Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ben çıkmak zorundayım eşim dizi izleyelim diyor..sonra görüşürüz öptüm

kurabiye cezası 6 km cepte

hadi iyisin , yaktın kurabiyeleri... hemde cayır cayır desene aslında biz diyet yapınca evdeki herkes diyet yapmalı amacımıza kolayca ulaşabilelim böyle zor oluyo onlar yiyo biz de yutkunuyoruz

bende dün 8.8 km yürüdüm 61 dk 8.1 hız 500 kal. ama yediklerimin çeyreği bile yanmamıştır sersumcum dediğin gibi protein ağırlıklı beslenicem inşallah bakalım ne olucak tartı gününe kadar baskül yooook...

kahvaltım efendiiim

kahve
4 hurma

öğle (biiznillah tabiii)
salata
yoğurt
1 meyve

akşam
karışık tavuk ızgara (biiznillah)

görüşmek üzewre inşallah hanımlar

Son düzenleme:

İnş. hedefine çabucak ulaşırsın

Canım buradayım artık. Bak ben zayıflayamadığımı zannediyordum 5 mayısta 61.8 mişim bugün 59.8 olmuşum

06.30 itibarıyla kalktım. Yarım saat köpüşümle oyalandım.

Kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
4 çeri
yarım salatalık
keçi-tulum peyniri
zeytin
fındık
çay

Tam karatay kahvaltısı

Kahvaltınızı güzelce yapın daha kolay kilo verin bence

Canım iyiyim bayağı geç oldu ama oğluş bilgisayarımı düşürüp kırdı sağolsun tamir için çok bekledik
Sen nasılsın

yaktım yaktım..

kıss sen de 8 km az mı yakmışındır accuğunuu

protein kaçamaklardan sonra çok işe yarıyor canım..hiç endişelenme gider:13::13::13:

Canım buradayım artık. Bak ben zayıflayamadığımı zannediyordum 5 mayısta 61.8 mişim bugün 59.8 olmuşum
sağol canım inşallah

harika daha ne olsun

afiyet olsun datlım
ben de sen çıktın zannedip kaçmıştım

ekliyorum seni listeye 30 mayısta listedesin cicim:13::13::13:

bugün ve yarın pro yapmayı planlıyorum..hadi hayırlısı

sabah

dukan ekmeğimden peynirli tost(ekmek midemi bulandırıyor krep en güzeli)
çayy

az sonra çıkacağım bugün öğlenciydim..iy bir hafta olsun inşallah

Merhaba kızlar .. Ben 3 gun üst uste aksam gorevinden sonra bugun izinliyim ve sonra yine 3 gun üst uste aksam gorevim var .. Vallahi cok yoruluyorum ama az kaldı .. Calışma saatlerimi önümüzdeki ay itibari ile indirdim.
28 Temmuz da insallah yola çıkacağız 1 Ağustos itibari ile turkiyedeyiz 1 ay annemdeyim .. Sonra da annemi alıp geri döneceğim sonra da dogum insallah 😊
Hamilelik iznim de 1 Ağustos itibari ile başlıyor :)

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Oyam özlemim sizler nasılsınız?
hoşgeldin canım,iyi diyelim iyi olalım
selam kızlar,yoğun bir haftaya girdik gözüküyor,15 haziran gibi izne çıkıcam o zamana kadar işleri halletmeliyim,haftasonu yatılı misafirim vardı,kaçamak maalesef az biraz oldu,bugün kaldığım yerden devam..geçmişe çok gidemedim,sonra vakit bulursam bakacağım,görüşürüz

Bende kilo vermek isteyip veremeyenlerdenim şuan 70 kilo 600 gramım 60 - 59 arası olmam gerek yeşil kahve kullanyım dedim düzenli içemedim bıraktım siz neler yapyorsun kilo vermek için

menümü de yazayım
kahvaltı 9.00
2 haşlama yumurta
50 gr kadar peynir
12 zeytin
15 badem
1 küçük domates,1 köz biber

saat 16 gibi yerim
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
3 günkurusu,10 badem
öğlen arası biraz yürürüm herhalde,bu yürüyüşleri daha çok rahatlamak için yapar oldum..

Yağsız , unsuz , şekersiz çok sağlıklı kekim :

malzemeler : ( hepsi göz kararı ) 2 yumurta , yulaf unu , yulaf , kuru erik , kuru üzüm , kuru incir , hurma , Hindistan cevizi , kavrulmamış iri çekilmiş badem , süt , tarçın , kabartma tozu , vanilya .. Hepsini bir güzel karıştırıp kalıba dökün 180 derece firinda 25,30 dk pişirin .. Ister kahvaltıda ister kahve çayın yanında harika ve sağlıklı altarnatif ..

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

herkese selam kızlar
iyiniyetlim hoşgeldin nasılsın?
kaneelcim tatil planları yapılmış ne güzelbebiş nasıl,hareketlerini hissetmeye başladın mı?
sersumum kurabiyeler yenmiş ama telafisi de yapılmış,çoktaaan erimiştir onlar

Evet canım 19. Haftadan itibaren hissetmeye başladım .. Cok hareketli maasallah .. Hissetmek cok guzel tarifsiz bir haz ..

Sen nasılsın ? Senin bebis nasıl ?? Cinsiyeti belli olabildimi ??

