Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. ve son öğünümü de yazıyım ben kaçar okul zamanııı

1 koca tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 peynirli sigara böreği:26:
2 tk torku sarallesi:26::26:

sağol özlemim hayırlısı inşallah..
hehehe dukanın sahte makarnası ve istakoz tadında pişmiş balık..
dukan böyle bişey cicim..çin işi japon işi..

afiyet olsun kujumm
yiyebiliyorsan iyi canım,ben yiyememdukan hiç bana göre değil,tabi sadece balık ve süt ürünleriyle yapılabiliyorsa o başka:26:japon deyince...bir keresinde japon restoranına gitmiştik arkadaşlarla,aman allaam..bisürü para verdik aç kaldık üstelik,Türkiyemin yemeklerine kurban olayım
hoş geldin canımmm
hoşbulduk canımah o günler yok musenin de az kalmış hedefe
Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki...daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...
oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
hadi hayırlı olsun sersumumevet hayırlısı buymuş demek kikızına güzel bir okul bulursunuz,lojman yoksa yakın yerden ev bakarsınız,düzeni kurduktan sonra gerisi gelirvalla hala tartıyı düşünüyosan alnından öperim
teşekkür ederim canım

tayininiz hayırlı olsun canım..memur olarak,gittiğiniz yeri belirleyemiyorsanız, kötü yönlerini değil de iyi yönlerini,artılarını görmeye çalışacaksınız ki zamanınız güzel geçsin,eziyete dönüşmesin

kilo verenleri,hafif artı çıkanları,yerinde sayanları,velhasıl bu yola çıkanları kutlarımdünden beri 500 gram ödem atmışım
kahvaltım
1 haşlama yumurtalı,z.yağ ve nar ekşili yeşillik salatası
yarım kk kadar kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği

öğle yemeğim
1 tabak pirinçli ıspanak
1 su bardağı yoğurt
1 günkurusu

akşam
3 köfte,1 tabak az bulgur çok yeşillikli kısır,50 gr çiğ fıstık
görüşmek üzere

KıZlar bilgisayarımda problem var listeyi yapamıyorum😔😔😔 telefondanda olmuyo kim yardımcı olabilir. Açılmıyo hiç sorun var laptopta. Telefon olunca elimize almıyoruz onu nolmuş anlamadımki. Çok üzgünüm kim yardımcı olabilir????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim ☺️inşallah hayırlısı olur bizim için.

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:66.9
bu hafta kilo:67.5
fark:600
yüzde:+%0.896
toplam fark:12.5
beden:40 alt 38-40 üst
spor: yok

sağol canım..Ankara gelin gittiğim şehir canım biliyorum..severim de ama dedim ya az bi hayalkırıklığı..olsun hayırlısı buymuş..
darısı başınıza..
inşallah hayırlısıyla darısı başımıza cnm bizde ankara istiyoruz ama hayırlısı neresiyse orası olsun
çok bir almamışsın ki..belki o da şişkinliktir.

inşallah şişkinliktir cnm

ben yaparım canım...

ben deniz ürünlerine bayılırım canım..ondan yane..

sağol canım..biz de öyle düşünüyoruz..hakkımızda hayırlısı buymuşş..umarım güzel bir okula da yerleşir kızım..önemli olan o..lojman belki olabilir demişler..gidip görücez..

hee düşünüyom tabee..sonuçta tayin çıktı diye kilolar gitmedi duruyo yerli yerinde..

1-makbule007:--1100gr %1.771

2-igneoyasi:--1300gr %1.715

3-Sadece_Askiim:--600gr %%0.998

4-çakmel:--100gr %0.132

:18:5-filiztoprak:+100gr +%%0.144

:18::26:6-naz8:+600gr +%0.770

:18::26:7-fbmy8785:+600gr +%0.896

:18:8-sersum:++1300gr +%1.737

Geçen haftaya oranla güzel bir liste olmamış sanırım. ama ilk 3 e girmişim

Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki...daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...

oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii

Selam sersumum

Siteye yeni girdim ve direk tayin haberini aradım belli oldumu diye, dün de dua etmiştim hakkınızda hayırlısı olsun diye, tekrar hayırlı olsun canım,hangi ilçe olduğu belli mi ne zaman belli olur, içimden de geçmişti ama söylememiştim

sağol canım..oran lojmanları olabilir..gidince görücez bakalım..kızımın lisesine de bağlı..

geliyom yanına ficansım..

sağol canım..oran lojmanları olabilir..gidince görücez bakalım..kızımın lisesine de bağlı..

geliyom yanına ficansım..

İnşallah canım gel bekliyom

Oran yani Çankaya tarafları, hayırlısı canım, bana biraz uzak ama ortada buluşuruz

Okul tercihleri de baya yorucu olacak, biz de araştırıcaz bakalım, haklarında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Bildirim yapmadan direk kendimi ekledim, çünkü fena durumdayım:26:
1-makbule007:--1100gr %1.771

2-igneoyasi:--1300gr %1.715

3-Sadece_Askiim:--600gr %%0.998

4-çakmel:--100gr %0.132

:18:5-filiztoprak:+100gr +%%0.144

:18::26:6-naz8:+600gr +%0.770

:18::26:7-fbmy8785:+600gr +%0.896

:18:8-sersum:++1300gr +%1.737

:18: 9 - ficans:+++1800 gr %2.42

sağol canım..sen neredeydin..:44y oy okul çok karışık..bakalım hayırlısı haklarında..

kiloda bu hafta ikimiz de tırtlamışız..sen gene beni geçmişin kıss...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…