Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
kahvaltım saat :10 da yaptık
1 yumurta+peynir çeşiti+siyah zeytin +2 çatal kahvaltı sosu+az fındık+1 tb. ekmeği+çayyyy
akşam= tavuk haşlama+az nohutlu bulgur pilavı+cacık+cin biber turşusu
bitki çayı +su
ikindi bişey yemedim artık sıcaktan bişey yenmiyo benim için iyi tabi sanki oruca hazırlıyo rabbim hiç canım bişe istemiyo
öpüyorum kızlar

sersum canim Allah rahmt eglesin .. Allah sabirlar versin .. her olum cok aci ..
sağol canım benim..amin..

sen de hala raporunu alamamışsın canım..çok zor oluyordur öyle çalışmak:26:Allah yardımcın olsun...bebiş iyi ya gerisi önemli değil..siz ikiniz iyi olun bunlar gelip geçecek inşallah
he valla biz bize takılırız noolcak..
yürüyücem inşallah canım hem yürüme hem yüzme yapıcam her gün

hala inanamıyorum filizim..Allahın izniyle kazasız belasız kavuşuruz inşallah..yolculuk cumartesi sabah 6 da başlıyacak ilk vana sonra 18 de uçak istanbul sonra kaynım alacak adapazarı..epey uzun sürecek ama olsun değer..kavuşacağız inşallah...

Amin canım sağolasın..taşınma daha sonra eşimin arkadaşları yollayacak biz evi ayarlayınca canım 1 ayı bulur benim iznim var nasılsa
baya bi izin yapıcam dinlenicem evimi yerleştirecem öyle işbaşı olacak inşallah..
Allah yardım eder canım..ben tutamıyorum Allah sizlere yardımcı olsun kabul etsin inşallah

sersum şafak baya aydınlanmış artık dönüş zamanı haaa... vay be zaman ne çabuk geçiyo diyor insan dimi... nereden ayrılırsak ayrılalım yinede buruk oluyor insanın içi o yer hakkari bile olsa dimi ? hayır ve huzurla yerleşin tatilinizi yapın inşallah.

amaaa ben hep geliyorum aşk olsun filizle ikiniz biriniz 1. diğeriniz 2. olmuş listede ben ben

sabah
2 yumurta ve salatalıklı domatesli peynirli kahvaltım

ikindi

mantar sotem yine yuurtalı

acılı sosum

1 bardak ayranım

4-5 kök yeşil soğanım

tatlı niyetine 7-8 hurmammmm

şimdide kahvem

yazın boğaz tutmak ne zormuş yaaaa:18::18::18:

Sağol canım..bir tuhaf oluyor insan haklısın..paylaşılanlar yaşananlar..çok iyi insanlarla tanıştım burada..istisnalar kaideyi bozmuyor..onları özleyeceğim..

kıss ben seni ekledim yaa sen ben filiz didim...bozulma kısss:13::13::13:

valla yazın binbir çeşit meyve yapılan mamalar dondurma:18::18::18:valla zor bacımm

baya bi yolunuz var canım olsun sonunda kavuşmada var inşallah taşınma pilanında iyiymiş sersumcum herşey gönlünce yürüsün gitsin inşallahsağol canım buranın sıcağında da olsa zer zor tutuyoz sağol sersumcum
bozulma çakmelcim herkeşler tatil yapınca kim gidiyo kim kalıyo bilemedik hep beraber olmak daha eğlenceli olur tabiki sonuçta yarış buuuu
birkaç diyet kitabı okudum bu arada kendini kasma canım zaten yüzmek yürüyüş herşeyi hallader üstüste kaçamak yapmamaya dikkat edersin o kadar
biz neyapalım sahur iftar derken çok dikkat etmem lazım açlıktan saldırmasam bari benim eşimde saolsun tatlılara çok düşkün:18::18::18:iftar geç olduğu için yürüyüşte yapamam mutfağımı toplucam çay mı yapıcam yani vakit yok benimde kontrollü yemem lazım ayyyyyy bir dokun bin ah işit derler benimkisi o oldu

aynen canım sonuç için herşeye değer..amin canımcım inşallah

aman oku oku bitiremedik şu diyeti..ömrümü yedin diyett ömrümü yedinnn

valla haklısın filizim oralarda ekstra zor..:26::26: olsun ramazan sonrası halledersin fark olursa..tabiisi inşallah hiç olmaz

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı ???
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014 Liste yaptı
10-naz8-27 Haziran 2014 ?????? haber yok..
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta izinli
13--fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-bahar_34-25 Temmuz 2014
15--1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014

yarın sıra naz8 de ama görünürlerde yok:44:..izin almışmıydı hatırlamıyorum.:44:.bruxelles de gelmedi..ben yaparım kimse gelmezse artık..ahh ahhh mıhtarlık ne zor zanaatt..ev taşıyoruz ama gene de listeyi yaparız diyoruz

Bugünkü menüm..
Kahvaltı 11de bi simit çay
Ara limonlu eti form
Akşam iki tabak kabak yemeği
Ve kahve keyfiyle kapanış..
Şu an resmen açım :))
Bi şeyler yemeden mışıl mışıl uyucam ve yarın inşallah yine eksi görücem :)

Kızlar yarin list3yi yapcam insallah ve sonrada sizleri kocaman operek musadenizi isticem tatilden sonra Kürkçü dükkanına donmek uzere insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada başın sagolsun sersumcum mekani cennet olsun inşallah

bozulmadım bozulmadımmm... azıcık naz yapim dedimmmm sersumcum tam listeyi okul dönüşü yapim dicektim ki ahaaa naz gelivermiş

bildirim

rmuz: cakmel

geçen hafta: 69.9

bu hafta: 71

fark:+++ 1100 gr

% :+++1.573

üzülmüyorum çünkü yedim yedim ve abarttım 2 gündür de diyetimi yapıyorum normal bir sonuç yaniii. haftaya tekrar 69 u görme umudum var inşallah.lakin hedefi tutturamadım bu günde seminerimizin son günü ve piknik var,olaya bakın yaaaa:18::18::18:

naz kolay gelsin canım,herkes inşallah mutlu olacağı sonucu görürür.

