akşam yemeği bitti
2-3 adet tavuk kanat
1 tavuk şiş
adana köfte
salata
yoğurt
üstüne de semaverde çayy
bugün çok yorulduk valla son 5 günümüz..heyecan had safhada
yorgunluktan tabii ki yürüyüş yok
canım böyle bi durumu ilk kez duydum hamilelikle ne ilgisi var acaba çok üzüldüm geçmiş olsun allahım şifa versin
aynen canim cok zor bu eller ile calismak .. bugun alis veris yaptik elim uyusmus farkinda degilim elimden postler dustu ... anlamadim ..
dun is yerinde de boyle bir ufak kaza oldu .. igne yapamadim dedecigin birine .. dediler neden calisiyorsun bi de sag el izin al dedim raporu bekliyorum .. az kaldi
dun geceden beni tum sag kolum agriyor .. pazartesi randevum var allah dan ..
zor vallahi kizlar hamislik :18::18:
suan 6. ayin icindeyim ... bu ay itibari ile sorunlar yasamaya basladim insallah kalan son 3 ay su gibi gelip gecer
afiyet olsun canım mangalı haketmişsin onca yorgunluk inşallah sağlıkla gidin yerleşin canımgeçmişe bakamadım kusura kalmayın..ev toplamaca tam gaz..tv standı etejerler toplandı ..kaldı gardrop ve beyaz eşyalar..bir de bazalar...bugünden itibaren salonda yatmaca..buzluktaki etleri bitirmek içüün bugün mangal yapmaca...kaçamak yok
sabah
kuymak
salçalı omlet
söğüş salata
peynir
zeytin
çayyy
wc sorunu devam ediyo form çay içtim..az sonra da mangala gidicez..öpüldünüz canlarımmm...
naptın çakmelcim o kadar uğraştın abartmasaydın keşki ucundan ucundan yeseydin neyse sağlık olsun belki fazla almamışındırafiyet olsun canım,bunlar tatlı yorgunluklar ama dimi.... kolay gelsin inşallah her şey gönlünce olur.ankaradan hızlı trenle konyaya da gelirsin başkanım seni mevlana türbesine götürürüm olmaz mı? ha ne dersin üstüne birde etli ekmek ohhhhhhhhhhh misssss misss
ben bu günde diyet moduna giremedim gene misafir olayı vuku buldu,korkudan tartılamıyorum da,wc sıkıntım var bide şiştim ya yüzükler falan olmuyoooo isveç boşa gitmez inş.:18::18::18:
oh canım güle güle kullan..bol bol yürü incecik ol inşallahyürüyüş bandımda geldi canım sonunda baya büyük ama kapanınca inceliyo sesli deyil canım hoşumuza gittidikkat edersen reglden sonra baya verirsin gibi geliyo senin meto baya bi harekete geçti kuzum
ev temizliği başlı başına bir spor zaten canım
sağol canımcımiyi bari sersum can .. en sonunda gelebildik isvec in sonuna .. gercekten zor bir diyet .. ama bravo sonunu getirebildin .. maasallah sana
ah canım benim kıyamam sana umarım dün raporunu almış evcağızında dinleniyorsundur
aynen canim cok zor bu eller ile calismak .. bugun alis veris yaptik elim uyusmus farkinda degilim elimden postler dustu ... anlamadim ..
dun is yerinde de boyle bir ufak kaza oldu .. igne yapamadim dedecigin birine .. dediler neden calisiyorsun bi de sag el izin al dedim raporu bekliyorum .. az kaldi
dun geceden beni tum sag kolum agriyor .. pazartesi randevum var allah dan ..
