Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ayyy ne güzel gene 4. sıradayım ne kadar istikrarlıyım görüyorsunuz başkanımız listemizde bizim kadar mükemmel olmuş ellerine sağlık bende kutluyorum herkesi. fbmy8785 versede kiloları bi gitse hep o birinci oluyo ne edelim darısı hepimizeeee burada olmak bilem güzel be...

ben napptımmm...3 tane halley yedimmmofff offf...

tam falakalık oldum

Eki Görüntüle 1116659

aboooo da aboooo olmasına giden gitmiş mideye artık sen bilirsin nasıl eriteceğini ama canın bu aralar çok tatlı bişey istiyordu, arada olur sersumcum olsun ,o ödülün olsun merak etme belki de bu halleyler ivme verecek sana tatlım

iyi akşamlar hanımlar..
kahvaltı 08.30
2 yumurtalı tereyağlı peynirli omlet
6 ceviz,2 incir,3 kayısı,az kaymak
2 köz biber
1 kase yeşillik,içinde biraz peynir

akşam 19.30
100 gram kadar fıstık ve çay
bugün yine acıkmadım pek..19 saatin sonunda iyi bir kahvaltı yaptım sanırım ondan....
95 dakika normal tempo yürüdüm...

süper başlangıç özlemimmm...harikasın...
bazen oluyor öyle tıkanıyor insan..iyi işte kıss tartıdan önce iyi olmuş..ben dün nöbette habire tıkındım durdum..keşke ben de tıkansaydım
sağol canımevet giden kilonun 600 gramı dünden bugüne gitti valla..alleyleri niye götürdün bakiim.... yemeye başladı mı alamıyo insan kendini..
tebrikler özlemin
iyi olmana sevindim canım

liste için eline sağlık sersumumhepimizi tebrik ediyorum
haftasonu misafirlerim olacak,gelemem buraya,kaçamak yapmıcam söz size..zaten canım da istemiyo..yürüyüş de yapamam sanırsam..görüşürüz canlar,kendinize iyi bakın

canım sonradan gördüm ama düzeltmişsin zaten ellerine sağlık kuzum hepimizi tebrik ediyorum

üç halley mi kız naptın sen biri neyine yetmedi
rica ederim canım

valla yedim pişmanım

valla süper istikrarlısın..

he valla en çok o birinci oluyo

olan oldu çakmelim..pişmanım..önümüzdeki maçlara bakıciimm

hadi inşallah..belki meto afallar şaşırır

afiyet olsun özlemim

:18::18:götürdüm valla..dediğin gibi yedikçe yiyesim geldiibidaa söz yemiycemm

kolay gele bacıımm ..sana güveniyozz..

4 km cepte..sersum kaçar sızmak üzreyim..komşuma çaya gittim yanında birşey yemedim

iyi geceler

GÜNAYDIN....

sabah

1/2 simit
1/2 dukan krepi
peynir
sucuklu omlet
domates salatalık
3 zeytin

midem kötü..kaynama bulantı gibi..bide salak gibi sucuklu omlet yedim.daha da arttı tabii..neyse..bunadan sonra dikkat edicem..

Sersum anladığım kadarıyla sen karatayı bıraktın :26eki kaç kilo verdin karatayla ve bırakma sebebini merak ettim sakıncası yoksa

sağol sersumcum reglden dimi yine yerimde saymıyımda
yaaa haklısın cakmel bak onu düşünmedim o kadar kaptırıyozki kilo vermeye dimi kısss aman amançok güzel şeyler yapmışsın tut kendini cakmel
10 tane erik yedim..erik mevsimi geçecek yemeden kalmayalım yawww
valla kirazda çıkmış canım bende çok severim işimiz zor karşıdan bakıyoz yawwwwww bi ideal kiloyo gelsekte en azından ölçülü yeriz yinede
listemiz güzel yaaa herkeşler veriyo maşallah

