Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aminn canımm

iyi geceler kızlar,biraz geç oldu ama miraç kandilimiz kutlu olsun..
makbulecim liste için eline sağlık canımhepimizi kutluyorum
haftasonu çok kötü geçti her anlamda:18:
yarın güzel bir gün olsun inşallah,görüşürüz

slm hanımlar hafta sonu antepteydik otelde herbalife ürünleriyle ilgili bi eğitime katıldım. bunu yapma sebebim ise herbalıfe ile ilgili önyargıları yıkmaya çalışmaktı. oraya gelen insanlar arasında inanılmaz hikayelere sahip olanlar vardı. insanlar herbalıfe ürünleriyle tanıştıktan sonra hayatları değişmiş resmen. hem sağlıklarına kavuşmuşlar cilt sorunu olan cilt sağlığına kilosu olan ideal kilosuna kalp damar rahatsızlığı olanlar omega üç sayesinde ve shake sayesinde beslenemelerini düzenledikleri için damar tıkanıklığı olanlarda hiç bir tedavi görmeden ürünlere başlamayla birlikte tıkanıklıklar yok olmuş. hepsi fotoğraflıydı ve ordaki bütün insanlar bazıları ev hanımı bazıları öğrenci bazıları bizim gibi öğretmen yani insanlar dinledikçe bende kullanmaya karar verdim anlıycanız. bunun yanında müthiş iş fırsatı sunuyorlar çok fazla ev hanımı bu işten ciddi gelir edinmeye de başlamış yani :) işte böyle. sonuç olarak haftasonu oteldeki öğünlerimi yazayım

cumartesi
sabah: shake +süt

öğlen: domates çorbası(bu da markanın kendi ürünü)

akşam: hünkar beğendi ayran 2 dilim kepekli ekmek

ara: 3 kuru kayısı
pazar:

sabah: açık büfe kahveltı canım ne isterse yedim :)

öğlen: shake+ süt

ara: domates çorbası

ara: protein bar (yine ürün)

akşam: shake+ süt
işte böyle kızlar kaptanım yazmamda bi sakınca var mı bilemedim ama ürünlere ilgili çok fazla önyargı olduğu için ben öğrendiklerimi paylaşmak istedim bi yanlışım olduysa affola sonuçta amacımın reklam olmadığını herkes biliyor burda diye düşünüyorum bu arada sizide özledim ha bu arada muradıma da erdim bu sabah 59.5 kiloyu gördüm hedef 55 ve az kaldı hissediyorum

Yaa kizlar üründen bahsedince ceza mi alınıyor nasil silcem mesaji :[

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 günlük detoks sonucun 2.200 gram. Harfiyen uymadım değişiklik yaptım ve spor yok. Ben sonuçtan memnunum şimdi bu kiloyu koruyup yavaş yavaş vermeye devam etmek istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4 gündür yürüyüş yapamadım ama 59.1 kiloya düşmüşüm.

Annemlerdeyken kanepeleri kaldırdığım için karnım ağrımaya başladı hala geçmedi. Bugün doktora gideceğim.

kahvaltım klasik karatay + biraz karpuz + çilek + biraz muz

Son düzenleme:

acil şifalar dilerim canım..Allah yardımcınız olsun:26::26::26::26:

gecmis olsun canim acil sifalar dilerim.

cakmel sersum kaneell kızlar çok sağolun.

Sarı Tramvay eşliğinde 5 km cepte

sade maden suyum

tebrikler canım, sersum evde mi yürüyosun yoksa dışarı da mı :44::44::44: merak ettim de

tebrikler eee azmin elinden ne kurtulmuş ki dimi makbulecim

3 günlük detoks sonucun 2.200 gram. Harfiyen uymadım değişiklik yaptım ve spor yok. Ben sonuçtan memnunum şimdi bu kiloyu koruyup yavaş yavaş vermeye devam etmek istiyorum.

veeeüüüüvvv güzel sonuç koruman dileğiyle canım.

benim isveç diyeti sanırım ertelendi bu günde niyetliyiz sahur yapmadım çünkü dün akşam yemeğinden sonra komşudan tabak geldi hepsi de cıııssslı yedim ve sahur yapmadım bu cuma yine korusam yeğdir hanımlar:18::18::18::18: hayırlısı artık isveç diyeti yapıcam inşallah ama haziran gibi düşünüyorum araştırdım sonuçlar gayet güzel ama 1-2 olumsuz sonuç okudum sağlık açısından,emzirdiğim için tereddüt ediyorum, metabolizmayı hızlandırmak ta istiyorum :44::44: anlıcanız kararsızım biraz

akşama
kabak
yoğurt ve booooooooooooool yeşillik

bu ara yaklaşık 10 gündür mısır patlaması istiyo canım, yapabilirim ama korkuyorum :18::18::18: artık bi tartılır sonuca göre tepki veririm
ne çektiysem hep bu boğazım yüzünden yaaa

