- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canım benim..amin..sersum canim Allah rahmt eglesin .. Allah sabirlar versin .. her olum cok aci ..
he valla biz bize takılırız noolcak..hee valla takılırız bizbize elbet dönecekler kürkçü dükkanınanapcan canım azıcık sapma oluyo ama sen gine durmaz yürürsün orlarda fırsat buldukça
canım yaa sevdiklerine kavuşucan ne güzel sevindim senin adına yolculuk ne zaman nasipsesizde kazasız belasız gidin gelin inşallah taşınmadanmı gideceksiniz
+++yı dert etme canım kolaymı senin yaptığın insan yorulur canı neler ister çalışınca acıkır soğuk şeyler içmek ister zor yani taşınmak hemde başka bi şehire allah kolaylıklar versin mis gibi oturun inşallah yeni evinizde
Allah yardım eder canım..ben tutamıyorum Allah sizlere yardımcı olsun kabul etsin inşallahselam kızlar
kahvaltım saat :10 da yaptık
1 yumurta+peynir çeşiti+siyah zeytin +2 çatal kahvaltı sosu+az fındık+1 tb. ekmeği+çayyyy
akşam= tavuk haşlama+az nohutlu bulgur pilavı+cacık+cin biber turşusu
bitki çayı +su
ikindi bişey yemedim artık sıcaktan bişey yenmiyo benim için iyi tabi sanki oruca hazırlıyo rabbim hiç canım bişe istemiyo
öpüyorum kızlar
Sağol canım..bir tuhaf oluyor insan haklısın..paylaşılanlar yaşananlar..çok iyi insanlarla tanıştım burada..istisnalar kaideyi bozmuyor..onları özleyeceğim..sersum şafak baya aydınlanmışartık dönüş zamanı haaa... vay be zaman ne çabuk geçiyo diyor insan dimi... nereden ayrılırsak ayrılalım yinede buruk oluyor insanın içi o yer hakkari bile olsa dimi ? hayır ve huzurla yerleşin tatilinizi yapın inşallah.
amaaa ben hep geliyorum aşk olsun filizle ikiniz biriniz 1. diğeriniz 2. olmuş listede ben ben
şimdide kahvem
yazın boğaz tutmak ne zormuş yaaaa:18::18::18:
baya bi yolunuz var canım olsun sonunda kavuşmada var inşallah taşınma pilanında iyiymiş sersumcum herşey gönlünce yürüsün gitsin inşallahsağol canım benim..amin..
sen de hala raporunu alamamışsın canım..çok zor oluyordur öyle çalışmak:26:Allah yardımcın olsun...bebiş iyi ya gerisi önemli değil..siz ikiniz iyi olun bunlar gelip geçecek inşallah
he valla biz bize takılırız noolcak..
yürüyücem inşallah canım hem yürüme hem yüzme yapıcam her gün
hala inanamıyorum filizim..Allahın izniyle kazasız belasız kavuşuruz inşallah..yolculuk cumartesi sabah 6 da başlıyacak ilk vana sonra 18 de uçak istanbul sonra kaynım alacak adapazarı..epey uzun sürecek ama olsun değer..kavuşacağız inşallah...
Amin canım sağolasın..taşınma daha sonra eşimin arkadaşları yollayacak biz evi ayarlayınca canım 1 ayı bulur benim iznim var nasılsa
baya bi izin yapıcam dinlenicem evimi yerleştirecem öyle işbaşı olacak inşallah..
Allah yardım eder canım..ben tutamıyorum Allah sizlere yardımcı olsun kabul etsin inşallah
bozulma çakmelcim herkeşler tatil yapınca kim gidiyo kim kalıyo bilemediksersum şafak baya aydınlanmışartık dönüş zamanı haaa... vay be zaman ne çabuk geçiyo diyor insan dimi... nereden ayrılırsak ayrılalım yinede buruk oluyor insanın içi o yer hakkari bile olsa dimi ? hayır ve huzurla yerleşin tatilinizi yapın inşallah.
