canım ya kavuşmuşsun annenede az kalmış kavuşmaya teyzeme selamlarımızı ilet benim kaderdaşlarımın selamı var de öpüyoruz senisensiz topik olmuyo be bende girmedim kimse yoktu zaten toparlarsın canım merak etme bizimde senden kalır yerimiz yok oruç fena insan dikkat edemiyo ramazan bitince bol bol yürücem başka yolu yok kızım için teşekkür ederim
sersumcum öpüyorumsen yaz ben okurum annem işim var çıkıyorum aferim kız gel arada
çok şükür memlekete kavuştuk..Allah geride kalanlara da nasip etsin inşallah...
diyeti sorarsanız sormayın daha iyi..aldı başını gidiyor..şimdilik kayınpederimdeyiz eltimlerle ...yarın anneme geçeceğiz..orada toparlarım artık
şimdilik bukaa..öpüldünüz
Sağolasın canim tsk ederim vallahi ben ürün kullanarak verdim canim adini yazamıyorum malum yasak cok şükür ki hedefime sadeve 700 gr kala başladım ramazan a insallah almam yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy canım yaaa sağolasın inşallah... hepimiz olalım fıstık gibi ama sağlıkla inşallah.
sanada çoook geçmiş olsun bak şu diyetisyenin verdiği listeye yaaadesene kim diyedisyen belli değil...
evet kpss 7 yılımı çalan sınav
mevlam sanada nasip etsin gerekli puanı al inşallah canım.hayırlı,huzurlu ve mutlu tatiller...
listeye gelince sersuuum 1. olmuşsun yavruuuummm bende sondan 1.liste yılın listesi olmuş haa
sağol canımyarına kısmetse... sen de çok selam söyle..Aleykümselam
ben dün tuttum bugün seferiyim gene..Allah yardımcınız olsun...
bugün ben de kızımı kuaföre götürücem..saçımıza bi baktıralım öpüyorum canım..uğramaya çalışırım canımm
Evet canım takvime göre 24 ünde olmam gerekti. 26 sında olmuştum geçen ay. Ya Ramazan gelmeden öğrensem iyi olacak varsa oruç tutmak sakıncalı olmasın. Daha çok geçmedi yani ama bilmiyorm işte
Eşimle çıkmazsam ya da kan testi için hastaneye gitmeZsem gelirim annem. Gelmezsem bilki hastane de olurum.
Bencede Eylül'e dökülecekler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aa..hayırlısı olsun..sanıyorum hamilesin..
topikte hamileler artıyor ...
kendinize iyi bakın..bütün herkesi öpüyorum..alıntı yapamadıklarımı..iyi akşamlar.
sağol canımcımGözün aydın canım..
canımcım ,taşındınız mı ..Ankara ya taşınacaktınız..
gidin bakalam ..kestirin kızının saçlarını..rahatlasın ..yaz geldi..kavruluyor ortalık..
Allah oruçlarınızı kabul etsin..
ben de niyetliyim..
bu gün zorladı ..sanıyorum sahurda az geldi yemek.
gez gez sersum, sağlıklı olanı bol ye öbürlerin de tadına bak bugünler hep bulunmuyo her şeyin tadına var ki , yerine yerleşince aynı sisteme devam nasıl olsakuaför randevuluymuş kestiremedik saçımızı..ben de başka kuaföre yani bilmediğime gitmek istemedim
biz de kızımla çarşıda dolandık kızımla bana babet kızıma da başka ciciler aldık...Alışverişi özlemişim sıcakta da olsa...
akşam yemeğinden sonra misafirliğe gidicez umarım fazla kaçırmam:18::18:
gez gez sersum, sağlıklı olanı bol ye öbürlerin de tadına bak bugünler hep bulunmuyo her şeyin tadına var ki , yerine yerleşince aynı sisteme devam nasıl olsa
hayırlısı olsun.Yok canım hamile değilim. Bu ay olmadı daha sonra inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canımcım
amin canım..ben bugün niyetli değilim.ama tutanlara Allah yardım etsin
kestiremedik sonraya kaldı
akşam yemeğini hafif geçirtir canım..orda da yersin biraz biraz..fazla kaçırmazsın.kuaför randevuluymuş kestiremedik saçımızı..ben de başka kuaföre yani bilmediğime gitmek istemedim
biz de kızımla çarşıda dolandık kızımla bana babet kızıma da başka ciciler aldık...Alışverişi özlemişim sıcakta da olsa...
kuaför randevuluymuş kestiremedik saçımızı..ben de başka kuaföre yani bilmediğime gitmek istemedim
Sağolasın canim tsk ederim vallahi ben ürün kullanarak verdim canim adini yazamıyorum malum yasak cok şükür ki hedefime sadeve 700 gr kala başladım ramazan a insallah almam yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok şükür memlekete kavuştuk..Allah geride kalanlara da nasip etsin inşallah...
diyeti sorarsanız sormayın daha iyi..aldı başını gidiyor..şimdilik kayınpederimdeyiz eltimlerle ...yarın anneme geçeceğiz..orada toparlarım artık
şimdilik bukaa..öpüldünüz
günaydin kizlar
nasilsiniz ??
herkese iyi Ramazanlar diler .. hayirlara vesile olmasini temenni ederim.
ben 6 aylik hamile oldugum icin ve burada gunler cooook uzuuuuun oldugu icin otuc tutmam doktor tarafindan yasak .. ama esim tutuyor .. biz tr saati 23.15 de bozuyoruz .. yani 20 saat aclik bebise gore olmadigi icin tutamiyorum .. insallah hayirlisi ile dogum dan sonra tutacagim,,
hamilelik sorunlari git gide artiyor .. ayakta durmak bie zor gelmeye basladi .. elim zaten drama ... ona hic girmiyorum suan bile sol elim ile yazmaya calisiyorum ..
is yerine bugun mail gonderecegim calisamayacagima dair .. is veren ile gorusmeye vaktim olmadi maalesef
bana dua edin insallah calisma diye geri mail gelir veya aranirim ..
neyse kizceler ben sizleri opuyorum biraz size bakayim
almassın inşallah canım ya, o kadar uğraşıyoruz almayalım zaten.
hadi gözün aydın başkanım, şimdi sen tartılamıyosundurda dimiiiii:18::18::18: ammman dikkat vallahi aylarca 2 kg veriyor 3 günde alıveriyoruz oana göre canım
ah kaneelcim ya, benim hamileliklerim de böyle zordu oturduğum yerden ders anlatıyordum, nöbett tutarken dr ayakta duramaz diye rapor vermişti onuda oturarak tutuyordum yaaa, ne günlerdi... şimdi bebeğim 15 aylık oldu bile,inan seninde öyle olucak inşallah,beklediğin mail gelir,oruç telafisi olan bir ibadet sen niyetine almışsın zaten tutarsın inşallah. tekrar kızını sağlıkla al kucağına canım.bu arada adı ne olcak kızımızın
Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtulursunbiliyorsun burada böyle dua ederler
dün iftarım
1 küçük dilim paçanga böreği:18::18::18:
kalan kabak yemeği
cacık
cocuklardan kalan 1 yumurtadan omlet
2 saat sonra avuçiçi üzüm leblebi karışımı ve çayyy
sahurum
peynir
2 yumurta
salatalık
domates
avuç içi kadar tahinli pideve çay
1 tutam marul
bugün iftar
sucuklu yumurta ve kahvaltı malzemeleri düşünüyoruz değişirse yazarım hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?