he kısss regldenmiş..neyse yedim ama erittim...regldenmiş dimi boşamı yedin kısss kazandibiniama ben boşa yememişim çok sinirlendim birazdan yürüyüşe gidicem yetti gariiya evde ya dışarda başka yolu yok
aferim yürüyen yürüyene banada bulaştırın neolur yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
eferim sana böyle böyle alışırsın tatlım:13::13::13::13:kimsecikler gelmemişşşş bende yürüyüşümü yaptım 2 km cikalışma evresi kızlar idare edin yavaş yavaş artırıcam
şimdide ara öğünümü yaptım çok iyi geldi ama çok tuhaf hissettim kendimialışık deyülüz zorumuza gidiyo yaaaaa
bu hafta denicem 70 olsamda denicem niye veremiyomki ben neyim eksik verenlerden
denemediğim bişe kalmasın birazda nette dolaşayım
Valla detoksun ilk gün sonucu süper. -700 gram hatta sonradan aldığım bi tartı var. Onda -1 kilo. Ama onu baz almıyorum kilo olarak. Evdeki tartı ile diyete başladım diye onunla devam ediyorum. Evdeki tartım az sonradan aldığım tartı ise yaklaşık 400-500 gram civarı fazla tartıyo. Son aldığım tartıya göre düne göre -1 vermişim 😄 diğer tartıya görede -700 gram hertürlü sonuç süper. Biraz karışık oldu ama anlatabildim umarım😄😄😄
he kısss regldenmiş..neyse yedim ama erittim...
sürün kıss bize bulaşır sana da
eferim sana böyle böyle alışırsın tatlım:13::13::13::13:
ben alıştım artık 3-4 öğün yapmaya dukanla..bakalım şu regl varken bi de nesfit yapsam süper olur bence..
anladık anladık...sen de benim gibisin..benim de 2 digital tartım var..eski olan eksik tartıyor..ama ben diyeti yeniye göre yapıyorum..moralim bozulunca eksik olana çıkıyom..200 gr eksik..olsun moral oluyoo
valla tebrik süper..ama helal olsun canım..bayaa ağır bi detoks..
2. Ci tartım seninkiyle aynı sanırım senin tavsiyen üzerine fakir almıştım. Ama ne hikmetse bitek ben çıkınca iki tartı farklı gösteriyo diğer arkadaşlarım iki tartıdada aynı çıkıyor���� güya 69 un altına düşünce yeni tartıyı baz alıcaktım ama yapamıyorum ya. Sanki 300 500 gramdan ne olacaksa������
hatırladım canım evett..benim eskisi sinbo eksik tartıyo fakir fazla tartıyo
aman napalım bazen 300-500 gr la mutlu oluyoruz biz.:13::13:.ama ilginç bak benim de eşimi ikisi de aynı tartıyo.:44::44:.bizde bi gariplik var desene..
yürüyüş yürüyüştür canım nasıl olursa olsun
olsun be canım ona iyi gelmesi daha önemli
off filizim off sen mi ben miii
sağolsun teyzem..
kızım maşallah senin nasıl bi bünyen var..vermiyon vermiyon bi veriyon bombaa
hadi bakalım soğanlanalım hepimiz..
geçmiş olsun yavlummm
sana da
tüm verenlere tebrik
bencede bi nesfiti dene canım bi koşu gidip müsli aldım onuda denicem dene dene nereye kadar ben müsli deyince tuvalet sorunu olanlar için yeniliyo sanıyodum eşime sordum ilgisi yok o da diğerleri gibi deyince bi alayım dedim ayça kayanın kitabındada var yani diyete uygunhe kısss regldenmiş..neyse yedim ama erittim...
sürün kıss bize bulaşır sana da
eferim sana böyle böyle alışırsın tatlım:13::13::13::13:
ben alıştım artık 3-4 öğün yapmaya dukanla..bakalım şu regl varken bi de nesfit yapsam süper olur bence..
anladık anladık...sen de benim gibisin..benim de 2 digital tartım var..eski olan eksik tartıyor..ama ben diyeti yeniye göre yapıyorum..moralim bozulunca eksik olana çıkıyom..200 gr eksik..olsun moral oluyoo
valla tebrik süper..ama helal olsun canım..bayaa ağır bi detoks..
ayyyy ne tesadüf sersumcum bende bugün kızın oyuncaklarını topladım vericem çok kaliteli şeyler aldırmıştı keşki somaya gönderebilsek ne iyi olurdu çocuklar nasıl sevinirdi benimki bebeklerine hala kıyamıyo dursun biraz bakalımev toparlamaya devam..ama yaşlanmışız bee 1-2 saatte yoruluyoz kocişle..bugünlük yetti..kızımın oyuncaklarını ayırdım kapıcının çocuklarına..utanmasa vermeyin diyecek..barbilerini (1 sandık)verdirmiyo kimseye..valla sandıkta hazine yatıyor.. hepsini orjinal aldırdı sıpa..öyle kalitesizleri almaya kalksam bacak kadarken bile kabul etmiyordu ..neyseki bolbol oynadı..önemli olan da o zaten kıymet bilmesi..
