Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

p.tesi denyeyim bakalım..üffyaa ne çektik bee ...hafta sonu yapamam da evdekiler yüzünden..

Allah kolaylık versin de otelde işin zor:18::18: iyi tatiller..

atlattım şükür canım sağolasın ya ben o soğan kürünü yapmaya çalıştım da ikinci gün içerken nerdeyse çıkarıyordum midem kalktı bıraktım bende

p.tesi denyeyim bakalım..üffyaa ne çektik bee ...hafta sonu yapamam da evdekiler yüzünden..

Allah kolaylık versin de otelde işin zor:18::18: iyi tatiller..
sağol canım yaa dayanmaya çaışıcam kaçamak yapsam bile iki öğün mutlaka nesfitt yemeye gayret edecem bakalım :18::18::18::18:

sus zaten pişman olmaya başladım:18::18:..yürüyecem az sonra

ben yapıcam galiba pazartesi soğan gene

ben kaçar kıslar..gideyim de en azından şu kazandibinin birazı erisin

4 km niyetiyle çıktım yediğim kazandibi aklıma geldi 5 km 1saat 10 dk 551 kalori cepte biraz rahatladım

yaaa zor biraz tabii 2 öğün yiyince zor oluyo sadece öğlen yense iyide bilmiyom yaaaaa kafayı yicez
eline sağlık canım 1. mizi kutluyorum sanada kolaylıklar olsun
ayyy makbule tut kendini kıs verdiğin kiloyu alma:18::18:
4 km niyetiyle çıktım yediğim kazandibi aklıma geldi 5 km 1saat 10 dk 551 kalori cepte biraz rahatladım
bravos sanatebriks

3 günlük bi detoksa başladım bugün. Pazartesi sonucu paylaşırım.haziranın ortasına kadaf hedeflediğim kiloya ulaşmam lazım. 5 Haziran'da 59.9 olucam diye başladım diyete ama 5.1 kilo var daha vereceğim. Son günlerde sıkmam lazım. Eşimde görevde yalnızım o yokken ne yaptıysam kar. Belki 5 Haziran olmazda 15 Haziran olur ama mutlaka o 59 u görücem 💪💪💪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buda bahsettiğim detoks. Ilk gün bitti bakalım yarın ne kadar gitmiş olucak☺️

Eki Görüntüle 1127666

Bunu diyetisyenim de vermisti bana ama yapmamistim :) sonuclara gore bizde deneriz artik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tutmaya caliacam insallah bugun 300 gr daha eksi gördüm 59 gormeme cok az kaldi i rakami gorene kadar bana rahat yok :)

Yap bakalim canim insallah ise yarar detoks :) bende görecegim su 59 u yetti yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaa zor biraz tabii 2 öğün yiyince zor oluyo sadece öğlen yense iyide bilmiyom yaaaaa kafayı yicez

bravos sanatebriks
öğlen normal öğün yiyecem canım..yoksa sadece 2 öğün nesfitle ölürümama daha karar veremedim..pz.tesi olsun hele..

Eki Görüntüle 1127666

zor gibi ama :44::44:hele sonucu bir gör belki biz de denerük..
başarılar canım

Ooo kazandibi falan kalmamis canim bravo :)

.

gitmiştir de mii

tüm şişkinlik regl denmiş..ki bugün belirtiler geldi..boşuna kızmışım..ama insanın 1 günde olan değişiklik çok moralini bozuyor bee

sabah

kuymak
sucuklu omlet
şakşuka
peynir
2 zeytin
dukan krepi
çay çayy

teeey teeeey yaaaa dedik sana dimi... hadi gözün aydın neymiiiş cumaya sonuş daha iyi olacakmıııış dimi canım

Eki Görüntüle 1127666

eee noldu kiii :44: inşallah sonuç müsbettir

kızlar
maydanoz kürü
soğan kürü
dukan
karatay
neydi o mısır gevrekli olan nesfit ti dimi
3 günlük toksit atıcı
alkali

işte halimiz ama sıkıntı yok amaca ulaşmak için herşey mubahtır

kahvaltım
sucuklu yumurta
bolca peynir
kahve
3-4 lokma zeytin yağına batırılmış ekmek
1 kayısı

65 dk 8.3 hız 8.8 km yüründü kendimi süpper hissediyorum ohhhh beeee yaşasın spor

valla öyle..ama biranda görünce sapıttım yawww

valla halimiz harap ama nasıl olursa olsun gidecek bu kilolar

afiyet olsun ve bravosss

sık sık canım yalnızken daha iyi yapılıyo hadi bakalım kolay gelsin şarkı gibi oldu bee
çok istekli gördüm sizi yawww
regldenmiş dimi boşamı yedin kısss kazandibiniama ben boşa yememişim çok sinirlendim birazdan yürüyüşe gidicem yetti gariiya evde ya dışarda başka yolu yok
aferim yürüyen yürüyene banada bulaştırın neolur yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bugünkü kahvaltım
1 yumurta+tb. ekmeği 1 tane+4 ad. zeytin+peynir+dereotu+ yeşilçay+5ad. fındık
öğlen= kabak kavurma+1kase yoğurt+domates yeşillik
ikindi ara öğün=neskafe+3 ad. diyet bisküi
akşam= kabak mantısı+yeşillik
ara öğüne bugün başladım 1 hafta yapıcam
bugün pazarım vardı alacaklarımı aldım birazdanda yürüyüş yapıcam yine yazarım

kimsecikler gelmemişşşş bende yürüyüşümü yaptım 2 km cik alışma evresi kızlar idare edin yavaş yavaş artırıcam
şimdide ara öğünümü yaptım çok iyi geldi ama çok tuhaf hissettim kendimialışık deyülüz zorumuza gidiyo yaaaaa
bu hafta denicem 70 olsamda denicem niye veremiyomki ben neyim eksik verenlerden
denemediğim bişe kalmasın birazda nette dolaşayım

Valla detoksun ilk gün sonucu süper. -700 gram hatta sonradan aldığım bi tartı var. Onda -1 kilo. Ama onu baz almıyorum kilo olarak. Evdeki tartı ile diyete başladım diye onunla devam ediyorum. Evdeki tartım az sonradan aldığım tartı ise yaklaşık 400-500 gram civarı fazla tartıyo. Son aldığım tartıya göre düne göre -1 vermişim 😄 diğer tartıya görede -700 gram hertürlü sonuç süper. Biraz karışık oldu ama anlatabildim umarım😄😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…