Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun özlemim,aman dikkat et

Saglikli ve hayırlı bir evlat olur insallah canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım,inşallah

valla biz de merak içinde kaldık,3 hafta nasıl sabredicez bilmem filizim

Allah hiç bir yavruyu anasız babasız bırakmasın

aminnnnnnn

amiinn kaneelim,allahım kabul etsin

o kurabiyeyi niye yedin makbuşcum söyliyim 1-2 tane yiyince gerisi geliyo hele o hazır kurabiye özellikle bisküiler ben yesem 1-2 taneyle doymam 1 paket biter o yüzden hiç bılaşmıyom neskafeyle çok güzel gidiyo

geçmiş olsun özlemim,aman dikkat et

amin canım,inşallah

aminnnnnnn

amiinn kaneelim,allahım kabul etsin
ne zor bekleme işi ciciler alınacak en iyisi sarı,yeşil renklerde al kırmızıda olabilir kızda erkekte giyiyo turuncuyuda çok severim ben cıvıl cıvıl oluyo leylakcım ne hevesleniyondur sen şimdi öğrenince hemen yaz bize

3 km yürüdüm kızlarmecbur kalınca anca yürüyom nolcek benim halim yaaaaaa
bari leslie yapsam o da yok
arkadaşlar deniz seki diyet yaparken hergün 1 saat yürümüş çok önemli diyor çok zayıflamış tv de görmedim ama nette vardı fotoları heralde doğrudur
gülben ergene ne demeli kadın ne zayıfladı beeee boynuna baktımda damarları çıkmış elalem bi deri bi kemik kaldı ben hala yerimde sayıyompişkinliğe bak bide gülüyomayyyyyyyy dengem bozuldu beee

o kurabiyeyi niye yedin makbuşcum söyliyim 1-2 tane yiyince gerisi geliyo hele o hazır kurabiye özellikle bisküiler ben yesem 1-2 taneyle doymam 1 paket biter o yüzden hiç bılaşmıyom neskafeyle çok güzel gidiyo
ay hiç sorma canım normalde bende eve sokmam da işte bu eğitimde herkes yiyor üç gündür tuttum kendimi bugün gitti maalesef kendii frenlemesem bende yerim valla of yaa geçen eşimle yemek yemeye gittik ben ızgara lıght tavuk yiyorum o kremalı tavuk bi parça onunknden aldım allahım dedim yaa elalem ne yiyor biz ne yiyoruz bu nasıl adlaet ahh ahhhh en azından kahvaltılara dayanıyorum eğitim grubu her sabah sıcak pide bal ve kaymakla kahvaltı yapıyorlar şimdiye kadar elimi sürmedim şükür ki bir gün kaldı yarını da atlattım mı disipline girerim inşallah tekrar

aynen canım,birkaç şey aldım onlar da ya kırmızı ya yeşil...bebişim kendini gösterince ona göre alışveriş yapıcaz artık
ahh ahhh heveslenmem mi filizim,herşeyini şimdiden tamamlayasım geliyo da zor tutuyorum kendimi yazmam mı canım anında yazarım

bildirim...

geçen hafta: 74.6

bu hafta: 73.8

kg fark:800 gr

%fark:1.437

2 öğünlü ve kaçamaklı karatay

5 gün 5-8 km arası yürüyüş

bitki çayları

akşama antalyadan arkadaşlar gelicek o nedenle okula gitmeden hazırlık yapıcam kızlar, herkesi baskülleri mutlu etsin

kahvaltım
karatay kahvaltı tabağı

öğleye
1-2 dolma ve yoğurt

akşama etli ekmek
salata
ayran çorbası
boool yeşillik
dondurmalı baklava var ama yememeliyim
inşallah dua edin banaaaa

]
göstermedi gitti sıpa..terbiyeli yeğenim benim..
evet filizim ara verince de yürünmüyo..ben şu sıralar yürümezsem kendimi suçluluk duyuyorum valla..başla kıss artıkk:13::13:

ben ne diyom..leylakla kaneel doğurcak gelcek kilo vermeye biz halaa tırmalıyoz..

valla gülüm iyi dayanmışın bravo sana..insanın karşısında yediler mi çok zor..
he kısss erkeğe de kıza da gidiyor..hem ne o öyle sadece maviyle pembe mi var..:13::13:
geçen hafta: 61.5
bu hafta :60.8
fark:0,7
yüzde:1,13%

makbuşş kısss ilk 3 e adaysın gene..bak geçen haftaki sonunculuk işe yaradı

liste ben de canlar..bakalım eve gideyim ben ne durumdayım..nöbette şiştim resmen..ödem oluyor..hadi hayırlısı..

güzel bir liste olur inşallah

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN EKSPRESS
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:59.1 kg
bu hafta kilo:
58.6 kg
fark:
-0.5 kg
yüzde:%0.846
toplam fark:4.4 kg
beden:38
spor:yürüyüş

Bu da benden gelsin :=) gitti 500 gr daha. 58 leride gördüm ya . Dukan ekspresse geçtim ben bu pazartesi o biraz etki etti :) Tartı yüzünüzü güldürsün..

demek dukan eksprese geçtin.owww

demek dukan eksprese geçtin.owww

Aynen annem. verecek kilom az olunca kaçamak yapmakta hafta sonları olunca eziyet gibi geliyordu bana. böyle ödül niyetine gidiyorum. Dün 58.4 tüm ama bugün şişlik var biraz ondan bu çıktı. Gelemedim çok. ders çalışıyorum. Evin işleri falan derken. Bilgisayarı çok almadım elime. Telefondan okudum ama ordan yazmak da zor geliyor. Bugün açtım bilgisayarı. Regl olamadım daha geçen ay 5 inde olmuştum bu ay olamadım henüz. Gelme belirtileri verdi az az bakalım ne olacak.

ahhh ahh ne çekiyorum bi bilseniz

Zaten ben ya sondan ya bastan :) yerimde sayiyorum :)

Canim harikasin kuzum süper vallq :)

iyi yapmışsın yavlum..senin ve makbuşun az kaldı..önemli olan gidiyor olması..darısı başımıza..regl şişliği de vardır maşallah iyi vermişsin

kps ye hazırlık di mi..Allah yardımcın olsun canım..hayatımız sınav yaa..

ahhh ahh ne çekiyorum bi bilseniz

Zaten ben ya sondan ya bastan :) yerimde sayiyorum :)

Canim harikasin kuzum süper vallq :)

Sağol canım. 55'e az kaldı bakalım işte. Sende - görmüşsün bu hafta ne güzel :)

Sağol annem. Evet ya. Daha önce başlamıştım bıraktım sonra. Şimdi tekrar başladım. Ne olur bilmiyorum ama çalışmaya çalışıyorum işte. Olduğu kadar. Ne yapacaksın işte. Urfa'ya atanırsam atanırım başka yere de gidemem evi bırakıp o yüzden çok bişey beklemiyorum. Sözleşmeli falan yaparız birşeyler herlade artık. Evde oturmaktan sıkıldım. çalışmam lazım artık.

hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin..haklısın yeter gari ev hanımlığı..kaldır totoyu bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…