- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ne çok kişi varmış kuaförde demek güzel yapıyokuaför randevuluymuş kestiremedik saçımızı..ben de başka kuaföre yani bilmediğime gitmek istemedim
biz de kızımla çarşıda dolandık kızımla bana babet kızıma da başka ciciler aldık...Alışverişi özlemişim sıcakta da olsa...
akşam yemeğinden sonra misafirliğe gidicez umarım fazla kaçırmam:18::18:
allah kolaylıklar versin canım iş yerinde herşey dilediğin gibi olsun canım yorma kendinigünaydin kizlar
nasilsiniz ??
herkese iyi Ramazanlar diler .. hayirlara vesile olmasini temenni ederim.
ben 6 aylik hamile oldugum icin ve burada gunler cooook uzuuuuun oldugu icin otuc tutmam doktor tarafindan yasak .. ama esim tutuyor .. biz tr saati 23.15 de bozuyoruz .. yani 20 saat aclik bebise gore olmadigi icin tutamiyorum .. insallah hayirlisi ile dogum dan sonra tutacagim,,
hamilelik sorunlari git gide artiyor .. ayakta durmak bie zor gelmeye basladi .. elim zaten drama ... ona hic girmiyorum suan bile sol elim ile yazmaya calisiyorum ..
is yerine bugun mail gonderecegim calisamayacagima dair .. is veren ile gorusmeye vaktim olmadi maalesef
bana dua edin insallah calisma diye geri mail gelir veya aranirim ..
neyse kizceler ben sizleri opuyorum biraz size bakayim
afiyet olsun çakmel o kadar kaçamaklar oluyo hepimizde bakalım tartıda nolcak perşembe iftar öncesi tartılıyoduk önce yine öyle yapıcam yani yarın tartı günü cumada yazarızalmassın inşallah canım ya, o kadar uğraşıyoruz almayalım zaten.
hadi gözün aydın başkanım, şimdi sen tartılamıyosundurda dimiiiii:18::18::18: ammman dikkat vallahi aylarca 2 kg veriyor 3 günde alıveriyoruz oana göre canım
ah kaneelcim ya, benim hamileliklerim de böyle zordu oturduğum yerden ders anlatıyordum, nöbett tutarken dr ayakta duramaz diye rapor vermişti onuda oturarak tutuyordum yaaa, ne günlerdi... şimdi bebeğim 15 aylık oldu bile,inan seninde öyle olucak inşallah,beklediğin mail gelir,oruç telafisi olan bir ibadet sen niyetine almışsın zaten tutarsın inşallah. tekrar kızını sağlıkla al kucağına canım.bu arada adı ne olcak kızımızın
Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtulursunbiliyorsun burada böyle dua ederler
dün iftarım
1 küçük dilim paçanga böreği:18::18::18:
kalan kabak yemeği
cacık
cocuklardan kalan 1 yumurtadan omlet
2 saat sonra avuçiçi üzüm leblebi karışımı ve çayyy
sahurum
peynir
2 yumurta
salatalık
domates
avuç içi kadar tahinli pideve çay
1 tutam marul
bugün iftar
sucuklu yumurta ve kahvaltı malzemeleri düşünüyoruz değişirse yazarım hanımlar
allah kabul etsin canımsağol canımyarına kısmetse... sen de çok selam söyle..Aleykümselam
ben dün tuttum bugün seferiyim gene..Allah yardımcınız olsun...
bugün ben de kızımı kuaföre götürücem..saçımıza bi baktıralım öpüyorum canım..uğramaya çalışırım canımm
geçmiş olsun canımcım..günaydin kizlar
nasilsiniz ??