selam kızlar :)

rumuz:bahar_34
diyet: önce dukan sonra dukan express şimdi sadece dikkat etmeye çalışıyorum
baş.tarihi:23.03.2014
baş.kilo:98,8
geçen hafta kilo: 84,9
bu hafta kilo: 85,5
fark: + 0,6
yüzde: % 0,706
toplam fark: 13,3
beden:44
spor:biraz yürüyüş

Aslında üç günde 1,2 kilo verdim :) ama haftasonu aldıklarımın hepsini veremeyince haftalık skor kötü :/ hergün kilom değişiyor bi artı bi eksi, bugün sabit kalasım tuttu :)

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: KAFAMA GÖRE
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:57.5 kg
bu hafta kilo:58.2 kg
fark:++0.7 kg
yüzde:%1.217
toplam fark:4.8 kg
beden:38
spor: 1 GÜN YÜRÜYÜŞ

Bu hafta baya bi artıdayım. tuvalete çıkamadım. gaz sorunum var. bu hafta da böyle yapacak birşey yok. Kayınvalidemlere gidiyorum şimdi. Akşama görüşürüz. Sizler eksi olun inşallah.

aç yatarakta form tutuyorum diyosun..
Kızlar yarin list3yi yapcam insallah ve sonrada sizleri kocaman operek musadenizi isticem tatilden sonra Kürkçü dükkanına donmek uzere insallah

Bu arada başın sagolsun sersumcum mekani cennet olsun inşallah

aa canım uzun süredir uğramayınca gelemiyeceksin sanmıştım..sevindim...herkeşler tatile ohh ne güzel..kürkçü tükanı herkesi bekler burda merak etme sen

sağol canım dostlar sağolsun..amin

sağolasın düşünmen yeter..

valla oka kaçamağa normal canım üzülme tabii..nasılsa gidecek..

piknikten ne olacak bee..ızgara yedinmiydi ohh miss afiyet olsun iyi eğlenceler

bildirim yapıp işe koyulmaca..işler beni bekler..son günümüz yarın sabah 6 te yolculuk başlar

karışık diyet ne olduğunu ben de bilmiyorum
rumuz:sersum
baş.tar:29 ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:72.8 kg
bu hafta:73.2 kg
fark:++400gr
yüzde:++%0.549
top fark:5.8kg

işte böyle kızlar..şiştim gene ama taşınma yüzünden börekte yedim dün gene de iyi..anneme gidiim toparlarım gene

nazcığım sana kolay gelsin canım..dün listeyi yayınladım ???? olanlar gelmez büyük ihtimalle..olanlarla idare edicez..izinliler de özlem sadece..öptüm sizi..akşam gelmeye çalışırım

Son düzenleme:
filiztoprak
geçen hafta=67.9
bu hafta=++68.3
fark=0.4
yüzde=0.589
acelem var kızlar bugün kızımın doğum günü arkadaşları ile buluşacak onu bırakıcam biraz acelem var akşamada pasta kesicez nasipse

vııışşşş herkes artı da

üzüm üzüme baka baka kararıyoruz işte

ah ah piknik etli, değil pastalı börekli kekli kısırlıydı 15-20 hanım öğretmendik, menüden belli zaten kız kıza iyceee şiştik amma benim bebiş durmayınca yemek de nasip olmadı ,yırttım yaniii

sabah

yoğurt ve peynirden kahvaltım

şimdi

10-25 kadar hurma ve kahvemle son öğün

öbür cumaya kadar 69 u görmeliyim inşallah.lakin yarın 2 kız kardeşim de geliyo inşallah boğazımı tutarım tutmalıyıom 1 ay sonra düğün var,yurtdışından kaynanam gelicek olmaz olmaz 65 in altına düşmeliyim,şişman gelin zayıf kaynana modundan hoşlanmıyorum
kaynanam sabah 1 bardak çayla akşamı ediyor yaaa kadın 30 yaşında gibi kimder 50 yaşında sonra hanginiz gelin diye dalga geçiyorlar offff ki ne offf kaderdaşların sıkıntı bastı be yaaaaa

Kızlar doktora kontrole gittim karaciğer ve böbrek için, kan sonuçları daha iyi çıktı, karaciğer de ilk aşamadaymış çok sorun yok dedi, doktor diyetisyene gönderdi bi de abuk subuk diyetler yapma diyerek :) ölçümde 84,8 çıktım benim tartı 700 gr fazla tartıyormuş :)) diyetisyen işinde o kadar kötüydü ki gülmemek için zor tuttum kendimi ya :)) klasik bi liste tutuşturdu elime karbonhidrat ağrı yapıyo diyorum inanmıyo günde 5 dilim ekmek gece yemem için bi de galeta yazmış, dukandan sonra bunları yersem hem ağrıdan kıvranırım hem kilo alırım arkadaş yapmıcam tabii :)

Sen bu azimle istediğin kiloya inersin canım kaynanana da ne güzel gelinin var fıstık gibi derler :))

işte bol artılı listemiz
1.cakmel : +++% 1.573
2.Sadece_Askiim : +++% 1.217
3.naz8: +++% 0.899
4.bahar_34: +++% 0.706
5.filiztoprak: +++% 0.589
6.sersum: +++% 0.589

listemiz en çok kilo alandan en aza doğru sıralanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…