mıhtarınız geldiiii
kızlar valla kardeşim ve ailesi de bizle olunca yeğenim kızım koşuşturma gelemiyom..ama yarın buradayım korkmayın
ama kesin ++ dayım napiimm okaa kaçamak yaptım ki ne siz sorun ne ben söyliyeyim çok fene çok bakalım nekadarla atlatabilecem..:18::18::18::18:
ama bugün düzene girdim hemen menümü de bildireyim
sabah
çay ve 2 lokma kıymalı pide
öğlen
z.yağlı taze fasulye
karnıyarık
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
eşim ankarada ev olayını halledecek umarım..hayırlısı...şimdilik bu kadar..öpüyorum hepinizi
sağol datlımafiiiiiyeeet bal olsun da yağ olmasın kuzuuuum nerelerdesin??? sahipsiz meleşiyorduk bizde buralarda
şuna baak ya baskülüde yanında götürmüşıssın bir adaya düşsen yanında götüreceğin 3 şeyden biri baskül sanırsam sersuuuummm
eşine kolaylıklar canım zor iş ev meselesi zor iş, bunun cephe durumu var,merkezi veya bireysel kombi mevzusu var,işe mi yakın kızın okuluna mı yakını var oooo var da var yaniii ALLAH yardımcınız olsun inşallah.
hepimiz ramazanda tutamadık desene kendimiziya oruç tuıtarak zayıflayanlar nasıl zayıflıyor yaaaa
yarın ki listeyi gerçekten merak ediyorum güm güm güm güm
canım yarın liste kimde yedek olarak beni yaz başkanım nasılsa evdeyim öğle sonu yayınlarım inşallah.
canım kardeşin gelmiş sana..ne güzel..eğlenceli günleriniz olsun inşallahmıhtarınız geldiiii
kızlar valla kardeşim ve ailesi de bizle olunca yeğenim kızım koşuşturma gelemiyom..ama yarın buradayım korkmayın
ama kesin ++ dayım napiimm okaa kaçamak yaptım ki ne siz sorun ne ben söyliyeyim çok fene çok bakalım nekadarla atlatabilecem..:18::18::18::18:
sabah
öğlen
z.yağlı taze fasulye
karnıyarık
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
eşim ankarada ev olayını halledecek umarım..hayırlısı...şimdilik bu kadar..öpüyorum hepinizi
olsun canım sonra verirsin eminim.sağol datlım
he kıss napiim anamın tartısı 500 gr lık verdim mi aldım mı anlamam...en iyisi götüreyim didim
valla işi zor napiim..Allah yardımcısı olsun...
valla bilmem geçen hafta ++ larda bile ben 1. olmuştum..bu hafta da sondan 1. olurum napiimmm
liste bruxelleste canım yaparım demiş şimdilik sorun yok sağol
tebrik ediyorum..istikrarlı giderek kısa zamanda güzel kilo vermişsin..öyle anlıyorum bu tablodan..umarım ideal kilonuza ulaşırsınız yakında.Şimdiden bildirimimi yapıyım kızlar sabah uyuyor olucam :)
rumuz: bahar_34
diyet: önce dukan sonra dukan express şimdi sadece dikkat etmeye çalışıyorum
baş.tarihi: 23.03.2014
baş.kilo: 98,8
geçen hafta kilo: 85,5
bu hafta kilo: 85,1
fark: - 0,4
yüzde: % 0,468
toplam fark: 13,7
beden: 44
spor: yok
Bu hafta çok yedim aslında :) Ramazan'da annemin lezzetli yemeklerine tatlılarına hayır diyemedim :)
afiiiiiyeeet bal olsun da yağ olmasın kuzuuuum nerelerdesin??? sahipsiz meleşiyorduk bizde buralarda
şuna baak ya baskülüde yanında götürmüşıssın bir adaya düşsen yanında götüreceğin 3 şeyden biri baskül sanırsam sersuuuummm
eşine kolaylıklar canım zor iş ev meselesi zor iş, bunun cephe durumu var,merkezi veya bireysel kombi mevzusu var,işe mi yakın kızın okuluna mı yakını var oooo var da var yaniii ALLAH yardımcınız olsun inşallah.
