Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ne çok kişi varmış kuaförde demek güzel yapıyogüle güle giy canım babetini kuzuda cicilerini güle güle giysinsen kendini ayarlarsın balımm
allah kolaylıklar versin canım iş yerinde herşey dilediğin gibi olsun canım yorma kendini
afiyet olsun çakmel o kadar kaçamaklar oluyo hepimizde bakalım tartıda nolcak perşembe iftar öncesi tartılıyoduk önce yine öyle yapıcam yani yarın tartı günü cumada yazarız
allah kabul etsin canım moral olur canım baktırın tabi saçlarınızauğra canımcım mesajların yerleri karışmış

selam kızlar
sahur = sıgara böreği yedim malesef çıtır sıcacık napim yedim işte
karpuz +ceviz çay
iftarı henüz düşünmedim daha sonra yazayım

geçmiş olsun canımcım..
elindeki sorunu ben okumamıştım..geçmişe dönüp bakayım..umarım çalışamaz maili gelir..

merhaba nasılsın ?

benim iftar menüm. 1 tabak menemen ,peynir , domates salatası, hurma, az muhlama , bir büyük dilim etimek tatlısı..arkasından bol çay

sahurda 2 yumurta, peynir , 1 büyük dilim etimek tatlısı

selam kızlar
sahur = sıgara böreği yedim malesef çıtır sıcacık napim yedim işte
karpuz +ceviz çay
iftarı henüz düşünmedim daha sonra yazayım

yani aslında çok değil ki canım..kaç sigara böreği yemişsindir..

ben bu akşam bezelyeli tavuk yapacağım ..her akşam olduğu gibi bu akşam da bol karpuz , peynir , etimek tatlısı var , muhlama da yaparım yine.dün çok beğenildi.

etimek tatlısı cıss ama diğerleri tamamdır ,karpuzda tadımlık yenirse ne alaaa mıhlamayı bilmiyorum heryerde farklı tarifi oluyo:44::44::44:
afiyet olsun canımmmm

dün sahurum
2 haşlama yumurta

salatalık domates

3 parmak peynir

yarım dilim börek

azıcık tahin helva
1 şişe maden suyum

iftarım bugün

kabaktan mücver

yoğurt

et soteeee

sonrasında sütlü bir adıyaman kahvesiiiii biiznillah tabikiii

sagolun kizlar ..
az once mailimi gonderdim tum sorunlarimi yazdim .. hamilelige bagli olarak oldugu icin kabul edeceklerini dusunuyorum .. kismet artik bakalim ne zaman yanit gelecek ??? ama ben her ihtimale karsi yarin sabah arayip durumumu anlatacagim ..
bakalim neler olacak

canım sahurda tatlı susatmıyormuben cesarat edemem karpuz çok iyi gidiyor yaaaaa afiyet olsun
afiyet olsun canım

[akşamı yazamamıştım hemen bildireyim
actifrayda kabak +biber kızartma +3 tane patates +4 köfte+karatay hoşafı +el kadar pide
şimdide çayımı içtim az lelebi kuru üzüm

günaydın canımcım..

etimek tatlısını bol yedim.dün iftarda yine yedim..sahurda da yedim bu gece..malum günüm geldi çattı..bugün yarın olur..o yüzden sanıyorum.çok feci dadandım iftarda sahurda...
muhlama mısır unu , tereyağı, peynirle yaptım ..az yedim ondan..

ben 51 kiloyum şu an..o yüzden izin verdim kendime..kilolarımı verdim.1,5 senedir korumaya çalışıyorum..

buraya yazmaya başlayalı 1,5 yıl olmuş ya..inanamıyorum.

sahurda 2 yumurta yedim, meyve yedim,peynir yedim bi de tatlı ..

eminim anlayacaklardır durumunu..hamilesin çünkü..

canım sahurda tatlı susatmıyormuben cesarat edemem karpuz çok iyi gidiyor yaaaaa afiyet olsun

afiyet olsun canım

canım günaydın..yok susatmıyor canım..iyiyim..bulunduğum yer genelde serin geçiyor bu zamanlar..kapalı hatta şu an hava..ondan mı susamıyorum acaba..:26::26:

oooo maşallah ya... darısı başımıza inşallah .sen kaç kg verdin canım,hangi diyet?,kaç ayda? ,neler yaptın bu aşamada ? merak ettim belki senden bir şey kaparız korumak bizede nasip olur inşallah. benim daha 15 kg vermem lazım veee bu aralar boğazımı tutamıyorum ( tut beni ya ramazan tut...

