isveçliler olarak ilk 3 oturmuşuzellerine sağlık ssadeceaşkım liste güzel olmuş nazar boncuklu filan, allah gönlüne göre versin
Kilo verenler
1-Sersum- -1100gr %1.488
2-Çakmel- -1000gr %1.410
3-Bruxelles- -1000gr %1.333
4-Filiztoprak- -800gr %1.164
5-Sadece_Askiim- -200gr %0.346
6-Neslihansltn- -200gr %0.329
Kilo alanlar
1-Bahar_34+ +300 %0.354
Listemiz gene güzel kızlar. İsveç size yaradı bakıyorum da :) İsveç yapanlar 1 kilo vermiş ne güzel :) aynı miktarda kilo verenler % lere göre sıralama yaptım. :) Tebrikler herkese. Baharcım sende biraz daha etmen gerektiğini söylemişsin zaten. haftaya daha iyi olur inşallah pes etmek yok
valla liste süper... sersum tebrik ederim..
geçen hafta birinci bu hafta sonuncu istikrarım harika :44::44::44:
birde isveç mi denesem ama bana çok ağır geliyor..:44::44:
canım yaaa pidede kokar yaniet bakalım merak..valla bi de regl 2. günüm olacak regl olmasam daha güzel bir sonuç alırdım eminim
neyse canım buna da şükür deriz..
sağol canımcım aynen senin dediğin gibiaman sen de ne güzel işte az yersin kıss sıcaktan..
afiyet olsun datlım..o 3km 6 km kadar ter attırmıştır kıss sana maşallah
kolay gelsin..
ben de bizimkilere kıymalı pide yapıyorum nasıl dayanıcam bakalım:18::18::18:
tebrikler çakmelcim ne çektiniz beebildirim
rumuz :cakmel
geçen hafa: 70.9
bu hafta: 69.9
fark: 1 kg
% fark: 1.410
beden: 40-42
kartatayımsı isveçoldu bu hafta 1 günde kaçamak ki ne kaçamaklı geçti.
2 gün 5 km yürüyüş
2 lt su
aç kalmadım bu hafta ama diyete uyamadım da yinede almamk güzel, 1 kg vermek de çoooook güzel,çooook şükür darısı size kızlar....
sadece akşım kolay gelsin canıııım
canım süpersin sonunda merakım gitti he hebugün parmağım iyi ama gidip tetenoz aşısı vurulucam..her ihtimale karşı
kilom tam istediğim kibi değil ama wc yok regl 2.günü sanırım ondan tam gitmedi..asıl haftaya belli olacak
kilo bildirimi
isveç diyeti 4 gün
rumuz:sersum(regl 2.günü)
baş.tarih:29 Ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:73.9 kg
bu hafta:72.8 kg
fark:-1100 gr
top fark:6.2 kg
yüzde:--%1.488
spor:3 gün ortalama 4 km yürüyüş
he kıssss şeytanın bacağını kırdım ramazanda almasam bari yürüyüş bandım gelince iftardan sonra falan yürücem kıs kafaya koydum verdiğimi görünce motive oldum kıssağol yavluminşallah
hamişlik de uyku yapar canımbelki de hamilesindir..hadi hayırlısı topiğimizde bebiş furyası var..gelsin sağlıklı bebeciklerimiz
aynı vermişiz desene sen emzirince daha çok gider demiştim ama..olsun be canım sonuçta verdik
bravo filizim..kırdın şeytanın bacağını
alemsin
aman diyyim dilini ıssır benim meto kimsede olmaz
canım yayınladım görmemişsin izinliler ve ??? işareti olanlar gelmiyo..
süper bi liste sersumcum vayyyyyyy 1. olmuşKilo verenler
1-Sersum- -1100gr %1.488
2-Çakmel- -1000gr %1.410
3-Bruxelles- -1000gr %1.333
4-Filiztoprak- -800gr %1.164
5-Sadece_Askiim- -200gr %0.346
6-Neslihansltn- -200gr %0.329
Kilo alanlar
1-Bahar_34+ +300 %0.354
Listemiz gene güzel kızlar. İsveç size yaradı bakıyorum da :) İsveç yapanlar 1 kilo vermiş ne güzel :) aynı miktarda kilo verenler % lere göre sıralama yaptım. :) Tebrikler herkese. Baharcım sende biraz daha etmen gerektiğini söylemişsin zaten. haftaya daha iyi olur inşallah pes etmek yok
bencede ağır bi diyet metobolizma bi bozulursa bidaha zor toparlar mazallahsağol canım..valla ne yalan diyeyim ağır bir diyet.. son 1 günüm
koktu valla ama 2 ısırıkla kurtardımcanım yaaa pidede kokar yani
canım süpersin sonunda merakım gitti he heaşı vurulman iyi tabi geçmiş olsun canım
he kıssss şeytanın bacağını kırdım ramazanda almasam bari yürüyüş bandım gelince iftardan sonra falan yürücem kıs kafaya koydum verdiğimi görünce motive oldum kıs
süper bi liste sersumcum vayyyyyyy 1. olmuş
bencede ağır bi diyet metobolizma bi bozulursa bidaha zor toparlar mazallah
günaydın ficansım..tatildesin heralde canım iyi tatiller...Selm kızlar
Günaydın sersumum
Ankara da değilim 4 gündür,yarın dönücem inşallah,telden giriyorum,dun de yazmaya çalıştım ama tel çekmiyor tam olarak
Tartılamadım da tabi
Liste çok güzel hepinizi tebrik ederim,sersumum seni de ayrıca kutlarım canım maşallah
yürüyüş bandımda geldi canım sonunda baya büyük ama kapanınca inceliyo sesli deyil canım hoşumuza gittikoktu valla ama 2 ısırıkla kurtardım
regl olmasam daha da giderdi diyor ve regl bitişimi merakla bekliyorum
maşallah kıs sana dakesinlikle canım yürüyüşle çok daha hızlı gidecek göreceksin
sağol bebeemm listedeki kişi sayısının az olması bana yaradı
benim meto daha fazla bozulamaz heralde
günaydın ficansım..tatildesin heralde canım iyi tatiller...
teşekkür ederim..
ev temizliği başlı başına bir spor zaten canımbahar ,ficans ve ben dışında herkesler gezmede..
bugün evi temizledim yürüyüş yok..
sağol canımcım..valla dediğin gibi parçalanmadan dönsem
şansa bak rapor p.tesi ye kaldı desene:26::26:
neyse sabret canım..o şekilde çalışmak ta çok zor yaa..ben bu parmağımla bile bugün zor çalıştım..digital makine olmasa çalışamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?