senin yöntemde iyiymiş valla bende bazı şeyleri hala ben yediriyom duymasın fıstığım
ah zaten sözümüzü dinleseler..aman canım çok şükür bişey çıkmamış önemli olan bu. .ben hala bebek gibi yemekte bazen ağzına tıkı tıkıveriyom..ofluyo pufluyo yiyiyo bi de tehdit ediyorum bunu yemezsen bilgisayar mp3 yok diyom..hehehe
çok zor bizim burda içimiz parçalanıyo ocaklarına ateş düştü allah sabır versin sabah kadıncağız genç henüz kocam yeterki çocuklarımın başında olsun ister kör ister topal nefesi yeter dedi çok üzüldümselam kızlar..malesef üzüntülü bir gün yaşıyoruz..Allahım yardımcıları olsun..biz bile bukadar kahrolurken
sabah
dukan krepi arası peynir
öğlen
yarım alabalık
roka
evet malesef söz dinlemiyolar
amin canım amin
tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım,dediğin gibi iyi beslense halsizliği de geçer aslında ama söz dinlemiyolar bazen
amin canım dualarımız onlarlamalesef kötü bir gün...hayatını kaybeden madencilerimize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah...ailelerine de sabır versin allahım,çok zor çok
hastaneden geldik az önce,bebiş gayet iyiydi.kolları,bacakları kıpır kıpırdı...cinsiyeti için de 3 hafta önce gittiğimizde erkeğe benziyo demişti.bugünse daha çok kıza benziyo dedi.bakalım yine kesin birşey söyleyemedi dr umuz.3 hafta sonra kesinleşek artık:106::106:
makbulecim aslında bitter çikolatayı öneriyo diyetisyenler ender saraçta söylemişti 2 parça yenilebilir diyo ama tabi senin diyetisyeni bilmiyorum tabisabah: 1 dilim ekmek 1 yumrta 1 kivi
ara: 1 minik tuzlu kurabiye
öğlen: 120 gr tavuk 100 gr patlıcan ezmesi çoban salata ayran
ara:1 nescafe(hemde kremalı) 1 elma
akşam: 120 gr tavuk göğüs salata ayan
ara: 1 sütlü kahve 10 gr bitter çikolataof of tartı öncesi olmadı bu menü :18::18::18:
senin yöntemde iyiymiş valla bende bazı şeyleri hala ben yediriyom duymasın fıstığımyumurta mesela hiç yiyemez kendisi canları sağolsun kuzularımızın
çok zor bizim burda içimiz parçalanıyo ocaklarına ateş düştü allah sabır versin sabah kadıncağız genç henüz kocam yeterki çocuklarımın başında olsun ister kör ister topal nefesi yeter dedi çok üzüldüm
i
bütün gün kendim çaldım kendim oynadım..nerdesiniz beyaa
afiyet olsun canımkahvaltım = 1 yumurta+peynir çeşitleri az az+5 ad. zeytin+1 dilim tb. ekmeği+1 bardak yeşilçay+maydonoz+dereotu
öğlen= haşlama tavuk+2 galeta +çay
akşam= karnıbahar salata+dardenel ton
tavuk beyaz etinden bulgur pilavıda yapıcam ama kararsızım yemesem iyi olur diyorum
leke geldi heralde akşama veya sabaha regl olucam of yaaaaaa öbür ayda böle olmuştu tam tartıya yakın emekler boşa gidiyo
en çok üzüldüğümde alkali suyun sonucunu görememek ama devam ediyorum
ahhhhh canımya bende çıkıcam şimdi yemek yapıcam akşama nasipse buluşuruz:16
Ülkemizin başı sağolsun ..
Yüreğimiz soma da ..
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.( Hz.Yunus Peygamberi baligin karnindan kurtaran dua.) RABBIM bugün maden altinda kalan iscileride kurtarir INSALLAH.lütfen ALLAH RIZASI icn o iscilere okuyalim.mesajiniz varsa daha fazla kisiye ulasirmisiniz.
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Allah kabul etsin..selam hanımlar kayıplar giderek artıyor malesef. bizde imamhatip olarak hatim başlattık okuyoruz ALLAH kabul etsin inşallah RUHLARI HUZUR İÇİNDE KALSIN...
ANNEM vardı o nedenle gelemedim birde ha bire seminerler sunumlar derken gelemedim kızlar.
dün spor yoktu bu gün 8 km yürüyüş yapıldı o baklava var ya o nedenle,okulda önüme koyuverdiler performans göreviymiş bir öğrencinin süpeeerdi ev baklavası gibi olmuş 100 verdik tabii ,dermişim şaka şaka artık hocası ne verdiyse....
ah bu davetler toplantılar ..onlar batırıyorlar zaten bizi..bu eğitim mahvetti beni çay aralarıda kurabiye de getiriyorlar kızlar herkez yiyor tam eziyet bana bugün bende yedim maalesef yarın da öğlenn yemeğinde lahmacun var 1 tane yerim zaten yarın eğitim bitiyor yarın vaktim oursa yarın olmazsa cumartesi diyetisyene zaten sonra iyice sıkıcaz artık yapcak bişi yok
sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk krem peynir
ara: 2 kurabiyeyedim gitti valla herkez yiyor bu da can ama
öğlen:120 gr tavuk göğsü patlıcan ezmesi salata ayran
ara: 2 kurabiyebunu niye yedim bilmiyorum 1 sütlü türk kahvesi 1 latte
akşam:50 gr tavuk göğüs 1 dilim beyaz ekmek yoğurtlu havuç salatası
ara: 150 gr kavun yicembelki de yemem akşamı yeni yedim daha
ah bu davetler toplantılar ..onlar batırıyorlar zaten bizi..
neyse 1 günün kalmış sabret
afiyet olsun canım
akşam yemeği tam fiyaskoydu..
mercimek çorbasını mecburen yiyeyim dedim ama doymadım..biber dolmaları sırf pirinçti 1 lokma aldım bıraktım makarnayı zaten yiyemezdim..
2-3 kaşık yoğurt yedim ve dışardan karışık ızgara söyledim
akşam
yarım kase mercimek çorbası
yoğurt
4 tavuk kanat
10 lokma dana et ve ciğer şiş
yarım adana köfte
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?