ben kaçar kısslar..9 da nöbeti devredicem..evime gideyim.şölee dujumu alayım rahatlayayım..
kahvaltı yaparken gelirim..
sağol canım,dün yürümedim ve eve gidince hep yattım bugün iyiyimgeçmiş olsun özlemim,aman dikkat et
ben okudum canım,maden ocağına bir kere keşif için girmiştim,gözümde canlandırabiliyorum ortamı,dualarımız onlarla zatenÜlkemizin başı sağolsun ..
Yüreğimiz soma da ..
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.( Hz.Yunus Peygamberi baligin karnindan kurtaran dua.) RABBIM bugün maden altinda kalan iscileride kurtarir INSALLAH.lütfen ALLAH RIZASI icn o iscilere okuyalim.mesajiniz varsa daha fazla kisiye ulasirmisiniz.
dün işte oturdum evde yattım sersumum bugün iyiyim öğlen yürürüm özledim bile yürümeyiaman canım zorlama geçmiş olsun..tekrarlar sonra..:26::26:
sayılır kıss sayılmaz mı pazar candır:
sağol canımGeçmiş olsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne boğaz varmış kız onlardada allah yardım etsin makbuşcum abowwww şaştımay hiç sorma canım normalde bende eve sokmam da işte bu eğitimde herkes yiyor üç gündür tuttum kendimi bugün gitti maalesefkendii frenlemesem bende yerim valla of yaa geçen eşimle yemek yemeye gittik ben ızgara lıght tavuk yiyorum o kremalı tavuk bi parça onunknden aldım allahım dedim yaa elalem ne yiyor biz ne yiyoruz bu nasıl adlaet ahh ahhhh en azından kahvaltılara dayanıyorum eğitim grubu her sabah sıcak pide bal ve kaymakla kahvaltı yapıyorlar şimdiye kadar elimi sürmedim şükür ki bir gün kaldı yarını da atlattım mı disipline girerim inşallah tekrar
aynen canım,birkaç şey aldım onlar da ya kırmızı ya yeşil...bebişim kendini gösterince ona göre alışveriş yapıcaz artık
ahh ahhh heveslenmem mi filizim,herşeyini şimdiden tamamlayasım geliyo da zor tutuyorum kendimiyazmam mı canım anında yazarım
başlamam lazım haklısın başlıyomda bazen devamı gelmiyogöstermedi gitti sıpa..terbiyeli yeğenim benim..
evet filizim ara verince de yürünmüyo..ben şu sıralar yürümezsem kendimi suçluluk duyuyorum valla..başla kıss artıkk:13::13:
ben ne diyom..leylakla kaneel doğurcak gelcek kilo vermeye biz halaa tırmalıyoz..
valla gülüm iyi dayanmışın bravo sana..insanın karşısında yediler mi çok zor..
he kısss erkeğe de kıza da gidiyor..hem ne o öyle sadece maviyle pembe mi var..:13::13:
makbuşş kısss ilk 3 e adaysın gene..bak geçen haftaki sonunculuk işe yaradı
günaydın kızlar,tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
Bildirim:16.05.2014
Başlangıç tarihi:1 mayıs 2014
Başlangıç kilo:100
Geçen hafta:99
Bu hafta:97.4
Fark: -1.600 gr
Fark yüzdesi:%1.616
Toplam fark:-2.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün 90 ar dk yürüyüş
dün öğlen yediğim yoğurt ve badem beni o kadar tok tuttu ki akşam yemeği canım istemedi,tam 19 saat sonra bu sabah kahvaltı yaptım,hiç acıkmadım ne oldu anlayamadım:26:
:13::13::13:başlamam lazım haklısın başlıyomda bazen devamı gelmiyo
hakkaten ya bizim hamişler doğurdu doğuracak biz yerimizde sayıyoz
filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo= 78
g. hafta =69.3
bu hafta= 69.7
fark = 400
haftalık yüzde= % 0.577
toplam fark=8.3
boy=1.60
regl geldi kızlar1. günü malum şişlik alkali suyun faydası varsa inşallah haftaya görürüm
Selam canlarım,
Bu hafta hiç gelemedim. Kilom aynı:73,6kg
Geçen hafta çok kaçamağım oldu. Memlekete gidip geldim. Teyzemleri özlemiştim. Sonra annenler günü, eşimin doğumgünü vs... Derken ben ekmek, tatlı yedim3 gündür tekrar Karatayıma döndüm ama resmen alkoliklerin krizleri gibi krize giriyorum. 3 öğün yaptığım halde kesinlikle doymuyorum ( Şeker mi, karbonhidrat mı, hangisi bilmiyorum ama resmen bağımlılık yapıyor! Sanırım sigarayı bırakmaya çalışanlar gibi uğraşıyorum...
