Şampiyonlar
1-fbmy8785 : -1800gr -%2.710
2-özlemkartal : -1600gr -%1.616
3-sadece-aşkım: -700gr -%1.138
4-çakmel : -800gr -%1.072
5-makbule007: -500gr -%0.846
:44::44:Aynı Kalanlar:44::44:
:95::95:6-iğneoyası 0000 %000:95::95:
:95::95:7-sersum 0000 %000:95::95:
Artıda olanlar
:18:filitoprak +400gr %0.577
:18:naz08 +1000gr %1.297
öncelikle 1.mizi ve hepimizi kutlarım arkadaşlar...biz mikemmeliz yawwww
sağol canımsüper başlangıç özlemimmm...harikasın...
bazen oluyor öyle tıkanıyor insan..iyi işte kıss tartıdan önce iyi olmuş..ben dün nöbette habire tıkındım durdum ..keşke ben de tıkansaydım
tebrikler özlemin
iyi olmana sevindim canım
rica ederim canımcanım sonradan gördüm ama düzeltmişsin zaten ellerine sağlık kuzum hepimizi tebrik ediyorum
üç halley mi kız naptın sen biri neyine yetmedi
ayyy ne güzel gene 4. sıradayım ne kadar istikrarlıyım görüyorsunuzbaşkanımız listemizde bizim kadar mükemmel olmuş ellerine sağlık bende kutluyorum herkesi. fbmy8785 versede kiloları bi gitse hep o birinci oluyo ne edelim darısı hepimizeeee burada olmak bilem güzel be...
olan oldu çakmelim..pişmanım.aboooo da aboooo olmasına giden gitmiş mideye artık sen bilirsin nasıl eriteceğini ama canın bu aralar çok tatlı bişey istiyordu, arada olur sersumcum olsun ,o ödülün olsun merak etme belki de bu halleyler ivme verecek sana tatlım
iyi akşamlar hanımlar..
kahvaltı 08.30
2 yumurtalı tereyağlı peynirli omlet
6 ceviz,2 incir,3 kayısı,az kaymak
2 köz biber
1 kase yeşillik,içinde biraz peynir
akşam 19.30
100 gram kadar fıstık ve çay
bugün yine acıkmadım pek..19 saatin sonunda iyi bir kahvaltı yaptım sanırım ondan....
95 dakika normal tempo yürüdüm...
sağol canımevet giden kilonun 600 gramı dünden bugüne gitti valla..alleyleri niye götürdün bakiim.... yemeye başladı mı alamıyo insan kendini..
liste için eline sağlık sersumumhepimizi tebrik ediyorum
haftasonu misafirlerim olacak,gelemem buraya,kaçamak yapmıcam söz size..zaten canım da istemiyo..yürüyüş de yapamam sanırsam..görüşürüz canlar,kendinize iyi bakın
süper başlangıç özlemimmm...harikasın...
bazen oluyor öyle tıkanıyor insan..iyi işte kıss tartıdan önce iyi olmuş..ben dün nöbette habire tıkındım durdum ..keşke ben de tıkansaydım
:13::13::13:
regl den kıss ne üzülüyon delüüü
yaaa haklısın cakmel bak onu düşünmedim o kadar kaptırıyozki kilo vermeye dimi kısss aman amanfaydasını,görürsün inşallah canım ya haftaya , ne üzülüyon ya regl gelmeseydi ne gelcekti bil bakalıııımmmhiç verememekten korumak ve gr dahi olsa vermek yeğdir be canım
ah ah o yedikçe yeme huyu bende de var ,eşim diyo siz hanımların hepsi tatlıcısınızçikolata -kek-pasta yenmez mi dondurma yanında baklava offff offf efkar bastı sersum yaaaa çal bi ferdiiiii
ev temizlendi
kuru dolma çeşitleri yapıldı
pasta yapılıp dolaba kondu
okul dönüşüde nohutlu erişteli sarımsaklı yoğurt çorbası yapılacak inşallah
akşama mevlam bana yardımcı olsun inşallah,yarında çumraya gidicez evlilik tebriğine cakmel haftaya cuma ne olur bilinmez :26::18:
valla kirazda çıkmış canım bende çok severim işimiz zor karşıdan bakıyoz yawwwwww bi ideal kiloyo gelsekte en azından ölçülü yeriz yinede10 tane erik yedim..erik mevsimi geçecek yemeden kalmayalım yawww
listemiz güzel yaaa herkeşler veriyo maşallahŞampiyonlar
1-fbmy8785 : -1800gr -%2.710
2-özlemkartal : -1600gr -%1.616
3-sadece-aşkım: -700gr -%1.138
4-çakmel : -800gr -%1.072
5-makbule007: -500gr -%0.846
:44::44:Aynı Kalanlar:44::44:
:95::95:6-iğneoyası 0000 %000:95::95:
:95::95:7-sersum 0000 %000:95::95:
Artıda olanlar
:18:filitoprak +400gr %0.577
:18:naz08 +1000gr %1.297
öncelikle 1.mizi ve hepimizi kutlarım arkadaşlar...biz mikemmeliz yawwww
Sersum anladığım kadarıyla sen karatayı bıraktın :26eki kaç kilo verdin karatayla ve bırakma sebebini merak ettim sakıncası yoksa
regl den tabii kıss..bozma moralciğiniisağol sersumcum reglden dimi yine yerimde saymıyımda
valla kirazda çıkmış canım bende çok severim işimiz zor karşıdan bakıyoz yawwwwww bi ideal kiloyo gelsekte en azından ölçülü yeriz yinede
listemiz güzel yaaa herkeşler veriyo maşallah
bugün pazara gittim
kahvaltım=1 yumurta+peynir +zeytin+fındık
öğlen=1 patlıcan közleme+kırmızı biber+ceviz+çay
1 bardak süt
akşam belli deyil
şimdide kızımı kuaföre götürücem bacağını aldırcaz ilk kez çok korkuyo canı tatlı
2.öğünüm
hastanemizin aşçısından tarifini aldığım düğün çorbası
şakşuka
yoğurt
şalgam suyu
kızlar 2 öğünmü 3 öğünmü?kitapta 3öğün deniyor ama videolarda cananhoca 3.öğün hastalıktır dedi kitabında farklı kafam karıştı
mmmm şakşukaya bayılırım ama hiç yapmadım bi ara tarifini alırım senden cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?