Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım yarına kısmetse... sen de çok selam söyle..Aleykümselam

ben dün tuttum bugün seferiyim gene..Allah yardımcınız olsun...

bugün ben de kızımı kuaföre götürücem..saçımıza bi baktıralım öpüyorum canım..uğramaya çalışırım canımm

Gözün aydın canım..

makbule sana inanamiyorum..azmin elinden hiç bir şey kurtulmayacağını sayende bir kez daha gördüm...

tebrik ederim arkadaşım.

Allah hakıknda hayırlısını versin arkadaşım..öğretmen misin :26::26::26:

onların atamaları güç oluyor ondan sormuştum..7 yıl deyince.:26:

canımcım ,taşındınız mı ..Ankara ya taşınacaktınız..

gidin bakalam ..kestirin kızının saçlarını..rahatlasın ..yaz geldi..kavruluyor ortalık..

Allah oruçlarınızı kabul etsin..

ben de niyetliyim..

bu gün zorladı ..sanıyorum sahurda az geldi yemek.

aa..hayırlısı olsun..sanıyorum hamilesin..

topikte hamileler artıyor ...

kendinize iyi bakın..bütün herkesi öpüyorum..alıntı yapamadıklarımı..iyi akşamlar.

aa..hayırlısı olsun..sanıyorum hamilesin..

topikte hamileler artıyor ...

kendinize iyi bakın..bütün herkesi öpüyorum..alıntı yapamadıklarımı..iyi akşamlar.

Yok canım hamile değilim. Bu ay olmadı daha sonra inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım..
sağol canımcım

amin canım..ben bugün niyetli değilim.ama tutanlara Allah yardım etsin

kestiremedik sonraya kaldı

kuaför randevuluymuş kestiremedik saçımızı..ben de başka kuaföre yani bilmediğime gitmek istemedim

biz de kızımla çarşıda dolandık kızımla bana babet kızıma da başka ciciler aldık...Alışverişi özlemişim sıcakta da olsa...

akşam yemeğinden sonra misafirliğe gidicez umarım fazla kaçırmam:18::18:

gez gez sersum, sağlıklı olanı bol ye öbürlerin de tadına bak bugünler hep bulunmuyo her şeyin tadına var ki , yerine yerleşince aynı sisteme devam nasıl olsa

gez gez sersum, sağlıklı olanı bol ye öbürlerin de tadına bak bugünler hep bulunmuyo her şeyin tadına var ki , yerine yerleşince aynı sisteme devam nasıl olsa

aynen canım benim..burada kaçamak olsa da annemde düzene girerim inşallah

akşam yemeğini hafif geçirtir canım..orda da yersin biraz biraz..fazla kaçırmazsın.

güle güle kullanın cicilerinizi

Ender Saraç ödem çözücü çay
ödem söktürücü çay

Sevgili melekler, bu yazımızda Ender Saraç'ın tavsiye ettiği ödem söktürücü çay tarifini sizlerle paylaşıyoruz

Alıntı

Eğer sabah kalktığınızda kendinizi çok şiş hissediyor , basküle çıktığınızda bir gün öncesine göre kilonuzun arttığını görüyorsanız sakın kilo aldığınızı düşünerek moralinizi bozmayın.Büyük bir ihtimalle vücudunuzda ödem oluşmuştur.
Öncelikle bu ödem tıbbi bir nedene bağlı mı değil mi mutlaka araştırılmalıdır.Örneğin guatr, idrar yolları iltihabı, dolaşım bozuklukları, hormonol bazı nedenler, ödem sebebi olabilir.
Akşamları çok geç ve ağır yiyecekler veya çok tuz tüketimi de sabahları şişlikle kalkmaya sebep olabilir.

Kiraz sapı,mısır püskülü ve maydonoz saplarıyla hazırlayacağınız çay ile vücudunuzda biriken suyu atabilirsiniz.

Ödem Atma Çayı Nasıl Yapılır
* 2 su bardağı su
* İrice bir tutam mısır püskülü
* İrice bir tutam kiraz sapı
* 5-6 adet saplarıyla birlikte maydanoz
* Yarım tatlı kaşığı iri yapraklı yeşil çay
* 2 adet tane karanfil

Kaynayan suyun içerisine tüm malzemeler konulur ve 4 dakika kadar demlenir.Daha sonra iyice süzülerek, ılıdıktan sonra içilir.İçine nane konulmamalıdır.Yazın biraz buz ile serinletilebilir, ancak bu çay çok soğuk içilmemelidir.
Çayı içmek için en iyi zaman sabah kalkınca, kahvaltıdan önce veya akşam üzeri saatleridir.

