Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben kaçar kısslar..9 da nöbeti devredicem..evime gideyim.şölee dujumu alayım rahatlayayım..

kahvaltı yaparken gelirim..

günaydın kızlar,tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
Bildirim:16.05.2014
Başlangıç tarihi:1 mayıs 2014
Başlangıç kilo:100
Geçen hafta:99
Bu hafta:97.4
Fark: -1.600 gr
Fark yüzdesi:%1.616
Toplam fark:-2.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün 90 ar dk yürüyüş
dün öğlen yediğim yoğurt ve badem beni o kadar tok tuttu ki akşam yemeği canım istemedi,tam 19 saat sonra bu sabah kahvaltı yaptım,hiç acıkmadım ne oldu anlayamadım:26:

geçmiş olsun özlemim,aman dikkat et
sağol canım,dün yürümedim ve eve gidince hep yattım bugün iyiyim
ben okudum canım,maden ocağına bir kere keşif için girmiştim,gözümde canlandırabiliyorum ortamı,dualarımız onlarla zaten
aman canım zorlama geçmiş olsun..tekrarlar sonra..:26::26:
sayılır kıss sayılmaz mı pazar candır:
dün işte oturdum evde yattım sersumum bugün iyiyim öğlen yürürüm özledim bile yürümeyi
Geçmiş olsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım

kızlar aslında cevap yazmayı istediğim mesajlar vardı ama inanın halim yok,sabah haberlerini izlememek lazımsersumum liste için kolay gelsin canım

ne boğaz varmış kız onlardada allah yardım etsin makbuşcum abowwww şaştım

başlamam lazım haklısın başlıyomda bazen devamı gelmiyo
hakkaten ya bizim hamişler doğurdu doğuracak biz yerimizde sayıyoz

kahvaltım=1 yumurta+peynir çeşiti+4 ad. zeytin +tb.ekmeği+yeşilçay
öğlen dün yememiştim= tavuklu bulgur pilavı+ salata+ yoğurt + çay
belkim nescafe içebilirim
akşam= annem gelirse dışarda yiyeceğiz mangal evi gibi biyer düşünüyoz onuda sonra yazayım
alkali suya devam

filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo= 78
g. hafta =69.3
bu hafta= 69.7
fark = 400
haftalık yüzde= % 0.577
toplam fark=8.3
boy=1.60
regl geldi kızlar 1. günü malum şişlik alkali suyun faydası varsa inşallah haftaya görürüm

süper başlangıç özlemimmm...harikasın...

bazen oluyor öyle tıkanıyor insan..iyi işte kıss tartıdan önce iyi olmuş..ben dün nöbette habire tıkındım durdum..keşke ben de tıkansaydım

başlamam lazım haklısın başlıyomda bazen devamı gelmiyo
hakkaten ya bizim hamişler doğurdu doğuracak biz yerimizde sayıyoz
:13::13::13:

regl den kıss ne üzülüyon delüüü

geldim genee..temizlendim paklandım rahatladım

kahvaltımı da yaptım..

sucuklu omlet
1 dukan krepi
peynir
3 zeytin
yarım domates(pro gününde de 1 küçük domates ve 1 kaşık salça hakkımız var neyseki.)
1 küçük kase süzme yoğurt
çay çayy

DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:74.8 kg
bu hafta kilo:74.8 kg
haftalık yüzde:000
haftalık fark:000
toplam fark:4.2 kg
beden:42
spor:2 gün 5 km diğer günler 4 km yürüyüş

bu nöbet beni şişirdi..ödem oluşuyor kesin..nöbetçi olmasam en azından 200-300 gr giderdi..yarın anlarım nasılsa..neyse buna da şükür..

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:66.4
bu hafta kilo:64.6
fark:1.800
yüzde:%2.710
toplam fark:15.4
beden:38-40 alt 38 üst
spor: 3 gün 30 dakika kondisyon bisikleti 1 gün 6 km yürüyüş

Bu hafta protein ağırlıklı beslenip çok dikkat ettim hiç kaçamak yapmadım ve az yedim. Böyle olunca sonuçta süper oldu tabiki☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canlarım,

Bu hafta hiç gelemedim. Kilom aynı:73,6kg

Geçen hafta çok kaçamağım oldu. Memlekete gidip geldim. Teyzemleri özlemiştim. Sonra annenler günü, eşimin doğumgünü vs... Derken ben ekmek, tatlı yedim 3 gündür tekrar Karatayıma döndüm ama resmen alkoliklerin krizleri gibi krize giriyorum. 3 öğün yaptığım halde kesinlikle doymuyorum( Şeker mi, karbonhidrat mı, hangisi bilmiyorum ama resmen bağımlılık yapıyor! Sanırım sigarayı bırakmaya çalışanlar gibi uğraşıyorum...

