canım şimdiden hayırlı yolculuk diliyorum hepimiz şişmişiz be yaaaaasersum bi sen deyil sıcaktan sıcaktanbildirim yapıp işe koyulmaca..işler beni bekler..son günümüz yarın sabah 6 te yolculuk başlar
karışık diyet ne olduğunu ben de bilmiyorum
rumuz:sersum
baş.tar:29 ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:72.8 kg
bu hafta:73.2 kg
fark:++400gr
yüzde:++%0.549
top fark:5.8kg
işte böyle kızlar..şiştim gene ama taşınma yüzünden börekte yedim dün gene de iyi..anneme gidiim toparlarım gene
nazcığım sana kolay gelsin canım..dün listeyi yayınladım ???? olanlar gelmez büyük ihtimalle..olanlarla idare edicez..izinliler de özlem sadece..öptüm sizi..akşam gelmeye çalışırım
listemiz bol +++++lı olmuş sıcaktan sıcaktanişte bol artılı listemiz
1.cakmel : +++% 1.573
2.Sadece_Askiim : +++% 1.217
3.naz8: +++% 0.899
4.bahar_34: +++% 0.706
5.filiztoprak: +++% 0.589
6.sersum: +++% 0.589
listemiz en çok kilo alandan en aza doğru sıralanmıştır
iyi tatiller canım bol bol dinlen dualarımız seninle istediğin başarıya ulaşman dileğiylekızlar hepiniz Allaha emanet olun bir müddet aranızda olmayacağım tatilde tartılamayabilirim ara ara fırsat buldukça girmeye çalışırım inşallah. hepinize hayırlı ramazanlar dilerim inşallah tekrar buluşuruz ve buluştuğumuzda herkes hedeflerine istediği kiloya dahada yaklaşmış olur inşallah. bu arada 5-6 temmuzda kpssye giriyorum dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim. hepinizi kocaman öpüyorum
Sen bu azimle istediğin kiloya inersin canım kaynanana da ne güzel gelinin var fıstık gibi derler :))
kızlar hepiniz Allaha emanet olun bir müddet aranızda olmayacağım tatilde tartılamayabilirim ara ara fırsat buldukça girmeye çalışırım inşallah. hepinize hayırlı ramazanlar dilerim inşallah tekrar buluşuruz ve buluştuğumuzda herkes hedeflerine istediği kiloya dahada yaklaşmış olur inşallah. bu arada 5-6 temmuzda kpssye giriyorum dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim. hepinizi kocaman öpüyorum
işte bol artılı listemiz
teşekkür ederim canımlistemiz bol +++++lı olmuş sıcaktan sıcaktan
eline sağlık nazcım
iyi tatiller canım bol bol dinlen dualarımız seninle istediğin başarıya ulaşman dileğiyle
sağolasın cnm hayırlısıyla inşallah
evet kpss 7 yılımı çalan sınav
mevlam sanada nasip etsin gerekli puanı al inşallah canım.hayırlı,huzurlu ve mutlu tatiller...
rica ederim cnm inşallah bundan sonraki listelerde bol eksiler olurAyy liste çok fena olmuş bu hafta :))) bunlar hep nazar nazar :))) inşallah haftaya booll eksi görürüz.. Eline sağlık canım
koktu valla ama 2 ısırıkla kurtardım
regl olmasam daha da giderdi diyor ve regl bitişimi merakla bekliyorum
maşallah kıs sana dakesinlikle canım yürüyüşle çok daha hızlı gidecek göreceksin
sağol bebeemm listedeki kişi sayısının az olması bana yaradı
benim meto daha fazla bozulamaz heralde
günaydın ficansım..tatildesin heralde canım iyi tatiller...
teşekkür ederim..
kusura bakma mıhtarım bilazcık geç oldu ama ,artık haftaya sıramda yapacağım inş.kıss yakaladım seniii...haftaya liste sende ama bu cuma listesi olan naz8 yok ortalarda sen yapabilir misin listeyi..acele cevap
isveçten sonraki durumun nedir bacımm..ben şiştim azcık..bakalım cuma ne olacak:26::26::26:
bu arada allah sabır versin mekanı cennet olsun babannenin, ahhh o gurbeti sen bana hiç söylemevalla ne çok eşyamız var topla topla bitmiyor..offf sıkıldım valla..
