Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen kaçamaklı kahvaltıdan sonra birşey yemedim..ama az önce evdeki işleri bırakıp dinlenmeye geçince tavuksuyuna çorba içtim..(kızma filizim az kaldı biticek bu çorba faslı..:18:)

Dün akşam çeyrek tavuk dürüm yarım ıslak hamburger ice tea.. bi kaç saat sonra da milkshake içtim :/ ama sabah - 800 gr gördüm :))) anlamadım bu işi ama hoşuma gitti tabii :)))

Dün akşam çeyrek tavuk dürüm yarım ıslak hamburger ice tea.. bi kaç saat sonra da milkshake içtim :/ ama sabah - 800 gr gördüm :))) anlamadım bu işi ama hoşuma gitti tabii :)))

ooo bukaaa kaçamağa --800 keşke biz de görsek tebrikler..

biz de evdekileri tüketmeye devam...:18::18:

sabah

4-5 çatal soslu patates kızartması
biber kavurması
yoğurt
peynir
tereyağlı omlet
salata söğüş

şafak 2 gün..

eee kardeşinin hatırına o kadar olur canım
diyet moduna geçmişsin daha ne olsun afiyet olsun canım
sağol canım darısı başına sende ankara dan beğene beğene alırsın sağlıkla yerleşinde inşallah
öğlen kaçamaklı kahvaltıdan sonra birşey yemedim..ama az önce evdeki işleri bırakıp dinlenmeye geçince tavuksuyuna çorba içtim..(kızma filizim az kaldı biticek bu çorba faslı..:18:)
inşallah kıs kızmıyomda içim üzülüyo sevdiğimden şekerim

yaaaa hiç kimsecikler yok cumaya tartı günü nolcak kimse gelmicekmi acep:18:
bugünkü kahvaltımı geç yaptım 2 öğün yapıyorum bugün
kahvaltı= 2 dilim tb. ekmeği sıcaktı yoksa o kadar yenmiyo +4 çatal sucuk+ peynir+tereyağı+ 1ceviz +1 yumurta +çay
akşam= köri soslu kepekli makarna +salata+yoğurt
makarna çok az kullanıyorum salatayla doyuyorum daha çok
sabah market alışverişi yaptım dolayısıyla yürüdüm baya

sağol canım darısı başına sende ankara dan beğene beğene alırsın sağlıkla yerleşinde inşallah

inşallah kıs kızmıyomda içim üzülüyo sevdiğimden şekerim
inşallah canım aminn

biliyom kıss sevdiğinden söylediğini ama biliyon şu taşınma bi bitsin

valla herkesler tatil modunda ben de eylülde kapatiiim onlar gelince topiği de görsünler tadilat var yazarım duvaraa...

şaka şaka hiç kaparmıyız elbet herkes dönecek kürkçü tükanına..

afiyet olsun datlım...ben tatilde sapıtmam inşallah...:18::18:

cumaya naz8 de gözüküyor liste ama yok ortalarda izne gittiydi sanırım..bruxelles bidahaki hafta belki o yapar ama hatun isveç diyetinden sonra buhar oldu olmadı ben yaparım filizim ikimiz içünn birimiz 1. diğerimiz 2. olur kıss nekaa güzell..aa çakmel de geliyo üçümüze olur iştee

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr buralardayım ama istanbul dan misfirlerimiz var o yüzden yazamıyorum bugüne kısmet oldu ama cuma günü artılardayım şimdiden söylüyeyim rejime başlayalı 8 ay oldu ve ben 2. kez artıyı göreceğim..:44::44::44:
biri beni silkelesin...
ve bugün itibari ile regliyim..

vee bugünkü menüm

sabah limonlu eti form ve kahve
öğle az mercimek çorba ve et sote yanına biraz püre
akşam peynirli salata (umarım acıkmam :97: )
şimdi de yorgunluk kahvemi yudumluyorum

benim de regl bitti azalacam derken umarım ++ olmam:18::18::18:

kıss yakaladım seniii...haftaya liste sende ama bu cuma listesi olan naz8 yok ortalarda sen yapabilir misin listeyi..acele cevap

isveçten sonraki durumun nedir bacımm..ben şiştim azcık..bakalım cuma ne olacak:26::26::26:

akşam yemeğim

dukan krep üstüne iskender
yoğurt

çayla 2 un kurabiyesi..bu saçma ve gereksiz oldu

Uzun süre sonra dün kaçamaksız geçti :))) gece aç uyudum resmen ama bi şey yemedim veee sabah - 300 gr daha :))) yarın da giderse en azından haftasonu aldığım kiloları vermiş olucam :)))

valla ne çok eşyamız var topla topla bitmiyor..offf sıkıldım valla..

