daha önce yazmıştım ya sol ayağımın üstüne düşmüştüm arada sızlar diye..dün gece yine ağrıdı,eşim vicks sürüp bandajla sardı,bugün yürümeyeceğim o yüzden,pazara gideceğim o spordan sayılsın bugün,zaten keyfim de yok:26::26:
Saglikli ve hayırlı bir evlat olur insallah canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin yöntemde iyiymiş valla bende bazı şeyleri hala ben yediriyom duymasın fıstığımyumurta mesela hiç yiyemez kendisi canları sağolsun kuzularımızın
çok zor bizim burda içimiz parçalanıyo ocaklarına ateş düştü allah sabır versin sabah kadıncağız genç henüz kocam yeterki çocuklarımın başında olsun ister kör ister topal nefesi yeter dedi çok üzüldüm
evet malesef söz dinlemiyolar
amin canım dualarımız onlarla
bebeğine sevindi leylakım sağlıklı oluşuna ayyyyyy ne olcak bizde merak ettik kızmı erkekmi
Allah hiç bir yavruyu anasız babasız bırakmasın
Ülkemizin başı sağolsun ..
Yüreğimiz soma da ..
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.( Hz.Yunus Peygamberi baligin karnindan kurtaran dua.) RABBIM bugün maden altinda kalan iscileride kurtarir INSALLAH.lütfen ALLAH RIZASI icn o iscilere okuyalim.mesajiniz varsa daha fazla kisiye ulasirmisiniz.
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
o kurabiyeyi niye yedin makbuşcum söyliyimbu eğitim mahvetti beni çay aralarıda kurabiye de getiriyorlar kızlar herkez yiyor tam eziyet bana bugün bende yedim maalesef yarın da öğlenn yemeğinde lahmacun var 1 tane yerim zaten yarın eğitim bitiyor yarın vaktim oursa yarın olmazsa cumartesi diyetisyene zaten sonra iyice sıkıcaz artık yapcak bişi yok
sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk krem peynir
ara: 2 kurabiyeyedim gitti valla herkez yiyor bu da can ama
öğlen:120 gr tavuk göğsü patlıcan ezmesi salata ayran
ara: 2 kurabiyebunu niye yedim bilmiyorum 1 sütlü türk kahvesi 1 latte
akşam:50 gr tavuk göğüs 1 dilim beyaz ekmek yoğurtlu havuç salatası
ara: 150 gr kavun yicembelki de yemem akşamı yeni yedim daha
ne zor bekleme işi ciciler alınacak en iyisi sarı,yeşil renklerde al kırmızıda olabilir kızda erkekte giyiyo turuncuyuda çok severim ben cıvıl cıvıl oluyogeçmiş olsun özlemim,aman dikkat et
amin canım,inşallah
valla biz de merak içinde kaldık,3 hafta nasıl sabredicez bilmem filizim
aminnnnnnn
amiinn kaneelim,allahım kabul etsin
ay hiç sorma canım normalde bende eve sokmam da işte bu eğitimde herkes yiyor üç gündür tuttum kendimi bugün gitti maalesefo kurabiyeyi niye yedin makbuşcum söyliyim1-2 tane yiyince gerisi geliyo hele o hazır kurabiye özellikle bisküiler ben yesem 1-2 taneyle doymam 1 paket biter o yüzden hiç bılaşmıyom neskafeyle çok güzel gidiyo
ne zor bekleme işi ciciler alınacak en iyisi sarı,yeşil renklerde al kırmızıda olabilir kızda erkekte giyiyo turuncuyuda çok severim ben cıvıl cıvıl oluyoleylakcım ne hevesleniyondur sen şimdi öğrenince hemen yaz bize
göstermedi gitti sıpa..valla biz de merak içinde kaldık,3 hafta nasıl sabredicez bilmem filizim
]
3 km yürüdüm kızlarmecbur kalınca anca yürüyom nolcek benim halim yaaaaaa
bari leslie yapsam o da yok
arkadaşlar deniz seki diyet yaparken hergün 1 saat yürümüş çok önemli diyor çok zayıflamış tv de görmedim ama nette vardı fotoları heralde doğrudur
gülben ergene ne demeli kadın ne zayıfladı beeee boynuna baktımda damarları çıkmış elalem bi deri bi kemik kaldı ben hala yerimde sayıyompişkinliğe bak bide gülüyom ayyyyyyyy dengem bozuldu beee
