Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mıhtarınız geldiiii

kızlar valla kardeşim ve ailesi de bizle olunca yeğenim kızım koşuşturma gelemiyom..ama yarın buradayım korkmayın

ama kesin ++ dayım napiimm okaa kaçamak yaptım ki ne siz sorun ne ben söyliyeyim çok fene çok bakalım nekadarla atlatabilecem..:18::18::18::18:

ama bugün düzene girdim hemen menümü de bildireyim

sabah

çay ve 2 lokma kıymalı pide

öğlen

z.yağlı taze fasulye
karnıyarık
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği

eşim ankarada ev olayını halledecek umarım..hayırlısı...şimdilik bu kadar..öpüyorum hepinizi

afiiiiiyeeet bal olsun da yağ olmasın kuzuuuum nerelerdesin??? sahipsiz meleşiyorduk bizde buralarda

şuna baak ya baskülüde yanında götürmüş ıssın bir adaya düşsen yanında götüreceğin 3 şeyden biri baskül sanırsam sersuuuummm
eşine kolaylıklar canım zor iş ev meselesi zor iş, bunun cephe durumu var,merkezi veya bireysel kombi mevzusu var,işe mi yakın kızın okuluna mı yakını var oooo var da var yaniii ALLAH yardımcınız olsun inşallah.

hepimiz ramazanda tutamadık desene kendimizi ya oruç tuıtarak zayıflayanlar nasıl zayıflıyor yaaaa

yarın ki listeyi gerçekten merak ediyorum güm güm güm güm

canım yarın liste kimde yedek olarak beni yaz başkanım nasılsa evdeyim öğle sonu yayınlarım inşallah.

sağol datlım

he kıss napiim anamın tartısı 500 gr lık verdim mi aldım mı anlamam...en iyisi götüreyim didim

valla işi zor napiim..Allah yardımcısı olsun...

valla bilmem geçen hafta ++ larda bile ben 1. olmuştum.. bu hafta da sondan 1. olurum napiimmm
canım yarın liste kimde yedek olarak beni yaz başkanım nasılsa evdeyim öğle sonu yayınlarım inşallah.

liste bruxelleste canım yaparım demiş şimdilik sorun yok sağol

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı ???
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014 Liste yaptı
10-naz8-27 Haziran 2014 Liste yaptı
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta izinli
13--fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-bahar_34-25 Temmuz 2014
15--1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014

Son düzenleme:
Şimdiden bildirimimi yapıyım kızlar sabah uyuyor olucam :)

rumuz: bahar_34
diyet: önce dukan sonra dukan express şimdi sadece dikkat etmeye çalışıyorum
baş.tarihi: 23.03.2014
baş.kilo: 98,8
geçen hafta kilo: 85,5
bu hafta kilo: 85,1
fark: - 0,4
yüzde: % 0,468
toplam fark: 13,7
beden: 44
spor: yok

Bu hafta çok yedim aslında :) Ramazan'da annemin lezzetli yemeklerine tatlılarına hayır diyemedim :)

canım kardeşin gelmiş sana..ne güzel..eğlenceli günleriniz olsun inşallah

misafir olunca biraz yemek kaçıyor ya..yapıp da yememek olmuyor..yenilmesi gerekiyor ..yoksa misafirler alınıyor sanki..

ankara ya daha taşınmadınız mı canım..ben çoktan taşınmışsınızdir diye düşünmüştüm

olsun canım sonra verirsin eminim.
tebrik ediyorum..istikrarlı giderek kısa zamanda güzel kilo vermişsin..öyle anlıyorum bu tablodan..umarım ideal kilonuza ulaşırsınız yakında.

ben de yarın ki listeyi çok merak ettim şimdi bak.

ben ramazanın gelmesiyle kilo verdim mesela..zaten kilom tamamdı ama kilo vermeye başlayınca biraz daha fazla yemeye başladım iftar ve sahurda..

iyice azaltmışım demek ki ben bu yemek işini..alışkanlık mı olmuş nedir bilemiyorum..bi düzene oturmuştu..ramazanla 1 kilo gitti 6 günde.