Bu haftayı pas geçtim. Önümüzdeki hafta da reglim. +++ olmazsam iyi... Velhasıl Mayısı böylece bitirdim
Umarım sizler daha iyi durumdasınızdır.
filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo= 78
g. hafta =69.3
bu hafta= 69.7
fark = 400
haftalık yüzde= % 0.577
toplam fark=8.3
boy=1.60
regl geldi kızlar1. günü malum şişlik alkali suyun faydası varsa inşallah haftaya görürüm
ah ah o yedikçe yeme huyu bende de var ,eşim diyo siz hanımların hepsi tatlıcısınızaccuk dur be oyamm yetişeyim kıss sana...mayıs bitmedi beyaa dur daha 2 hafta var benim gitmeden 70 e yaklaşmam lazımm
şaka biryana okaa kaçamağa almamışsınya tatlım daha ne olsun.:13::13:.o bende de var tatlı ve çikolata yedikçe yiyesim geliyor
gelmeyen hatunlar..
ficans
güleryüz
naz8
kardelen
16 ya kadar bekliyecem..burdayım nasılsa..hadi bakalım..bu arada tahmin ettiğim gibi şişliğim gitti wc ye de çıktım aslında 400 gr vermişim ama ilk tartım geçerli tabiisi.. kahvaltımı yaptım çünküüü
göstermedi gitti sıpa..terbiyeli yeğenim benim..
ben ne diyom..leylakla kaneel doğurcak gelcek kilo vermeye biz halaa tırmalıyoz..
he kısss erkeğe de kıza da gidiyor..hem ne o öyle sadece maviyle pembe mi var..:13::13:
günaydın kızlar,tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
Bildirim:16.05.2014
Başlangıç tarihi:1 mayıs 2014
Başlangıç kilo:100
Geçen hafta:99
Bu hafta:97.4
Fark: -1.600 gr
Fark yüzdesi:%1.616
Toplam fark:-2.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün 90 ar dk yürüyüş
dün öğlen yediğim yoğurt ve badem beni o kadar tok tuttu ki akşam yemeği canım istemedi,tam 19 saat sonra bu sabah kahvaltı yaptım,hiç acıkmadım ne oldu anlayamadım:26:
sağol canım,dün yürümedim ve eve gidince hep yattım bugün iyiyim
ben okudum canım,maden ocağına bir kere keşif için girmiştim,gözümde canlandırabiliyorum ortamı,dualarımız onlarla zaten
dün işte oturdum evde yattım sersumum bugün iyiyim öğlen yürürüm özledim bile yürümeyi
sağol canım
kızlar aslında cevap yazmayı istediğim mesajlar vardı ama inanın halim yok,sabah haberlerini izlememek lazımsersumum liste için kolay gelsin canım
DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:74.8 kg
bu hafta kilo:74.8 kg
haftalık yüzde:000
haftalık fark:000
toplam fark:4.2 kg
beden:42
spor:2 gün 5 km diğer günler 4 km yürüyüş
bu nöbet beni şişirdi..ödem oluşuyor kesin..nöbetçi olmasam en azından 200-300 gr giderdi..yarın anlarım nasılsa..neyse buna da şükür..
[U]leylakcım [/U]hoşgeldin. senin kuzu tebiyeli çıkmış göstemiyomuş:)) alma canım bişey benim oğlan 7. ayına kadar dr kız demişti 7. ay erkekmiş demişti kordon bağını bazen pipi sanıyolar göreöeyince pipiyi o zaman kız diyolar. sağlıkla al da kucağına cinsiyet hiiiç önemli değil ikiside can ,ikiside yürekten parça
ahhhh ahhh basma yaramaah ah o yedikçe yeme huyu bende de var ,eşim diyo siz hanımların hepsi tatlıcısınızçikolata -kek-pasta yenmez mi dondurma yanında baklava offff offf efkar bastı sersum yaaaa çal bi ferdiiiii
ev temizlendi
kuru dolma çeşitleri yapıldı
pasta yapılıp dolaba kondu
okul dönüşüde nohutlu erişteli sarımsaklı yoğurt çorbası yapılacak inşallah
akşama mevlam bana yardımcı olsun inşallah,yarında çumraya gidicez evlilik tebriğine cakmel haftaya cuma ne olur bilinmez :26::18:
yedikten sonra mı 400 gr vermişsin ,oooo o zaman daha çok gitmişdir sersum 70 in altına ineriz inşallah bu ay çıkmadan mümkün müdür ha ne dersin
he kısss çok terbiyeli çıktı sıpa
kaneeel le ben gelene kadar kimse ayrılmasın burdan ona göre
evet ya,zaten erkek de olsa kırmızı falan giydiririm ben renk önemli değil
olsun bebişim haftaya - leri göreceksin kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?