Sersum anladığım kadarıyla sen karatayı bıraktın :26eki kaç kilo verdin karatayla ve bırakma sebebini merak ettim sakıncası yoksa

rica ederim ne sakıncası olacak..benim metabolizmam çok yavaş ve karatay bende o nedenle çok işe yaramadı..geçen yıl karatayla 8-9 kilo vermiştim 1 yılda..ben protein ağırlıklı beslenmeyle kilo verebiliyorum..o nedenle dukana geçtim ve ona rağmen 3.5 ayda ancak 5 kilo verebildim..ama bence bu bana özel bir durum..başkaları dukanda çok daha hızlı sonuçlar alıyor..

bugün pazara gittim
kahvaltım=1 yumurta+peynir +zeytin+fındık
öğlen=1 patlıcan közleme+kırmızı biber+ceviz+çay
1 bardak süt
akşam belli deyil
şimdide kızımı kuaföre götürücem bacağını aldırcaz ilk kez çok korkuyo canı tatlı

regl den tabii kıss..bozma moralciğinii

ahhh ahhhh..

veriyoz valla maşallah bize

afiyet olsun kuzum..

ah batıya dönsem de bende kurtulsam bu dertten burada ben alıyorum..mecburen..
benimki de bugün arkadaşının doğumgününe gitti..tutturdu kollarını aldırdı..off çok da tüylü maşallah..kızım almayalım bek sonra çok uğraşırsın dedim ama dinletemedim

2.öğünüm

hastanemizin aşçısından tarifini aldığım düğün çorbası
şakşuka
yoğurt
şalgam suyu

kızlar 2 öğünmü 3 öğünmü?kitapta 3öğün deniyor ama videolarda cananhoca 3.öğün hastalıktır dedi kitabında farklı kafam karıştı

mmmm şakşukaya bayılırım ama hiç yapmadım bi ara tarifini alırım senden cnm

ben de bayılırım canım..ayrıca bunu yeni öğrendim izmirli komşumdan benim bildiğimden daha farklı ve çook leziz..tavsiye ederim....ben patates koyardım o koymuyor ve sosu da çok leziz..

arkadaşlar geçenlerde kan tahlili yaptırdım açlık şekerim 114 tokluk 84 doktor diyet ve matofin verdi ben eskiye nezaran okadar kilolu değilim ama ideal kilomdada değilim bana klasik 1600 cal diyet verdi aranızda matofin yada benzeri ilaç kullanan varmı karatay diyetiyle beraber kullanmamda sakınca olurmu

Özledim sizleri bu siralar kafam dolu evler dolu aman sormayin telasliyim
Taziyeye gelenler evin daginikligi çocukların tekrar alismalari uzun bi süreç yasadik yaşıyorum üzücü olaylar çok sarsti bizi #somaya çok üzüldük
İnşallah bu hafta yeni bi dönem baslangic olur karatayi birakmadim tam gaz devam arada kaçamaklar oldu öğünüm de o d 1 aydir evden uzak mecbur yedigim yemeklerden olan alışkanlıklardan olsa gerek
3 Mayıs tarihinde eve gelince tartildim 53 idim
1 hafta sonrası 50,4 düştüm demek ki odem yolculuk stres
Çünkü ogunlerim 2 idi 1 ayda toplam 4-5 kez 3 öğün beslendim.
Bakalim bu hafta nasilim reglim eli kulaginda sanki sisim hadi hayırlısı benden havadisler böyle gelecegim araniza inşallah

slm kızlar ben nesfit diyetine başaladım dün
dünki menüm:
sabah: nesfit süt

ara:1 elma

öğlen: 100 gr taze fasulye 90 gr tavuk ızgara 100 gr yoğurt 1 dilim çavdar ekmek s

ara: 5-6 kayısı

akşam: nesfit süt
nesfit diyetinin ikinci günü kesintiye uğramış oldu bile ama yarın devam edicem
sabah: nesfit süt

ara: 1 elma

öğlen: 2 yumurtadan kekikli omlet 5 zeyitn 1 kk kaşar

ara: yapmıycam

akşam: arkadaşa yemeğe gideceğim köfte yapacakmış sadece çorba ve köfte salata ve yoğurt yicem ekmek ve pilav yok abur cubur zaten yok

ara: yapmıycam

kızlar bugün 200 gr daha eksik gördüm baskülde nesfite devam [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…