hepimiz ramazanda tutamadık desene kendimiziya oruç tuıtarak zayıflayanlar nasıl zayıflıyor yaaaa
yarın ki listeyi gerçekten merak ediyorum güm güm güm güm
sağol canım amin.canım kardeşin gelmiş sana..ne güzel..eğlenceli günleriniz olsun inşallah
misafir olunca biraz yemek kaçıyor ya..yapıp da yememek olmuyor..yenilmesi gerekiyor ..yoksa misafirler alınıyor sanki..
ankara ya daha taşınmadınız mı canım..ben çoktan taşınmışsınızdir diye düşünmüştüm
olsun canım sonra verirsin eminim.
.
valla geçen hafta ++400 gr la 1. olmuştum düşün bu hafta ne olur bilmem..ben de yarın ki listeyi çok merak ettim şimdi bak.
ben ramazanın gelmesiyle kilo verdim mesela..zaten kilom tamamdı ama kilo vermeye başlayınca biraz daha fazla yemeye başladım iftar ve sahurda..
iyice azaltmışım demek ki ben bu yemek işini..alışkanlık mı olmuş nedir bilemiyorum..bi düzene oturmuştu..ramazanla 1 kilo gitti 6 günde.
kolay gelsin canımselam çakmel,muhtar kayıp yarın liste bende nasıl yapcağız, filiz bugün iftrdan önce tartılalım yarın bildirim demiş mantıklıoruçlu olanlar bugün iftardan önce tartılsın oruçsuz varsa yarı aç karnına artık her zamanki gibi yani. yarın liste bende bi aksilik olmazsa öğleden önce bildirimleri bekliyorum canlar
çok zormuş izin işlerin hamile insan bu kadar uğraştırılırmı pes doğrusuinsallah canim ..
mail gonderdim mail tabiki okunmamis bende okunmadigini dusunerek sabah 8.30 da is verenimi aradim durumumu anlattim .. olumluydu ( bende sasirdim ama hersey karsilikli hamilelikten dolayi bir sorun oldugu icin maasimi oderken sirket kaybetmeyecek devlet odeyecek o neden ile ) neyse .. bugun kisa bir gorevim var saat 5 den 9 a kadar ise gidecegim hicbirsey yapmayacagim sadece kahve koyup masa hazirlayacagim fln .. sonra iste beni sirket doktoruna gonderecek onun o mailini bekliyorum .. bakalim sirket doktoru neler diyecek ..cok zor bu isler yahuu
hoşgeldin mıhtarım afiyet olsun bu arada eşinede kolay gelsin lojman olmucak heraldemıhtarınız geldiiii
sabah
öğlen
z.yağlı taze fasulye
karnıyarık
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
anneciğine kavuşmuşsun canım ne güzel keşke burdada yağsa serinlese ortalık yanıyoz sersumcumbugün annemle pazara gideriz diyorduk ama bir yağmur sormayınkendimi bildim bileli ben burada temmuzda böyle yağmur yağdığını hiç görmemiştim..mevsimler iyice karıştı valla
bildirimi de yapayım,beklerkene
rumuz:bruxelles
başl. kg:85
geçen hafta:74
bu hafta:73
fark: -1 kg
yüzde: -1.351
hedef:70
sağol canımkolay gelsin canım
çok zormuş izin işlerin hamile insan bu kadar uğraştırılırmı pes doğrusuherşey yolunda gider inşallah
hoşgeldin mıhtarım afiyet olsun bu arada eşinede kolay gelsin lojman olmucak heralde
anneciğine kavuşmuşsun canım ne güzel keşke burdada yağsa serinlese ortalık yanıyoz sersumcum
canım tebrikler çok iyi vermişsin
tebrikler arkadişim, haftaya reglide kazasız atlatırsan süper olurfiliztoprak
b.kilo=78
g.hafta=68.3
bu hafta= - - 68
fark= 0.3
haftalık yüzde= % 0.439
toplam fark=10 kg
durumdan memnunum çok şükür almamışım haftaya regl olucam inşallah böle gider
kilomu korumayada razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?