canım bana yaradı bugün ölçümüm vardı 1 kilo yağdan gitmiş yarım kilo kas gelmişama baya zorladı dün gece yattığımda karnım gurulduyordu ne bu bizim çektiğimiz yaa ama dayanırsın bence canım ben bu haftada devam biz yarın antepe gideceğiz otelde kalacağız haftasonu kaçamak olmasın diye direneceğim bana dua edin :18::18::18::18::18::18:
atlattım şükür canım sağolasın ya ben o soğan kürünü yapmaya çalıştım da ikinci gün içerken nerdeyse çıkarıyordum midem kalktı bıraktım bende
ellerine sağlık makbulecim , kolay gelsin program sunmak zor iş hele birde protokol varsa...
bende tebrik ediyorum heimizi 1. mizi deöncelikle kutluyorum tabiki.
sersum canım ödülü abartma seninki regl dendir yapışır sonra,hem cumaya daha da sinir olursunbiz az yiyince böyle oluyo acep bide çok yesek durum ne olur ki gerçekten merak ediyorum .
6 km yürüyüş yapıldı hanımlar...
bizi soğan kürü mü paklar acaba hanımlaaar...
sağol canım yaa dayanmaya çaışıcam kaçamak yapsam bile iki öğün mutlaka nesfitt yemeye gayret edecem bakalım :18::18::18::18:p.tesi denyeyim bakalım..üffyaa ne çektik bee ...hafta sonu yapamam da evdekiler yüzünden..
Allah kolaylık versin de otelde işin zor:18::18: iyi tatiller..
sersum canım ödülü abartma seninki regl dendir yapışır sonra,hem cumaya daha da sinir olursunbiz az yiyince böyle oluyo acep bide çok yesek durum ne olur ki gerçekten merak ediyorum .
6 km yürüyüş yapıldı hanımlar...
bizi soğan kürü mü paklar acaba hanımlaaar...
yaaa zor biraz tabii 2 öğün yiyince zor oluyo sadece öğlen yense iyide bilmiyom yaaaaa kafayı yicezkıss biranda da vermedim yaa..biliyosun..ama bıktım bee..yemesem de olmuyo..regl den sanırım ama bugün ödül verdim kendime pişman değilim..
sana da afiyet olsun kuzuumm
ben de 2 hafta nesfit mi yesem 2 öğün diyorum ama dayanamamaktan korkuyorum
kepekten öykk geldii..sadece krep yiyebiliyorum..diğerlerine ara verdim
eline sağlık canım 1. mizi kutluyorum sanada kolaylıklar olsunkilo verenlerkızlar eksik kaldımı bilmiyorum çok aceleye geldi yanlışlık olduysa affola çıkmam lazım bi programda sunucu olarak görevlendirildim
ficans% 3.315
neslihansltn %1.240
makbule007 %0.657
sadece_askiim%0.511
ozlemkartal%0.410
cakmel%0.217
kilo alanlar
filiztoprak--0.143
fbmy8785%0.619
sersum%0.802
ayyy makbule tut kendini kıs verdiğin kiloyu alma:18::18:canım bana yaradı bugün ölçümüm vardı 1 kilo yağdan gitmiş yarım kilo kas gelmişama baya zorladı dün gece yattığımda karnım gurulduyordu ne bu bizim çektiğimiz yaa ama dayanırsın bence canım ben bu haftada devam biz yarın antepe gideceğiz otelde kalacağız haftasonu kaçamak olmasın diye direneceğim bana dua edin :18::18::18::18::18::18:
bravos sana4 km niyetiyle çıktım yediğim kazandibi aklıma geldi5 km 1saat 10 dk 551 kalori cepte biraz rahatladım
Eki Görüntüle 1127666
Buda bahsettiğim detoks. Ilk gün bitti bakalım yarın ne kadar gitmiş olucak☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 km niyetiyle çıktım yediğim kazandibi aklıma geldi5 km 1saat 10 dk 551 kalori cepte biraz rahatladım
tutmaya caliacam insallah bugun 300 gr daha eksi gördüm 59 gormeme cok az kaldi i rakami gorene kadar bana rahat yok :)yaaa zor biraz tabii 2 öğün yiyince zor oluyo sadece öğlen yense iyide bilmiyom yaaaaa kafayı yicez
eline sağlık canım 1. mizi kutluyorum sanada kolaylıklar olsun
ayyy makbule tut kendini kıs verdiğin kiloyu alma:18::18:
bravos sanatebriks
Yap bakalim canim insallah ise yarar detoks :) bende görecegim su 59 u yetti yaa3 günlük bi detoksa başladım bugün. Pazartesi sonucu paylaşırım.haziranın ortasına kadaf hedeflediğim kiloya ulaşmam lazım. 5 Haziran'da 59.9 olucam diye başladım diyete ama 5.1 kilo var daha vereceğim. Son günlerde sıkmam lazım. Eşimde görevde yalnızım o yokken ne yaptıysam kar. Belki 5 Haziran olmazda 15 Haziran olur ama mutlaka o 59 u görücem 💪💪💪
öğlen normal öğün yiyecem canım..yoksa sadece 2 öğün nesfitle ölürümyaaa zor biraz tabii 2 öğün yiyince zor oluyo sadece öğlen yense iyide bilmiyom yaaaaa kafayı yicez
bravos sanatebriks
zor gibi ama :44::44:hele sonucu bir gör belki biz de denerük..Eki Görüntüle 1127666
Ooo kazandibi falan kalmamis canim bravo :)
.
