Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

he kısss regldenmiş..neyse yedim ama erittim...

sürün kıss bize bulaşır sana da

eferim sana böyle böyle alışırsın tatlım:13::13::13::13:

ben alıştım artık 3-4 öğün yapmaya dukanla..bakalım şu regl varken bi de nesfit yapsam süper olur bence..

anladık anladık...sen de benim gibisin..benim de 2 digital tartım var..eski olan eksik tartıyor..ama ben diyeti yeniye göre yapıyorum..moralim bozulunca eksik olana çıkıyom..200 gr eksik..olsun moral oluyoo

valla tebrik süper..ama helal olsun canım..bayaa ağır bi detoks..

ev toparlamaya devam..ama yaşlanmışız bee 1-2 saatte yoruluyoz kocişle..bugünlük yetti..kızımın oyuncaklarını ayırdım kapıcının çocuklarına..utanmasa vermeyin diyecek..barbilerini (1 sandık)verdirmiyo kimseye..valla sandıkta hazine yatıyor..hepsini orjinal aldırdı sıpa..öyle kalitesizleri almaya kalksam bacak kadarken bile kabul etmiyordu..neyseki bolbol oynadı..önemli olan da o zaten kıymet bilmesi..

2. öğünüm

dukan krepi üstüne teryağlı iskender(karatay dukan karışımı oldu napiim..)
yoğurt
alatalık turşusu

kocişle türk kahvesi yanında 2 lokma çikolata

yoruldum karnım da ağrıyo..yağmur da geliyor..bakalım yüreyebilecek miyim

2. Ci tartım seninkiyle aynı sanırım senin tavsiyen üzerine fakir almıştım. Ama ne hikmetse bitek ben çıkınca iki tartı farklı gösteriyo diğer arkadaşlarım iki tartıdada aynı çıkıyor😄😄 güya 69 un altına düşünce yeni tartıyı baz alıcaktım ama yapamıyorum ya. Sanki 300 500 gramdan ne olacaksa😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hatırladım canım evett..benim eskisi sinbo eksik tartıyo fakir fazla tartıyo

aman napalım bazen 300-500 gr la mutlu oluyoruz biz.:13::13:.ama ilginç bak benim de eşimi ikisi de aynı tartıyo.:44::44:.bizde bi gariplik var desene..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Bir kac saat önce duydum ki deprem
Olmus .. Herkese gecmis olsun ..

Ben bugun gezdim , tozdum , film izledim .. X Men .. Hersey güzeldi ..

Benim eskide sinbo 😳😳😳😄😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım, ama istikrar yok bende de , inşallah devamı geliri

Kürler kürler

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltıda omlet, az yufka ekmek, birkaç çatal actifry patates ve biber, domates, salatalık, peynir

öğlen mercimek çorba, 1 biber dolma, biraz kabak yemeği,yoğurtlu köz patlıcan ve kırmızı biber, bir iki kaşık yoğurtlu buğday

akşam da 5 km yürüyüş

bencede bi nesfiti dene canım bi koşu gidip müsli aldım onuda denicem dene dene nereye kadar ben müsli deyince tuvalet sorunu olanlar için yeniliyo sanıyodum eşime sordum ilgisi yok o da diğerleri gibi deyince bi alayım dedim ayça kayanın kitabındada var yani diyete uygun
ayyyy ne tesadüf sersumcum bende bugün kızın oyuncaklarını topladım vericem çok kaliteli şeyler aldırmıştı keşki somaya gönderebilsek ne iyi olurdu çocuklar nasıl sevinirdi benimki bebeklerine hala kıyamıyo dursun biraz bakalım
hatırladım canım evett..benim eskisi sinbo eksik tartıyo fakir fazla tartıyo

ay kıyamam canım ya, hep aynıyız aama, üzülme azıcık kaçamak 3-4 güne bedel oluyor, sabahki kaçamaklar pek bi fark ettirmiyor tabii 5-6 dan sonra yemeyi bitirirsek. yeni şeyler görürsen bizide haberdar et

eveeet canııım anladık daim olsun inşallah. bu tarz detokslarla verince geri geliyor mu ? ben bunu merak ediyorum. gönül elbette gelmesin der de normal beslenmeye geçince kilolar gelmesin tekrar

gece eşimle
dün toplamda 10 km yürüdüm ammaaaa
sayamayacağım kadar yaprak sarma
miktarını hatırlayamayacağım kadar irmik helvası yedik, eşim süper dedi dedi yedik valla, pişmanım hakim bey çok pişman yürüdüğüm 10 km de gitti bu haftada sanırım eritmek için bende isveç diyeti yapıcam kızlar bu hafta duyrulur ama bu gün niyetliyim yarın inşallah 6 günlük kısmını yapıcam inşallah.

