dualarımız seninle canım ama ben yeni girdim gördüm ama olsun zaten kalbimiz seninleiyi akşamlar kızlar
sersumum kızına çoook geçmiş olsun datlum
ficansım doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu senelerin olsun ailenle birlikte inşallah
kızlar biliyosunuz salı günü sezeryan olacaktım.2 gündür sancılarım ve ağrım artınca dr umuz yarın yapmaya karar verdi.yani yarın kızım kucağımda olacak allahın izniyle...bugünlere kadar geldik allaha binlerce kez şükürler olsun...allah isteyen herkese nasip etsin.benim için dua edin herşey yolunda gitsin kızlar...en yakın zamanda görüşmek üzere
osun canım üzülme teşekkürlerCan
Canımm çok özürYolculuktaydım atlamışım hemen düzeltiyorum
sersumyaaa topik hamiş dolduydu şimdide bebiş doldu yaşasın bebişlerimizekızlarrr leylağımın da bebişi oldu çok şükürr ikisi de çok iyi maşallah...darısı diğer hamişlerimizin başına...
valla kıss hehehehesersumyaaa topik hamiş dolduydu şimdide bebiş doldu yaşasın bebişlerimize
pazar günkü kaçamağımı bugüne aldım kızlar yarın kaçamak yok sinemayada gitçektik patlamış mısır geldi aklımaolsun yemicem ama haftada bir kaçamak yitir yaniiiii
selammselam kızlar
iyi yapmışsın canım biz hakkımızı doldurdukben de kaçamağımı bugün yaptım kıslarrr...eşim nöbetçi kızım da iyi maşalllah deyip alışverişe gittim eşime ve bana kot aldım..pöfff gene 33 beden bu ne zaman 30 a inecek aceppp
çok yürüdüm yoruldum dinlenirkene waffel yedimm
ayyy ne kalabalık ne kalabalık millet kendini resmen dışarı atmış beyaa..kafam döndü..artık çok kalabalığa dayanamıyorum bunu anladım..amanın yaşlanıyom mu nee
eve gelince kızımla yemek yedik
balık ekmek (ekmeğin hepsini yemedim valla)ve kızıma aldığım piliç çevirme..vee böylece bu haftanın kaçamağı inşallah bitti
işte böyle canlarrr...
az öncede duşumu aldım şimdikte dinleniyom gariii...
aynen canım sıkalım artık bence de..iyi yapmışsın canım biz hakkımızı doldurdukdaha iyi bence pazardan itibaren belki daha sağlam veririz kilocukları kızın içinde sevindim iyileşmiş çok uğraştın canım gargara ,çorba derken iyileşsin gari
bende pazara gittim bugün bide regl oldum ağrıdan kıvranıyodum dayanamadım hap içtim inşallah alerji olmam
bide annemler geldi pek dinlenemedim şu an gittiler bende bi gireyim dedim herkeşler napıyo
afiyet olsun kuzumGÜNAYYDINNNN...
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
pastırma sucuk
söğüş salata
közlenmiş kırmızı biber
2 lokma bal kaymak
2 dilim kepek ekmeği
sağol kujumm..afiyet olsun kuzum
ohh tebrikss vallabende kaçamaksız bi kahvaltı yaptım 2 ince tb. ekmeğiyle
akşamda dışardaydık sinamaya gittik ben mısır yemedim
yemek olarakta = 2 lahmacun+1 ayran
akşam çayı+sütlü kahve ile günü kapattım
alışveriş merkezinden tb. unu aldım tam organik hafta içi bi kurabiye yaparım artıksadece 1-2 tane yerim bu hafta çok dikkat edicem sonucu merak ediyorum lakin regl oldum 2. günüm durmak yok devam 69 u bi daha görmek istiyorum
canlarım az sonra çıkıcam kahvaltımı arzedeyim..
kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği üzerine tereyağı ve toz kırmızı biber(sabahları kızımın favori kahvaltısı.)
peynir zeytin
sonra görüşmek üzereesen kalın hoşçakalınnnnn heheheheh
sağol canım...slmmmmmmmmmm
sersumcum;kızının favorisi benimde favorimdirben kepek ekmeğini tereyağıyla tavada kızartıyorum süpper oluyo şimdiden sona tatlı toz biberde serperim bakalım nasıl olacak
görüyosunuz yeterki yeme işi olsun anında versiyon denemesi için alternatif sunulur
geçmiş olsun ayrıcaaaa
leylakçım canım yaşa şimdi doyasıya anneliği o cennet kokusunu hisset ....mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah
efendim...
kahvaltım 06:00
2 minik pişi (bolca ruşeym ekledim una-yumurta-zeytinyağı ve sütle yoğurdum hamuru kuzularım boş hamur yemesin diyeee
avuç içi keçi peyniri
domates
sütlü kahvem
öğle yemeğiiiiii 13:20
10 hurma
sütlü kahve
akşama
tavuk -salata inşallah
spora başlayamadım canım hiiiç istemiyo
su içmeye çalışcam inş.
selametle hanımlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?