Gecmis olsun canım

çok şükür cuma günü mevlütü atlaktık, cumartesi düğünü yaptık artık birkaç gün rahatım bir de şu çatı bitsede baş ağrılarım geçse..

herkesin bu kadar zayıflaman yeter demesine rağmen ben 6 kilo daha vermek isityorum ama sıkıldım da... bakalım hayırlısı..

sabah.
labne peynir, burgu peynir ve 2 dilim krep..

şimdi çay akşamı bilmiyorum.. daha ne pişirsem bilemedim..:44::44:

canım bence yapma,en azından bebeğini sütten kesinceye kadar ertele..isveç çok ağır bi diyet,hatırladığım kadarıyla acil tıbbi durumlarda yapılan bir hızlı zayıflama yolu..sütün azalabilir belki,karar senin ama..

harika sonuç canım aman geri alma:26:
Yaa kizlar üründen bahsedince ceza mi alınıyor nasil silcem mesaji :[
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla hiçbir fikrim yok,sersum bilir belki:26:
aman dikkat canım,ben de birkaç ay önce ağır şeyleri kaldırdım belim incindi hala arada yokluyo,inşallah bişey yoktur

Son düzenleme:
yeni hafta yeni umutlar..
canım şikayet edilirse ceza alırsın..şimdilik bizden şikayet eden olmadığına göre birdaha yazmazsan sorun yok..
ama ben o ürüne hala ve hala ön yargılıyım çünki babamın bir arkadaşı onun la verdiği kiloların 2 katını aldı bırakınca..o ömürlük kullanmada yararlı olan bir ürün bence..en güzeli bizim yöntemler..uzatmayalım tabii benim fikrim..mamayla bir ömür geçiremem valla

kilona da

vayyy süpersin
cakmel sersum kaneell kızlar çok sağolun.

dışarıda yürüyorum canım..kulağımda kulaklıklar radyo dinleyerek.bazen şarkılara eşlik ederek.süpper çok seviyorum..hem kendimi kafamı dinlediğim bana ait bir süre

insan özlüyor arada tırtıklıyorum bende kızımla eşime patlatınca
aynen:13::13::13::13:
sen kaç kiloydun ki çizelgen olmayınca..:44::44:

önemli olan senin tamamdır demen bence..öyle diyenler genelde kıskandığı için diyorlar..

Son düzenleme:
bugün nesfit yapmaya başladım bakalım nekaa dayanıcam..kırmızı meyvelerden yiyebiliyorum sadece..

sabah

1 kase nesfit kırmızı meyveler

öğlen

mercimek çorbası
1 alabalık
salata

haber veririm canım tabisi ben kaçamağımı pazar günü yapıyorum aklım hiç bişede kalmıyo böylece ayrıca eşimde evde olduğu için onu yemem bunu yemem yapmıyorum böylece
kıyamıyo kızın belliki bebeklerinebenim kızımında bez bebeği var onu saklıyohaklısın canım heralde müsülle karıştırdımama fena deyilmiş tadı bende nesfitin sade olanını seviyom zevk meselesi işte
acil şifalar canım dualarımız seninle

selam kızlar
geç oldu ama miraç kandilinizi kutlarım nice kandillere sağlıkla kavuşalım
sabah kahvaltım= 5 kaşık müsli+1 çay bardağı süt
öğlen=tavuklu salata+1 kase yoğurt+çay+küçük dilim karatay kekim
veeeeeeeee 45 dakika yürüyüş alışıyorum galiba
ara öğün 3 gibi yaptım= 1 nescafe+yarım paketten az diyet bisküi
akşam= sulu köfte bulgurlu tabi+1 kase yoğurt+salata
alkali suuuuu
akşam çayı kapanış

tavuk suyuna tarhana ve 2 kupa tarhana..

üşüyorum başım ağrıyor..sanırım regl güçten düşürdü..nesfit hayal oldu

afiyet olsun kujum..tatlım neskafeyi gördüm de eşimin dr arkadaşı da diyette ve sürekli araştırıyor nescafenin sütle beraber zayıflatıcı etkisi varmış
ama krema değil süt..metabolizmayı hızlandırıyormuşş..onu da diyeyim
kıyamıyor tabii..alem bu kıslarrr..

benimki bugün hayal oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…