bugün iş arkadaşlarıma vedaya gidicem..dolabımda pılımı pırtımı toplayıp gelicem...garip hissediyor insan 2 yıl sahiplendiğin yeri bırakmak zor geliyor
sabah
kıymalı salçalı omlet
çok az peynir
yoğurt
canım hiç yemek istemedi zorladım adeta..yumurtayı bile 2 çatal yiyebildim...ama şişim nedense..yorgunluktan mıdır nedir bilinmez..yarına ümitsizim..kesin ++ olucam..napalım taşınmada olur okaaa..ama şuradan 71 i ucundan da olsa görsem çok mutlu olurdum..
annemde diyete devam..gerçi ilk eşimin ailesinin yanına gidicez..orada tam anlamıyla diyet imkansız..3 gün kalıcaz gerçi..sonrası annemde hem diyet hem yüzme gider fazlalıklar heralde..babannemin 7 si mevlidine yetişicem neyseki..off gurbet..çok şükür bitiyor..gerçi uçaktan inene kadar inanasım gelmiyor bittiğine..hayırlısı..Allah geride kalan herkese kazasız belasız bitirip dönmeyi nasip etsin..
kendi kendime ne çok çene çaldım ..yarın bakalım liste kaç kişi olacak..
Selam sersumum, dedem ameliyat oldu ona gittim canım kayseriye, tatil ramazandan sonra inşallah
Kizlar nasılsınız bakalim yogunluktan giremedim ne zamandır ama okuyorum hep sersumum basin sağolsun canım allah rahmet eylesin
Bu arada araniza 56,7 kiloda katiliyorum :)
geçmiş olsun canım...
veeeüüüüvv tebrikler makbulecim,eee nasıl verdin bakim bu kadar kiloyu anlatt anlatta kendimize gelelim bizde topiğin halini listeden görmüşsündür...
dün sahur
2 kase yoğurt
2 parmak peynir
biraz yeşillik
dün iftar
abant kebabının 3 adet köz patlıcanı
biraz et sote 3 yk düğün pilavı
1 çömlek kase yoğurt
2 porsiyon salata
sahur ardından
5 çilek
5 üzüm
1 top dondurma
bugün sahur
avuç içi kadar tahinli pide
1 dilim çikolatalı ıslak kek
1 yumurta
salatalık domates
bugün iftar
kabak salatası
fasulye piyazı
boool yeşillik
dün kahve içemedim bu gün inşallah
geçmiş olsun canım...
veeeüüüüvv tebrikler makbulecim,eee nasıl verdin bakim bu kadar kiloyu anlatt anlatta kendimize gelelim bizde topiğin halini listeden görmüşsündür...
dün sahur
2 kase yoğurt
2 parmak peynir
biraz yeşillik
dün iftar
1 çömlek kase yoğurt
2 porsiyon salata
sahur ardından
5 çilek
5 üzüm
1 top dondurma
bugün sahur
1 yumurta
salatalık domates
bugün iftar
kabak salatası
fasulye piyazı
boool yeşillik
geçmiş olsun canım...
dün sahur
2 kase yoğurt
2 parmak peynir
biraz yeşillik
dün iftar
1 çömlek kase yoğurt
2 porsiyon salata
sahur ardından
5 çilek
5 üzüm
1 top dondurma
bugün sahur
1 yumurta
salatalık domates
bugün iftar
kabak salatası
fasulye piyazı
boool yeşillik
nice nice mutlu güzel sağlıklı mutlu yılları olsun kuzunun canımcımmmmfiliztoprak
geçen hafta=67.9
bu hafta=++68.3
fark=0.4
yüzde=0.589
acelem var kızlar bugün kızımın doğum günü arkadaşları ile buluşacak onu bırakıcam biraz acelem var akşamada pasta kesicez nasipse
hımm demek tehlikeli piknik...sonuçtabebişin kurtarmış seniivııışşşş herkes artı da
üzüm üzüme baka baka kararıyoruz işte
ah ah piknik etli, değil pastalı börekli kekli kısırlıydı 15-20 hanım öğretmendik, menüden belli zaten kız kıza iyceee şiştik amma benim bebiş durmayınca yemek de nasip olmadı ,yırttım yaniii
öbür cumaya kadar 69 u görmeliyim inşallah.lakin yarın 2 kız kardeşim de geliyo inşallah boğazımı tutarım tutmalıyıom 1 ay sonra düğün var,yurtdışından kaynanam gelicek olmaz olmaz 65 in altına düşmeliyim,şişman gelin zayıf kaynana modundan hoşlanmıyorum