bugün iş arkadaşlarıma vedaya gidicem..dolabımda pılımı pırtımı toplayıp gelicem...garip hissediyor insan 2 yıl sahiplendiğin yeri bırakmak zor geliyor

sabah

kıymalı salçalı omlet
çok az peynir
yoğurt

canım hiç yemek istemedi zorladım adeta..yumurtayı bile 2 çatal yiyebildim...ama şişim nedense..yorgunluktan mıdır nedir bilinmez..yarına ümitsizim..kesin ++ olucam..napalım taşınmada olur okaaa..ama şuradan 71 i ucundan da olsa görsem çok mutlu olurdum..
annemde diyete devam..gerçi ilk eşimin ailesinin yanına gidicez..orada tam anlamıyla diyet imkansız..3 gün kalıcaz gerçi..sonrası annemde hem diyet hem yüzme gider fazlalıklar heralde..babannemin 7 si mevlidine yetişicem neyseki..off gurbet..çok şükür bitiyor..gerçi uçaktan inene kadar inanasım gelmiyor bittiğine..hayırlısı..Allah geride kalan herkese kazasız belasız bitirip dönmeyi nasip etsin..

kendi kendime ne çok çene çaldım ..yarın bakalım liste kaç kişi olacak..

Son düzenleme:

Annemm hayırlısı olsun hakkınızda. Ayrılık zor alışınca alışkanlıklar bozulunca dağılıyor insan ama olsun. Hasret gidermeye gidiyorsun daha yakınlaşacaksın sevdiklerine ben bayrama gidebileceğim anca
Hamile miyim değil miyim bekliyorum ben hala. Eşime yardım etmeye çalışınca okuyorum arada ama yazamıyorum. Ramazan başlamadan hamile miyim değil miyim öğrensem iyi olacak ama hayırlısı. Liste konusu az olacak gibi geçen hafta da azalmıştık bu hafta daha da az olacağız gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım benim..inşallah Allah senin de gönlüne göre versin..ne kadar geçti regl geçen hafta sanki bu hafta için belli olur diyordun..inşallah hamişsindir..

bayrama az kalıyor 1 aycık sabret yavlum..

topik çok sessiz valla tam yaz modundayız..ben görürüm milleti eylülde ama tatilde alıp kilocukları dökülecek millet sapır sapır..

yarın bari sen de gel kıss 3-5 olalım listede..

Evet canım takvime göre 24 ünde olmam gerekti. 26 sında olmuştum geçen ay. Ya Ramazan gelmeden öğrensem iyi olacak varsa oruç tutmak sakıncalı olmasın. Daha çok geçmedi yani ama bilmiyorm işte
Eşimle çıkmazsam ya da kan testi için hastaneye gitmeZsem gelirim annem. Gelmezsem bilki hastane de olurum.
Bencede Eylül'e dökülecekler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kizlar ..

pazar günunden sonra gelemedim buralara .. nasilsiniz ??

pazartesi gunu ebe doktor gorusmelerim vardi ikisi de olumlu gecti ..
ebe ile gorusmem iyidi .. ama rahim buyumesi gecen aya gore biraz geride kalmis gecen ay 20 cm idi bu ay 22 .. korkulacak bir durum soz konusu degilmis fakat yinede meraklanip internetten arastirdim .. normal bir durummmus ..
bebis iyi cok sukur ve cok haraketli maasallah..
onumuzdeki hafta yine seker olcumleri var tum gun hastanedeyim .. sirf seker yuklemesi yapilmasin diye .. 2 kere tum gun seker olcumleri yapilacak .. ogrendigim ve bildigim kadari ile bana yukleme yapilmayacak .. ve burada yapilmasi gercekten cok cok imkansiz
neyse
ev doktoruna gittim elim icin hemen bana kan tahlili , norolog randevusu ve fisio ayarladi onumuzdeki hafta da is veren ile randevum var .. durumumu anlatip hasta bildirecegim .. kismet insallah hersey yolunda gider ..

kizcerler birazcik da sizleri okuyayim
optum sizleri

sersum canim Allah rahmt eglesin .. Allah sabirlar versin .. her olum cok aci ..

hee valla takılırız bizbize elbet dönecekler kürkçü dükkanına napcan canım azıcık sapma oluyo ama sen gine durmaz yürürsün orlarda fırsat buldukça
silkelen tabi canım kolaymı veriyoz kiloları regl bitince kendine gelirsin üzülme
vee bugünkü menüm

sabah limonlu eti form ve kahve
öğle az mercimek çorba ve et sote yanına biraz püre
akşam peynirli salata (umarım acıkmam :97: )
şimdi de yorgunluk kahvemi yudumluyorum
afiyet olsun bende o eti formlardan yiyorum kahve ile çok güzel gidiyo ama bu hafta hiç yemedim
canım yaa sevdiklerine kavuşucan ne güzel sevindim senin adına yolculuk ne zaman nasipse sizde kazasız belasız gidin gelin inşallahtaşınmadanmı gideceksiniz
+++yı dert etme canım kolaymı senin yaptığın insan yorulur canı neler ister çalışınca acıkır soğuk şeyler içmek ister zor yani taşınmak hemde başka bi şehire allah kolaylıklar versin mis gibi oturun inşallah yeni evinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…