Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar hepiniz Allaha emanet olun bir müddet aranızda olmayacağım tatilde tartılamayabilirim ara ara fırsat buldukça girmeye çalışırım inşallah. hepinize hayırlı ramazanlar dilerim inşallah tekrar buluşuruz ve buluştuğumuzda herkes hedeflerine istediği kiloya dahada yaklaşmış olur inşallah. bu arada 5-6 temmuzda kpssye giriyorum dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim. hepinizi kocaman öpüyorum

canım şimdiden hayırlı yolculuk diliyorum hepimiz şişmişiz be yaaaaasersum bi sen deyil sıcaktan sıcaktan mazerete bak
benim acil işim olmasaydı bende üstlenirdim canım listeyi malum bizim cadı kök söktürüyo doğum günü çocuğu
listemiz bol +++++lı olmuş sıcaktan sıcaktan
eline sağlık nazcım
iyi tatiller canım bol bol dinlen dualarımız seninle istediğin başarıya ulaşman dileğiyle

kahvaltım = 1 yumurta +zeytin+peynir +fındık ezmesi+çay+1 tb. ekmeği
ikindin= 1 nescafe+2 diyet etiform
akşam= yeşil mercimek yemeği+tavuklu pilav +salata
kızımın pastasından

Sen bu azimle istediğin kiloya inersin canım kaynanana da ne güzel gelinin var fıstık gibi derler :))

ayyy canım yaaa sağolasın inşallah... hepimiz olalım fıstık gibi ama sağlıkla inşallah.

sanada çoook geçmiş olsun bak şu diyetisyenin verdiği listeye yaaa desene kim diyedisyen belli değil...

evet kpss 7 yılımı çalan sınav

mevlam sanada nasip etsin gerekli puanı al inşallah canım.hayırlı,huzurlu ve mutlu tatiller...

listeye gelince sersuuum 1. olmuşsun yavruuuummm bende sondan 1. liste yılın listesi olmuş haa

Ayy liste çok fena olmuş bu hafta :))) bunlar hep nazar nazar :))) inşallah haftaya booll eksi görürüz.. Eline sağlık canım

listemiz bol +++++lı olmuş sıcaktan sıcaktan
eline sağlık nazcım

iyi tatiller canım bol bol dinlen dualarımız seninle istediğin başarıya ulaşman dileğiyle
teşekkür ederim canım

evet kpss 7 yılımı çalan sınav

mevlam sanada nasip etsin gerekli puanı al inşallah canım.hayırlı,huzurlu ve mutlu tatiller...

sağolasın cnm hayırlısıyla inşallah
Ayy liste çok fena olmuş bu hafta :))) bunlar hep nazar nazar :))) inşallah haftaya booll eksi görürüz.. Eline sağlık canım
rica ederim cnm inşallah bundan sonraki listelerde bol eksiler olur

keşke bildirim yapabilseymişim verdiğim --200 gramla birinci olabilirmişim aldım zannetmiştim ama yoğun çabalarım sayesinde ödemi attım ve ---200 gitti

60.500 den 60.300 indim kızlar.. bakalım haftaya ne olucak..
inş. haftaya herkes ekside olur..

Selam sersumum, dedem ameliyat oldu ona gittim canım kayseriye, tatil ramazandan sonra inşallah

Selam kızlar nasılsınız

Bu hafta gelemedim topiğe bi fırsat bulup, dün bildirim yapıcaktım ama tartılamadım pili bitmiş, ama artıda olduğumu biliyorum

Sersumum başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin babaannene

Ev de toplanmış, hayırlısı olsun canım, iyi tatiller olsun, hayırlısıyla gidin , taşınma işine daha var anlaşılan, onu da hayırlısıyla halledersiniz canım inşallah

Kizlar nasılsınız bakalim yogunluktan giremedim ne zamandır ama okuyorum hep sersumum basin sağolsun canım allah rahmet eylesin

Bu arada araniza 56,7 kiloda katiliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıss yakaladım seniii...haftaya liste sende ama bu cuma listesi olan naz8 yok ortalarda sen yapabilir misin listeyi..acele cevap

isveçten sonraki durumun nedir bacımm..ben şiştim azcık..bakalım cuma ne olacak:26::26::26:
kusura bakma mıhtarım bilazcık geç oldu ama ,artık haftaya sıramda yapacağım inş.
bende şiştim canım, isveçten sonra bi cozuttum vede devam ediyorum cozutmaya neyse

bu arada allah sabır versin mekanı cennet olsun babannenin, ahhh o gurbeti sen bana hiç söyleme , 2 doğum yaptım, tek başıma, üstüne bebişim broşit oldu hem lohusa hemde üstüne ağır grip oldum hastane köşelerinde kaç gün yattım , neysee gurbet deyince

Selam sersumum, dedem ameliyat oldu ona gittim canım kayseriye, tatil ramazandan sonra inşallah

geçmiş olsun canım...