tüm şişkinlik regl denmiş..ki bugün belirtiler geldi..boşuna kızmışım..ama insanın 1 günde olan değişiklik çok moralini bozuyor bee
sabah
kuymak
sucuklu omlet
şakşuka
peynir
2 zeytin
dukan krepi
çay çayy
Eki Görüntüle 1127666
teeey teeeey yaaaa dedik sana dimi... hadi gözün aydın neymiiiş cumaya sonuş daha iyi olacakmıııış dimi canım
eee noldu kiii :44: inşallah sonuç müsbettir
kızlar
maydanoz kürü
soğan kürü
dukan
karatay
neydi o mısır gevrekli olan nesfit ti dimi
3 günlük toksit atıcı
alkali
işte halimizama sıkıntı yok amaca ulaşmak için herşey mubahtır
kahvaltım
sucuklu yumurta
bolca peynir
kahve
3-4 lokma zeytin yağına batırılmış ekmek
1 kayısı
65 dk8.3 hız 8.8 km yüründü kendimi süpper hissediyorum ohhhh beeee yaşasın spor
sık sık canım yalnızken daha iyi yapılıyo hadi bakalım kolay gelsin şarkı gibi oldu bee3 günlük bi detoksa başladım bugün. Pazartesi sonucu paylaşırım.haziranın ortasına kadaf hedeflediğim kiloya ulaşmam lazım. 5 Haziran'da 59.9 olucam diye başladım diyete ama 5.1 kilo var daha vereceğim. Son günlerde sıkmam lazım. Eşimde görevde yalnızım o yokken ne yaptıysam kar. Belki 5 Haziran olmazda 15 Haziran olur ama mutlaka o 59 u görücem 💪💪💪
çok istekli gördüm sizi yawwwtutmaya caliacam insallah bugun 300 gr daha eksi gördüm 59 gormeme cok az kaldi i rakami gorene kadar bana rahat yok :)
Yap bakalim canim insallah ise yarar detoks :) bende görecegim su 59 u yetti yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
regldenmiş dimi boşamı yedin kısss kazandibinitüm şişkinlik regl denmiş..ki bugün belirtiler geldi..boşuna kızmışım..ama insanın 1 günde olan değişiklik çok moralini bozuyor bee
sabah
kuymak
sucuklu omlet
şakşuka
peynir
2 zeytin
dukan krepi
çay çayy
teeey teeeey yaaaa dedik sana dimi... hadi gözün aydın neymiiiş cumaya sonuş daha iyi olacakmıııış dimi canım
eee noldu kiii :44: inşallah sonuç müsbettir
kızlar
maydanoz kürü
soğan kürü
dukan
karatay
neydi o mısır gevrekli olan nesfit ti dimi
3 günlük toksit atıcı
alkali
işte halimizama sıkıntı yok amaca ulaşmak için herşey mubahtır
kahvaltım
sucuklu yumurta
bolca peynir
kahve
3-4 lokma zeytin yağına batırılmış ekmek
1 kayısı
65 dk8.3 hız 8.8 km yüründü kendimi süpper hissediyorum ohhhh beeee yaşasın spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?