zor vallahi kizlar hamislik :18::18:
suan 6. ayin icindeyim ... bu ay itibari ile sorunlar yasamaya basladim insallah kalan son 3 ay su gibi gelip gecer
sağol çakmelcimslm kızlar,listeyi yeni gördüm :) yaşasın isveçin biz versiyonu. Sersum tebrikler canım,regl bitince en az 1 kg daha gidicek yani, inş.bruxelles aynı vermişiz ayol senide kutlarım,herkesi de .daimi olsun inş. Ben köye kaçtım hafta sonu doğa süper,2000 rakım mis kızlar.kaçamakta dip yaptım. Gören şok oldu 90 dım en son geldiğimde şimdi 69, öyle güzel ki zayıf muamelesi görmek çok mutluyum.telden girdim kızlar. Kaneel cok geçmış olsun tatlım,hele bi kollarına al,hepsini unutucaksın inş.Allah yardımcın olsun canım. Selametle fıstıklarım
ah canım inşallah sağoafiyet olsun canım,bunlar tatlı yorgunluklar ama dimi.... kolay gelsin inşallah her şey gönlünce olur.ankaradan hızlı trenle konyaya da gelirsin başkanım seni mevlana türbesine götürürüm olmaz mı? ha ne dersin üstüne birde etli ekmek ohhhhhhhhhhh misssss misss
ben bu günde diyet moduna giremedim gene misafir olayı vuku buldu,korkudan tartılamıyorum da,wc sıkıntım var bide şiştim ya yüzükler falan olmuyoooo isveç boşa gitmez inş.:18::18::18:
başarılar..topiğimizde herkese yer varselam kızlar bende ısvec dıyetımın son gunundeyım bu aksam bıtıyor hatta son aksam yemegımı yedım yarın sabah tartılacagım 120 ıle basladım o yuzden bu sadece bır baslangıctı sızce nasıl devam edebılırım aranıza katılmam da sakınca yoksa bana eslık etmek ısteyen yada tavsıyesı bulunan arkadas var mı acaba
arkadaşlar bugün evi temizledim sıcakta zorda oluyo + yürüyüş bandım geldi çok sevindimhemen ilk yürüyüşümü yaptım 45 dk.biraz evde yormuştu beni ama dayanamadım yürüdüm sonra duşumu aldım
yediklerimi hemen bildireyim
kahvaltı= 1 yumurta+peynir çeşiti+kahvaltı sosu+1 tb. ekmeği+çay+domates
ikindi = çay+diyet bisküi 3 tane
yürüyüş 45 dk.
akşam = biraz bulgur pilavı +2 tavuk put+ yoğurt+salata
bitki çayı
dün gelemedim hem ev hem de üzüntü.6 aydır yatalak hasta olan babaannemi kaybettik..5-6 gündür yoğun bakımdaydı bekliyorduk ama işte ölüm beklense de yıkıyor insanı..85 yaşındaydı ve benim üzerimde çok emeği vardı..Allahım mekanını cennet etsin nurlar içinde yatsın inşallah..asıl üzüntüm gurbet onu son kez görememek..ama annemler onu iyi haliyle hatırla böyle görsen daha çok üzülürdün diyorlar..bugün defnedecekler..Allahım sıralı ölüm versin
uyku tutmadı erken kalktım bugün işte son günüm yarın kısmetse uzun tatilim başlıyor..hayırlısı olsun..
hepinizi öpüyorum
sağol canımBaşın sağolsın canım.. Mekanı cennet olsun..
Haftasonu=kaçamak( bi de evde kalmayınca kendimi hiç kontrol edemedim resmen kilo almışım yine puuff hergün buraya yazıyım menümü de en azından az kaçamak yapıyım :) sabah yarım simit çay öğle bi tabak yeşil fasülye yemeği yarım simit ara küçük bi avuç goji berry (kurt üzümü) akşam dışarıda olucam umarım kaçamaksız geçer :)
teşekkürederim canım sonunda geldioh canım güle güle kullan..bol bol yürü incecik ol inşallah
ah iyi bari gürültü yapmaması..ne biliim genede herkes gürültülü diyordu ıondan şeytmiştim
ya bilmiyom bu 2 gündür wc sorunu devam edince şiştim..umarım verdiklerim geri gelmezsen benim metoye pek güvenme..
sağol canımcım
ah canım benim kıyamam sana umarım dün raporunu almış evcağızında dinleniyorsundur
ya o halde çalışılmaz ki zaten..:26:
amin canım umarım sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın bebişine
sağol çakmelcimne mutlu birşey değil miçevredekiler tarafından ooo ne güzel zayıflamışsın denmesi. .kıskananların çatlaması
ah canım inşallah sağol..amanın etli ekmekte ne gider kıss
bende de wc sorunu var..bile bile morali bozuluyor insanın
başarılar..topiğimizde herkese yer var
bravos filizim..hem temizlik hem yürüyüş..