valla gülüm iyi dayanmışın bravo sana.ay hiç sorma canım normalde bende eve sokmam da işte bu eğitimde herkes yiyor üç gündür tuttum kendimi bugün gitti maalesefkendii frenlemesem bende yerim valla of yaa geçen eşimle yemek yemeye gittik ben ızgara lıght tavuk yiyorum o kremalı tavuk bi parça onunknden aldım allahım dedim yaa elalem ne yiyor biz ne yiyoruz bu nasıl adlaet ahh ahhhh en azından kahvaltılara dayanıyorum eğitim grubu her sabah sıcak pide bal ve kaymakla kahvaltı yapıyorlar şimdiye kadar elimi sürmedim şükür ki bir gün kaldı yarını da atlattım mı disipline girerim inşallah tekrar
he kısss erkeğe de kıza da gidiyoraynen canım,birkaç şey aldım onlar da ya kırmızı ya yeşil...bebişim kendini gösterince ona göre alışveriş yapıcaz artık
ahh ahhh heveslenmem mi filizim,herşeyini şimdiden tamamlayasım geliyo da zor tutuyorum kendimiyazmam mı canım anında yazarım
geçen hafta: 61.5
bu hafta :60.8
fark:0,7
yüzde:1,13%
Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN EKSPRESS
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:59.1 kg
bu hafta kilo:58.6 kg
fark:-0.5 kg
yüzde:%0.846
toplam fark:4.4 kg
beden:38
spor:yürüyüş
Bu da benden gelsin :=) gitti 500 gr daha. 58 leride gördüm ya . Dukan ekspresse geçtim ben bu pazartesi o biraz etki etti :) Tartı yüzünüzü güldürsün..
demek dukan eksprese geçtin.owww
ahhh ahh ne çekiyorum bi bilsenizgöstermedi gitti sıpa..terbiyeli yeğenim benim..
evet filizim ara verince de yürünmüyo..ben şu sıralar yürümezsem kendimi suçluluk duyuyorum valla..başla kıss artıkk:13::13:
ben ne diyom..leylakla kaneel doğurcak gelcek kilo vermeye biz halaa tırmalıyoz..
valla gülüm iyi dayanmışın bravo sana..insanın karşısında yediler mi çok zor..
he kısss erkeğe de kıza da gidiyor..hem ne o öyle sadece maviyle pembe mi var..:13::13:
makbuşş kısss ilk 3 e adaysın gene..bak geçen haftaki sonunculuk işe yaradı
Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN EKSPRESS
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:59.1 kg
bu hafta kilo:58.6 kg
fark:-0.5 kg
yüzde:%0.846
toplam fark:4.4 kg
beden:38
spor:yürüyüş
Bu da benden gelsin :=) gitti 500 gr daha. 58 leride gördüm ya . Dukan ekspresse geçtim ben bu pazartesi o biraz etki etti :) Tartı yüzünüzü güldürsün..
Aynen annem. verecek kilom az olunca kaçamak yapmakta hafta sonları olunca eziyet gibi geliyordu bana. böyle ödül niyetine gidiyorum. Dün 58.4 tüm ama bugün şişlik var biraz ondan bu çıktı. Gelemedim çok. ders çalışıyorum. Evin işleri falan derken. Bilgisayarı çok almadım elime. Telefondan okudum ama ordan yazmak da zor geliyor. Bugün açtım bilgisayarı. Regl olamadım daha geçen ay 5 inde olmuştum bu ay olamadım henüz. Gelme belirtileri verdi az az bakalım ne olacak.
ahhh ahh ne çekiyorum bi bilseniz
Zaten ben ya sondan ya bastan :) yerimde sayiyorum :)
r.
ahhh ahh ne çekiyorum bi bilseniz
Zaten ben ya sondan ya bastan :) yerimde sayiyorum :)
Canim harikasin kuzum süper vallq :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi yapmışsın yavlum..senin ve makbuşun az kaldı..önemli olan gidiyor olması..darısı başımıza ..regl şişliği de vardır maşallah iyi vermişsin
kps ye hazırlık di mi..Allah yardımcın olsun canım..hayatımız sınav yaa..
hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin
Sağol annem. Evet ya. Daha önce başlamıştım bıraktım sonra. Şimdi tekrar başladım. Ne olur bilmiyorum ama çalışmaya çalışıyorum işte. Olduğu kadar. Ne yapacaksın işte. Urfa'ya atanırsam atanırım başka yere de gidemem evi bırakıp o yüzden çok bişey beklemiyorum. Sözleşmeli falan yaparız birşeyler herlade artık. Evde oturmaktan sıkıldım. çalışmam lazım artık.
hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin..haklısın yeter gari ev hanımlığı..kaldır totoyu bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?