ben 6 aylik hamile oldugum icin ve burada gunler cooook uzuuuuun oldugu icin otuc tutmam doktor tarafindan yasak .. ama esim tutuyor .. biz tr saati 23.15 de bozuyoruz .. yani 20 saat aclik bebise gore olmadigi icin tutamiyorum .. insallah hayirlisi ile dogum dan sonra tutacagim,,
hamilelik sorunlari git gide artiyor .. ayakta durmak bie zor gelmeye basladi .. elim zaten drama ... ona hic girmiyorum suan bile sol elim ile yazmaya calisiyorum ..
is yerine bugun mail gonderecegim calisamayacagima dair .. is veren ile gorusmeye vaktim olmadi maalesef
ne çok kişi varmış kuaförde demek güzel yapıyogüle güle giy canım babetini kuzuda cicilerini güle güle giysin sen kendini ayarlarsın balımm
allah kolaylıklar versin canım iş yerinde herşey dilediğin gibi olsun canım yorma kendini
afiyet olsun çakmel o kadar kaçamaklar oluyo hepimizde bakalım tartıda nolcak perşembe iftar öncesi tartılıyoduk önce yine öyle yapıcam yani yarın tartı günü cumada yazarız
allah kabul etsin canımmoral olur canım baktırın tabi saçlarınıza uğra canımcım mesajların yerleri karışmış
selam kızlar
sahur = sıgara böreği yedim malesef çıtır sıcacık napim yedim işte
karpuz +ceviz çay
iftarı henüz düşünmedim daha sonra yazayım
yani aslında çok değil ki canım..kaç sigara böreği yemişsindir..
ben bu akşam bezelyeli tavuk yapacağım ..her akşam olduğu gibi bu akşam da bol karpuz , peynir , etimek tatlısı var , muhlama da yaparım yine.dün çok beğenildi.
ne çok kişi varmış kuaförde demek güzel yapıyogüle güle giy canım babetini kuzuda cicilerini güle güle giysin sen kendini ayarlarsın balımm
allah kolaylıklar versin canım iş yerinde herşey dilediğin gibi olsun canım yorma kendini
afiyet olsun çakmel o kadar kaçamaklar oluyo hepimizde bakalım tartıda nolcak perşembe iftar öncesi tartılıyoduk önce yine öyle yapıcam yani yarın tartı günü cumada yazarız
allah kabul etsin canımmoral olur canım baktırın tabi saçlarınıza uğra canımcım mesajların yerleri karışmış
geçmiş olsun canımcım..
elindeki sorunu ben okumamıştım..geçmişe dönüp bakayım..umarım çalışamaz maili gelir..
merhaba nasılsın ?
benim iftar menüm. 1 tabak menemen ,peynir , domates salatası, hurma, az muhlama , bir büyük dilim etimek tatlısı..arkasından bol çay
sahurda 2 yumurta, peynir , 1 büyük dilim etimek tatlısı
canım sahurda tatlı susatmıyormuyani aslında çok değil ki canım..kaç sigara böreği yemişsindir..
ben bu akşam bezelyeli tavuk yapacağım ..her akşam olduğu gibi bu akşam da bol karpuz , peynir , etimek tatlısı var , muhlama da yaparım yine.dün çok beğenildi.
afiyet olsun canım
etimek tatlısı cıss ama diğerleri tamamdır ,karpuzda tadımlık yenirse ne alaaamıhlamayı bilmiyorum heryerde farklı tarifi oluyo:44::44::44:
afiyet olsun canımmmm
dün sahurum
2 haşlama yumurta
salatalık domates
3 parmak peynir
yarım dilim börek
azıcık tahin helva
1 şişe maden suyum
iftarım bugün
kabaktan mücver
yoğurt
et soteeee
sonrasında sütlü bir adıyaman kahvesiiiii biiznillah tabikiii
etimek tatlısı cıss ama diğerleri tamamdır ,karpuzda tadımlık yenirse ne alaaamıhlamayı bilmiyorum heryerde farklı tarifi oluyo:44::44::44:
afiyet olsun canımmmm
dün sahurum
2 haşlama yumurta
salatalık domates
3 parmak peynir
yarım dilim börek
azıcık tahin helva
1 şişe maden suyum
iftarım bugün
kabaktan mücver
yoğurt
et soteeee
sonrasında sütlü bir adıyaman kahvesiiiii biiznillah tabikiii
eminim anlayacaklardır durumunu..hamilesin çünkü..sagolun kizlar ..