sahurum

sütlü kahve

malesef kalan börekleri yedik eşimle birlikte (yazık olmasın zihniyetinden nefret ediyorum yaaa) sanırım 3-4 dilim kadar ekmeğe tekabül ediyor

7 hurma

salatalık domates

bol suuu

akşama çiğ köfte ve marul düşünüyorum çiğ köfte olmazsa da sadece salata dur demem lazım gayrı yaptığım isveç heder oldu yaaaa

sersum arım balım böceğim ykayboldun gezmelere mi daldın,yoksam cıssslar içinden çıkamıyon mubaşkanıııım geri dönnnn

selam çakmel,muhtar kayıp yarın liste bende nasıl yapcağız, filiz bugün iftrdan önce tartılalım yarın bildirim demiş mantıklı oruçlu olanlar bugün iftardan önce tartılsın oruçsuz varsa yarı aç karnına artık her zamanki gibi yani. yarın liste bende bi aksilik olmazsa öğleden önce bildirimleri bekliyorum canlar

insallah canim ..

mail gonderdim mail tabiki okunmamis bende okunmadigini dusunerek sabah 8.30 da is verenimi aradim durumumu anlattim .. olumluydu ( bende sasirdim ama hersey karsilikli hamilelikten dolayi bir sorun oldugu icin maasimi oderken sirket kaybetmeyecek devlet odeyecek o neden ile ) neyse .. bugun kisa bir gorevim var saat 5 den 9 a kadar ise gidecegim hicbirsey yapmayacagim sadece kahve koyup masa hazirlayacagim fln .. sonra iste beni sirket doktoruna gonderecek onun o mailini bekliyorum .. bakalim sirket doktoru neler diyecek .. cok zor bu isler yahuu

oy işveç diyetinin katı olduğunu biliyorum.zor değil mi ya..kilo verdin mi bu diyetle peki.
canım ben burda karatay diyet grubundaydım .ilk başlarda..
o zaman doğum sonrası kilolarım vardı..emzirme işi de bitmişti..oğluş 2 yaşına yakındı.
karatay yaptım canım ben..
bir de sebzeyi çok seviyorum..yazın domates , biber çok severim..menemen yaparım..domates yemeği yaparım..biber kavururum ..
öyle..peyniri çok yerim..
makarna börek pilavı sadece bi davete gitmişsek geri çevirmem..ayıp olmasın diye ,,yerim..onun dışında evde pişmişse yemem.

ara ara tatlı krizlerim olur..o zamanlarda tatlı yerim..

hadi inşallah işler rayında gider..
sen ne iş yapıyordun canımcım.:26:

Son düzenleme:
buldum seniii, napıyon bakem buralarda

akşam yemeğini hafif geçirtir canım..orda da yersin biraz biraz..fazla kaçırmazsın.

güle güle kullanın cicilerinizi
sağol canım..kaçırdım valla kaçıracağımı:18:
kıyamam yaa..Allah yardımcın olsun canım benim
sağol bebeeemm
yürüyüşlere daha başlamadım başlayacağım inşallah

valla olan oldu canımcım..şimdi toparlanmaya çalışıyorum

tartımı getirdim ki burayaa..tartılıyorum yaniii...
sağol bebeeemmmdaha iyileri size olsun

saçlar sonraya kaldı koşuşturmacadan
sersum arım balım böceğim ykayboldun gezmelere mi daldın,yoksam cıssslar içinden çıkamıyon mubaşkanıııım geri dönnnn[/COLOR]
[/B][/FONT][/SIZE]
çakmelim geldim geldim..:13::13::13:cısları hiç sorma ama bugün toparladım kendimi..bundan sonra yok

geldim cicim geldim...
inşallah olumlu olur da dinlenirsin canımbenim:26::26::26:
burası eski mekanım..arkadaşlarıma uğradım..buldun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…