Annem saf kepek öyle oluyor. karışımda o dert yok. çok rahat. bende denedim saf kepekten de mide bulandırmaya birebir.

Merhaba kızlar. Ben geldim. Evet bu aralar çok gelemiyorum. Hftasonu eşim ve arkadaşımızla Antep taraflarını gezdik geldik. Dünde eşim evde diye onunla ilgilendim. Ben bu aralar ders çalışıyorum. Ev içi yaşantımı bir düzene bindirmeye çalışıyorum falan. Menü bildirimi yapamıyorum pek fazla. kahvaltılarım standart sayılır. Dukan kahvaltısı. yumurtalı lorlu. sebze varsa domates salatalık eklenir. Flan Falan.
Bundan sonra daha dikkat edeceğim menü paylaşımına. Dukan ekspress yapıyorum.2.günüm sebze+protein devam ediyorum.

Spor olarak koşu bandı ve eşimle akşam üstü yürüyüşlerimiz var.
Bugün zumba yaptım :) düzene sokmaya çalışıyorum kendimi. Dukan ekspress pazartesi başlayınca ve cuma günü tartı günümüz olunca iyi oluyor sanırım. hafta sonu ödüldü nişasta öğünüydü derken şişebiliyorum. Tam düzgün bir menü yapamadım. Her gün yazayım buraya da size de fikir olsun.

Dukan Ekspress 1. gün
Saf Protein

Kahvaltı
-Yulaf kepeği, yumurta ve lorla börek yaptım. yanına şekersiz çay
Öğlen
-br parça ızgara tavuk yoğurt ve sabah yaptığım börek
Akşam
-Yulaf kepeğinden pita ekmeği yaptım. ızfara tavuk ve yoğurtla yedim

Aralarda yeşilçay

Dukan Ekspress 1. gün
Saf Protein+Sebze

Kahvaltı
-3 yumurta beyazı+1 sarısından omlet
-domates salatalık 2 yaprak marul, maydanoz
-az lor peyniri

Ara öğün
-yulaf kepeğinden lorlu poğaça yaptım 3 küçük yedim yeşilçayla

Öğlen
yapmadım

Ara öğün gibi yapacağım gene- yeşilçay ve poğaça

Akşam
-Allah Kerim :)) yiyince yazarım

Gene uzattım sanırım ama gelemeyince hepsi birikiyor :)

afiyet olsun canım ahh ahh bu evdekiler gene eşim çekmeceyi abur cuburla doldurmuş kız 8 km yürüyüşe kaçamak mı dayanır gider o gider

hoş geldin iyiniyetlim kilon da harika canım tbrk

ayy zaman ne kadar hızlı geçti yaa canım ne güzel sağlıkla alın kucağınıza
Bende kilo vermek isteyip veremeyenlerdenim şuan 70 kilo 600 gramım 60 - 59 arası olmam gerek yeşil kahve kullanyım dedim düzenli içemedim bıraktım siz neler yapyorsun kilo vermek için
ahh ahh neler yapmadım ki zayıflamak için şöyle başlıyım üniverstede diyete başladım 76 kilo 62 ye düştüm sonra spor falan yapım bıraktım tekrar 70 kilo oldum karatay diyeti yaptım 64 e falan düştüm bi daha aldım 70 kilo gelinliğe girdim neyse takrar diyetisyenle başadım ve devam ediyorum 61 oldum kilo vermem durunca şu anda nesfit diyeti yapıyorum ve herbalıfe ürünleri de kafamı kurcalamıyor değilcanım işin şakası bi yana en iyisi önce kan değerlerine baktırıp bi hastalığın var mı yok mu onu öğrenmek d vit eksikliği kansızlık da önemli onun dışında insülin direnci ve tabiki troitler bişi çıkmazsa kendine uygun bir diyet bulup onu uygulaman gerekiyor tek bir ürün asla mucize yaratmaz yeme şeklini değiştirmek gerekiyor a diyeti b diyeti hepsi kilo verdiriyor ama önemli olan yapılan diyetin hayat şekli haline getirilmesi tabi ki kolaylıklar dilerim
hımmmmmm enfes görünüyor

çok iyi gidiyorsun canım çok az kaldı senin de

kızlar 3 km yürüdüm bravos bana
arkasından ev temizliği yapıldı birazdan duşa giricem regl yarın son bidaha duş alırım artık
menülerimi yazamamıştım dünküleride yazayım
pazartesi= 1 yumurta +peynir +zeytin+ tb. ekmeği +çayyyy+domates salatalık+ sucuk 3 çatal
öğlen= nescafe+2 tane kepkli galeta
akşam= kepekli makarna+ton balığı konserve+
alkali suyumu içtim
bugünkü yediklerim
kahvaltı= 1 yumurta+peynir+zeytin 4 ad.+ 1tb. ekmeği+dereotu+yeşilçay+5 ad. fındık
öğlen= 6 ad. kanat+ domates salatalık+1 kase yoğurt+1 ad. galeta kepekli+çayyyy
akşam= karışık dolma+salata+ yoğurt
alkali suya devam
bu kadar kızlar

Kan tahlili yaptırmak aklıma gelmemişti hiç bir yaptırayım bakalım :) ama diyet listesine uyamam harşlanmış yumurta zeytin harşlanmış tavuk gibi besinleri tüketemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…