az once mailimi gonderdim tum sorunlarimi yazdim .. hamilelige bagli olarak oldugu icin kabul edeceklerini dusunuyorum .. kismet artik bakalim ne zaman yanit gelecek ??? ama ben her ihtimale karsi yarin sabah arayip durumumu anlatacagim ..
bakalim neler olacak
canım sahurda tatlı susatmıyormuben cesarat edemem karpuz çok iyi gidiyor yaaaaa afiyet olsun
afiyet olsun canım
[akşamı yazamamıştım hemen bildireyim
actifrayda kabak +biber kızartma +3 tane patates +4 köfte+karatay hoşafı +el kadar pide
şimdide çayımı içtim az lelebi kuru üzüm
günaydın canımcım..
etimek tatlısını bol yedim.dün iftarda yine yedim..sahurda da yedim bu gece..malum günüm geldi çattı..bugün yarın olur..o yüzden sanıyorum.çok feci dadandım iftarda sahurda...
muhlama mısır unu , tereyağı, peynirle yaptım ..az yedim ondan..
ben 51 kiloyum şu an..o yüzden izin verdim kendime..kilolarımı verdim.1,5 senedir korumaya çalışıyorum..
buraya yazmaya başlayalı 1,5 yıl olmuş ya..inanamıyorum.
sahurda 2 yumurta yedim, meyve yedim,peynir yedim bi de tatlı ..
eminim anlayacaklardır durumunu..hamilesin çünkü..
canım günaydın..yok susatmıyor canım..iyiyim..bulunduğum yer genelde serin geçiyor bu zamanlar..kapalı hatta şu an hava..ondan mı susamıyorum acaba..:26::26:
oy işveç diyetinin katı olduğunu biliyorum.zor değil mi ya..kilo verdin mi bu diyetle peki.oooo maşallah ya... darısı başımıza inşallah .sen kaç kg verdin canım,hangi diyet?,kaç ayda? ,neler yaptın bu aşamada ? merak ettim belki senden bir şey kaparızkorumak bizede nasip olur inşallah. benim daha 15 kg vermem lazım veee bu aralar boğazımı tutamıyorum ( tut beni ya ramazan tut...
sahurum
sütlü kahve
malesef kalan börekleri yedik eşimle birlikte (yazık olmasın zihniyetinden nefret ediyorum yaaa) sanırım 3-4 dilim kadar ekmeğe tekabül ediyor
7 hurma
salatalık domates
bol suuu
akşama çiğ köfte ve marul düşünüyorum çiğ köfte olmazsa da sadece salata dur demem lazım gayrı yaptığım isveç heder oldu yaaaa
sersum arım balım böceğim ykayboldun gezmelere mi daldın,yoksam cıssslar içinden çıkamıyon mubaşkanıııım geri dönnnn
canım iftar için çiğ köfte marıl uygun mu ki..:26::26::26::26:
çorba yok yemek yok..:26::26:
insallah canim ..
mail gonderdim mail tabiki okunmamis bende okunmadigini dusunerek sabah 8.30 da is verenimi aradim durumumu anlattim .. olumluydu ( bende sasirdim ama hersey karsilikli hamilelikten dolayi bir sorun oldugu icin maasimi oderken sirket kaybetmeyecek devlet odeyecek o neden ile ) neyse .. bugun kisa bir gorevim var saat 5 den 9 a kadar ise gidecegim hicbirsey yapmayacagim sadece kahve koyup masa hazirlayacagim fln .. sonra iste beni sirket doktoruna gonderecek onun o mailini bekliyorum .. bakalim sirket doktoru neler diyecek ..cok zor bu isler yahuu
buldum seniii, napıyon bakem buralardaoy işveç diyetinin katı olduğunu biliyorum.zor değil mi ya..kilo verdin mi bu diyetle peki.
