkinliktir.malesef üzülerek almış olduğum kiloların bildirimini yapıyorum kızlar
rumuz naz8
geçen haftaki kilo:77.9
bu hafta 78.5:26::26:
fark: +600
yüzde: + 0.770
sağol canım..ilk tercihimizi bekliyorduk balıkesir..ondan biraz hayalkırıklığı yaşadık ama alıştım..evet kızım için çok daha iyi oldu
dukan keki serbest canım..daha hızlı veriyorum artık dukanla..
kaneelin kızı olacak canım ama leylağımın daha belli değil
sağol canım..Ankara gelin gittiğim şehir canım biliyorum..severim de ama dedim ya az bi hayalkırıklığı..olsun hayırlısı buymuş..
darısı başınıza..
aaaaaaaaaaa
kızçe geliyor..ne güzel...sağlıkla gelsin.....
bakalım leylak ın da bugünlerde söylerler cinsiyetini bebeğinin
peki sen nereyi tayin olarak düşünüyordun sersumcuğum..istediğin bir yer var mıydı..ya da hayal ettiğin
aminn sağlıkla kavuşsunlar bebişlerine inşallah..
ilk tercihimiz Balıkesir'di canım..ona üzüldük..dedim ya hayırlısı buymuşş
Ah canım benim üzülünmez mi balıkesir diyorsun..
ah ben oralardan geldim biliyorsun.
burhaniye, ayvalık , edremit , akçay ..yaşanılası yerler..ama ankara da güzeldir..kızın için ..çok mutlu oldum senin adına...
bir de birdy nerde..burhaniye deyince aklıma geldi..
aynen canım deniz memleketime yakın..neyse..buymuş kaderimiz..
biry iyi canım ama diyet muhabbetinden sıkıldı o artık takılmıyor.diyete de ihtiyacı yoktu zatenbiliyorsun..ama görüşüyoruz..çok iyi..
Evet yediklerimi yazma zamanı. Çarşamba kaçamak olarak çekirdek ydim.
Dün protein günümdü.
Sabah:
-omlet
-dukan krebi
-lorum kalmamıştı. tam yağlı peynir yedim az.
-Şekersiz çay
Öğle ile ikindi lorlu omlet yedim
Akşam;
-yoğurt ve tavuk çorbası yedim.
Bugün sebze protein günüm
Kahvaltım;
-domates salatalık
-lor peynir
-yoğurt
-dukan poğaça tarzı bi ekmek yaptım gene :) 3 parça yedim
-haşlanmış yumurta
Yeşilçay içeceğim birazdan
Bugün kaçamağım erik olacak gene :) dün aldık hehehe.
iyi tatiller canım...evet ..zayıftı ki o..
ben 19 mayısta gidiyorum inşallah burhaniye ye..
ayvalık ka ..kaynanoşa
akçay a annemlere
yol gözüktü bize ..
3 günde 3 yer..
bir de kayınpederim kanserdi ya kızlar..midesi alınmıştı..
tedavileri tamamlandı..
1 aya yakın oldu evine döndü ayvalık a ..
hala 53 kilo ..kilo alamıyor daha
doktorlar ilacın etkileri hemen geçmez demiş..kemoterapi almıştı ya..
arada yine iştahsızlık ve halsizlik tutuyor..evden dışarı dolmuşla ve maskeli çıkıyor..yol yürümüyor..yürürse hemen yoruluyor..
3 ayda 1 kan tahlilinde kanser bakılaca
yılda 1 kez de endoskopi yapılacak midesine..yani yapay mideye
ooohhhh dukanda krep , kek sersest..
bir de ben inceleyeyim bari şu dukanı..tavsiye ederim etrafımdakilere..bilgim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?