Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eline sağlık canımm önümüzdeki hafta ben de eksileri görücem inşallah :114:

valla liste süper... sersum tebrik ederim..
geçen hafta birinci bu hafta sonuncu istikrarım harika :44::44::44:

birde isveç mi denesem ama bana çok ağır geliyor..:44::44:

akşam

biftek(200 gr dan fazla biraz)
salata
ayran(brokoli yerine)

bu sefer doydum

salata miktarsız olunca hem öğlen hem akşam yedim diyette abartmadan yenilebilir diyor

Son düzenleme:
canım yaaa pidede kokar yani
tebrikler çakmelcim ne çektiniz bee
canım süpersin sonunda merakım gitti he heaşı vurulman iyi tabi geçmiş olsun canım
he kıssss şeytanın bacağını kırdım ramazanda almasam bari yürüyüş bandım gelince iftardan sonra falan yürücem kıs kafaya koydum verdiğimi görünce motive oldum kıs
süper bi liste sersumcum vayyyyyyy 1. olmuş
sağol canım..valla ne yalan diyeyim ağır bir diyet..son 1 günüm
bencede ağır bi diyet metobolizma bi bozulursa bidaha zor toparlar mazallah

Selm kızlar

Günaydın sersumum

Ankara da değilim 4 gündür,yarın dönücem inşallah,telden giriyorum,dun de yazmaya çalıştım ama tel çekmiyor tam olarak

Tartılamadım da tabi

Liste çok güzel hepinizi tebrik ederim,sersumum seni de ayrıca kutlarım canım maşallah

koktu valla ama 2 ısırıkla kurtardım
regl olmasam daha da giderdi diyor ve regl bitişimi merakla bekliyorum
maşallah kıs sana da kesinlikle canım yürüyüşle çok daha hızlı gidecek göreceksin

sağol bebeemm listedeki kişi sayısının az olması bana yaradı
benim meto daha fazla bozulamaz heralde
günaydın ficansım..tatildesin heralde canım iyi tatiller...

teşekkür ederim..

bugün isveçin son günü.yarından itibaren özgürüm ama kaçamak zinhar yasak bana

sabah

nescafe
3 gün kurusu
çayy

öğlen yemeğim

2 yumurtalı peynirli
salata
1 bardak şalgam suyu(ben ekledim)

havuç yemedim

Bugün sabah yine artı gördüm alarm zili çaldı benim için :) kahvaltı yulaf kepeğiyle krep kibrit kutusu kadar peynir 5-6 zeytin bi kaşık kahvaltılık sos salatalık biber yeşil çay ara öğün meyve yicem akşam da bi tabak yeşil fasülye yemeği ve marul.. Bugün metebolizma hızlandırma çayı ve sodamı da içicem.. Vücudumdaki ödem çok artmış, atmam lazım acilen artık

akşam

tavuk döner
salata

çayın yanında 2 ısırık gofret ve 1 ısırık kek bir avuç da çekirdek:18::18:6 günden sonra

bahar ,ficans ve ben dışında herkesler gezmede..

bugün evi temizledim yürüyüş yok..

yürüyüş bandımda geldi canım sonunda baya büyük ama kapanınca inceliyo sesli deyil canım hoşumuza gitti dikkat edersen reglden sonra baya verirsin gibi geliyo senin meto baya bi harekete geçti kuzum
bahar ,ficans ve ben dışında herkesler gezmede..

bugün evi temizledim yürüyüş yok..
ev temizliği başlı başına bir spor zaten canım

selam kızlar
kimsecikler yok
bende bugün baya yoğun bir gün geçirdim
10:30 da kahvaltı yaptım
2 yumurtadan tereyağında omlet +3 ad. zeytin+1ad. ceviz+çayy
daha sonra pazara gittim koşturmaca biraz aldığım meyvelerden yedim biraz fazlamı oldu ne dışarısı sıcak olunca iyi gidiyo
yarım şeftali+yarım elma+1 kayısı+3 erik
akşam = çeyrek kepekli makarna+ domates fesleğen soslu +salatalık domates
pazardan yufka almıştım kızlar 2 kilo oturdum onları sardım kızımda yardım etti biraz sıgara böreği birazda muska böreği şeklinde sardım buzluğa attım ramazanda sahurda yapmayı düşünüyorum akşam yemeğinden sonra yürüyüş bandım geldi biraz denedim ama devamını getirmedim gıda market alışverişi yaptık toplu alıyoruz biz bir aylık gibi eksikler olunca yine tamamlıyorum ama böle daha iyi oluyo bizi baya yordu eve geldim yerleştir falan şu anda çayımı yudumluyorum benden bu kadar günün özeti

iyi bari sersum can .. en sonunda gelebildik isvec in sonuna .. gercekten zor bir diyet .. ama bravo sonunu getirebildin .. maasallah sana

aynen canim cok zor bu eller ile calismak .. bugun alis veris yaptik elim uyusmus farkinda degilim elimden postler dustu ... anlamadim ..
dun is yerinde de boyle bir ufak kaza oldu .. igne yapamadim dedecigin birine .. dediler neden calisiyorsun bi de sag el izin al dedim raporu bekliyorum .. az kaldi
dun geceden beni tum sag kolum agriyor .. pazartesi randevum var allah dan ..

zor vallahi kizlar hamislik :18::18:
suan 6. ayin icindeyim ... bu ay itibari ile sorunlar yasamaya basladim insallah kalan son 3 ay su gibi gelip gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…