Kizlar nasılsınız bakalim yogunluktan giremedim ne zamandır ama okuyorum hep sersumum basin sağolsun canım allah rahmet eylesin

Bu arada araniza 56,7 kiloda katiliyorum :)

veeeüüüüvv tebrikler makbulecim, eee nasıl verdin bakim bu kadar kiloyu anlatt anlatta kendimize gelelim bizde topiğin halini listeden görmüşsündür...

dün sahur

2 kase yoğurt
2 parmak peynir
biraz yeşillik

dün iftar

abant kebabının 3 adet köz patlıcanı

biraz et sote 3 yk düğün pilavı

1 çömlek kase yoğurt

2 porsiyon salata

sahur ardından
5 çilek

5 üzüm

1 top dondurma

bugün sahur

avuç içi kadar tahinli pide
1 dilim çikolatalı ıslak kek
1 yumurta
salatalık domates

bugün iftar

kabak salatası

fasulye piyazı

boool yeşillik

dün kahve içemedim bu gün inşallah

Ayy sahurda bu kadar az şeyle nasıl oruç tutuyorsun bravo canım ya ben dayanamıyorum ekmek falan yiyorum hatta bazen börek bile :/ bu hafta ailemin yanındayım annem sağolsun döktürüyor dayanamıyorum ben de :))

Merhaba kızlar.. ramazanla tatil bir araya gelince herkesçikler kaybolmuş :) Diyete devam bu ay çok kritik kilo almaktan korkuyorum valla ramazanda kendimi kontrol etmek zor oluyo özellikle mutfaktan çıkmayan bi annem olunca.. Ama Ramazan öncesi bi kilo daha vermiş görünüyorum :)) umarım tartı yanlış değildir :))

Sağol cakmelcim

Sana da afiyetler olsun Allah kabul etsin,sahurun az olmuş gerçekten,ben baya yedim,iftrda da kaçırdım dün,ama kendimi frenlemem lazım:18::18:

Sağolasın canim tsk ederim vallahi ben ürün kullanarak verdim canim adini yazamıyorum malum yasak cok şükür ki hedefime sadeve 700 gr kala başladım ramazan a insallah almam yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

filiztoprak
geçen hafta=67.9
bu hafta=++68.3
fark=0.4
yüzde=0.589
acelem var kızlar bugün kızımın doğum günü arkadaşları ile buluşacak onu bırakıcam biraz acelem var akşamada pasta kesicez nasipse
nice nice mutlu güzel sağlıklı mutlu yılları olsun kuzunun canımcımmmm
hımm demek tehlikeli piknik...sonuçtabebişin kurtarmış senii
geçmiş olsun tekrar canım..o diyetisyenlere 5 basarız biz..
anamm 1. olmuşum.. efsane listede 1. topik topik oldu olalı böyle liste görmedi
ellerine sağlık nazcığım..
iyi tatiller ve başarılar canım..Allah gönlüne göre versin
he kıss sıcaktan sıcaktan..
sağol canımcım ulaştık memlekete çok şükür

listeye gelince sersuuum 1. olmuşsun yavruuuummm bende sondan 1. liste yılın listesi olmuş haa
valla hiç böle 1. olmamıştım..rekor yaniii
sayende 1. olmuşum bacııımmmm
geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım...

sağol ficansım..dostlar sağolsun...

Allaha çok şükür bitirdik darısı yeni evimize inşallah
sağol makbuşum..

tebrik ederim canım

ne kusuru kıss..baktım ordasın yakaladım sandımdı..çozutma çozutma valla bidaa zor yaparız o isveçi

amin canım...Allha önce sizi sonra isteyen herkesi kurtarsın gurbetlikten canım
zor canım çok zor çeken bilir..ben de kızım doğduğun da gene doğudaydım annecim yetişmişti ama sonrası gene gurbette zorluklarla geçmişti..Allah razı olsun bakıcım iyi çıkmıştı şansıma

Son düzenleme:
çok şükür memlekete kavuştuk..Allah geride kalanlara da nasip etsin inşallah...

diyeti sorarsanız sormayın daha iyi.. aldı başını gidiyor..şimdilik kayınpederimdeyiz eltimlerle ...yarın anneme geçeceğiz..orada toparlarım artık

şimdilik bukaa..öpüldünüz

canım ya kavuşmuşsun annenede az kalmış kavuşmaya teyzeme selamlarımızı ilet benim kaderdaşlarımın selamı var de öpüyoruz senisensiz topik olmuyo be bende girmedim kimse yoktu zaten toparlarsın canım merak etme bizimde senden kalır yerimiz yok oruç fena insan dikkat edemiyo ramazan bitince bol bol yürücem başka yolu yok kızım için teşekkür ederim

selam kızlar
bugünkü sahur yemeğim
kahvaltıdan ibaret tek tek yazmıyayım yanında pide karpuz
iftar yemeğim= sulu köfte+pide el kadar+yoğurt+hurma+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…