Soma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..
hastaneden geldik tahlilleri yapıldı tiroit b12 hepsine bakıldı çok şükür bişey çıkmadı gayet sağlıklı dedi çocuğun yapısı böyle biraz nazik demek istedi sanırım kan aldırırken 3 tüp vardı inanınki birisi dolmadı kanı bile çıkmıyo okadar yani zayıflıktan doktor o bir ölçü deyildir dedi bizimkide yüz buldu bak bişeyim yokmuş yemesemde olur demezmiçıldırıvermişim hastane çıkışında tamam öle olsun dedim sen yemessen bende yemem nolcaksa olsun ikimize dedim hiç sevmesende insan ilaç yerine 2-3 kaşık alır azına dimi yani kuru bakliyat yeşillik sebze yemekleri hiç anacım hiç bişey yemiyo belirli şeyler var sadece onlar dışarıdaki et döner onlar böle yani offfffff işim var benim
neyse yediklerimide yazayımda yemek yapıcam kızlar
sabah kahvaltı yapamadım kızım yapmayınca orda kantinden yedi cıslı oldu tabi
1 tane tost kaşarlı +çay+neskafe
öğlen eve yetiştik ama geç yiyince bende meyve atıştırdım
erik+kayısı
alkali suyumu içiyorum
akşamada taze fasulye +salata +yoğurt
amin canım hepimiz çok üzüldük
4 km yürüyüş cepte..
Soma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..
ahh bu nasıl bir acıdır yaa türkiyenin başı sağolsun allah ailelerine sabır versinAllahım sabır versin somadakilere toplu kayıp daha bi koyuyor insana.mekanları cennet olsun inşallah.
teşekkür ederim canım
kafa karıştıracak o kadar çok bilgi varki etrafta,insan ister istemez denesem mi diyor,ben de çoğunu denedim,hepsiyle de kilo verdim,ama sonuçta şunu anladım ki ne yaparsan yap eski yeme düzenine döndüğün anda kiloları da almaya başlıyorsun,aldıkça moralin bozuluyor,bozuldukça yemeğe vuruyorsun,bu kısır döngü böyle gidiyoren iyisi ömür boyu sürdürebileceğin şekilde beslenmek ve azda olsa hergün yürümek hızlıca kilo alacağıma yavaşça veririm diyorum ben
geçmiş olsun canım:26:benim kızımın da son günlerde aşırı şekilde saçı dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım,cumaya bizde tahlile götüreceğiz bakalım
kolay gelsin makbulecim,önce dinlen,halsizken evi düşünme,sonra bi girersin pırıl pırıl yaparsın
ah canım,sabah haberlerde 201 işçi öldü deyince yüreğim yandı,işe ağlayarak geldim,mekanları cennet olsun,ekmek parası için yerin kaç kat altında mücadele veriyorlardı,Allah ailelerine sabır versinbirinin çocuğu bir resim yapmış,onu görünce tutamadım kendimi zaten babasını çizmiş,yüzü gözü kömürden kapkara..baretinin ucundaki fenerden çıkan ışık evlerini aydınlatıyor,o evde annesi mutfakta yemek yapıyor,çocuk da dersini...ne zeki çocukmuş,bahtı açık olsun
afiyet olsun canım güzel menüselam kızlar..malesef üzüntülü bir gün yaşıyoruz..Allahım yardımcıları olsun..biz bile bukadar kahrolurken
sabah
dukan krepi arası peynir
öğlen
yarım alabalık
roka
aminmalesef kötü bir gün...hayatını kaybeden madencilerimize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah...ailelerine de sabır versin allahım,çok zor çok
hastaneden geldik az önce,bebiş gayet iyiydi.kolları,bacakları kıpır kıpırdı...cinsiyeti için de 3 hafta önce gittiğimizde erkeğe benziyo demişti.bugünse daha çok kıza benziyo dedi.bakalım yine kesin birşey söyleyemedi dr umuz.3 hafta sonra kesinleşek artık:106::106:
seni gördüm canım,bebişin iyi olmasına sevindim4 ay bitince daha iyi belli olur cinsiyeti,sağlıklı olsun da
amin
hayırlısı olsun canım bebişin sağlığının yerinde olmasına sevindim
malesef kötü bir gün...hayatını kaybeden madencilerimize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah...ailelerine de sabır versin allahım,çok zor çok
hastaneden geldik az önce,bebiş gayet iyiydi.kolları,bacakları kıpır kıpırdı...cinsiyeti için de 3 hafta önce gittiğimizde erkeğe benziyo demişti.bugünse daha çok kıza benziyo dedi.bakalım yine kesin birşey söyleyemedi dr umuz.3 hafta sonra kesinleşek artık:106::106:
afiyet olsun kuzummkızlar acelem var menümü yazıp çıkıyorum..
kahvaltı 08.30
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 köz çarli
4 ceviz,1 kuru incir,1 günkurusu kayısı
ana yemeğim 16.00
unsuz, peynir,nane ve yumurtalı kabak mücver
yeşil mercimek
yoğurt
görüşürüz kızlarım
bugün 100 dakika normal tempo yürüdüm,spor olsun diye değil hüznüm dağılsın diye kendimi sokağa attım desem daha doğru...
aminn
ahh bu nasıl bir acıdır yaa türkiyenin başı sağolsun allah ailelerine sabır versin
teşekkür ederim canım
allah ailelerine sabır versin dünya kadar insan bir aileden bir sürü cenaze bu nasıl bir acı yaa
afiyet olsun canım güzel menü
sana da afiyet olsun kujumsabah: 1 dilim ekmek 1 yumrta 1 kivi
ara: 1 minik tuzlu kurabiye
öğlen: 120 gr tavuk 100 gr patlıcan ezmesi çoban salata ayran
ara:1 nescafe(hemde kremalı) 1 elma
akşam: 120 gr tavuk göğüs salata ayan
ara: 1 sütlü kahve 10 gr bitter çikolataof of tartı öncesi olmadı bu menü :18::18::18:
benden kıss..hadi bakalım hayırlısı
afiyet olsun kuzumm
aminn
sağol canım
sana da afiyet olsun kujum..ohh bitterler de yenmiş
sağol canım yemiştim ama 60.ı gördüm bugün60.8 olmuşum
teşekkür ederim canım
allah ailelerine sabır versin dünya kadar insan bir aileden bir sürü cenaze bu nasıl bir acı yaa
sağol özlemimevet 3 hafta sonra kesinleşecek inşallah
afiyet olsun kuzumm
daha önce yazmıştım ya sol ayağımın üstüne düşmüştüm arada sızlar diye..dün gece yine ağrıdı,eşim vicks sürüp bandajla sardı,bugün yürümeyeceğim o yüzden,pazara gideceğim o spordan sayılsın bugün,zaten keyfim de yok:26::26:
sersum kaçarbir kaç saate görüşürüz..
malesef kötü bir gün...hayatını kaybeden madencilerimize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah...ailelerine de sabır versin allahım,çok zor çok
aman canım zorlama geçmiş olsun..tekrarlar sonra..:26::26:
daha önce yazmıştım ya sol ayağımın üstüne düşmüştüm arada sızlar diye..dün gece yine ağrıdı,eşim vicks sürüp bandajla sardı,bugün yürümeyeceğim o yüzden,pazara gideceğim o spordan sayılsın bugün,zaten keyfim de yok:26::26:
Iyi nöbetler cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?