Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlarrr leylağımın da bebişi oldu çok şükürr ikisi de çok iyi maşallah...darısı diğer hamişlerimizin başına...

Son düzenleme:
dualarımız seninle canım ama ben yeni girdim gördüm ama olsun zaten kalbimiz seninle
Can

Canımm çok özür Yolculuktaydım atlamışım hemen düzeltiyorum
osun canım üzülme teşekkürler

pazar günkü kaçamağımı bugüne aldım kızlar yarın kaçamak yok sinemayada gitçektik patlamış mısır geldi aklımaolsun yemicem ama haftada bir kaçamak yitir yaniiiii

ben de kaçamağımı bugün yaptım kıslarrr...eşim nöbetçi kızım da iyi maşalllah deyip alışverişe gittim eşime ve bana kot aldım..pöfff gene 33 beden bu ne zaman 30 a inecek aceppp
çok yürüdüm yoruldum dinlenirkene waffel yedimm
ayyy ne kalabalık ne kalabalık millet kendini resmen dışarı atmış beyaa..kafam döndü..artık çok kalabalığa dayanamıyorum bunu anladım..amanın yaşlanıyom mu nee

eve gelince kızımla yemek yedik
balık ekmek (ekmeğin hepsini yemedim valla)ve kızıma aldığım piliç çevirme..vee böylece bu haftanın kaçamağı inşallah bitti
işte böyle canlarrr...
az öncede duşumu aldım şimdikte dinleniyom gariii...

iyi yapmışsın canım biz hakkımızı doldurdukdaha iyi bence pazardan itibaren belki daha sağlam veririz kilocuklarıkızın içinde sevindim iyileşmiş çok uğraştın canım gargara ,çorba derken iyileşsin gari
bende pazara gittim bugün bide regl oldum ağrıdan kıvranıyodum dayanamadım hap içtim inşallah alerji olmam
bide annemler geldi pek dinlenemedim şu an gittiler bende bi gireyim dedim herkeşler napıyo

aynen canım sıkalım artık bence de..
iyi maşallah aman ya onlar hasta olmasa biz olasak keşke öff..
geçmiş olsun canım aman Allah esirgesin hangi hap dokunmuyo öğrenebilseydin keşke
benimde uykum kaçtı bakiim dedim..az sonra mesajınız var açıp sızarım

GÜNAYYDINNNN...

kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
pastırma sucuk
söğüş salata
közlenmiş kırmızı biber
2 lokma bal kaymak
2 dilim kepek ekmeği

bende kaçamaksız bi kahvaltı yaptım 2 ince tb. ekmeğiyle
akşamda dışardaydık sinamaya gittik ben mısır yemedim
yemek olarakta = 2 lahmacun+1 ayran
akşam çayı+sütlü kahve ile günü kapattım
alışveriş merkezinden tb. unu aldım tam organik hafta içi bi kurabiye yaparım artık sadece 1-2 tane yerim bu hafta çok dikkat edicem sonucu merak ediyorum lakin regl oldum 2. günüm durmak yok devam 69 u bi daha görmek istiyorum

afiyet olsun kuzum
sağol kujumm..
ohh tebrikss valla dışarıda da olsa aslında kaçamaksız kapatabiliriz günü ..biz kaşınıyoz çoğu kez
ayy iyi fikir kısss ben de alayım yaparım..kepek mepek hikaye valla

ben de regl yim şeker benim de bugün 2. günüm..pişti olmuşuz beyaaaa

canlarım az sonra çıkıcam kahvaltımı arzedeyim..
kahvaltım

2 dilim kepek ekmeği üzerine tereyağı ve toz kırmızı biber(sabahları kızımın favori kahvaltısı.)
peynir zeytin

sonra görüşmek üzere esen kalın hoşçakalınnnnn heheheheh

slmmmmmmmmmm

sersumcum;kızının favorisi benimde favorimdir ben kepek ekmeğini tereyağıyla tavada kızartıyorum süpper oluyo şimdiden sona tatlı toz biberde serperim bakalım nasıl olacak

görüyosunuz yeterki yeme işi olsun anında versiyon denemesi için alternatif sunulur

geçmiş olsun ayrıcaaaa

leylakçım canım yaşa şimdi doyasıya anneliği o cennet kokusunu hisset .... mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah

efendim...

kahvaltım 06:00

2 minik pişi (bolca ruşeym ekledim una-yumurta-zeytinyağı ve sütle yoğurdum hamuru kuzularım boş hamur yemesin diyeee

avuç içi keçi peyniri

domates

sütlü kahvem

öğle yemeğiiiiii 13:20

10 hurma
sütlü kahve

akşama
tavuk -salata inşallah

spora başlayamadım canım hiiiç istemiyo

su içmeye çalışcam inş.

selametle hanımlaaaar

sağol canım...
serp cicim serp tereyağın tuzsuzsa az da tuz karıştır..oh missss
pişiye de bayılırımm ayrıca.ellerine sağlık senin de.bende de ruşeym var almıştım ekmeğime katiim yaparken..süpper

selam kızlar full kaçamaklı bir hafta sonundan sonra bugün tekrar düzenimi kuracağım inş. aslında cumartesi yi serbest gün yapmıştım .pazar ii başladı güzel gittim ama akşam 8 de eşim yok canım onu istiyor bunu istiyor gidim dışardan yiyim filan e git ne yiceksen eve getir filan o da sağolsun abartmı ş pide yaptırmış salata ayran neyse yedik gitti.

Hiç bişe değil iradem iiyken üstüne üstlük gerçekten canım istemeyorken yemek yok mu çok sinir bozucu.bide çok güzel olmuş d,m, karıcım böyle adam da bi mutluluklar salatanın üstünde güller filan var ya. neyse ben sana sorarım sabah dedim ve 1,5 saat yürüyüş yaptım bi de leslie ohhhhh içim biraz rahatladı. işte böyle canlar benden böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…