Bu ödem çözücü ve şişlik giderici çayın dışında, sabah uyanır uyanmaz 1-2 fincan koyu yeşil çay veya 1 fincan sade türk kahvesi içmek de şişlikten kurtulmaya faydalıdır.Aynı zamanda vücudu ovarak yapılan duş , sabah şişkinliğine iyi gelir.

Son düzenleme:
günaydin kizlar
nasilsiniz ??

herkese iyi Ramazanlar diler .. hayirlara vesile olmasini temenni ederim.

ben 6 aylik hamile oldugum icin ve burada gunler cooook uzuuuuun oldugu icin otuc tutmam doktor tarafindan yasak .. ama esim tutuyor .. biz tr saati 23.15 de bozuyoruz .. yani 20 saat aclik bebise gore olmadigi icin tutamiyorum .. insallah hayirlisi ile dogum dan sonra tutacagim,,

hamilelik sorunlari git gide artiyor .. ayakta durmak bie zor gelmeye basladi .. elim zaten drama ... ona hic girmiyorum suan bile sol elim ile yazmaya calisiyorum ..
is yerine bugun mail gonderecegim calisamayacagima dair .. is veren ile gorusmeye vaktim olmadi maalesef
bana dua edin insallah calisma diye geri mail gelir veya aranirim ..

neyse kizceler ben sizleri opuyorum biraz size bakayim

olsun canim .. bugun olmaz yarin olur saclar da kesilir .. oh mis mis
ciclerinizi gule gule kullanin .. alisveris ozlenmez mi yahu .. cikarsaydin acisini .. bende hamilelikten sonra kilocuklarimi verdikten sonraaa dolabimi yenileyecemmm insallah ..
aman canim azcik kacir onemli olan kacirdiktan sonra onu bol su , soda , ve yuruyus ile telafi edebilirsin simdiden kolay gelsin iyi gunlerrrr ..

almassın inşallah canım ya, o kadar uğraşıyoruz almayalım zaten.

hadi gözün aydın başkanım, şimdi sen tartılamıyosundurda dimiiiii:18::18::18: ammman dikkat vallahi aylarca 2 kg veriyor 3 günde alıveriyoruz oana göre canım

ah kaneelcim ya, benim hamileliklerim de böyle zordu oturduğum yerden ders anlatıyordum, nöbett tutarken dr ayakta duramaz diye rapor vermişti onuda oturarak tutuyordum yaaa, ne günlerdi... şimdi bebeğim 15 aylık oldu bile,inan seninde öyle olucak inşallah,beklediğin mail gelir,oruç telafisi olan bir ibadet sen niyetine almışsın zaten tutarsın inşallah. tekrar kızını sağlıkla al kucağına canım.bu arada adı ne olcak kızımızın
Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtulursun biliyorsun burada böyle dua ederler

dün iftarım

1 küçük dilim paçanga böreği:18::18::18:

kalan kabak yemeği

cacık

cocuklardan kalan 1 yumurtadan omlet

2 saat sonra avuçiçi üzüm leblebi karışımı ve çayyy

sahurum

peynir
2 yumurta
salatalık
domates
avuç içi kadar tahinli pide ve çay
1 tutam marul

bugün iftar

sucuklu yumurta ve kahvaltı malzemeleri düşünüyoruz değişirse yazarım hanımlar

aynen canim vallahi zor .. ayakta tum gun.. bir de elim isin isine girince cok yordu beni pes dedirtti ama buna da sukur .. buyuk ihtimal ile is yeri kabul edecek cunku hamilelik nedeni gecici bir hastalik ( karpal tunel sendromu ) bakalim insallah yarin obur gun belli olur durum ..

bebk isimi ne gelince o kadar kafa karistran aciklamalar var ki .. biz yine de eski isimlere yonelmis durumdayiz ( mana si guzel olsun bir de Kuran-i kerim de gecsin istiyoruz tabi ki bu sart degil ama gonul istiyor olsun ) aileler karismiyor .. ben en bastan tavrimi koydugum icin bakalim son bir kac isim var aklimiz da .. gecen hatta tv ye cikan hocalar dan birini arayip sordum ve sordugum isim hakkinda cok pozitif aciklamalar yapti .. ucretsiz fetva.net e de sordum. onlarda onay verdi .. hem dinimize hem kulturumuze hem de yasadigimiz ortama uygun bir isim istiyoruz .. kismet artik sececegiz guzel bir isim ..

hahaha annem gibi insallah bir avaz da .. insallah canim benim ya .. cok az kaldi son 90 gun geri sayim basladi artik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…