Bu haftayı pas geçtim. Önümüzdeki hafta da reglim. +++ olmazsam iyi... Velhasıl Mayısı böylece bitirdim

Umarım sizler daha iyi durumdasınızdır.

accuk dur be oyamm yetişeyim kıss sana... mayıs bitmedi beyaa dur daha 2 hafta var benim gitmeden 70 e yaklaşmam lazımm

şaka biryana okaa kaçamağa almamışsınya tatlım daha ne olsun.:13::13:.o bende de var tatlı ve çikolata yedikçe yiyesim geliyor

gelmeyen hatunlar..

ficans
güleryüz
naz8
kardelen

16 ya kadar bekliyecem..burdayım nasılsa..hadi bakalım..bu arada tahmin ettiğim gibi şişliğim gitti wc ye de çıktım aslında 400 gr vermişim ama ilk tartım geçerli tabiisi..kahvaltımı yaptım çünküüü

Son düzenleme:

faydasını,görürsün inşallah canım ya haftaya , ne üzülüyon ya regl gelmeseydi ne gelcekti bil bakalıııımmm hiç verememekten korumak ve gr dahi olsa vermek yeğdir be canım

ah ah o yedikçe yeme huyu bende de var ,eşim diyo siz hanımların hepsi tatlıcısınız çikolata -kek-pasta yenmez mi dondurma yanında baklava offff offf efkar bastı sersum yaaaa çal bi ferdiiiii

ev temizlendi
kuru dolma çeşitleri yapıldı
pasta yapılıp dolaba kondu
okul dönüşüde nohutlu erişteli sarımsaklı yoğurt çorbası yapılacak inşallah
akşama mevlam bana yardımcı olsun inşallah,yarında çumraya gidicez evlilik tebriğine cakmel haftaya cuma ne olur bilinmez :26::18:

yedikten sonra mı 400 gr vermişsin ,oooo o zaman daha çok gitmişdir sersum 70 in altına ineriz inşallah bu ay çıkmadan mümkün müdür ha ne dersin

[U]leylakcım [/U]hoşgeldin. senin kuzu tebiyeli çıkmış göstemiyomuş:)) alma canım bişey benim oğlan 7. ayına kadar dr kız demişti 7. ay erkekmiş demişti kordon bağını bazen pipi sanıyolar göreöeyince pipiyi o zaman kız diyolar. sağlıkla al da kucağına cinsiyet hiiiç önemli değil ikiside can ,ikiside yürekten parça

Son düzenleme:
göstermedi gitti sıpa..terbiyeli yeğenim benim..
ben ne diyom..leylakla kaneel doğurcak gelcek kilo vermeye biz halaa tırmalıyoz..
he kısss erkeğe de kıza da gidiyor..hem ne o öyle sadece maviyle pembe mi var..:13::13:

he kısss çok terbiyeli çıktı sıpa
kaneeel le ben gelene kadar kimse ayrılmasın burdan ona göre
evet ya,zaten erkek de olsa kırmızı falan giydiririm ben renk önemli değil

tebrikler özlemin

iyi olmana sevindim canım

olsun bebişim haftaya - leri göreceksin kesinlikle

hoşbuldum canııım
valla çok terbiyeli çıktı kerata
aaa sizinki de bayaa geç belli olmuş...dr lar da anlayamıyo bazı durumlarda...aynen öyle canım,kız erkek hiç farketmez ikisi de benim canım.ama insan merak ediyo işte

ahhhh ahhh basma yarama

valla işin zor canım..okaa güzel şeye nasıl dayanıcan bilmem gayrıı
ellerine sağlık

yedikten sonra mı 400 gr vermişsin ,oooo o zaman daha çok gitmişdir sersum 70 in altına ineriz inşallah bu ay çıkmadan mümkün müdür ha ne dersin

ayy ne bileyimm mayıs olmaz da haziran sonuna kadar görelim şu 69 u yaa..bu sefer herkesler şok olsun istiyorum benn

yok kıss ayrılır mıyız hiiçç..hehehe..

inşallah canım..şu geçen yılki 73 ü bi görsem ilk..kırılma noktam o olacak..gerisi inşallah gelir..

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler kızlar
rumuz naz8
geçen haftaki kilom 77.1
bu haftaki kilom 78.1
fark +1 kg
yüzde + 0.771
1-2 güne regl olcam inşallah şişliktir
kolay gelsin sersumcum. ayrıca Allah nasip ederse pazartesi izne gidiyoruz oralarda tartılamayabilirim 2 hafta izninizi istiyorum inşallah kilo almadan gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…