sağol canım amin.kardeşim de izmitte oturuyor aslında ama biz gelince o da izne ayrıldı..iyi oldu gülüş cümbüş geçiyor zaman
misafir değiller yani alınmazlar benim pis boğazlığım

canım ben eylüle kadar izinliyim zaten evimiz orada kaldı eşimin arkadaşları yollayacak eşyaları biz ayarlayınca..ev olmayınca taşınamayız yani
valla geçen hafta ++400 gr la 1. olmuştum düşün bu hafta ne olur bilmem..topik topik oldu olalı böyle liste görmemiştir

sen maşallah verdiğni hiç almadın bi de üstüne veriyorsun ne güzel
darısı başımıza

henüz tartılamadım ama durum vahim biliyorum:18::18:geç yemek bana yaramıyor..bundan sonra bizimkileri beklemiycem erkenden yemeliyim

dün gece 12 de 2 km yürüdüm parklardaki o aletleri kullandım ama ne faydaa

umarım sizler iyi durumdasınızdır

buruxelles canım şimdiden kolay gelsin 1 saate kilo bildirimimi yaparım bu arada naz8 de izinli yazmayı unutmuşum

bugün annemle pazara gideriz diyorduk ama bir yağmur sormayın kendimi bildim bileli ben burada temmuzda böyle yağmur yağdığını hiç görmemiştim..mevsimler iyice karıştı valla

kolay gelsin canım
çok zormuş izin işlerin hamile insan bu kadar uğraştırılırmı pes doğrusuherşey yolunda gider inşallah
hoşgeldin mıhtarım afiyet olsun bu arada eşinede kolay gelsin lojman olmucak heralde
bugün annemle pazara gideriz diyorduk ama bir yağmur sormayın kendimi bildim bileli ben burada temmuzda böyle yağmur yağdığını hiç görmemiştim..mevsimler iyice karıştı valla
anneciğine kavuşmuşsun canım ne güzel keşke burdada yağsa serinlese ortalık yanıyoz sersumcum

bildirimi de yapayım,beklerkene

rumuz:bruxelles
başl. kg:85
geçen hafta:74
bu hafta:73
fark: -1 kg
yüzde: -1.351
hedef:70

filiztoprak
b.kilo=78
g.hafta=68.3
bu hafta= - - 68
fark= 0.3
haftalık yüzde= % 0.439
toplam fark=10 kg
durumdan memnunum çok şükür almamışım haftaya regl olucam inşallah böle gider
kilomu korumayada razıyım

dün yediklerime gelince fena tartılınca biraz saldırdım diyelim ama haftaya kadar toparlarım oruç oruç insanın canı istiyo be yaaa
sahurda= katmer+zeytin peynir karpuz+çayyyy
iftarda= bamya yemeği+yoğurt+ kadayf sarma+dondurma
bugün akşam iftarı dışarda yapıcaz bakalım neler yicez yazarım sonra
kızlar bu aralar kulağım rahatsız aniden sabah bi kalktım kulağımda basınç ses var gibi çok rahatsız ediyo kir tıkamış gibi geliyo oruç olduğum için gidemiyorum pazartesi gibi tahmini regl olucam o zaman hemen kendimi dokora atıcam
ramazanım bu ay bi tuhaf başladı geçen cumartesi ramazanın 1. günüydü biliyosunuz kızımda sahura kalktı niyet etti yattı sabahta regl oldu ben bozmucam dedi bende tam bilmediğim için bozma belki bozmak olmuyodur dedim sonra pazara çıktık gelme sn dememe rağmen geldi neyse alışveriş yapıyoz anne hadi demeye başladı midesi bulandı zaten ilk gün bende zorlanıyom bi baktım çocuk fenalaştı elimde pazar arabası kızım yolda baygınlık geçirdi herkez başımıza toplandı marketten su aldım yüzüne başına döktüm kendine geldi suyu içrdim artık karnıda ağrımaya başlamış ama yürüyemiyo ortada kaldık allah razı olsun birisi taksicinin numarasını buldu aradık kızımı bindirdim eve geldik nasıl elim ayağım titiredi çok zayıf kızım oruç dışarıda çıkınca dayanamadı bide regl ağrısı hepsi birleşti hemen ekmek arası yedirdim ağrı kesici içirdim kendine geldi akşamda hiç bişeyi yokmuş gibiydi şükür ama beni sormayın ogün iftara kadar hasta oldum üzüntüden allah sağlık sıhhat versin çocuklarımıza herkeze inşallah

sağol canım

canım tebrikler çok iyi vermişsin

tebrikler arkadişim, haftaya reglide kazasız atlatırsan süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…