sağol özlemim hayırlısı inşallah..
hehehe dukanın sahte makarnası ve istakoz tadında pişmiş balık..
dukan böyle bişey cicim..çin işi japon işi..
afiyet olsun kujumm
hoşbulduk canımhoş geldin canımmm
Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki. ..daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
hadi hayırlı olsun sersumumsağol canım ben ve eşim biraz üzüldük ama kızım çok mutlu..eminim onun eğitimi için çok daha iyi oldu ankara..hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim zaten..umarım çok iyi olur ailemiz için..
tartıda haklısın acayip şişim..regl bu ay çok uzadı ve dün çok fenaydı..moralim bozuk değil o konuda..haftaya güzel bir sonuç alırım inşallah canım..
teşekkür ederim canım
tayininiz hayırlı olsun canım..memur olarak,gittiğiniz yeri belirleyemiyorsanız, kötü yönlerini değil de iyi yönlerini,artılarını görmeye çalışacaksınız ki zamanınız güzel geçsin,eziyete dönüşmesinListe sırasının bende olduğunu bile unutmuşum. Dün bizimde tayinimiz belli oldu ve Marmaris'ten hiç istemediğim Gölcüğe gidiyoruz. Çok mutsuzum. Hayırlısı diyorum ama üzülmeye engel olamıyorum.
Listeyi konuştunuz mu bilmiyorum sıra bende normalde müaaitim yaparım öğleden sonrada yayınlarım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah hayırlısıyla darısı başımıza cnm bizde ankara istiyoruz ama hayırlısı neresiyse orası olsunsağol canım..Ankara gelin gittiğim şehir canım biliyorum..severim de ama dedim ya az bi hayalkırıklığı..olsun hayırlısı buymuş..
darısı başınıza..
çok bir almamışsın ki..belki o da şişkinliktir.
KıZlar bilgisayarımda problem var listeyi yapamıyorum😔😔😔 telefondanda olmuyo kim yardımcı olabilir. Açılmıyo hiç sorun var laptopta. Telefon olunca elimize almıyoruz onu nolmuş anlamadımki. Çok üzgünüm kim yardımcı olabilir????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yiyebiliyorsan iyi canım,ben yiyemem dukan hiç bana göre değil,tabi sadece balık ve süt ürünleriyle yapılabiliyorsa o başka:26:japon deyince...bir keresinde japon restoranına gitmiştik arkadaşlarla,aman allaam..bisürü para verdik aç kaldık üstelik,Türkiyemin yemeklerine kurban olayım
hadi hayırlı olsun sersumumevet hayırlısı buymuş demek ki kızına güzel bir okul bulursunuz,lojman yoksa yakın yerden ev bakarsınız,düzeni kurduktan sonra gerisi gelir valla hala tartıyı düşünüyosan alnından öperim
:
1-makbule007:--1100gr %1.771
2-igneoyasi:--1300gr %1.715
3-Sadece_Askiim:--600gr %%0.998
4-çakmel:--100gr %0.132
:18:5-filiztoprak:+100gr +%%0.144
:18::26:6-naz8:+600gr +%0.770
:18::26:7-fbmy8785:+600gr +%0.896
:18:8-sersum:++1300gr +%1.737
Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki. ..daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
Geçen haftaya oranla güzel bir liste olmamış sanırım. ama ilk 3 e girmişim
Selam sersumum
Siteye yeni girdim ve direk tayin haberini aradım belli oldumu diye, dün de dua etmiştim hakkınızda hayırlısı olsun diye, tekrar hayırlı olsun canım,hangi ilçe olduğu belli mi ne zaman belli olur, içimden de geçmişti ama söylememiştim
sağol canım..oran lojmanları olabilir..gidince görücez bakalım..kızımın lisesine de bağlı..
geliyom yanına ficansım..
İnşallah canım gel bekliyom
Oran yani Çankaya tarafları, hayırlısı canım, bana biraz uzak ama ortada buluşuruz
Okul tercihleri de baya yorucu olacak, biz de araştırıcaz bakalım, haklarında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?