2. öğünüm
dukan krepi üstüne teryağlı iskender(karatay dukan karışımı oldu napiim..)
yoğurt
alatalık turşusu
kocişle türk kahvesi yanında 2 lokma çikolata
yoruldum karnım da ağrıyo..yağmur da geliyor..bakalım yüreyebilecek miyim
hatırladım canım evett..benim eskisi sinbo eksik tartıyo fakir fazla tartıyo
kimsecikler gelmemişşşş bende yürüyüşümü yaptım 2 km cikalışma evresi kızlar idare edin yavaş yavaş artırıcam
şimdide ara öğünümü yaptım çok iyi geldi ama çok tuhaf hissettim kendimialışık deyülüz zorumuza gidiyo yaaaaa
bu hafta denicem 70 olsamda denicem niye veremiyomki ben neyim eksik verenlerden
denemediğim bişe kalmasın birazda nette dolaşayım
Valla detoksun ilk gün sonucu süper. -700 gram hatta sonradan aldığım bi tartı var. Onda -1 kilo. Ama onu baz almıyorum kilo olarak. Evdeki tartı ile diyete başladım diye onunla devam ediyorum. Evdeki tartım az sonradan aldığım tartı ise yaklaşık 400-500 gram civarı fazla tartıyo. Son aldığım tartıya göre düne göre -1 vermişim �� diğer tartıya görede -700 gram hertürlü sonuç süper. Biraz karışık oldu ama anlatabildim umarım������
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim eskide sinbo 😳😳😳😄😄😄😄
gelir inşallah gelir..salma kendini sakın:13::13:Sağol canım, ama istikrar yok bende de , inşallah devamı geliri
Kürler kürler
Selam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltıda omlet, az yufka ekmek, birkaç çatal actifry patates ve biber, domates, salatalık, peynir
öğlen mercimek çorba, 1 biber dolma, biraz kabak yemeği,yoğurtlu köz patlıcan ve kırmızı biber, bir iki kaşık yoğurtlu buğday
akşam da 5 km yürüyüş
yok kısss sen müsille karıştırmışsın..bencede bi nesfiti dene canım bi koşu gidip müsli aldım onuda denicem dene dene nereye kadar ben müsli deyince tuvalet sorunu olanlar için yeniliyo sanıyodum eşime sordum ilgisi yok o da diğerleri gibi deyince bi alayım dedim ayça kayanın kitabındada var yani diyete uygun
ayyyy ne tesadüf sersumcum bende bugün kızın oyuncaklarını topladım vericem çok kaliteli şeyler aldırmıştı keşki somaya gönderebilsek ne iyi olurdu çocuklar nasıl sevinirdi benimki bebeklerine hala kıyamıyo dursun biraz bakalım
gece eşimle
dün toplamda 10 km yürüdüm ammaaaa
sayamayacağım kadar yaprak sarma
miktarını hatırlayamayacağım kadar irmik helvası yedik, eşim süper dedi dedi yedik valla, pişmanım hakim bey çok pişman yürüdüğüm 10 km de gitti bu haftada sanırımeritmek için bende isveç diyeti yapıcam kızlar bu hafta duyrulur ama bu gün niyetliyim yarın inşallah 6 günlük kısmını yapıcam inşallah.
bu arada sadece aşkım ve sersum benimde bakülüm simbo ve bazen 1 kg az bazen 1 kg çok tartıyo bende çok tartığını baz alıyorum. anladığım kadarıyla; basküle tam basmak ve eğilmeden yukarı bakmak doğru sonucu gösteriyor
hepimizin mihraç kandili mübarek olsun
3 gün yoktuk apar topar gittik kızlar...
Kolon kanseri ameliyatını olalı 3 yıl oldu. 2 kere acillik oldu. 2 cisinde biz de gittik yanına(
Bağırsakları yapışmıştı. İlaçlarla şükür açıldı ama babam çok zayıflamış ve açıkçası iyi görünmüyor.
Bu Miraç kandili günü dualarınızı esirgemeyin olmaz mı.
Sizlerin de kandili mübarek olsun inş.
Kolon kanseri ameliyatını olalı 3 yıl oldu. 2 kere acillik oldu. 2 cisinde biz de gittik yanına(
Bağırsakları yapışmıştı. İlaçlarla şükür açıldı ama babam çok zayıflamış ve açıkçası iyi görünmüyor.
kolay gelsin sersumcum, ilahi kızına mı saklıyormuşinşallah diyelim bizde... düşünceli kız canım,anasına çekmiş :16:
sahur yapmadım
iftarda
boool yeşillik
tavuk baget
ayran
mevlam hepimizin muradı neyse mukadderdir ihsan eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?