bu arada sadece aşkım ve sersum benimde bakülüm simbo ve bazen 1 kg az bazen 1 kg çok tartıyo bende çok tartığını baz alıyorum. anladığım kadarıyla; basküle tam basmak ve eğilmeden yukarı bakmak doğru sonucu gösteriyor

hepimizin mihraç kandili mübarek olsun

efendimizin mihraca yükseldiği filistindeki mescidi aksada hala onun göğe çıkarken bastığı taş havada durmakta hanımlar işte miraç mucizesi hep hayret içinde kalırımda o nedenle bu bilgiyi paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Benim eskide sinbo 😳😳😳😄😄😄😄
:13::13::13:
Sağol canım, ama istikrar yok bende de , inşallah devamı geliri

Kürler kürler
gelir inşallah gelir..salma kendini sakın:13::13:

yok kısss sen müsille karıştırmışsın..
ben nesfitin kırmızı meyvelisini seviyorum ekşi ekşi ondan yapıcam..sadesi midemi bulandırıyo..

ah keşke gönderebilsek haklısın..
benimki bebeklerini kızına saklıyormuşş

oww bi de akşam yemişin..neyseki yürümüşsün..

canım bizim basküle basışla ilgili değil..eskiyle yeni farkı..ikimizinki de aynıymış tesadüf..ama haklısın ben fazla eğilince değişiyor.ama 100 gr falan .ayy nelere dikkat ediyoruz yaww..100-200 gr için

senin de kandilin mübarek olsun

sabah kahvaltıyı eşimle kızım hazırladı..accuk naz ettim..

kahvaltım

sucuklu salçalı omlet
1 kaşık şakşuka
yoğurt
peynir
çay çayy

akşam tahmin ettiğim gibi yürüyemedim..bugün bakıcam artık

Kandilimiz mübarek olsun

Son düzenleme:
2. öğünüm

tavuk sote
cacık
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
kornişon turşu

mutfakta kullanmadığım ne var ne yoksa toplandıbugünlük de yeter dedik..regl olduğum için belim de ağrıyor zaten...

şimdi de çay keyfimiz...akşam az da olsa yürümeyi planlıyorum

3 gün yoktuk apar topar gittik kızlar...

Kolon kanseri ameliyatını olalı 3 yıl oldu. 2 kere acillik oldu. 2 cisinde biz de gittik yanına(

Bağırsakları yapışmıştı. İlaçlarla şükür açıldı ama babam çok zayıflamış ve açıkçası iyi görünmüyor.

Bu Miraç kandili günü dualarınızı esirgemeyin olmaz mı.

Sizlerin de kandili mübarek olsun inş.

acil şifalar dilerim canım..Allah yardımcınız olsun:26::26::26::26:

mevlam şifasını ihsan eylesin; bu isranın. bu miraacın .bu buluşmanın hürmetine inşallah...

kolay gelsin sersumcum, ilahi kızına mı saklıyormuş inşallah diyelim bizde... düşünceli kız canım,anasına çekmiş:16:

sahur yapmadım

iftarda

boool yeşillik
tavuk baget
ayran

mevlam hepimizin muradı neyse mukadderdir ihsan eylesin inşallah.

sağol canım

heee kızına saklıyomuş komik çocuk

Allah kabul etsin canım

aminnn

Son düzenleme:
yürüyüşe çıkıcam ama radyo programımı bekliyorum..9 da başlıyor..

Son düzenleme:

gecmis olsun canim acil sifalar dilerim.

Tüm Duɑlɑrınızın kɑbul olmɑsı dileğiyle.. Hɑyırlı kɑndiller.

Kaynak : Miraç Kandili Mesajları, Miraç Kandili Sözleri
http://www.neguzelsozler.com/dini-sozler/mirac-kandili-mesajlari.html v
Tüm Duɑlɑrınızın kɑbul olmɑsı dileğiyle.. Hɑyırlı kɑndiller.

Kaynak : Miraç Kandili Mesajları, Miraç Kandili Sözleri
http://www.neguzelsozler.com/dini-sozler/mirac-kandili-mesajlari.html

tüm dualarimizin kabul olmasi dilegi ile .. Mirac kandiliniz mubarek olsun kizlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…