amaaa ben hep geliyorum aşk olsun filizle ikiniz biriniz 1. diğeriniz 2. olmuş listede ben ben
sabah
2 yumurta ve salatalıklı domatesli peynirli kahvaltım
ikindi
mantar sotem yine yuurtalı
acılı sosum
1 bardak ayranım
4-5 kök yeşil soğanım
tatlı niyetine 7-8 hurmammmm
şimdide kahvem
yazın boğaz tutmak ne zormuş yaaaa:18::18::18:
birkaç diyet kitabı okudum bu arada kendini kasma canım zaten yüzmek yürüyüş herşeyi hallader üstüste kaçamak yapmamaya dikkat edersin o kadarSağol canım..bir tuhaf oluyor insan haklısın..paylaşılanlar yaşananlar..çok iyi insanlarla tanıştım burada..istisnalar kaideyi bozmuyor..onları özleyeceğim..
kıss ben seni ekledim yaa sen ben filiz didim...bozulma kısss:13::13::13:
valla yazın binbir çeşit meyve yapılan mamalar dondurma:18::18::18:valla zor bacımm
baya bi yolunuz var canım olsun sonunda kavuşmada var inşallah taşınma pilanında iyiymiş sersumcum herşey gönlünce yürüsün gitsin inşallahsağol canım buranın sıcağında da olsa zer zor tutuyoz sağol sersumcum
birkaç diyet kitabı okudum bu arada kendini kasma canım zaten yüzmek yürüyüş herşeyi hallader üstüste kaçamak yapmamaya dikkat edersin o kadar
biz neyapalım sahur iftar derken çok dikkat etmem lazım açlıktan saldırmasam bari benim eşimde saolsun tatlılara çok düşkün:18::18::18:iftar geç olduğu için yürüyüşte yapamam mutfağımı toplucam çay mı yapıcam yani vakit yok benimde kontrollü yemem lazım ayyyyyy bir dokun bin ah işit derler benimkisi o oldu
aç yatarakta form tutuyorum diyosun..Bugünkü menüm..
Kahvaltı 11de bi simit çay
Ara limonlu eti form
Akşam iki tabak kabak yemeği
Ve kahve keyfiyle kapanış..
Şu an resmen açım :))
Bi şeyler yemeden mışıl mışıl uyucam ve yarın inşallah yine eksi görücem :)
Kızlar yarin list3yi yapcam insallah ve sonrada sizleri kocaman operek musadenizi isticem tatilden sonra Kürkçü dükkanına donmek uzere insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa canım uzun süredir uğramayınca gelemiyeceksin sanmıştım..sevindim...Bu arada başın sagolsun sersumcum mekani cennet olsun inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bozulmadım bozulmadımmm... azıcık naz yapim dedimmmmsersumcum tam listeyi okul dönüşü yapim dicektim ki ahaaa naz gelivermiş
üzülmüyorum çünkü yedim yedim ve abarttım 2 gündür de diyetimi yapıyorum normal bir sonuç yaniii. haftaya tekrar 69 u görme umudum var inşallah.lakin hedefi tutturamadımbu günde seminerimizin son günü ve piknik var,olaya bakın yaaaa:18::18::18:
naz kolay gelsin canım,herkes inşallah mutlu olacağı sonucu görürür.
vııışşşş herkes artı da
üzüm üzüme baka baka kararıyoruz işte
ah ah piknik etli, değil pastalı börekli kekli kısırlıydı 15-20 hanım öğretmendik, menüden belli zaten kız kıza iyceee şiştik amma benim bebiş durmayınca yemek de nasip olmadı ,yırttım yaniii
sabah
yoğurt ve peynirden kahvaltım
şimdi
10-25 kadar hurma ve kahvemle son öğün
öbür cumaya kadar 69 u görmeliyim inşallah.lakin yarın 2 kız kardeşim de geliyo inşallah boğazımı tutarım tutmalıyıom 1 ay sonra düğün var,yurtdışından kaynanam gelicek olmaz olmaz 65 in altına düşmeliyim,şişman gelin zayıf kaynana modundan hoşlanmıyorum
kaynanam sabah 1 bardak çayla akşamı ediyor yaaa kadın 30 yaşında gibi kimder 50 yaşındasonra hanginiz gelin diye dalga geçiyorlar offff ki ne offf kaderdaşların sıkıntı bastı be yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?