- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
hımmm tanıdıkmış canım ama bizim dersaneden ayarlıyorlar amannnnn zaten kendide kalmak istemiyo yani sorun kalmıyo:)bizim kız da il kez geçtiğimiz hafta gitti yatılı arkadaşına ama ailecek tanışıyoruz Hakkari'den, arkadaşı da bize gelip kalmıştı mecbur biz de gönderdik..seçmeli olarak tabii herkes de kalmamalı...
haklısın bende hiç düşünmedimcanım nazar değer diye hemen koymaz heralde..tabii gene de ona sormak lazım..
estağfurullah canım olurmu öle şey bende düşünemedim işteFilizim fotoğraf koymak isterdim ama nazar değer diye korkuyorum.yanlış anlama olur mu
yaşadın kıs sersum tadını çıkar tatilin hadi gezin bakalımgünayydın bacılar..buhaftayı çok sevdim bennn..heheheh..
1.5 gün iş sonra tatil 2 gün işş sonra gene tatil..keşke hep böyle olsaaa
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek(kızarmış tereyağ ve toz biber ekilmiş..)
peynir zeytin
çayyyy
sersum kaçar....akşama kızımla yolunmaya gidicezz ..sonrasında da alışverişş geç vakit gelirim inşallahhh
gel tabi canım anlat neler oldu kıs aman kötü bişey olmasınEvet canım bi selam verdim yine işe güce daldım gelemedim amma artıkın tam gaz burdayım
Çıstak çıstak ben geldim hatun kısa sürdü geçen gelişim ama artık burdayım
İyiyim çok şükür canım uzuuuuun uzun anlatıcam size neler geçti başımdan
Allahım mekanını cennet eylesinArkasında kalanlara sabır eylesin.
hadi bakalım inşallah kaçma kıss bidaaa..haftaya leylak da geliyooooEvet canım bi selam verdim yine işe güce daldım gelemedim amma artıkın tam gaz burdayım
Çıstak çıstak ben geldim hatun kısa sürdü geçen gelişim ama artık burdayım
İyiyim çok şükür canım uzuuuuun uzun anlatıcam size neler geçti başımdan
Allahım mekanını cennet eylesinArkasında kalanlara sabır eylesin.
amann istemiyosa sorun yok zatee..boşver kalmasınhımmm tanıdıkmış canım ama bizim dersaneden ayarlıyorlar amannnnn zaten kendide kalmak istemiyo yani sorun kalmıyo:)
yaşadın kıs sersum tadını çıkar tatilin hadi gezin bakalımgeçen gittiğimizde bende bişey alamadım bizde çarşamba kısmetse bidaha gidicez iyice bakıcam şöle zayıf gösteren kışlıklar almak lazım
gel tabi canım anlat neler oldu kıs aman kötü bişey olmasın
amannn temizlik temizlik bıktım beyaaaakızlar bugün evi temizleme günüm aslında ama ben naptım kendimi kuaföre attım hiç temizlik yapasım gelmedi
saçlarıma bakım yaptırdım kaş maş derken kızıma yetiştim temizlik yarına kaldı
yediklerime gelince
2 yumurta+peynir zeytin+domates+1 ceviz
öğlen= 1 kepekli tost+çay+2 kek
akşam= mantar yemeği+yoğurt
soda
aynennnnn katılıyorum sana 1-2 gün yeter de artar bileeeselamün aleyke eyyühen nebiyyü hanımlar...
nasılsınız bakalım pazartesiniz nasıl geçti???
ALLAH kavuştursun desem miiiiii... demesem miii sersuuuuum
dur dur şöyle diyim herkes ait olduğu yerde sağ salim olsun arada gelip 1-2 gün kalıp gitsinler
kahvaltııım
6-7 hurma
1 avuç fındık
sütlü kahvemmm vazgeçilmezim oluyor kendileriiiiii
öğlen
menemen 1 yumurtadan acılı
yarım porsiyon yoğurt çorbası
akşam
4 hurma
20-25 yaprak sarması bulgurdan muhteva
2-3 bardak çay
işte öyleeee ...
herkese hayırlı akşamlar...
muharrem ayındayız kızlar 3 gün oruç tutmak çok makbul bilginize 1 gün 1 ay oruç tutmuş gibi sevapmış
gel tabi canım anlat neler oldu kıs aman kötü bişey olmasın
hadi bakalım inşallah kaçma kıss bidaaa..haftaya leylak da geliyoooo
nooldu kıss kötü bişeyler olmamıştır umarımm
ay nedir senle benim bu çektiğim çido yavvvv..Yokluğumda Ankara ya taşındım yeni işe başladımHer sene bir il her sene bir iş
tadını çıkar kıssssskahvaltım
1 kepekli ekmekten tost
çayy
bugün yarım gün yarından itibaren tatile giriyorum..heyooooo...stres atmaca dinlenmeceeee
günayydınn güzel insanlar...Cumhuriyetimizin 91. Yılı kutlu olsun..
Allah maden de işçilerimize yardım etsin umarım iyi haberler alırız..
kahvaltım
1/2 simit
tereyağlı yumurta
peynir zeytin
çayyy
amiinn canım...slm kızlar...
sersumcum;cepten girmiştim bağlanamadım ek kalmış msj yazamadığımdanALLAH: Huzurun bitmediği,savaşın gölgesinin dahi olmadığı ,herkesin özgürce inancına göre yaşıdığı, uzzuuuuun değil sonsuz bir yaşam versin ulusuma ve devletime.
dün sahur
2 yumurta
erzincan tulum peyniri
hurma 3 tane
avuç içi çiğ badem ve fındık
iftar:
1 tabak sebzel bulgur pilavı
1 tabak dana kaburgalı nohur yemeği
salata
bugün sahur:
kalan havuç-turp-lahana salatası
1 haşlanmış yumurta
keçi peyniri
3-4 hurma
badem-fındık
kahve
bu gün iftar
ayran
nohut yemeği -pilav (dünden kalan)
kahvemle birlikte çiğ badem ve fındık tabiki vazgeçilmezim hurma
misafir olunca olmuyo canım..tutamıyor insan kendiniGünaydın kızlaarrr
Bu hafta misafirlerim var iyice koptum diyetten onlara yesin diye yapıyorum ben de götürüyorum vallaPazartesi ulusal diyete başlama gününde tekrar başlıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?