kaynanam sabah 1 bardak çayla akşamı ediyor yaaa kadın 30 yaşında gibi kimder 50 yaşındasonra hanginiz gelin diye dalga geçiyorlar offff ki ne offf kaderdaşların sıkıntı bastı be yaaaaa
geçmiş olsun tekrar canımKızlar doktora kontrole gittim karaciğer ve böbrek için, kan sonuçları daha iyi çıktı, karaciğer de ilk aşamadaymış çok sorun yok dedi, doktor diyetisyene gönderdi bi de abuk subuk diyetler yapma diyerek :) ölçümde 84,8 çıktım benim tartı 700 gr fazla tartıyormuş :)) diyetisyen işinde o kadar kötüydü ki gülmemek için zor tuttum kendimi ya :)) klasik bi liste tutuşturdu elime karbonhidrat ağrı yapıyo diyorum inanmıyo günde 5 dilim ekmek gece yemem için bi de galeta yazmış, dukandan sonra bunları yersem hem ağrıdan kıvranırım hem kilo alırım arkadaş yapmıcam tabii :)
anamm 1. olmuşum..işte bol artılı listemiz
iyi tatiller ve başarılar canım..Allah gönlüne göre versinkızlar hepiniz Allaha emanet olun bir müddet aranızda olmayacağım tatilde tartılamayabilirim ara ara fırsat buldukça girmeye çalışırım inşallah. hepinize hayırlı ramazanlar dilerim inşallah tekrar buluşuruz ve buluştuğumuzda herkes hedeflerine istediği kiloya dahada yaklaşmış olur inşallah. bu arada 5-6 temmuzda kpssye giriyorum dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim. hepinizi kocaman öpüyorum
he kıss sıcaktan sıcaktan..canım şimdiden hayırlı yolculuk diliyorum hepimiz şişmişiz be yaaaaasersum bi sen deyil sıcaktan sıcaktanmazerete bak
benim acil işim olmasaydı bende üstlenirdim canım listeyi malum bizim cadı kök söktürüyo doğum günü çocuğu
:
listeye gelince sersuuum 1. olmuşsun yavruuuummm bende sondan 1.liste yılın listesi olmuş haa
sayende 1. olmuşum bacııımmmmkeşke bildirim yapabilseymişim verdiğim --200 gramla birinci olabilirmişim aldım zannetmiştim ama yoğun çabalarım sayesinde ödemi attım ve ---200 gitti
60.500 den 60.300 indim kızlar.. bakalım haftaya ne olucak..
inş. haftaya herkes ekside olur..
geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım...Selam sersumum, dedem ameliyat oldu ona gittim canım kayseriye, tatil ramazandan sonra inşallah
Selam kızlar nasılsınız
Bu hafta gelemedim topiğe bi fırsat bulup, dün bildirim yapıcaktım ama tartılamadım pili bitmiş, ama artıda olduğumu biliyorum
Sersumum başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin babaannene
Ev de toplanmış, hayırlısı olsun canım, iyi tatiller olsun, hayırlısıyla gidin , taşınma işine daha var anlaşılan, onu da hayırlısıyla halledersiniz canım inşallah
sağol makbuşum..Kizlar nasılsınız bakalim yogunluktan giremedim ne zamandır ama okuyorum hep sersumum basin sağolsun canım allah rahmet eylesin
Bu arada araniza 56,7 kiloda katiliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kusura bakma mıhtarım bilazcık geç oldu ama ,artık haftaya sıramda yapacağım inş.
bende şiştim canım, isveçten sonra bi cozuttum vede devam ediyorum cozutmaya neyse
bu arada allah sabır versin mekanı cennet olsun babannenin, ahhh o gurbeti sen bana hiç söyleme, 2 doğum yaptım, tek başıma, üstüne bebişim broşit oldu hem lohusa hemde üstüne ağır grip oldum hastane köşelerinde kaç gün yattım , neysee gurbet deyince
çok şükür memlekete kavuştuk..Allah geride kalanlara da nasip etsin inşallah...
diyeti sorarsanız sormayın daha iyi..aldı başını gidiyor..şimdilik kayınpederimdeyiz eltimlerle ...yarın anneme geçeceğiz..orada toparlarım artık
şimdilik bukaa..öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?