canım ben burda karatay diyet grubundaydım .ilk başlarda..
o zaman doğum sonrası kilolarım vardı..emzirme işi de bitmişti..oğluş 2 yaşına yakındı.
karatay yaptım canım ben..
bir de sebzeyi çok seviyorum..yazın domates , biber çok severim..menemen yaparım..domates yemeği yaparım..biber kavururum ..
öyle..peyniri çok yerim..
makarna börek pilavı sadece bi davete gitmişsek geri çevirmem..ayıp olmasın diye ,,yerim..onun dışında evde pişmişse yemem.
ara ara tatlı krizlerim olur..o zamanlarda tatlı yerim..
hadi inşallah işler rayında gider..
sen ne iş yapıyordun canımcım.:26:
buldum seniii, napıyon bakem buralarda
burası eski mekanım..arkadaşlarıma uğradım..buldun beni
sağol canımakşam yemeğini hafif geçirtir canım..orda da yersin biraz biraz..fazla kaçırmazsın.
güle güle kullanın cicilerinizi
kıyamam yaa..Allah yardımcın olsun canım benimgünaydin kizlar
nasilsiniz ??
sağol bebeeemmolsun canim .. bugun olmaz yarin olur saclar da kesilir .. oh mis mis
ciclerinizi gule gule kullanin .. alisveris ozlenmez mi yahu .. cikarsaydin acisini .. bende hamilelikten sonra kilocuklarimi verdikten sonraaa dolabimi yenileyecemmm insallah ..
aman canim azcik kacir onemli olan kacirdiktan sonra onu bol su , soda , ve yuruyus ile telafi edebilirsinsimdiden kolay gelsin iyi gunlerrrr ..
valla olan oldu canımcım..şimdi toparlanmaya çalışıyorumalmassın inşallah canım ya, o kadar uğraşıyoruz almayalım zaten.
hadi gözün aydın başkanım, şimdi sen tartılamıyosundurda dimiiiii:18::18::18: ammman dikkat vallahi aylarca 2 kg veriyor 3 günde alıveriyoruz oana göre canım
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
sağol bebeeemmm
çakmelim geldim geldim..:13::13::13:cısları hiç sormasersum arım balım böceğim ykayboldun gezmelere mi daldın,yoksam cıssslar içinden çıkamıyon mubaşkanıııım geri dönnnn [/COLOR]
[/B][/FONT][/SIZE]
geldim cicim geldim...selam çakmel,muhtar kayıp yarın liste bende nasıl yapcağız, filiz bugün iftrdan önce tartılalım yarın bildirim demiş mantıklıoruçlu olanlar bugün iftardan önce tartılsın oruçsuz varsa yarı aç karnına artık her zamanki gibi yani. yarın liste bende bi aksilik olmazsa öğleden önce bildirimleri bekliyorum canlar
inşallah olumlu olur da dinlenirsin canımbenim:26::26::26:insallah canim ..
mail gonderdim mail tabiki okunmamis bende okunmadigini dusunerek sabah 8.30 da is verenimi aradim durumumu anlattim .. olumluydu ( bende sasirdim ama hersey karsilikli hamilelikten dolayi bir sorun oldugu icin maasimi oderken sirket kaybetmeyecek devlet odeyecek o neden ile ) neyse .. bugun kisa bir gorevim var saat 5 den 9 a kadar ise gidecegim hicbirsey yapmayacagim sadece kahve koyup masa hazirlayacagim fln .. sonra iste beni sirket doktoruna gonderecek onun o mailini bekliyorum .. bakalim sirket doktoru neler diyecek ..cok zor bu isler yahuu
burası eski mekanım..arkadaşlarıma uğradım..buldun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?