başın sağolsun canım mekanı cennet olsundün gelemedim hem ev hem de üzüntü.6 aydır yatalak hasta olan babaannemi kaybettik..5-6 gündür yoğun bakımdaydı bekliyorduk ama işte ölüm beklense de yıkıyor insanı..85 yaşındaydı ve benim üzerimde çok emeği vardı..Allahım mekanını cennet etsin nurlar içinde yatsın inşallah..asıl üzüntüm gurbet onu son kez görememek..ama annemler onu iyi haliyle hatırla böyle görsen daha çok üzülürdün diyorlar..bugün defnedecekler..Allahım sıralı ölüm versin
uyku tutmadı erken kalktım bugün işte son günüm yarın kısmetse uzun tatilim başlıyor..hayırlısı olsun..
hepinizi öpüyorum
canım böyle bi durumu ilk kez duydum hamilelikle ne ilgisi var acaba çok üzüldüm geçmiş olsun allahım şifa versin
afiyet olsun canım mangalı haketmişsin onca yorgunluk inşallah sağlıkla gidin yerleşin canım
naptın çakmelcim o kadar uğraştın abartmasaydın keşki ucundan ucundan yeseydin neyse sağlık olsun belki fazla almamışındır
dün gelemedim hem ev hem de üzüntü.6 aydır yatalak hasta olan babaannemi kaybettik..5-6 gündür yoğun bakımdaydı bekliyorduk ama işte ölüm beklense de yıkıyor insanı..85 yaşındaydı ve benim üzerimde çok emeği vardı..allahım mekanını cennet etsin nurlar içinde yatsın inşallah..asıl üzüntüm gurbet onu son kez görememek..ama annemler onu iyi haliyle hatırla böyle görsen daha çok üzülürdün diyorlar..bugün defnedecekler..allahım sıralı ölüm versin
Uyku tutmadı erken kalktım bugün işte son günüm yarın kısmetse uzun tatilim başlıyor..hayırlısı olsun..
Hepinizi öpüyorum
sağol canım benim..Amin cümlesine Allah rahmet eylesinteşekkürederim canım sonunda geldiinşallah bol bol yürürüm
başın sağolsun canım mekanı cennet olsunannenler doğru söylüyor canım benimde anneannemim emeği çoktur ben henüz 1 buçuk aylık evliyken vefat etti biranda olunca bende yetişemedim ama engüzel halleriyle hatırlıyorum onu canım anneannem nur içinde yatsın bende duygulandım allah vefat etmiş tüm yakınlarımıza rahmet etsin
tatilin huzur sevinç ve mutluluk içinde geçsin canım bol bol dinlen
oh filizim iyi yapmışsın güle güle kullan cicilerini..benim de eksiklerim çok gidince inşallah..kızıma da bana dabugün yaptıklarıma gelince kızımla alışverişe gittik yazlık bişeler aldım baya bi eksiğim varmış fark ettim gardorabımı baştan düzelttim üst fazla aldım pantalon 2 tane aldım malum kilo veriyoruz 1 tanede etek aldım bayram tatilinde biyerlere gidersek hazırlık olmuş oldu
yediklerime gelince
dışarıda
yarım simit+1 çay
dışarıda
öğlen =ızgara tavuklu salata+ayran
akşam= bamya yemeği+yoğurt+domates salatalık
bitki çayı
30 dk. yürüyüş
olsun canım kardeş bu herzaman bir arada olunmuyor ki..gene düzene gireceksin sonuçta afiyetler olsun2 yumurtalı yeşillikli karatay kahvaltım
öğle
banya çorbam
7-8 çileğim
ikindi kardeşimi yemeğe götürdük nefisti,
tandır kebabı
acılı ezme
soğan
3-4 lokma ekşi hamur mayalı tandır pidesi
eveeet hanımlar diyet moduna geçebildim çoook şükür. herkes nerde yahuuuuu
[sıze=3]allahım sabır versin,mekanı cennet olsun inşallah.sersum canım dilerim allahın kıyamadığı kullarından olur babaannen.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?